Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bjarkes røv under behandling

(Mogens bliver trænet)

Karakter: 5.0/7
Visninger: 12507

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, S/M & Fetish, Analsex og Aldersforskel
Bjarkes røv under behandling
Mogens bliver trænet kap 16

Hej alle bøssevenner og andre læsere! Jeg fik lavet en fejl, jeg glemte at få sendt det her kapitel. Læs det, så forstår I kap. 17 bedre – I kan jo læse det en gang til. Det fortjener det mener forfatteren (-:

ersoner: Rune og Bjarke, de to
trettenårige, Markus, Mogens, pizzabudet Hadib, hans storebror og dennes ven.

Fra kap. 15 ” I kan nok klare at more jer selv lidt, sagde storebroren. Jeg går lige i kælderen for at se, om de to knægte hygger sig.”Jo, de hyggede sig, de to drenge. Det han så, da han forsigtigt åbnede døren. Var Bjarkes bare røv, hans nosser og pikken, som arbejdede ind og ud af Runes mund, mens han selv havde munden fuld af Runes pik.

Drengene havde ikke hørt ham, så han stod stille og nød synet. Så tog han kameraet frem og tog et par billeder, heraf et nærbillede af Bjarkes røv og pikken i Runes mund. Rune så heller ikke noget, for han lå med lukkede øjne og var helt væk i nydelsen.

Så gik storebroren hen på siden af sengen og tog et billede af hele forestillingen. Så rømmede han sig kraftigt.

Nå, her er der nok nogen, der hygger sig!

Drengene for sammen og gik straks i stå, og Bjarke rejste sig hurtigt.

Hvaaam hvad vil du?

Jeg ville bare snakke med jer, og så ligger I her og …
Hvad tror I, jeres firældre vil sige til det, når jeg viser dem billederne?

Hvafor, hvafor billeder?

De her billeder af den nydelige forestilling fra flere sider, sagde han og holdt kameraet frem. Det er sikkert fine billeder, hvor man tydeligt kan kende de to personer.

Åh, nej, tiggede drengene, det må du ikke gøre, Vær sød ikke at fortælle vores forældre noget.

Hmm, sagde fyren, så bliver jeg nok nødt til i stedet selv at straffe jer.

Han satte sig på stolen, og beordrede Bjarke til at lægge sig hen over hans lår, så han kunne få en endefuld.

Mener du? sagde Bjarke.

Ja, det kan du tro, jeg mener, sagde han og trak Bjarke hen til sig.

Nå, hvad bliver det til? En endefuld eller billederne til jeres forældre?

Et øjeblik efter lå Bjarke hen over hans lår, med røven i vejret og pikken mellem fyrens let spredte ben.

Åhh, stønnede Bjrake, da fyren tog en balle i hver hånd og klemte dem. Og åhh, sagde storebroren til sig selv. Sikke en dag! Tre pragtfulde drengerøve på en gang, det er næsten for godt til at være sandt.

Så gav han hurtigt hver balle et hårdt slag, så Bjarke udstødte et lille hyl. Avvv! Ikke så hårdt!

Det kan du fanme tro, gryntede han og gav dem hver et slag til. Og det bliver ti slag på hver balle, så du kan lære lektien.

Så fulgte hurtigt tre slag mere, hvorefter han gjorde holdt og tog igen en balle i hver hånd. Gnubbede og masserede dem. Trak dem fra hinanden, så man kunne se revnen og det brune hul. Pressede sammen og spredte nogle gange, og lod et par fingre fra hver hånd dykke ned i revnen, hvor de gled hen over røvhullet og ned mod nosserne.

Det gav et gisp i Bjarke, da de gled hen over hans brune hul, og fyren smilede ved sig selv.

Kom her hen Rune, Stil dig lige foran mig, så du kan følge med i, hvad der sker. Så spredte han igen Bjarkes baller, og gned med en finger fra hver hånd hen over hans røvhul.


Åhh, stønnede Bjarke, og fyren kunne nu mærke, hvordan Bjarkes pik havde rejst sig og pressede mod hans bukseben.

Åhh, neeej, ahh ikke det stønnede Bjarke, da den en finger nu arbejdede sig ind i hans hul.

Det er ellers godt forberedt og smurt ind, grinede fyren og pressede fingeren helt ind. Der har da vist været noget herinde for ikke så længe siden. Er det din pik, Rune, der har været derinde?

Nej overhovedet ikke, sagde Rune, det var Markus hans fætter.

Ser man det, Markus, hans fætter, det skal man huske, hvis nogle af de der vvs folk skulle begynde at skabe sig, og så begyndte han at kneppe ud og ind med fingeren, mens Bjarke stønnede i et væk.

Hvad sagde du, spurgte fyren. Sagde du, at jeg skulle stoppe?

ÅÅhh stønnede Bjarke, ååhh ja, jeg mener neejj, stop ikke, det er så godt.

Der kan du se Rune, du kan glæde dig.

Nej, det der gør du ikke ved mig, nærmest råbte Rune. Aldrig, aldrig.

Pas nu på sagde fyren, om det var til Rune eller Bjarke var ikke godt at vide, for nu pressede han endnu en finger ind, med et lille skriv fra Bjarke til følge.

Du skal ikke sige aldrig, sagde han med et skævt smil til Runes pik, som stod i fuld mast op ad hans mave. Hvordan forklarer du så den der stive pik, hvis du ikke tænder på synet? Men lad os lave en aftale. Hvis din pik er slap, når jeg er færdig med Bjarke, så får du kun de ti slag på hver balle og ingen fingre i røven. Er den stadig stiv, så får du den samme tur. Det vidste Rune ikke rigtigt, hvad han skulle sige til, så han sagde ikke noget, heller ikke nej, og imens var fyren begyndt at kneppe med begge fingre, og Bjarke stønnede og vred sin numse. Så pressede han begge fingre helt ind, drejede dem rundt fra side til side og fandt frem til Bjarkes glædesblære, som han gned på, mens Bjarke sukkede endnu højere, og fyren mærkede noget vådt mod sit bukseben.

Så tog han fingrene ud og genoptog slagene mod Bjarkes baller, nu med begge hænder på hver sin balle, og Bjarke peb og klynkede, og der stod tåre i hans øjne, men pikken var stadig lige stiv.

Giv mig lige den tube, sagde fyren til Rune, han havde set den på bordet.

Rune rakte ham den, stadig med fuld mast. Fyren spredte Bjarkes baller. Nej behold du den og tryk noget ud på Bjarkes røvhul, sagde han, og da det var gjort, pressede han en finger fra hver hånd ind og fordelte smørelsen både til røvlæberne og den snævre passage gennem ringmusklen. Så begyndte han at kneppe fingrene ind og ud, men sådan, at de skiftedes til at gå ind og ud, og imens begyndte han langsomt at trække røvsiderne til hver sin side, så han på den måde udvidede røvhullet. Da han havde gjort det et par minutter, pressede han først en ekstra finger fra den ene hånd ind og lidt efter ligeledes en fra den anden hånd, og da røvhullet havde vænnet sig lidt til denne massive invasion, begyndte han at køre dem hurtigere og hurtigere ind og ud, hvilket medførte et lille skrig fra Bjarke, da han skød sin sæd ud over fyrens bukseben.

Hurtigt Rune, tag et billede, så man kan se, at alle fire fingre er inde i Bjarkes røvhul. Det billede vil han elske at se på i fremtiden, når han spiller pik.

I mellemtiden oppe i køkkenet havde Hadib overtaget bæltet fra vennen. Han havde holdt godt øje med Mogenses bagdel, mens den fik af bæltet, men det, han var mest fascineret af, var synet af Mogenses nosser og den stive og lækkende pik. Hvordan ville ham Mogens reagere, hvis han fik nogle slag på de dele i stedet for på røvballerne?

Først småtjattede han til nosserne, og Mogens stønnede: Åh nej, ikke det.

Nå ikke det, hvad så med det her, grinede Hadib, tjattede til pikken og gav den pludselig et noget hårdere slag, som især ramte pikhovedet.

AAAVVV! Skreg Mogens.

Og endnu et højt aavv, da bæltet ramte pikhovedet fra den anden side. Og endnu ti gange aavv da slagene blev gentaget, mens prespermen spredtes som små dråbeskyer.

Det er skægt, det her grinede Hadib. Hvad var det så med de her klunker, sagde han og tog om Mogenses nosserpose. Hvad var det for noget underligt noget, ham den store sagde, at vi ikke måtte sparke dig i nosserne? Er der da nogen, der har gjort det?

Åhh, jaa, stønnede Mogens, mens Hadib masserede hans nosser. Det er der mange, alt for mange, der har gjort. Til sidst havde jeg konstant så ondt i dem, at jeg var bange for, at de var alvorligt skadet, så jeg sagde til min stedfarm, at heg ville gå til lægen. I stedet sørgede han for, at der ikke længere var nogen, der sparkede mig i nosserne.

Det lyder ret fornuftigt, grinede Hadib, hvordan har de det så nu, de føles ret normale, store, men normale?

Åååhh, det har hjulpet rigtig meget, nu gør de ikke så ondt mere, stønnede Mogens fordi Hadib fortsatte med at nulre dem.

Måske var det ikke det helt rigtige, han skulle have sagt, for Hadib grinede, slap pungen og sagde: jamen så kan de nok tåle et par slag med bæltet, for det har jeg vældig lyst til. Give sådan nogle danske drengenosser en god omgang med et læderbælte, det er som en ren drøm!

Åh, nej, ikke det, stønnede Mogens. Ikke nosserne nu igen!

Jo, netop nosserne, grinede Hadib, og så faldt det første slag, som hurtigt blev efterfulgt af det andet, det tredje, det fjerde indtil han havde givet dem ti slag. Han havde været venlig nok til ikke at slå med fuld kraft, nærmest sådan kun halvhårdt, men det var også alt tilstrækkeligt til, at Mogens ved hvert slag gav et lille skrig. Og hans pik! Den ikke bare lækkede presperm, nej netop ved det tiende slag eksploderede den med tre gode spermsprøjt.

Det var fanens, grinede Hadib. Så du det? Han sperrmede sgu ved at få banket nosserne.

Jo, jeg så det godt, grinede vennen. Hvis ikke ham her Mogens er en liderlig fyr, så ved jeg ikke.

Mon andre også vil sperme, hvis de får nosserne under behandling?

Det ved jeg ikke, men vi kan jo prøve på dig, når vi er færdige med ham her. Men nu er jeg også lige ved at sprutte, så flyt dig, så jeg kan få pikken ind inden den sprøjter.

Det varede godt nok ikke længe, inden det gik for ham, men det fik ham ikke til at stoppe. Hadib kneppede Mogens i mund og hals, og sådan fortsatte de de næste 20 minutters tid.

Nede i kælderen havde Runes røv …

Fortsættes
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:14/09 2013
Ja det gjorde nr. 17 bedre forståelig, men som sædvanlig meget inspirerende