Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lille Hasan - Nicks første pik.

(Lille Hassan.)

Karakter: 4.7/6
Visninger: 8736

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge, Offentligt, Oralsex, Analsex, Onani og Skolesex
Nick stod i kælderen på skolen, skolen var lukket, da den var over 6 om aften. Han stod midt på en gang. Lucas og Jonas har givet ham nogle valg, dem har han fulgt indtil nu. Han har ikke noget tøj på, han stod med stiv pik, og Lucas og Jonas stod bagved ham, hvor de nød synet af hans faste, runde, hvide røv. Og nu skulle han vælge igen. og denne gang, skulle han vælge, om han vil sutte Jonas’ eller Lucas’ pik.

Nick stod og tænkte på, hvem han skulle sutte, for han tude ikke sige nej til dem. Hvad kunne de ikke finde på at gøre, måske tage hans tøj og gå, det ville være pinligt at gå herfra uden noget tøj på.

Mens Nick stod der med stiv pik, havde Lucas og Jonas smidt deres tøj. Og da Jonas bad Nick om at vende sig om, var det deres pikke, hans øjne kiggede på først.

Kan du lide det du ser, sagde Lucas. Du skal smage dem begge, men hvad for en vil du smage først?

Nick stod og så på to meget stive pikke. Deres forhud var trukket godt tilbage. Nick kunne se på deres pikke, at de var godt våde af piksaft, og på Jonas’ var en dråbe begyndt at løbe ned af undersiden af hans pik.

Vi kan ikke stå her hele dagen, kom det fra Jonas. Vælg en af dem!

Nick gik hen til Jonas og satte sig ned i hug, tog om hans pik, bøjede den ned i vandret stilling. Først lod Nick tungen ramme reven, derefter lod han tungen glide rundt om hans våde pikhoved. Derefter tog han Jonas’ pik ind i munden, suttede så godt, han nu kunne, for det var hans første pik.

Mens Nick suttede pik på Jonas, stod Nicks pik og dunkede mod hans mave. Noget af hans forhud var røget lidt tilbage, så man kunne se halvdelen af sit våde pikhoved. Det lagde Lucas mærke til og gik ned på knæ, stak hånden ned til Nicks meget stive pik, hvor han trak forhuden det sidste stykke ned over pikhovedet. Der kom noget af en dråbe piksaft frem i reven, som Lucas tog og smurte rundt på hans liderlige pikhoved.

Lucas rejste sig op igen, smagte på sin finger. Så ned på Nick, som var i fuld gang med at sutte Jonas’ pik. Så må det være min tur, sagde Lucas og skubbede Jonas væk. Sut min pik, kom det fra Lucas.

Nick så op på Lucas, hvor Lucas kunne se, at Nick var våd om munden. Nick tog fat om Lucas’ pik, som var lige så stiv som Jonas’, bøjede den i vandret stilling og tog den i munden. Det gav et sæt i Lucas, han troede ikke, Nick ville starte med at sutte.

Hvor er det godt, kom det fra Lucas. Elsker at få suttet pik, smilede han og så på Jonas, som stod ved siden af og kørte sin hånd op og ned på Lucas’ ene balle.

Lidt efter var de på vej ind i det rum, som Jonas have låst op, og inde i det rum stod der et bord med fire stole og en sofa. Det måtte være skolens pedellers pauserum, for der stod også en kaffemaskine på bordet med de fire stole.

Nu får du igen to valgmuligheder, sagde Lucas. Vil du ha vi går, og tager dit tøj med, eller vil du ha pik i røven?

Tanken om, at de skulle tage hans tøj og gå, havde Nick tænkt på, og det var ikke det, han ville vælge. Så han var nødt til at vælge det andet, selv om han var bange for, at det ville gøre mega ondt. Han måttet bide det i sig, for han ville ikke gå her fra skolen nøgen hjem.

Je… jeg vælger pik, kom det stille fra Nick, selv om han ikke var meget for det.

Læg dig op på bordet på ryggen, sagde Jonas, mens han var ved at åbne for vaselinen. Du skal ikke være bange for, at det skal gøre ondt, det gør det kun, hvis du ikke slapper af.

Nick lagde sig på bordet og Lucas løftede Nicks ben og lagde dem på sine skuldre. Jonas satte vaselinen på bordet ved siden af Nick, så Lucas kunne nå den. Lucas tog noget vaseline og smurte først sin stive pik ind, selv om det ikke var nødvendigt efter al den piksaft, hans pik spyttede ud.

Nu var det Nicks røvhul, som skulle smøres Da Lucas satte to fingre på hans hårfrie hul, gav det et gisp i Nick. Det var første gang, en anden rørte hans hul. Lidt efter kunne Nick mærke Lucas’ pikhoved mod sit hul, hvor Nick lukkede øjnene, da Lucas begyndte at trykke pikken ind.

Slap af i dit hul, sagde Lucas. Så gør det ikke så ondt her i starten.

Nick have svært ved at slappe af, men Lucas’ pik kom ind og det kunne høres, for Nick gav et skrig fra sig, så det gav genlyd i kælderen. Og stille og roligt lod Lucas Nicks røvhul vænne sig til hans pik, og da Nick begyndte at slappe mere af, lod han tempoet komme lidt op.

Dejligt med en jomfrurøv, sagde Lucas, som nød det stramme hul. Det kan man ikke sige om dit mere, Jonas. Men du vil vel også gerne prøve et stramt hul?

Gerne, smilede Jonas og gav Lucas et klask i røven.

Inden Jonas fik lov, stak Lucas sin omkring 16 – 17 cm pik helt i bund i Nick, som kom med et skrig.

AAVV! Det gjorde ondt det der, kom det fra Nick. Og ville skubbe Lucas væk.

Lucas lod sin stive pik være i bund, bad bare Nick om at slappe af, så hans hul kunne vænne sig til pik.

Lidt efter fik Jonas lov, og han var klar med smurt pik. Lucas flyttede sig, og Jonas tog pladsen. Han skubbede igen Nicks ben op på skulderen satte sin stive pik mod hullet, og hans pik gled fint ind i Nicks hul og helt i bund. Godt 15 cm pik var nu forsvundet ind i Nick.

Tror godt du kan sætte tempoet op, Jonas, sagde Lucas. Han skal jo vænne sig til det, smilede Lucas og gav Jonas et kys på munden.

Nick så, mens de kyssede,’ og tanken kom igen, at de måttet være bøsser og måske kærester. Nu lå han på et bord i kælderen, blev kneppet af to drenge, som han altid har været bange for. Men det kunne være, det vendte nu, mere fik Nick ikke tænkt da Jonas satte tempoet godt og vildt op, så kaffemaskinen stod og vippede på bordet.

Hvor er det godt, kom det fra Jonas, mens han kneppede Nick hårdt. Du er en dejlig lille fræk dreng, sagde Jonas og trak sig ud og kom i noget af en orgasme. ÅÅHH! Kommer, sagde Jonas og stønnede højt.

Jonas sprøjtede ud over Nicks mave, et par sprøjt rammte i ansigtet på Nick. Hold op hvor det var dejligt, kom det, efter Jonas var færdig med at sprøjte ud over Nick.

Nick så, mens han fjernede sperm fra sit ene øje, at Lucas og Jonas stod og snakkede. Hvorefter Lucas stod bag ved Nick, som igen havde benene på skulderen, stak sin meget liderlige stive pik ind i Nick igen. Jonas var forsvundet ud på gangen, hvor lidt efter han kommer ind igen med et lille videokamera og begynder at filme.

Hvad skal I bruge det til? kom det fra Nick.

Så vi er sikre på, du ikke siger noget om det her, sagde Jonas. Slukkede for kameraet igen. Nu skal du bare nyde det og ikke sige noget til os, er det forstået, Nick?

Nick nikkede og Jonas tænder for kameraet igen og begynder at filme igen. Lucas begynder langsomt at køre sin pik frem og tilbage, hvor tempoet langsomt bliver sat op. Igen lød der stønnen i rummet, og Nick kom også med nogle små støn. Tempoet blev sat op og op så klaskelyden blev hurtigere og igen stod kaffemaskinen og vippede på bordet.

Nick så op på Lucas, som havde lyst til at sige et eller andet, men pludselig vendte han det hvide ud af øjnene og trak sig ud. Spillede lidt på sin liderlige, fedtede stive pik, hvor han så kom lige som Jonas med nogle lange sprøjt. Denne gang holdt Nick sin hånd op foran øjnene, så hans hånd fik et par sprøjt af Lucas’ dejlige sperm. Alt det fik Jonas filmet.

Lidt efter stod Lucas og Jonas på hver deres side af Nick, som stadig lå på bordet og så op på de to.

Du skal ikke snydes for at sperme, sagde Lucas og tog noget af den sperm, som lå på Nicks mave, smurte det godt rundt på Nicks meget liderlige pik. Det var den meget glad for, for Lucas og Jonas fik ikke rørt den ret meget, før det stod ud med sperm og i lange sprøjt. Et par sprøjt fløj heno ver Nick og ramte kaffemaskinen, et par i ansigtet og maven blev mere dækket af sperm.

Efter lidt tid, og alle var kommet i tøjet igen, og inden de lod Nick gå, sagde Lucas og Jonas noget til ham.

Det lille stykke film, vi har med dig, sagde Jonas. Hvis du ikke vil ha det skal ud på nettet…

Så skal jeg ikke sige noget om det her, kom det fra Nick.

Også det, kom det fra Lucas. Du skal også udføre en mission. Hvis du ikke udfører den, så kommer filmen ud på nettet.

Det gør I ikke, sagde Nick og blev bange. Du er selv med på den, Lucas.

Mig kan man ikke se, smilede Lucas tilbage til Nick. Man kan kun se min underkrop, og den er ikke lige til at genkende. Så du skal ud og finde en, som du kan kneppe, og ham du knepper skal kneppe dig.

Og det hele skal filmens, kom det fra Jonas og grinede lidt.

Tilbage på Nicks værelse.

Så det var derfor, du ikke var i skole eller kom til træning om torsdagen, sagde Hassan.

Ja. For jeg var pisse flov for at skulle møde Lucas og Jonas, sagde Nick og så på Hassan.

Jeg har fået mega stiv pik af din fortælling, grinede Hassan.

Må jeg høre om dit møde med Lucas og Jonas? Spurgte Nick.

Det må du gerne, sagde Hassan og han begyndte at fortælle om sit møde med de to.

Vil du læse Hassans møde med Lucas og Jonas igen, så læs kapitel 1 og 2.

Fortsættes…
Kommentar