Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Markus på blokken

(Mogens bliver trænet)

Karakter: 4.9/9
Visninger: 9771

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Gruppesex, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex og Aldersforskel
Mogens bliver trænet kap 18
Markus på blokken.
Personer: Mogens, pizzabudet Hadib, hans storebror Hassan, dennes ven Orkan og Markus, vvs-lærling og Bjarkes fætter.

Fra kap 16
Det varede godt nok ikke længe, inden det gik for ham, men det fik ham ikke til at stoppe. Hadib kneppede Mogens i mund og hals, og sådan fortsatte det de næste 20 minutters tid.

(Så går vi videre)
Pludselig stod Markus i køkkenet. Ingen havde hørt ham komme, men han havde jo også sin egen nøgle.

Her går det rigtnok lystigt til. Mon man også kunne få en tur?

Vennen, Orkan, kiggede på ham med et skævt smil. Mon ikke det kunne ordnes. Smid du tøjet, så du er parat.

Hvor er ham den tredje henne, spurgte Markus og så sig omkring.

Nåh, Hassan, han er ..

Ja, Hassan, han er her, sagde han og trådte ind i køkkenet. Jeg har lige puttet de to knægte. De fik først en godnathistorie, som jeg tror, de vil huske længe, og jeg lovede dem, at jeg nok skulle komme igen med en ny historie, de skulle bare ringe, når de var klar. Men her går det også godt, kan jeg se. Ham Mogens får nok også en god godnathistorie. Jeg tror lige, jeg tager et billede af det her.
Så gik det for vennen, Orkan, og mens han skød sin rigelige sæd i Mogenses røvkanal, kom Mogens selv endnu engang.

Orkan trak sig ud. Vi har lovet ham Markus, at han også må få en tur, han kan jo begynde med at låne Mogenses røv.

Det lod Markus sig ikke sige to gange. Han havde fået cowboybukserne af og smøget trusserne ned under pungen. Pikken havde han hurtigt gnedet helt stiv – synet af Mogens bundet til bordet og med en flittig pik i begge endern havde allerede givet ham en god stiverik – og nu stødte han den uden videre vrøvl dybt ind i Mogenses godt gennempulede røv.

Mens han pulede løs og Mogens stønnede ååhh jaah, ååhh jaah giv mig den, giv mig din kneppestang, Markus, kom så giv mig alt, hvad du kan. Ååååh jaaa, det er gooodt, bliiv veeed!

Ja, altså mens dette foregik, trak Orkan Hassan lidt til side og hviskede med ham, hvilket fik Hassan til at smile bredt og frækt.

Efter han under højlydte støn og suk var kommet og stod og pustede ud, løsnede de tre andre Mogens fra bordet. Så greb de to store pludselig hver sin af Markusses rame, trak ham hen til bordet og hen over det i samme stilling, som Mogens havde ligget i. Inden Markus helt havde forstået, hvad der foregik, havde Hadib allerede fået bundet det ene håndled fast og var på vej til det andet.

Mogens havde hurtigt forstået situationen, og uden nogen havde sagt noget, var han nede på knæ og i gang med at binde det højre ben fast til et bordben. Hassan var hurtigt rundt om bordet og tog sig af det venstre ben, mens Orkan og Hadib i fællesskab fik fastgjort den sidste arm.

Hvad fanden er meningen? Slip mig løs i en fart, I forpulede perkere, protesterede Markus.

Forpulede perkere, kalder du os, grinede Orkan. Det skal meget snart vise sig, hvem af os, der er mest forpulet, og så gav han Markus et godt slag på den ene balle. Og så vidt jeg husker, var det dig selv, der for et øjeblik siden bad om også at få en tur som Mogens, og det sagde vi ja til, lo han.

Og vi gør det med glæde, grinede Hassan, vi er helt pjattede med at pynte frække danske drengerøve og sende dem afsted med sperm sivende ud af røvhullet. Det er vores favorit godnathistorie.

Hæld lige noget her ned i revnen, sagde han til Habib, der stod med en flaske olivenolie.

Åååå, åååå, sagde Markus, mens Hassan masserede olien ind i hans revne og først og fremmest på det brune, rynkede hul. Åaaa, vil det sige … AAAvv ååå, stønnede han, da Hassan pressede en finger ind i hans røv, vil det sige … åååå … vil det sige drengene … ååå …Hassan havde nu hele fuckfingeren inde og begyndte at køre den ind og ud. Vil det sige … sige, at Bjarke og Rune … åååhhh!

Det vil sige, grinede Hassan, at i godnathistorien stod der, at drengene fik deres røvballer grundigt varmet, og at de fik to fingre op for at løsne røvhullet, ligesom du får nu, og så pressede han endnu en finger op, og Markus skreg AAVVV!

Skrig da ikke sådan som en baby, det gjorde drengene ikke. Jo, de fik begge løsnet røvhullet godt op, og især Bjarke vil nok have et ret ømt hul de næste dage, og der vil nok sive en del sperm ud af det her mens han sover.

Jamen, vil det sige, stønnede Markus, for nu var Hassan begyndt for alvor at kneppe ham med de to fingre og samtidig dreje dem rundt og rundt, vil det sige? Det er jo ulovligt, de er kun 13 år.

Det der, det kan du godt stoppe op i røven, hvis du ellers kunne komme til, grinede han, for nu pressede han en tredue funger ind. Hvis jeg ikke tager fejl, så tog du Bjarkes jomfrudom lidt tidligere i dag. Så du må nok hellere holde kæft med det her.

Nå, sagde han og trak fingrene ud og gav hver af Markus’s baller et godt klask. Så må vi hellere gå over til opvarmningen, og så gav han ham igen to gode klask.

Vi varmede Mogens’s røv med det her bælte, så hvis Markus skal have den samme tur, må vi nok hellere holde os til det.

Helt fint med mig, grinede Hassan. Du må hellere begynde.

Nejj, nejj skreg Markus, ikke et bælte!

Jamen dog, sagde Orkan, vent lidt med det skrigeri, der skal nok blive mere at skrige over, og du skal have samme tur som Mogens. Det bad du om, og du skal ikke snydes. Fem slag til hver, og så faldt det første slag, og Markus skreg.

Da de to store havde taget hver deres fem slag, rakte de bæltet til Hadib.

Jeg vil hellere bruge mine på hans pik og nosser, sagde Hadib, jeg er spændt på, om han også vil sperme, når hans nosser får smæk af bæltet.

Det er helt i orden, grinede Orkan, ja dem må vi ikke glemme, og det er jo dit særlige specuale. Hvad med dig Mogens?

Ja, når vi ikke har Peters ørøvhulspisk, så holder jeg mig også til de ædlere dele, men ærgerligt nok, at vi ikke har noget til at spanke røvhullet med, sagde han og kiggede sig omkring. Jeg kan godt sige af erfaring, ar det er en helt særlig fornemmelse at blive kneppet, når først røvhullet er godt ømt. Hvad med dit bælte Hadib, mon ikke det er smalt nok?

Det var nok lige bredt nok, men Mogens fik Hassan og Orkan til at tagr fat i hver sin af Markuses baller og trække dem godt til side. På den måde blev der alligevel fin adgang til slag med bæltet, og yderligere trak de så godt, at hullet åbnede sig lidt.

Det kan ikke være finere, grinede Mogens og gned hen over det let åbnede hul. På den her måde kan vi være sikre på at varme røvlæberne op hele vejen rundt. Kom så Hadib, giv det nogle gode slag.

Neej! Neej! Ikke røvhullet skreg Markus, som nu havde forstået, hvad der var på vej.

Nej, sagde Hadub og rakte bæltet til Mogens. Du skal begynde, det er dig, der er eksperten på det her.

Jeg har godt nok fået en del slag på røvhullet med forskellige redskaber, men jeg har aldrig prøvet selv at være den, der slog, men det skal være mig en stor fornøjelse at prøve.

Så slog han. De to første slag ramte ikke helt i prik, men så havde han fået indstillet sigtet og slog fem hurtige slag, som alle ramte helt præcist, og Markus skreg for hvert slag.

Jo, det virkede rigtigt, grinede Mogens, idet han lod en finger gnide hen over de nu røde og let opsvulmede røvlæber. Det vil nok være godt med fem slag mere, Hadib.

Neej! Neej! Ikke mere, Åh vil I ikke nok ..

Jo, vi skal nok, sagde Hadib, som samtidig begyndte at gøre Mogenses slagteknik efter.

Markuses pik og nosser var godt nok presset pænt bagud af bordkanten, mrn Mogens fandt på at forbedre det ved at trække trusserne op, så elastikken pressede dem yderligere bagud og holdt på plads af stoffet i trusserne.

Det er klart, at Markus protesterede og bad, da han blev klar over, hvad de lagde an til, men til de andres store tilfredshed, var hans pik brædthård.

Det kan godt være, at du ikke ser frem til det her, grinede Mogens og gav hans pik et par gode tag, men det er tydeligt, at den her har en anden mening.

Fem til hver på pikken og fem på nosserne, sagde Hadib, og denne gang var det ham, der begyndte. På grund af trusserne svingede pikken ikke lige så meget frem og tilbage, som Mogenses havde gjort, men til gengæld lå den hele tiden i bedste stilling til slag. Og ti gode slag fik den, hvilket ikke gik stille af.

Inden de gik over til at slå på nosserne, arrangerede Mogens endnu engang trusserne, så det nu kun var pungen, der blev presset bagud af elastikken, og der lå den nærmest som på en præsenterbakke.

Mogens slog først sine fem beherskede slag, og allerede efter Hadibs første to slag, gik dem på Markus, som under høje støn sendte en ladning ned på gulvet ved hver af Hadibs sidste tre slag.

Så mangler vi kun at prøve på dig Hadib, grinede Orkan. Så har vi beviset.

Du drømmer! Udbrød Hadib.

Hvad siger du Mogens, sagde Hassan, vil du være den første til at pule ham?

Må jeg? Det vil jeg mægtig gerne. Trods alle de pikke, jeg har haft i røven, så har jeg aldrig selv prøvet at kneppe. Men jeg har nok fået nogle ideer, grinede han. For eksempel det her, og så begyndte han at drille Markuses ømme og opsvulmede røclæber med sit pikhoved, det plejer at gøre ondt og være skæppe skønt på samme tid. Hvad mener du Markus?

Åååhho, uuhhh, aaahh, jooo, deeet eeerr gooodt, åååhhh.

Kom lige med lidt mere olie, sagde Mogens, og da han havde fået det og gnubbet det ind i både hullet og sin brædthårde stav, sænkede han den langsomt i Markuses røvkusse. (Jeg kunne ikke lade være: Markuses kusse!).

ÅHHH! AAVV! ÅHHH! JEEJ! Tag den ud! Tag den ud!

Årh, hold dog op mand. Hvordan tror du, Bjarke havde det, da du stak din pik i hans jomfrurøv? Og jeg, da Marco stak sin hestepik ind? For slet ikke at tale om første gang, han gjorde det. Tag det dog som en mand. Er det ikke 17 år, du er?

Men han holdt pikken stille halvt inde, så Markus kunne vænne sig til fornemmelsen.

18, stønnede Markus.

Der ser du! Hold så fast nu og nyd det, der kommer tre mere, og jeg kan se, at der om et øjeblik også kommer en og lukker din mund og hals op.

Fortsættes
Kommentar