Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lille Hassan - Nicks mission.

(Lille Hassan.)

Karakter: 4.0/4
Visninger: 9231

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge
Med i dette kapitel 3, 4 og 5 er.:

Hassan, som også bliver kaldt for ”Lille Hassan” for han er ikke så høj af sin alder. Hassan er 15 år og så kommer hans forældre fra Jordan, men Hassan er født her i Danmark. Hassan er 155 høj, brun i huden og slank. Så har han sort kort klippet hår, som han gemmer med en kasket.

Nick på 15 år er Lille Hasans bedste ven. De har kendt hinanden meget længe. Nick er 160 høj kortklippet, kommunefarvet hår, og normal af bygning. Så går han altid i det dyreste mærketøj, for Hans forældre er også meget rige, skulle man tro.

Så har vi Lucas som er 16 år, bor alene med sin mor. Lucas er 175 høj, slank og har en solbrun hud, især på mave og ryg. Og så går han rundt og gør masser af de små bange, for han vil godt bestemme over alle.

Kapitel 3.: Nicks mission.

Der skete ikke så meget løbet af denne skoledag. Jonas var ikke kommet i skole, Lucas gik sammen med de andre drenge fra hans klasse. Det var Lucas’ og Jonas’ sidste skoleår, det var der sikkert mange af de mindreårige, der var meget glade for, for Lucas og Jonas var de typer, som gerne vil bestemme, gik rundt og gjorde de små bange og fik dem til at hente slik til dem.

Lille Hassan har også rendt for de to, men alle skulle bare vide, hvem de endelig er, og at de er bøsser. Men det var en hemmelighed for mange, men ikke længere for Hassan. Men han skulle ikke nyde noget af at sige noget, for han har ikke lyst til at blive drillet med at han var bøsse.

I det sidste frikvarter denne fredag inden weekenden, sad Hassan og Nick og snakket om, at det ville blive en fed weekend. Hassan og Nick skal spille FIFA, et fodboldspil hele weekenden. Så de skal sove sammen, og Hassan vil også finde ud af, om det er Nick, som Lucas og Jonas har haft fat i, og Nick var også ude på noget, så der skulle nok ske et eller andet denne weekend.

Mens de to sad og snakkede, kom Lucas hen til dem. Han kiggede først på Nick så på Hassan.

Nåå! Hvad skal I så lave i weekenden? Smilede Lucas. Hvis I skulle kede jer, så skal jeg nok underholde jer.

Hassan og Nick sagde ikke noget til Lucas, de så bare på hinanden, da han gik.

En dag skulle man få ramt på ham og Jonas, kom det fra Nick som kiggede på Hassan som nikkede.

Den sidste time var slut og Hassan og Nick var på vej hjem til Hassan for at lægge tasken og få noget tøj med over til Nick. En lille time senere, var de hjemme hos Nick, som boede i et stort hus og havde eget værelse, eller det lignede mere en lille lejlighed i kælderen.

Som jeg har sagt, så mange gange før, så er jeg pisse misundelig over, at du har en hel kælder for dig selv, sagde Hassan og smed sin taske med tøj.
Det er også meget rart at gå herned, når man ikke vil være sammen med sine forældre, smilede Nick. Jeg vil lige tage et bad, vil du med?

Hassan holdt op med at trække vejret et par sekunder, mens han kiggede på Nick, som var ved at tage sine shorts af. Hassan vidste ikke, hvad han skulle svare, han vil da gerne med Nick i bad. Men han var mest bange for, at han skulle få stiv pik, og hvad ville Nick ikke sige til det.

Men Hassan vidste ikke, hvad Nick var ude på, for han var på en mission for ikke at blive spredt ud på nettet. Og det var Lucas og Jonas som har sagt, at han skulle kneppe en anden dreng og filme det. Hvor han så skal vise det til dem, så vil de slettet den film med ham, hvor han bliver kneppet af Lucas. Men man kunne ikke se Lucas’ ansigt på filmen, kun Nick, som stod nøgen med stiv pik og pik i røven. Det har han ikke lyst til skulle komme ud på nettet, så han har en plan. Den gik ud på at kneppe sin bedste ven, Hassan.

Men det, som Nick ikke vidste, var, at Hassan også har været sammen med de to. Men Hassan fik ikke en mission af dem, bare at han kom til at kneppe en anden fyr. Men om det blev Nick, vidste Hassan ikke, men han vil gerne bolle med sin bedste vens dejlige røv. For han har tit spillet pik til synet, når han lå hjemme i sengen og fremkaldet billedet af Nicks numse. Nu stod han og overvejede, om han skulle gå med Nick i bad, som han har gjort så mange gange før, tirsdag og torsdag efter fodboldtræningen.

Vil du med, Hassan? Spurgte Nick, som var kommet af tøjet. Hassan så på Nicks pik, som lignede meget hans egen, bare lysere. Du vil gerne, Hassan. Det kan jeg se, så smid tøjet, sagde Nick og vendte sig og gik ud på badeværelset.

Hassan smed tøjet og kom ud på badeværelset, hvor Nick var gået under bruseren. Hassan så på den dejlige våde krop, og hans øjne kom hurtigt ned på hans våde runde baller.

Så er det din tur til at kommer under, sagde Nick. Så sæber jeg mig ind imens.

Hassan gik forbi Nick med sine hænder foran sin begyndende stive pik, det skulle Nick ikke lige se. Hvad vil han ikke tænke, og han vil sikkert kalder ham, ”bøsse”. Nick så ikke noget, eller sagde han bare ikke noget. Da Hassan var kommet forbi Nick, gav Nick et klask på Hassans ene balle.

Hassan kom under bruseren og lidt efter fik han et lille chok. Nick var kommet med ind under bruseren, hvor Nick smurte sæbe rundt på hans ryg. Hassan vidste ikke, om han skulle stoppe ham, men det var det Hassan gerne ville ha’: Være sammen med Nick på denne måde, og hans pik har svaret, ja. Den stod godt stiv og var begyndt, at stå og banke på hans slanke mave.

Skulle han vende sig om mod Nick, hvad vil han ikke sige, når han ser hans pik. Det spørgsmål fik Hassan hurtigt svar på, da Nick gik så tæt ind på ham, at han kunne mærke Nicks pik, som også var godt stiv, og som lagde sig mellem Hassans baller. Hassan havde mega lyst til at vende sig om, og give Nick et kys på hans små læber. Og tanken blev til handling. Hassan vendte sig om og så ind i Nicks øjne, som var grønne. De smilede, og deres læber mødtes, og de stod og kyssede, mens vandet løb ned over deres dejlige drengekroppe. Deres pikke stod også op af hinanden. Det virkede, som om de ikke vidste, hvilken side, de skulle være til.

Det har jeg haft lyst til mega længe, sagde Hassan efter kysset.
Nick så på ham med et smil. Ved du hvad, Hassan. Det samme har jeg haft, men har aldrig turdet sige, at jeg kunne lide dig mere end som en ven. Lidt stilhed. Men jeg har et problem, Hassan, kom det så fra Nick og han stak sit hoved under bruseren.
Er det noget jeg kan hjælpe med? Spurgte Hassan.
Jeg ved ikke hvordan jeg skal sige det, sagde Nick. Det er noget med ham Lucas.

Så var det det altså Nick, Lucas havde snakket om i går i omklædningsrummet, at Nick har fået samme tur, som han selv har fået af de to. Jeg ved godt, hvad du vil sige, sagde Hassan. Jeg har fået samme tur af dem, det var i går efter fodboldtræningen.

Nick så på Hassan og smilede. Blev du også bollet?
Ja. Af dem begge to, smilede Hassan til Nick.
Samme her. Og det gjorde vildt ondt i starten, sagde Nick med et lille smil. Gjorde det ikke det på dig? Det kan du tro, det gjorde.

Så begyndte de begge at grine højt, som endte med endnu et kys under vandet fra bruseren.

Lidt senere inde på værelset, hvor de begge stadig sad nøgne og med stiv pik.

Hvad var det for et problem, du havde? Spurgte Hassan. For jeg vil gerne hjælpe dig. Jeg skal lave en video, hvor jeg skal få en til at kneppe mig, og jeg skal kneppe ham, sagde Nick og så på Hassan. Og hvis jeg ikke får lavet sådan en film, så vil Lucas og Jonas smide en film på nettet af mig, hvor jeg bliver kneppet af Lucas.

Så lad os laver sådan en film, sagde Hassan og kaste sig over Nick, så de lå ned på sengen.
Vil du gøre det, sagde Nick. Vi kan ende med at de lægge filmen ud på nettet af os.

Det tror jeg ikke, de gør, sagde Hassan. For jeg har nemlig en lille lusket plan, og der skal vi bruge Lucas og Jonas. Men først skal vi lave en film til dem, smilede Hassan. Jeg har fået eller lånt et kamera af Lucas, sagde Nick og skubbede Hassan væk og rejste sig fra sengen, så igen fik Hassan udsyn til en dejlig, hvid numse.

Nick fandt kameraet i skabet. Er du klar til at lave film, Hassan?

Det tror jeg, min pik har svaret på, grinede Hassan.

Fortsætter…
Kommentar