Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

På sex-tur til Thailand

Karakter: 4.4/10
Visninger: 11097

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Offentligt, Gruppesex, Oralsex, Analsex og Aldersforskel
På sex-tur til Thailand
Kap 1 I gyden 1.del
Af oleole13

Det er efterhånden nogle år siden, jeg begyndte på den historie om manden, der tog til Thailand for at få noget ny sex.

Så gik historien i stå, fordi, der var andre, der pressede sig på, og dem har du jo nok allerede læst.
Han havde regnet med, at det var ham, der skulle kneppe nogle unge thailandske fyre, men det en dte med …. Ja, det er jo det, historien handler om, så hæng på!

Det var først i flyet hjem, han kom til at tænke på, at det hele måske ikke havde været så tilfældigt, som det først havde set ud for ham.
Og nu sad han altså her på vej hjem til kone og to snart teenage drenge. Og han var en helt anden, end da han rejste ud for 14 dage siden.
Han sad der på vinduespladsen med to snorkende mænd på sæderne til venstre for ham. Det havde været en pine at gå ud til og om bord på flyet, men nu, hvor han sad ned, følte han næsten ingen smerter, men hans pik var stadig stiv efter alt det viagra og lignende, de havde fyldt ham med, og det var noget pinefuldt, men da han ikke havde underbukser på, det havde de ikke givet ham lov til, så kunne den let finde sin plads skråt op ad maven. Værre var det med testiklerne. De var temmelig opsvulmede, nok mindst dobbelt så store, som normalt, bare der ikke var sket noget alvorligt og uopretteligt med dem. Og i røven havde han en butplug. De havde stukket den op i ham igen, da den sidste af sikkerhedsvagterne havde tømt sin sæd i hans gennemkneppede hul. For at han ikke skulle gøre sine bukser våde, havde de grinende sagt, og så også fordi han på den måde kunne suge alle de gode proteiner ind gennem tarmene. Det var nok også meget godt på anden måde, for hans røvhul var blevet udvidet så meget, at han havde besvær med selv at bestemme, når afføringen skulle gå.
Og så brystvorterne. Var testiklerne blevet dobbelt så store efter den behandling, de havde været ude for, så var vorterne nok blevet tre gange så store, og de stod konstant stive og strunke. Lige som med testiklerne skyldtes det delvis de indsprøjtninger den læge, eller hvad han nu havde været, havde givet ham, ja og så naturligvis alt det, de havde været ude for. Og følsomme var de som bare pokker. Han kunne kun med besvær have en ganske let skjorte på, og hver gang han bevægede sig, og skjortestoffet gled bare let hen over dem, gik der et gys gennem ham. For ikke at tale om den gift, myrerne havde sprøjtet i ham. Det stak stadig over det hele, selv om det havde hjulpet meget med den creme og de tabletter, de havde givet ham lige efter. Nej, jo ikke over det hele, men på alle de i forvejen mest ømme steder, du ved.

Men lad os springe tilbage til begyndelsen.
Han var som sagt gift, havde en dejlig kone, som også var god og villig i sengen, og så to sønner på henholdsvis 11 og 12. Sådan set var alt godt, hvad skulle han så i Thailand? Jo på kontoret var der en kollega, som rejste til Thailand hvert år, og en aften ved en fest ud på de små timer, havde han lokket ud af ham, at han tog derned for at få noget fremmed sex. Ikke med helt små piger, men sådan teenagere, der vidste, hvad de gjorde, og, hvad der havde overrasket ham mest ved beretningerne, også ind imellem med drenge. Og det skulle du prøve, havde kollegaen sagt. At kneppe sådan en snæver drengerøv, det var noget af det bedste, og allerbedst var det, når drengen selv blev liderlig, fik jern på, og spruttede sin sperm. Så var det, som om røvhullet malkede spermen ud af din pik, havde han sagt. Du skulle prøve det.
Nahj, havde han svaret, det er ikke noget for mig, jeg er mere end tilfreds med min kones fisse.
Hvordan kan det så være, at du får jern på, når jeg fortæller dig om drengene? Havde kollegaen spurgt.
Og det var, hvad han havde, fået jern på, og det så det dunkede helt op i hjernen, og i dagene, ugerne og månederne efter, havde han ikke kunnet få tanken ud af hovedet, og det hjalp slet ikke, at han i ledige stunder på kontoret var begyndt at surfe efter billeder af unge Thaidrenge. Han var dog hurtigt kommet til den konklusion, at de helt unge drenge, dem på alder med hans egne sønner, det var ikke noget for ham. Hvad han kiggede efter var teenagedrenge med hår på pikken og som kunne skyde deres egen sperm. Det var det, han rejste ned efter, drenge sådan på 15-16, måske 14 eller 17, det kom nok an på.

Han havde fået adressen på et hotel af den erfarne kollega, et hotel i den mere livlige del af Bangkok, havde kollegaen sagt med et stort vidende smil, og rigtig god fornøjelse. Tag godt med dollars med, men tag kun med ud i byen, hvad du regner med at bruge den enkelte aften, og aldrig pas eller andre papirer.

Da han havde givet taxachaufføren sedlen med hotellets navn og adresse, var denne straks klar over, hvad det var for en kunde, han havde fået med i vognen.

Ahh, havde han sagt, du er kommet for at få noget sex.
Very goog town for sex.
Hvad er du mest ude efter, sir? Små piger, store piger, voksne piger, almindelig sex eller bondage, eller måske drenge eller mænd, du kan få det hele, og jeg kender alle de rigtige steder.

Jo, ja, han var altså mest på udkig efter store drenge, sådan 15-16 år, men ellers vidste han ikke så meget, havde aldrig været her før, og heller aldrig prøvet sådan noget før.
Chauføren grinede vidende. Bare stol på mig, jeg tror, du skal have et andet hotel, og så er det endda billigere. Skal jeg kører dig der hen?

Det kunne han jo lige så godt. Han skulle i alle tilfælde finde en kontaktmand, som kendte noget til de rigtige steder, og han havde fået at vide, at taxachauffører var dem, der vidste mest om den slags – og så fik de nok også deres provision, men sådan var det jo.

Ved det meget beskedent udsende hotel i en noget skummel del af byen, havde taxachaufføren hjulpet ham ind med bagagen og havde sagt en hel masse meget hurtigt på thai, som han ikke havde forstået en lyd af. Men han forstod, at den midaldrende mand i receptionen smilte til ham og fandt en nøgle frem, nr. 23, altså anden sal, og flere var der heller ikke.

Da han betalte taxachaufføren, havde de aftalt, at han skulle komme og hente ham kl. 9 om aftenen, så skulle han nok finde, hvad han var kommet efter, grinede han.

Vil du have en eller flere, havde taxachaufføren spurgt. Du kan få en for 50 dollars og tre for hundrede. Og så skal jeg have 50, og mere skal du ikke tage med. Jo, dit kamera, du vil elske at have de billeder bag efter. Tag endelig godt med hukommelse og ekstra batterier med, og så er det meget nemmere, hvis du har nogle lette bukser på og ingen ting inden under.

De havde ikke kørt ret længe. Det var åbenbart rigtigt, at hotellet lå i det rigtige kvarter, men de var drejet om så mange hjørne og kørt ad så mange forfaldne gader, som alle lignede hinanden, at han aldrig ville kunne finde tilbage selv.
Bare rolig havde taxachaufføren sagt, jeg kommer og henter dig, når du er færdig. Og så stoppede han i en gade, som ikke adskilte sig fra alle de andre, lige bortset fra, at den lidt fremme endte i noget, der sikkert skulle ligne en park. Et par forpjuskede buske og nogle forkrøblede træer, men så var der sat to stolper op til basketball. Naturligvis var der ingen kurv eller net, men bare ringen, og det var åbenbart alt rigeligt for de seks drenge, der spillede der.

Der sad en mand på en bænk og fulgte spillet. Ham førte taxachaufføren manden hen til, sagde igen en hel masse meget hurtigt. Manden på bænken nikkede, og taxachaufføren sagde, at han skulle give manden de 100 dollars, så ville han klare resten. Han fik selv sin 50’er, og så kørte han.
Manden på bænken gjorde tegn til, at vores rejsende skulle sætte sig ved siden af ham.

Kig på de drenge, sagde han. Hvem af dem, vil du have først?

Han sad helt målløs og stirrede på de spillende drenge, som ikke tog noget notits af de to mænd.

Mener du? Han ville skønne, at de netop var i hans ønskealder, altså i den alder, som han havde tænkt sig. Jo mere han stirrede, jo bedre syntes han, de så ud. Alle sammen. Det var et svært valg. Velbyggede og atletiske, alle løb. Tacklede og hoppede, så det var en fryd.

Nå. Hvem af dem, sagde manden, da der nok var gået 10 minutter.

Øh, jo, øh, jeg tror ham med den røde trøje, stammede vores mand.

Straks gav manden et højt pift. Spillet stoppede, manden råbte et navn, og drengen med den røde trøje gik hen mod dem.

Vis mig lige, hvordan dit kamera virker, sagde bænkemanden og rakte ud efter det. Og hvordan sætter du video på.

Han fik det vist og afleverede også de ekstra kort og batterier, og så stod den røde trøje foran ham.

Manden sagde noget til ham, og straks begyndte han at smide den smule tøj, han havde på, kun sportsskoene beholdt han på.

Det var et smukt syn, som straks fik det til at dunke i mandens skridt. Knægten var lige så velbygget, som han havde ventet og med tydelige muskler, ikke et gram fedt. Pikken, som han ikke kunne få øjnene fra, var ganske respektabel, var åbenbart ved at blive fyldt med blod, for den voksede foran hans sultne øjne. Knægten var mørklødet, og pikken endnu mørkere, og pungen næsten sort. Selvfølgelig var den kraftige bevoksning omkring og delvis på kønsdelene helt sort.

Uden yderligere ordre, faldt knægten på knæ på de tøjstykker, han havde smidt lige foran vores mand, og uden nogen snak eller dikkedarer, begyndte han at åbne mandens bukser. Først livremmen, så knappen, og så lynlåsen. Han bøjede buksestoffet ud til siderne og fiskede hans pik ud, som nu allerede var halvhård. Knægten tog om den med den ene hånd og tog om nosserne med den anden. Så bøjede han sig frem og begyndte at slikke på pikken. Nede fra grunden og op mod hovedet. Da han havde gjort det et par gange, var pikken så stiv som ingensinde, og drengen slikkede videre på det frigjorte pikhoved, mens han lappede den sivende pikvæske i sig. Så havde han den i munden og suttede og sugede med stor ekspertise. Hovedet gik op og ned over pikskaftet, men så kunne han ikke sidde roligt længere, han rejste sig, greb omdrengens hoved og begyndte at kneppe hans mund med hårdere og hårdere stød. Og så kom han under højlydt stønnen, og først nu så han manden med kameraet, som filmede løs. Det så ud, som om han var ved at tage en video, og nu blev han også opmærksom på, at han stod med nøgen underkrop, bukserne var selvfølgelig gledet ned, da han rejste sig op.

Han satte sig forpustet ned. Drengen løftede skiftevis hans fødder og trak bukserne helt af ham. Så rejste drengen sig op, og nu så han lige ind i en stiv teenage pik med blottet hoved og en lille dråbe i pikspalten. Han så op på drengens ansigt, Det smilede til ham, og drengen greb om pikken og ligesom inviterende rakte den hen mod ham.

Han havde aldrig suttet pik, havde end ikke rørt ved andre pikke, end hans sønners, da de var helt små, og ikke slev kunne vaske sig. Men nu, i denne varme, i denne afsides gyde, i den ophidselse, han var i efter at have leveret sine tre landniger ned i denne drengs hals, nu bøjede han sig frem, greb om den tilbudte drengepik og slikkede dråben i sig. Han gned kun ganske lidt og let på skaftet, og straks kom der mere saft frem, som han slikkede i sig. Ja, rent faktisk slikkede han og slikkede op over og rundt om hovedet på den stang, som stod så stiv lige foran ham. Så tog han den i munden og suttede op og ned, alt imens han stadig brugte tungen på undersiden, og det var hørligt, at det var noget, knægten kunne lide. Det varede da heller ikke ret længe, før drengen havde grebet om vores mands hoved og begyndte at mundkneppe ham for alver. Han gurglede og gylpede lidt, da drengen stødte ned gennem svælget, men han gjorde ikke modstand, men blev ved med at suge og slikke med tungen.

Så kom knægten under høje fryderåb, først direkte ned i halsen på ham, mens han pressede hans hoved hårdt ind mod maven, så trak han sig langsomt tilbage, så de sidste to ladninger fyldte hans mund og noget dryppede ud af mundvigene.

Åh, ja, sukkede manden, lænede sig tilbage på bænken og slikkede sig om munden, mens han stadig stirrede på den dejlige stang, som stadig befandt sig lige foran ham, men nu på vej til at dale noget. Der viste sig yderligere et par dråber i pikspalten, og vores mand lænede sig frem, slikkede dem i sig, tog pikhovedet i munden, mens han med hånden malkede den sidste sperm ud af skaftet.

Så lod han den slappe pik glide ud af munden og kiggede op på det stadig smilende drengeansigt.

Now you want to fuck me! Sagde han, mere som et fakta end som et spørgsmål. Så rakte han en hånd frem og trak vores mand op.

Drengen ledte ham hen til et lavt rækværk, der øverst var forsynet med noget, der kunne være en ganske simpel rund træstamme. Drengen lænede sig hen over stammen, og det var så praktisk, at der foran ham var endnu en stump rækværk, som han kunne nå med hænderne. Altså lå han nu hen over træstammen, med enden lige i kneppehøjde og benene spredt så tilpas meget, at hans brune røvhul, ja endnu brunere end de faste endeballer, var et tydeligt og indbydende mål.

Come on, man, fuck me, fuck me good and hard, sagde drengen med ansigtet vendt bagud mod den fremmede kunde.

Det her var alt sammen meget bedre, end han havde turdet drømme om. Først at få pikken suttet af af de dejlige drengelæber. Så selv sutte den unge, herlige pik af og smage den unge sæd, og så nu den dejlige røv med det ventende hul. Han havde glemt alt andet omkring sig. De fem andre drenge, som spillede videre, som om intet var hændt eller hændte, manden med hans kamera og omgivelserne i det hele taget. Han så kun de brune glober med revnen imellem, det ventende hul med en del sort hår uden om.
Han tog en af de runde glober i hver hånd, masserede dem og glædede sig over deres fasthed. Så lod han fingerspidserne på begge hænder løbe op og ned i revnen og hen over det rynkede hul, hvor læberne bevægede sig, hver gang fingrene kørte hen over dem.

En skubbede til hans arm. Det var manden med hans kamera, som rakte ham en tube et eller andet, idet han samtidig pegede på det brune hul og på mandens nu igen helt stive pik. Beskeden var ikke til at tage fejl af, og han smurte da også et godt lag hen over drengens røvhul og over sin egen pik lige fra hovedet til roden, inden han rakte tuben bagud og placerede sit pikhoved lige ved indgangen.

Ohh, Yess, udbrød drengen, da han mærkede pikhovedet gnide mod røvlæberne. Han pressede og manden pressede. Læberne gav efter og hovedet sank ind i den endnu større varme indenfor.

Jahh, Jahh, come on, fuck me, fuck me hard, og han gjorde det.

Aldrig så snart han havde fået presset pikhovedet indenfor, før lysten og liderligheden tog overtag, og han kneppede og knaldede løs. Ganske vidst var det mindre end en halv time siden han sidst havde spermet, men hans ophidselse og hele den uvante situation, for ikke at nævne det snævre drengerøvhul, der malkede hans pik så herligt, gjorde, at han ikke holdt ud mere end nogle få minutter.

Åååhhh, Ååååhhh, jahhh, uuhhh, stønnede han, mens han begyndte at skyde sin sæd op i drengerøven, men lige i det samme hørtes en bilmotor, som blev gasset kraftigt op. To billygter ramte lige på de to nøgne skikkelser, bremser hvinede og der lød et par høje sirenehyl. To bildøre smækkede, og inden han havde fået pikken ud af drengerøven, blev han grebet i begge arme af stærke hænder.

Fortsættes

Kommentar

Navn:Bijens
Dato:04/10 2013
Det tegner rigtig godt - hold da helt op, jeg bliver liderlig, når jeg læser dine historier
 
Navn:Oleole13
Dato:13/10 2013
Hej Bijens! Du er altid så venlig, og det giver mig lyst til at fortsætte. Hilsen fra Ole