Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

sex-tur til Thailand, I gyden 2

(På sex-tur til Thailand)

Karakter: 4.1/7
Visninger: 8205

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Gruppesex, Oralsex, Analsex og Aldersforskel
På sex-tur til Thailand
Kap 2 I gyden 2.del

Fra forrige kapitel:
Aldrig så snart han havde fået presset pikhovedet indenfor, før lysten og liderligheden tog over-tag, og han kneppede og knaldede løs. Ganske vidst var det mindre end en halv time siden han sidst havde spermet, men hans ophidselse og hele den uvante situation, for ikke at nævne det snævre drengerøvhul, der malkede hans pik så herligt, gjorde, at han ikke holdt ud mere end nogle få minutter.

Åååhhh, Ååååhhh, jahhh, uuhhh, stønnede han, mens han begyndte at skyde sin sæd op i drengerø-ven, men lige i det samme hørtes en bilmotor, som blev gasset kraftigt op. To billygter ramte lige på de to nøgne skikkelser, bremser hvinede og der lød et par høje sirenehyl. To bildøre smækkede, og inden han havde fået pikken ud af drengerøven, blev han grebet i begge arme af stærke hænder.


Hvad fanden foregår der her? Sagde en bøs stemme, mens de vred hans arme om på ryggen, så hans pik, som nu hurtigt mistede al sin gejst, blev presset meget synligt frem foran ham.

Tror sådan en pervers stodder at han kan stå og kneppe en mindreårig dreng midt på åben gade?
Du er vel sådan en bloddy amerikansk pædofil, der ikke har hørt om de nye love her i landet. Du er nok ikke klar over, at du står til 20 år.
Og 20 år i et af vores overfyldte fængsler i en celle med 8 eller 10 barske fyr, vil du nok ikke synes om. Du har måske ikke hørt, hvordan sådan en som dig, bliver taget under behandling af de andre fanger?

Jeg vidste ikke,, stammede han, jeg troede… han gjorde det friv…

Nok med snak, lad os komme af sted, sagde den ene, og begyndte af hive i ham.

Vent lige lidt, sagde den anden, jeg synes, vores lille ven her, som er blevet så skammeligt misbrugt, skal have lov til at tage sin egen hævn først. Hvad sige du til det knægt?

Jahhhh! Jublede knægten, I want to fuck him back.

De havde trukket ham tilbage til det lave hegn med den runde træstamme. Hans hænder blev med håndjern gjort fast til det mindre hegn foran ham, så han var strakt helt ud, hans pik var klemt hårdt mod stammen, mens hans pung hang frit tilgængelig. Det benyttede den ene af politifolkene sig af, Han greb fat om den, klemte og trak i den, mens han kommanderede vor mand til at sprede benene mere og mere, indtil den anden fastgjorde dem med to fodlænker til hegnsstolperne. Ham, der havde fat om nosserne, blev ved med at hive dem længere og længere ud fra kroppen, indtil han var tilfreds og fik den anden til at klipse en læderfidus omkring posen oven for kuglerne, så de blev, hvor de var, presset helt ud til det yderste, så huden skinnede over dem.

Knægten stillede sig bag ved ham, og lod hovedet af den helt stive stang gnide op og ned over det røvhul, der nærmest vinkede ham i møde. Så slog han et hårdt slag på den højre balle og lige efter med den anden hånd på den venstre, så der pludselig var to røde aftegninger af hænde på røvballerne.

Det er rigtigt knægt, giv han, hvad han fortjener, giv ham ti gode, altså på hver balle. Og det gjorde han, mens vor mand stønnede og peb og bad for sig. Det var første gang i hans liv, at han havde fået en røvfuld.

Han havde fået en tube glidekrem, da han skulle pule drengen, men der var ingen, der tilbød krem nu, han måtte nøjes med at glæde sig over, at knægten havde lækket en god del presperm, da det glinsende hoved pressede sig vej gennem hans jomfru røvhul.
AVVVVV!!!! ÅÅÅHHHH!!! NEEJJJ!!! STOOOOPPPP!!! Skreg han ved den jagende smerte, da et pikhoved for første gang pressede sig gennem hans ringmuskel.
HOOOLDT!!! TAG DEN UD!!!
Men i stedet pressede knægten den grinende længere ind.

De fem andre boldspillere havde stoppet spillet og nærmet sig optrinnet, i samme øjeblik politibilen var ankommet, og nu stod de i en halvcirkel bag knægten uden den røde trøje og de to politifolk.

Det lød godt! Gør det igen, råbte en af dem.
Træk den ud og giv ham den forfra igen, råbte en anden.

Knægten fangede ideen, trak pikken helt ud med et plop og et nyt skrig fra vores mand, og straks efter kom der endnu en gang høje skrig, da pikken dukkede ind igen.

Igen, igen! Råbte de nu i munden på hinanden, og knægten gentog indføringen igen og igen, lige indtil han selv var ved at komme, så pressede han den helt i bund og afsluttede med en serie hurtig korte stød. Så holdt han den helt stille så langt inde, han kunne komme og sprøjtede og sprøjtede unde høj stønnen.

Er der andre, der vil prøve, spurgte den ene politimand. Fem hænder røg i luften unde høje råb, jah, mig, jeg vil.

Fint, fint, vi tager jer efter tur, sådan som I står nu, sagde han og pegede på ham yderst til venstre.

Han fik i en fart smøget sports-shortsene ned, sparkede dem helt af, og den allerede stive pik vippede frem.
Det så ud som om, han med det samme ville begynde knepperiet, men politimanden stoppede ham og sagde, at han da også først skulle straffe den fremmede med nogle slag, han måtte selv bestemme hvordan. Også han valgte det nemme, hånden, og også han gav 10 til hver balle, og med 20 større og mindre skrig som resultat.
Så indførte han sin hårde 15årige pik i den fremmedes røv. Også han legede den lille leg med at trække sig helt ud for at høre skrigene, når han igen trængte ind, men skrigene blev svagere og sva-gere, så i stedet gik han over til det lange, dybe og seje arbejde.

Den tredje af drengene havde i mellemtiden fundet mandens bukser og havde trukket livremmen ud af dem, så nu stod han med den i hånden og begyndte at svinge den mod den allerede meget røde røv. Slaget blev ikke så kraftigt, som han havde håbet, og en af politimændene viste ham, hvordan han skulle lægge den dobbelt, og nu var der ingen tvivl om, at det var noget, der kunne mærkes, for manden skreg ved hvert slag lige så højt, som da den første pik blev presset ind i ham.

Den fjerde, den ældste og største af spillerne havde fået endnu en ny ide. Han bad om at måtte låne en af politistavene. Hvad vil du med den, spurgte politimanden, det er ikke legetøj.
Drengen pegede på noget, som manden ikke kunne se. Politimanden og alle de andre lo højt. Og endnu højere lo de, efter mandens højeste skrig den aften, for knægten havde brugt staven som et boldtræ og mandens udspilede nosser som bold.
Et nyt skrig kom der også, da han med stor kraft jog sin pik ind i manden, for ikke bare var han den ældste og største af dem, også hans pik var den største.

Den femte og sidste af de ventende drenge rakte også ud efter politistaven. Han stillede sig lidt skråt for målet, og for ligesom at tage mål, holdt han spidsen af staven hen mod mandens udspændte kugler, hvilket fik manden til at gispe højt og alle de andre til at le. Selvfølgelig gjorde knægten det så et par gange mere, hver gang med samme resultat. Så svingede han ikke bare staven, men hele kroppen skråt bagud, som når han skulle ramme bolden, når de spillede baseball.

Nej, stop lige, sagde den politimand, der havde lånt staven ud, knap så voldsomt. Det er jo ikke me-ningen, du skal slå dem i stykker, det skal bare gøre ondt, gerne fandens ondt, grinede han. Lån mig den lige.

Se for eksempel sådan: han holdt staven mod nosserne, førte den bare lidt bagud, og så
AAAAHHHHH!!! ÅÅÅÅHHHH!!! UUUUUHHHH!!! Hylede manden, og de slog en skralderlatter op.

Er du med, du hørte, hvordan det virkede?

Jeg er med, sagde drengen ivrigt, og greb efter staven igen.

Nej, vent, se lige der, sagde politimanden og prikkede med staven mod mandens pik. Minsandten om den ikke er stiv som et bræt, og det efter de slag på klunkerne. Sig mig mand, er du en forbandet pervers masochist, eller hvad?

Mens han talte, tjattede han med staven til pikken, som kun svarede med at lække lidt saft.

Jeg spurgte dig om noget, sagde politimanden, og nu tjattede han til nosserne i stedet, er du en pervers masochist?

Uhh, nejj, nej, svarede manden. Jeg er ikke masochist, jeg ville bare …

Såhh, du ville bare, du ville bare stikke din pik op i røven på uskyldige thaidrenge, hvad? Men hvordan forklarer du så den her, sagde han og tjattede igen til pikken.

Ahh, nej, jeg mener ja, jeg ville bare, og jeg er ikke masochist, vil I ikke nok slippe mig fri?

Jo, slippe dig fri fra det her, skal vi nok, når vi er færdige med dig, men det bliver du ikke fri af. 20 år i en overfyldt celle med masser af sekshungrende medfanger. Det er, hvad du bliver sluppet fri til. Men først skal vi have klaring på det her. Er du helt sikker på, at du ikke er en forbandet masochist?

Ja, nej, jeg ved ikke, sagde manden, det er alt sammen så nyt.

Jamen så tror jeg, vi skal hjælpe dig med at finde ud af det. Og din pik vil være det bedste vidne. For satan, en normal sund mandepik ville være skrumpet ind til ingen ting og så slap som gummi, efter den behandling, du har fået. Men vi får se, og viser det sig, at du er sådan en forbandet pervers og liderlig masochist, skal vi nok finde nogen til at give dig alt det, du kan ønske dig, og måske også noget mere, lo han.

Lad os så se. Kom her knægt, nej dig som han havde pikken i, da vi fandt jer. Kom her hen, du skal have fornøjelsen. Tag staven her og giv ham tre gode slag på de der nosser, så får vi se, hvordan pikken reagerer.

Det lille klask, det gav, da staven ramte nosserne, blev helt overdøvet af mandens skrig og tilskuernes latter og hujen.

Vent lidt, sagde politimanden, og holdt drengens arm tilbage. Det virker bedre, hvis han lige kommer lidt til hægterne igen inden det næste slag. Han skal have tid til at ligge og vente på det og frygte det eller hvad han nu gør. Tjat lidt til dem, inden du slår rigtigt, så bygger han forventningen op. Og vi skal lige tjekke. Jo den er godt nok stiv endnu, og dryppe gør den også.

Knægten stod så og tjattede til frugterne med staven, og på et nik fra politimanden, faldt så pludselig det næste slag.

Resultatet var det samme også ved det sidste slag, det foreløbig sidste slag, et højt skrig og en stadig stiv pik

Det må vist være bevis nok, grinede åolitimanden og tog sin stav igen, du er en fucking masochist. Sig det, og han greb manden om de mørbankede nosser.

Jeg er en fucking masochist, skreg manden, da grebet om hans nosser blev hårdere. Please, lad mig gå nu, jeg kan ikke tage mere.

Jo, såmænd kan du så, grinede politimanden, du kan for eksempel tage den her op i røven, sagde han og placerede spidsen af politistaven mod mandens godt gennemkneppede røvhul. Så pressede han til, og den sivende sperm hjalp til, så staven sank ind i kanalen. Den var ikke tykkere, end den fedeste af drengepikkene havde været, men til gengæld var den jo ikke så lidt længere, og ved hvert stød sank den dybere ind i den jamrende mand. Da han havde fået begravet en tredjedel af den, godt 25 cm, trak han den lidt tilbage, og begyndte at kneppe ham med den, mens han drejede den i alle retninger, så alle områder af tarmen fik sin bekomst. Når den gik ind og ud i en bestemt vinkel sukkede manden åhh, ahh, åhh. Nå, nu har den fundet sædblæren, grinede politimanden. Man plejer at kunne få dem til at sprøjte, når man gnider den tilstrækkelig grundigt.
Må jeg prøve, spurgte den ældste af drengene.
Selvfølgelig, grinede politimanden, er der andre, der vil prøve, så stil op på række. Og til ingens undren linede de fem andre op bag ham, der nu var klar.
Se lige godt efter, sagde politimanden. Hold den i den her vinkel, hør bare. Og så gav han nogle stød med den, og ved hvert stød udbrød manden sit ahh! Eller åhh!
Så tog drengen fat, og efter et par stød havde han fundet den rette vinkel og rette dybde, og sådan fortsatte det fra dreng til dreng, indtil vor mand under høje jaah’er, åhhh’er og uhhh’er begyndte at sprøjte. Hurtigt blev staven overladt til den sidste dreng, som malkede hele seks sprøjt ud af ham.

Så har vi vist kun tilbage, at du bliver pulet med to rigtige mandfolkestave, sagde han og begyndte at åbne sine bukser, mens han lod staven blive i røven. Så hev han staven ud, gav sin allerede næsten hårde rod et par strøg, og så hamrede han den ind i det åbne hul. Større var den, ikke bare hovedet var bredere end noget andet, han havde haft oppe, også skaftet var tykkere, så gaden genlød af endnu en serie skrig, som dog hurtigt blev svagere og forvandlede sig til lave grynt og strubelyde. Han bøjede sig lidt ind over mandens ryg greb med begge hænder ind under hans bryst og fandt frem til de erigerede brystvorterne, som han tog hårdt fast om, klemte og drejede, så mandens skrig igen kom i omdrejninger, mens hans pik igen begyndte at lække presperm.

Netop som den anden politimand havde afleveret sin sperm i den nu langt fra jomfruagtige røv, kom taxachaufføren. Mens politifolkene gjorde manden fri, samlede chaufføren hans tøj sammen. Så parlamenterede han lidt med de to politimænd, men diskussionen holdt hurtigt op, da han stak dem 100 dollars hver.

Han måtte hjælpe manden ikke bare i hans tøj, men lidt senere også ind på hotellet og op på værelset, selv kunne han næsten ikke støtte på benene.

Da han havde fået de 200 dollars, han havde måttet bestikke politimændene med, fortalte han, de kun havde lovet at lade ham gå fri, hvis han uden vrøvl, gjorde alt, hvad han fik besked på. Så havde de afsluttet, sådan ret hårdhændet, ikke mindst i betragtning af de nu meget ømme nosser, at trække en cock-ring på ham. Den var af metal, og så, havde de sagt, har den en indbygget chip, som gør, at vi altid kan holde øje med, hvor du er, og at du ikke prøver af at stikke af fra os. De ville også jævnligt kigge ind til ham og holde kontakt med chaufføren, som til gengæld havde lovet at tage vores mand ud på sit livs sightseeing. Taxamanden havde givet ham nogle piller, til at tage smerterne, havde han sagt, og sørget for at han slugte dem med vand fra en flaske, som chaufføren også havde med. Og så havde han sluttet med at sige, at han ville komme og hente ham, så snart han var kommet til hægterne.

Fortsættes
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:14/10 2013
for pokker Ole, kom nu med fortsættelsen - det er da vildt dejligt at læse