Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lille Hassan. - Anden halvleg.

(Lille Hassan.)

Karakter: 4.4/5
Visninger: 8738

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge, Analsex og Onani
Kapitel 5.: Anden halvleg.

Der var sket meget i de sidste par timer hos Nick. Nick har fortalt Hassan at han har været sammen med Lucas og Jonas, og nu skulle lave en film, hvor han blev kneppet og kneppe en anden. Hvis han ikke fik lavet sådan en film, vil en film med ham, hvor han bliver kneppet af Lucas, blive smidt på nettet.

Da Nick havde fortalt det til sin bedste ven, Hassan, fortalt han, at han også havde været sammen med de to drenge, Lucas og Jonas. Så det blev lidt nemme for Nick at snakke om den film, og de fik også fortalt hinanden, at de var forelskede i hinanden og har været det i ret langtid.

De begge har gået og været sammen som venner, og har ikke turet at sige det til hinanden, fordi de begge var bange for, at det skulle ødelægge deres gode venskab.

Nu lå Hassan i Nicks seng på ryggen og uden noget tøj på, hvor hans pik igen blev meget stiv og lå på hans mave og var klar. Nick, som var på vej over til Hassan i hans seng, har lige været ovre for at tænde kameraet, så de kunne blive færdige med filmen til Lucas og Jonas.

Nick satte sig på sengekanten, tog olieflasken op fra gulvet tog noget op i sin hånd og startede med at smøre Hassans stive pik ind. Hvorefter Nick lagde sig på sengen på ryggen, løftede sine ben op og stak sin hånd med olien ned til sit hul. Det gav Hassan frit udsyn til hullet, og det var første gang, han så en anden drengs hul. Han kunne lide synet af et hårfrit hul, og om lidt skulle hans pik derind og kneppe det.

Er du klar, Hassan, sagde Nick, mens han gjorde sig klar på alle fire. Husk at gøre det forsigtigt.

Jeg er klar, sagde Hassan og kom op bagved Nick. Hassan stod på knæ og lod sin stive pik først glide henover det brune hårfrie hul. Jeg skal gøre det forsigtigt, Nick, og Hassan lod sit pikhoved trænge langsomt igennem hullet.

AAAV! Kom det fra Nick, da Hassan kom gennem.

Hassan førte pikken langsomt længe ind, nu kunne den ikke komme længere. Hassans omkring 14 cm stive pik var helt i bund i Nick, hvor han så trak halvt ud og så i bund igen. Sådan gjorde Hassan, til Nick have vænnet sig til at have pikken i røven. Så satte han tempoet lidt op, og Nick begyndte at stønne lidt. Så vidste Hassan, han ikke gjorde noget forkert.

Det er dejligt efter lidt tid, sagde Nick. Når røven har vænnet sig til det.

Det var første gang, Hassan kneppet en, Den dejlige fornemmelse af noget om ens pik, var vildt dejligt. Han tænkte på Lucas, og hvad han sagde, da Hassan gik fra omklædningsrummet. At han ville komme til at kneppe en anden dreng. Det fik han også ret i, at han kom til. Men Lucas vidste nok med sikkerhed, at Nick ville bede ham om at kneppe sig.

Hassan satte tempoet lidt op, da Nick sagde det, og lyden af klasken blev lidt højere og klaskelydene blev hurtigere. Men Hassan blev mere og mere opstemte, og en dejlig afslapning i kroppen spredte sig. Hassan kunne mærke, det begyndte at snurre og kilde i hans pik, en fornemmelse han ikke har følt før. Følelsen blev stærkere og Hassan trak vejret dybere, tempoet blev sat op og Nick var også godt opstemt af det hele.

Han stønnede og bad Hassan om at kneppe ham hårdt. Knep mig,! Knep mig! Kom det fra en meget liderlig dreng.

Hassan trak sig hurtigt ud af Nick, lagde sig ned på ryggen og begyndte at spille den af. Nick når lige at vende sig om, da han ser Hassan skyde en kæmpe stor ladning sperm op i luften, som blev efterfulgt af flere sprøjt af Hassans dejlige sperm. Under springvandet af sperm, lå Hassan og stønnede.

ÅÅHH! Det kilder for dejligt, kom det fra Hassan, som var godt sprøjtet ind i sin sperm. Du skal glæde dig, Nick. Det er for vildet dejligt, smilede Hassan.

Hassan var kommet sig og havde fået spermen tørret af sig, stod nu oprejst på knæ i sengen og lige bagved stod Nick og masserede Hassans lysebrune numse.

Du har bare den dejligste numse, sagde Nick. Er vild med brune numser, grinede han så. Er du klar til at få pik?

Ja. Og husk…

Skal nok gøre det forsigtigt i starten, sagde Nick og Hassan bøjede sig fremover, så han stod på alle fire.

Nick tog noget olie op i sin hånd, startede med at smøre Hassans baller ind så de skinnede. Hvor han så arbejdede sig ind mod midten, ind til Hassans hul, som var ligeså glat og fri for hår som Nicks eget. Nick smurte hullet godt ind i olie, for hans pik skulle gå nemt gennem det. Og inden han førte sin meget stiv pik mod hullet, fik den lige lidt olie, så den kunne køre bedre ind.

Nick lod først sit pikhoved massere Hassans hul, hvor Nick så langsomt trykkede pikhovedet ind i hullet, hvor det forsvandt. Det gav et lille ryk i Hassan, men ellers sagde han ikke noget.

Nick lod sin stive pik forsvinde længer ind i Hassan, og til sidst var Nicks pik helt forsvundet ind i Hassans liderlige hul. Nick og Hassans pikke var næsten lige store og tykke, Nicks var nok lidt længere end Hassans.

Nick gjorde lige som Hassan. I starten lod han røven vænne sig til hans pik, men ellers satte Nick hurtigt tempoet op. Han var pisse liderlig, og lyden af Hassans stønnen, og klasken når Nick kom i bund, fik bare Nicks liderlighed op, og det førte bare til, at tempoet blev hurtigere og hurtigere.

Hassan nød det, og den fornemmelse af at have en pik op, var noget af det dejligste, lide efter en dejlig orgasme.

Nick kunne heller ikke holde til lyden af klasken og stønnen, så han trak sin fedtede stive pik ud af Hassans kneppede røv. Rettede den mod Hassans lysebrune numse, hvor han bad Hassan om at sprede sine baller, så hullet kom mere til syne.

ÅÅÅHH! Stønnede Nick, mens han spillede pik. Kommer, sagde Nick stønnende og sprøjtede Hassans røv til med nogle store sprøjt. Et af sprøjtene landede i håret på Hassan, en på ryggen og ellers sejlede Hassans numse i sperm fra Nick. Hvor er det bare dejligt, kom det fra Nick efter lidt tid. Det er langt bedre end at ligge alene og spille pik.

Hassan lagde sig ned på ryggen, hvor Nick lagde sig ned ved siden af ham. De så på hinanden, gav hinanden et kys og smilede.

Tak for et dejligt knald, sagde Nick og kørte sin hånd hen over Hassans mave og ned og gav hans halvstive pik et klem.

Selv tak, smilede Hassan. Det skal prøves igen, og så gav han Nick endnu et kys.

Jeg glemme helt kameraet, sagde Nick og sprang op fra sengen og over til kameraet. Slukkede for det, og vendte tilbage til sengen og Hassan. Du snakkede noget om, at vi ikke skulle være bange for, at de smed filmen på nettet eller viste den til nogen. Hvad går det ud på? Spurgte Nick.

Vi skal bruge et kamera, sagde Hassan, for vi kan ikke bruge det derovre, for det skal Lucas og Jonas ha’ tilbage.

Kan min mobil ikke bruges, sagde Nick. Der er et godt kamera i det.

Og så skal vi bruge et sted, hvor ingen kan høre os, smilede Hassan til Nick, som lå og så nysgerrigt på ham. Og så skal vi bruge noget reb, eller noget mindre kan også gør det, smilede han.

Denne fredag sluttede med, at de fik spillet noget FIFA, som det var planen for den weekend her. Om de to drenge for spillet, gør de sikkert nok. Om det er FIFA eller pik. Forfatteren smiler.

Fortsætter…
Kommentar