Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lille Hassan. - Halv bøsse.

(Lille Hassan.)

Karakter: 4.5/8
Visninger: 81213

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge, Gruppesex, Analsex, Onani og Trekant
Drømmen skete i virkeligheden. Det stod Hassan, Lille Hassan og tænkte, mens han stod under bruseren, med Lucas og Jonas på hver sin side under deres brusere. Hassan stod stadig med en lodret stiv pik op af maven og tanken om, at Lucas og Jonas ville gøre ham til en rigtig bøsse, blev han også lidt bange for, for hvad betød det, og hvad ville de gøre ved ham, når de kom hjem til Lucas. Hassan vidste godt, at to fyre, hvis de skulle bolle, så foregik det i røven. Hassan har aldrig haft andet end sin pegefinger op, og hvis Lucas og Jonas skulle ha’ deres pikke op i ham, så ville det helt sikkert gøre mega nas omme bagi.

Hassan så ned på Lucases stive pik. Den var noget større end hans egen. Sidst Hassan målte sin, var den i stiv tilstand næsten 14 cm lang. Det så ud til, at Lucases’ var to tre cm længere og lidt tykkere i omkreds end hans egen.

Hassan dejede hovedet til den anden side, hvor Jonas stod og var ved at skylle sæden ud af sit kommunefarvede hår. Hans pik var lige så lang som Lucases, men den var ligeså tynd som Hassans pik. Jonases pik stod også godt stiv, godt op af hans mave.
Hassan tænkte på, hvordan de smagte, for han havde tit ligget og tænkt på, mens han spillede pik, hvordan en pik smagte, og hvordan det var at sutte en. Nu har han måske muligheden for at smage og sutte to pikke. Hassan stod bare og blev mere og mere liderlig ved tanken, blandet med tanken om de ville kneppe ham i røven.

Nå, Hassan. Så går turen hjem til Lucas, sagde Jonas, da alle var kommet ind i omklædningsrummet og var ved at tage tøj på. Du behøver ikke at tage dine underbukser på, for de skal snart af igen, smilede Jonas.

Når du går hjem fra mig, så er du en rigtig bøsse, sagde Lucas, som var ved at rette sin stive pik til i sine shorts, så bulen ikke var så synlig.

Alle tre fik tøj på og Lucas og Jonas fik lukket og slukket for det hele, hvor de tre så var på vej hjem til Lucas.

Nu er der vel ingen, som venter dig? Spurgte Lucas, mens de gik, for du er nok først hjemme om en time eller to, grinede Lucas og Jonas så.

Hassan vidste godt, der var ingen som ventede ham, han skulle bare være hjemme klokken 10. Men han tøvede lidt med at tage med dem hjem til Lucas, for hvis de ville kneppe ham i røven. Det gøre virkelig ondt, har han hørt. Men helt inderst inde, vil han godt, for hans liderlighed havede taget magten over hans krop.

Lucas boede ikke så langt fra fodboldbanerne, så de tre var hurtigt hos Lucas. Da de kom ind på Lucases værelse, begyndte Lucas og Jonas at hive Hassans tøj af ham. Så på ingen tid stod Lille Hassan igen nøgen, og stadig med en mega liderlig stiv pik. Lucas og Jonas fik også hurtigt deres tøj af, hvorefter Lucas gik hen og låste døren til værelset.

Er de bange for, at jeg vil stikke af, tænkte Hassan. som stod og pillede på sin stive pik.

Lucas gik hen til en skuffe, hvor han fandt en gul bøtte frem. Hassan vidste ikke lige med det første, hvad Lucas havde fundet frem men det fandt han hurtigt ud af, da Lucas gav Jonas den, hvor han tog noget vaseline på to fingre.

Bøj dig fremover, sagde Lucas til Hassan, så Jonas kan smøre dit hul, så vores pikke nemt kan komme ind i dit jomfruhul.

Hassan tøvede lidt, men der var ingen vejne udenom, så han bøjede sig frem og kunne mærke, at Jonas smurte hans hul godt ind. Han kunne også mærke en finger ryge op og køre lidt rundt og ud igen. Da Jonas mente, at det var klar, smurte han sin pik ind og gav Lucas vaselinen.

Lille Hassan stod stadig fremoverbøjet og kunne mærke Jonases pikhoved ramme hans hårfrie hul, hvor Jonas så forsigtigt trykkede pikhovedet gennem ringmusklen.

AV! Skreg Hassan op, da Jonas fik sin pik igennem. Det gør ondt!
Bare slap af, kom det fra Jonas. Så vil du nyde det. Hvor Jonas førte pikken længere ind i Hassans lille numse.

Jonas førte igen et lille stykke af sin pik op i Hassans røv, hvor han lod ringmusklen vænne sig til hans pik. Da han have fået den halvt op i Hassan, trak han pikken lidt tilbage, og igen førte han pikken lidt frem. Holdt en lille pause og lidt frem igen med pikken. Sådan gjorde Jonas i fem minutter, til Hassans lille numse var klar til et højere tempo. Men det stod Lucas for, for hvis Jonas skulle fortsætte, så ville han komme oppe i Hassans numse.

Lucas have, mens Jonas gjorde Hassans røv klar, smurt pikken godt ind i vaseline. Da Lucas satte sin pik mod hullet, gled den fint ind og næsten i bund. Hassan kunne godt mærke, at den var tykkere, for det gjorde lidt ondt igen, selv om han slappede så meget af, han nu kunne.

Mens Lucas lod Hassans røv vænne sig til Hans pik, var Jonas gået ned på gulvet og ind under Hassan. Hassans pik var stadig godt stiv og have produceret godt med presperm, så det hang i en lang dråbe fra pikhovedet. Jonas stak tungen ud og fangede dråben, samlede hele dråben op med tungen og kom til pikhovedet, hvor han tog Hassans pik i munden. Det gav et sæt i Hassan, så Lucases pik fik et klem af ringmusklen.

Efter det satte Lucas tempoet op, og jo mere Lucas kørte frem og tilbage, jo mere kom hans pik godt i bund i Hassans røv. Lyden af stønnen fra Hassan, og lyden fra når Lucas røg i bund, var det eneste, man kunne høre i værelset. Og den lyd fik bare liderligheden hos de tre til at stige, og det blev også for meget for Lucas, så han trak sig ud. Han når lige at hive tilbage på sin pik, da han skyder nogle lange sprøjt afsted henover Hassans ryg og et par sprøjt ramte også hans lysebrune baller.

ÅÅÅHH! Det er bare mega fedt at kneppe et dejligt jomfruhul, sagde Lucas stønnende og blev bare ved med at skyde sperm ud af sin liderlige pik.

Du er lige så dejlig som Nick, han havde også noget af et godt hul, sagde Lucas lidt efter, da han var kommet sig efter orgasmen. Nå Jonas. Din tur.

Nick! Tænkte Hassan. Nick min ven? NEJ! Det kan ikke være ham. For Hassan var lidt forelsket i Nick, som også var hans bedste ven. De havde kendt hinanden siden de blev født, for deres forældre så meget tit. Han havde ikke vist tegn på, at han var til drenge, og hurtigt kom tanken på noget andet, da Jonas førte sin stive pik hurtigt ind og i bund på Hassan.

AAVV! Kom det fra Hassan, som rettede sig op.

Slap nu bare af, sagde Lucas. Sådan er det altid første gang. Din røv skal jo lige venne sig til at få pik, grinede Lucas og bøjede Hassan fremover igen, så Jonas rigtigt kunne kneppe hans røv.

Igen var der kun lyden af stønnen og klasken i værelset, og Lucas have taget Jonases plads på gulvet. Og denne gang kunne Hassan ikke klare mere, så han kom med et skrig af stønnen. Et skud ramte i Lucases mund, hvor Lucas tog pikken ud af munden og lod Hassans pik sprøjte ud over hans brystkasse og mave. Lucas så på Hassans pik, mens spermen røg ud. Der var ingen, som rørte den, den dansede bare rundt i takt med Jonases kneppen.

Da Jonas skulle komme, var Hassan stadig væk af liderlighed, så da Jonas bad ham om at sætte sig ned på gulvet,gjorde han det, hvor Jonas så rettede, så godt han nu kunne, sin pik mod Hassans ansigt.

Nu skal du få sperm, sagde Jonas stønnende og hev frem og tilbage i sin pik.

Og det er ikke lidt, han kan lukke ud, kom det fra Lucas, som sad ved siden af Hassan, mens hans sperm løb ned af bryst og mave.

ÅÅHH! Kommer! Og så stod spermen ud af Jonases pik. Det var nogle hårde sprøjt, han kom med. Når de ramte på Hassans kind, sprøjtede det ud til alle side så Lucas også blev ramt.

Da den sidste dråbe sperm forlod reven på Jonases pik, satte Jonas sig ned på gulvet og så på Hassans ansigt. Det var godt dækket til med sperm, så det løb ned af pande, kind, ja hele ansigtet.

Du kan bare det med at sprøjte masser af sperm, sagde Lucas.

Lidt efter fik Hassan tørret spermen væk. Alle tre fik et hurtigt bad inden Hassan gik.

Nu er du en halv rigtig bøsse, sagde Lucas, hvor Hassan så så på Lucas og Jonas. Du mangler bare at kneppe en fyr. det kommer også til at ske, vil jeg love dig Hassan, og Lucas og Jonas smilede til ham. Vi ses jo i skolen i morgen, så det skal nok blive en god skoledag.

Lidt efter var Hassan på vej hjem, glad og sulten og tænkte på Nick. Om det var ham, som Lucas talte om, og hvis det var, så var der sikkert en chance for at der skete noget mellem de to venner.

Fortsætter…
Kommentar

Navn:baldur
Dato:02/10 2013
rigtig god historie. glæder mig til de kommende kapitler