Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lille Hassan. - Filmen.

(Lille Hassan.)

Karakter: 4.2/5
Visninger: 9118

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge, Oralsex og Onani
Kapitel 4.: Filmen.

Det var fredag og Hassan og Nick skal være sammen hele weekenden, de skal spille FIFA et fodboldspil. Men Hassan og Nick havde også andre planen med denne weekend, og nu stod begge drenge nøgne med stiv pik hjemme hos Nick. De fandt ud af, de begge har været sammen med Lucas og Jonas, og Nick skulle lave en film, hvor han bliver kneppet og selv skal kneppe en anden dreng.

Nick sætter kameraet på sit computerbord, tænder for det og går hen til Hassan, som sidder i sengen. Hvor Nick omfavner Hassan og lægger ham ned, så han har sine ben udover sengekanten. Nick sættet sig, så røven er oven på hans pik, hvor Nick lod sin røv køre frem og tilbage på Hassans pik, så den blev mere liderlig.

Det har du prøvet før, smilede Hassan meget tilfreds.
Næ! Kom det fra Nick. Har set det i nogle klip på nettet, hvor to drenge hygger sig sammen, smilede Nick og lagde sig ligesom Hassan, på ryggen og med benene ud over sengekanten. Prøv det, sagde Nick. Det er dejligt at mærke en pik mellem ballerne.

Hassan satte sig op på Nick så hans pik kom mellem Hassans baller, hvor han begyndte, som Nick lige gjorde ved hans pik, kørte frem og tilbage med numsen hen over Nicks stive pik.

Er det ikke sjovt og dejligt? Spurgte Nick og lod sine hænder tage fat i Hassans pik. Det er noget af en hård pik, du har, smilede Nick og tog en finger og smurte en dråbe piksaft rundt på hans pikhoved.

Nu må vi se, om vi kan finde ud af at kneppe hinanden, sagde Hassan. For jeg har aldrig prøvet det, smilede han.

Det skulle være nemt nok, smilede Nick. Er det ikke bare at stikke den ind, frem og tilbage og skyde sin sperm hen over numsen.

Det har du helt ret i Nick, sagde Hassan og smilede og lagde sig ned ved siden af Nick, tog hans pik og rettede den i lodret stilling.

Hassan bøjede sit hoved hen over Nicks pik, tog sin tunge ud og lod den først glide op og ned på skaftet. Der kom hurtigt piksaft frem i reven, som hurtigt blev større og begyndte at løbe ned over Nicks blottede pikhoved. Hassan fangede dråben på vej ned over pikhovedet, lod pikhovedet forsvinde ind i sin mund. Her lod han sin tunge køre rundt, så Nicks nosser ikke vidste, om de skulle være inde eller ude.

Nøøøj! Hvor det er dejligt, sagde Nick, som lå og nød det hele. Det er ikke til at beskrive, hvor dejligt det er, Hassan. Du er bare godt.

Hassan fik ikke lov til at suttet i ret lang tid, før Nick skubbede ham væk og bad ham om at lægge sig midt i sengen.

Kunne du ikke holde til mere, sagde Hassan, mens han lagde sig i sengen.

Vil det ikke være for tidligt at komme nu? Kom det fra Nick, som spredte Hassans ben, da han havde lagt sig ned på sengen.

Nick starter med at massagere Hassans nosser blidt, tager så fat i hans meget hårde, stive pik. Trækker forhuden så langt tilbage som muligt, hvor en stor dråbe piksaft kommer frem og løber ned af pikhovedet. Det når ikke ret langt, da Nick tager pikken i munden og begynde at sutte.

Det giver et sæt i Hassan, så han giver et lille stød med underlivet, så hans pik næsten ryger ned i halsen på Nick. Nick sutter og slikker på Hassans pik, til det bliver for meget for ham, og han stopper Nick.

Du vil heller ikke komme for tidligt, smilede Nick som var våd om munden.

Skal vi ikke tage trykket? Spurgte Hassan , så vi kan holde til at bolle hinanden.

Kan vi godt, sagde Nick. Jeg skal nok ikke røre ret meget ved den, så eksploderer den af liderlighed, smilede Nick. Hvad med din, Hassan?

Samme her, sagde Hassan. Skal vi spille den af på hinanden?

Det synes Nick var en god idé, så de satte sig helt op af væggen. De tog fat i hinandens meget liderlige pikke, og begyndte at spille den af på hinanden. Og som de sagde begge de dejlige drenge, så skulle der ikke så meget til, før deres liderlige stive pikke eksploderede i et springvand af sperm.

Begge drengene kunne næsten ikke få vejret under deres orgasme. De sprøjtede det ene lange spermsprøjt ud efter det andet, så Nicks dyne og de selv var sprøjtet til af deres varme sperm.

Hold da op hvor var det vildt dejligt, kom det fra dem begge, efter de havde siddet lidt og kommet sig.

Det er første gang, det har kildet og sprøjtet så meget, sagde Nick og så på Hassan.

Jeg blærer mig med at sprøjte langt og meget, men det er også første gang, at så meget sperm kom ud af min pik, sagde Hassan. Det kilder stadig lidt i den, smilede Hassan til Nick og de gav hinanden et kys.

Skal vi lige tage en skyller, enden vi tager anden halvleg, smilede Nick og gik over for at slukke for kameraet.

Ude i badet fik de hurtigt skyllet spermen af, kom ind på værelset igen og Nick ledte efter noget, de kunne bruge til at smøre numsen ind i.

Jeg er nødt til at gå op i køkkenet for at hente olie, sagde Nick. Vil du med op ovenpå?

Begge gik de forsigtigt op af trappen, Nick åbnede døren for at se, om han kunne høre sine forældre. Der var helt stille og de gik så begge ud i køkkenet, hvor Nick hurtigt fand olien, som de kunne bruge.

Men så gik hoveddøren og Nick og Hassan så på hinanden. De stod uden tøj på og med stadig mega stive pikke.

Hvad gør vi? hviskede Hassan i panik til Nick.

Skynder os ind bag sofaen, hviskede Nick.

Så skyndte de to nøgne drenge sig ind bagved sofaen i stuen. De kunne høre, det var Nicks mor, som var kommet hjem. De kunne høre, at hun ledte efter et eller andet, som hun ikke rigtigt kunne finde. De to Hassan og Nick var mest bange for, hun skulle opdage dem, og hvad skulle de forklare, hvis hun gjorde det? For Nick og Hassan var ikke sprunget ud som bøsser.

Nicks mor kommer ind i stuen og Hassan og Nick bliver lidt bange for, at hun skal opdage dem, og det vil bliver meget pinligt for dem begge. De hører, hun har fundet det, hun ledet efter, hvor hun så går ud af stuen, gennem køkkenet og ud i gangen, hvor døren står åben ned til kælderen.

Er Du kommet hjem Nick! Råbte hans mor. Men da der ikke kom noget svar, hørte de hoveddøren smække og Nick og Hassan skyndte sig ud i køkkenet, fik olien med ned på Nicks værelse, hvor de satte sig på Nicks seng, hvor de kiggede på hinanden og på deres nu slappe pikke.

Hvis vi var blevet opdaget, hvad vil din mor så have sagt? Spurgte Hassan.

Ved jeg ikke, sagde Nick. Man siger, ens mor ved alt om en, smilede Nick og satte olien på gulvet. Skal vi få filmen færdig?

Hassan nikkede og lagde sig på ryggen i sengen, spredte sine ben og var klar til anden halvleg.

Fortsætter…
Kommentar