Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lille Hassan.

Karakter: 4.7/10
Visninger: 84813

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge, Bareback, Offentligt, Gruppesex, Onani og Sport
Med i dette kapitel 1 og 2 er.:

Hassan, som også bliver kaldt for ”Lille Hasan” for han er ikke så høj af sin alder. Hassan er 15 år og så kommer hans forældre fra Jordan, men Hassan er født her i Danmark. Hassan er 155 høj, brun i huden og slank. Så har han sort kortklippet hår, som han gemmer med en kasket.

Så har vi Lucas, som er 16 år, bor alene med sin mor. Lucas er 175 høj, slank og har en solbrun hud, især på mave og ryg. Og så går han rundt og gør masser af de små bange, for han vil godt bestemme om alle.

Så er der Jonas, som bare er en medløber til Lucas. Jonas er også 16 år og er venner med Lucas. Jonas er 170 høj, slank med kommunefarvet hår. Og så gjorde han alt det’ som Lucas også gjorde, for Jonas var også lidt bange for Lucas.

Kapitel 1.: Sjov i baderummet.

Når I kommer tilbage efter løbeturen, så er det Jonas og Lucas, som lukker og slukker i dag, sagde deres træner Lars. For jeg skal til et møde om lidt.

Hassan sad på græsset og så ned i græsset, og sagde til sig selv: Ikke nu igen. De er nogle sorte vatpikke de to.

Hassan kan du også komme ud at løbe, sagde hans træner Lars og skubbede ham med sit ene ben.

Hassan rejste sig op og begyndte at købe, han var et godt stykke bag de andre. Hasan kunne heller ikke løbe lige så hurtigt som de andre, for de var noget højere end han var. Han plejer også at løbe sammen med sin ven, Nick, men han er ikke kommet i dag, og det ligne ham ikke. Oppe foran løb Lucas og Jonas, der kunne han bestemme farten, det var noget, Lucas kunne lide at bestemme over andre. Selvom han kun var 16 år, så troede han, at han kunne bestemme over alle. Især når han skulle lukke og slukke efter fodbold, så gik han rundt og troede, han var voksen. Og der var ingen, som sagde noget, for alle var bange for, at hvis de sagde noget, hvad han så ville gøre.

Efter 20 minutters løb var alle kommet ind i omklædningsrummet, hvor igen Lucas skulle bestemme over, hvem der skulle først i bad. For der var kun seks brusere, og vi var 16 på holdet normalt. I dag var vi kun 12. Hasan var ikke en af de seks første, det ville han gerne være, så han kunne komme hurtigt væk fra ham Lucas og Jonas. Så han gad ikke vente på, at de seks første skulle blive færdig, så han begyndte bare at tage sit tøj på. Det fik Lucas øje på.

Hææ! Lille Hasan! Råbte Lucas op. Du skal også ind i bad, Du vil vel ikke gå rundt og stinke? Husk hvad Lars altid siger: Vi skal i bad efter træningen.

Så blev det de sidste seks tur til at komme under bruseren, men ikke for Lille Hasan, for Lucas og Jonas stod i døren ud til baderumme, så Lille Hasan havde udsyn til to små faste, runde numser, som han syntes så lidt frække ud.

Men Hasan har lært hjemmefra, især fra hans far, at man ikke kan blive forelsket i en anden dreng, for det var ikke normalt, hvis man gjorde det. Hasan var ikke muslim men kristen, ligesom hele hans familie er. Men Hasan så mere og mere på andre drenge, men han gjorde det, når andre ikke kunne opdage, at han så efter andre drenges numser. Og nu fik han dem lige kastet i ansigtet, og det blev for meget for Lille Hasan, så hans pik begyndte at røre på sig. Så han satte sine hænder ned foran sin pik, som begyndte med hurtig hast at blive godt stiv.

De tre andre som stod inde i baderummet var nfærdige, da Lille Hasan fik lov til at komme ind i bad. Lucas og Jonas lagde godt mærke til, at Hassan holdt sine hænder foran sin pik, men de ventede, til at de andre tre var gået ind i omklædningsrummet igen. Der var en lille gang mellem omklædningsrummet og baderummet, for Lucas og Jonas have nemlig en meget stor hemmelighed. Hvis den kom ud, så var Lucas og Jonas ikke de store mere, så de gik stille med deres hemmelighed, som Lille Hasan får stor glæde ud af.

Hassan stod med ryggen til de andre to, for de skulle ikke se hans stive pik. Men Lucas og Jonas stod bare og nød Hasans lille lysebrune, runde numse, hvor lyset fra loftet fik den til at skinne, når vandet løb ned over ballerne.

Lucas hviskede noget til Jonas, hvor så Jonas gik ud af rummet, men kom hurtigt igen.

Der er ingen, sagde Jonas.

Hassan dejede hovedet om mod Jonas, som gik over til sin bruser. Hassan kunne se,at Jonases pik var lidt større end normalt. Det skulle Hassan ikke have set, for det gik bare ned til hans pik, som var ved at slappe af igen. Men nu stod den godt stiv op af hans mave, dunkede i takt med hans hjerte, som begyndte at hamre løs, For han var bange for,at Lucas fog Jonas skulle opdage det, men hvad Hasan ikke vidste, var, at de to godt kunne regne ud, at han have en stivert på. Hassan vidste heller ikke, at Jonas have låst døren til omklædningsrummet, og hvad Lucas og Jonas have af planer med ham om få minutter.

Hasan stod stadig med ryggen til Lucas og Jonas, da han syntes, der stod nogen bagved ham. Det gjorde der også, for lige pludselig kunne Hasan mærke en hånd på sin røv.

Hvad laver du! Råbte Lille Hasan op og så ikke Jonas komme om foran ham.
Ser man det, grinede Jonas. Han tænder af at bade sammen med andre drenge. Jonas så ned på en kanon stiv pik, forhuden var næsten trukket ned over Hassans pikhoved.

Hasan glemmer hånden på sin røv, og dækker sin pik til med sine hænder. Hassan kunne også mærke farven stige til hovedet, for det var mega pinligt at stå med stiv pik foran de to, som man gik og var lidt bange for.

Den kan du ikke gå med resten af dagen, kom det fra, Lucas som nu have begge sine hænder på Hasans lille numse. Den skal vi da ha’ til at slappe af igen, sagde Lucas, smilede og ville fjerne Hassans hænder fra hans pik.

Men det var Lille Hassan ikke glad for eller var han, for det kunne være vildt dejligt at prøve at få suttet pik. Hassan havde kun haft det i sine tanker og drømme, hvordan det ville føles, at få suttet pik af en anden dreng. Men han vil ikke stå frem med, at han godt kunne lide andre drenge, så vil de helt sikkert også drille ham med det. Og det have Hassan ikke lige brug for også. Det er rigeligt at de driller ham med, at han ikke er så høj.

Lucas prøver igen at få Hassans hænder væk fra hans stive pik, denne gang tog han rigtig fast i håndleddene, skubbede Hassan ind til sig, så Hasan kunne mærke Lucas’ stive pik op af sin ryg. Denne gang lykkedes det for Lucas at få hænderne væk, og frem kom en dejlige lysebrun stiv pik. Som alt andet på Lille Hassan var hans pik heller ikke ret stor. Men det var Lucas og Jonas ligeglade med, bare den smagte af pik og kunne sperme.

Jonas tog om Hasans stive pik og bøjede den lidt væk fra hans mave. Det var ret svært, for den var mega hård. Jonas fik den bøjet væk fra maven, lod så den anden hånd køre henover den lille dusk Hassan havde ovenover pikken. Jonas slap pikken så den klasket ind på maven, og det sidste af forhuden gled ned over pikhovedet, og en dråbe piksaft kom frem i revnen.

Jeg tror, vi har fat i en rigtig liderlig dreng, sagde Jonas og tog igen fat i Hassans pik.

Jonas stod nu på knæ foran Hassan og igen bøjede han pikken ud fra maven, og imens blev dråben i revnen bare større. Jonas lod spidsen af sin tunge køre rundt på pikhovedet, så piksaften blev fordelt rundt på pikhovedet. Det kunne Jonas blive ved med, for det strømmede ud med piksaft af Hassans liderlige pik.

Mens Jonas legede med pikken, kunne Hassan mærke, at Lucas førte sin stive pik op mellem hans baller. Det var en drøm, tænkte Hasan, eller var drømmen bare blevet til virkelighed. Og jo mere Jonas og Lucas gjorde ved ham, jo mere kildrede og snurrede det i hans pik. Det blev formeget for lille Hasan, og han begyndte at bevæge underlivet, så Lucases stive pik rigtigt kom mellem hans baller. Jonas nåede lige at sutte lidt mere på pikken, før Hassan kom med et skrig, så det gav genlyd i baderummet. Jonas nåede lige at få pikken ud, da Hassan kom med det første skud. Det røg lodret op i luften og landede på Hassans bryst og mave. Det gjorde de 4 andre store sprøjt også, hvor så Jonas igen tog Hasans pik i munden og tog de sidste sprøjt.

Det blev alt formeget for lille Hassan, så han kunne ikke stå stille og grinede af liderlighed og fordi det kildede i hans pik.

Hold da helt op en liderlig dreng, smilede Lucas, som har fået Hassans baller godt smurt ind i piksaft fra hans egen liderlige pik. Jeg tror, han kan komme igen, sagde Lucas. Tror du ikke det Jonas?
Jonas så op på Lucas, hvor han smilede og havde sperm i den ene mundvig. Helt bestemt. De nosser er ikke helt tomme endnu.

Hasan stod og kom til sig selv igen, mens han hørte, at de to ikke var færdige med ham endnu. Og de kunne ikke blive her så længe, for hvis der kom nogen og skulle bruge omklædningsrummet. Hvor Lille Hasan hørte Lucas sige:

Vi kan tage hjem til mig, min mor har aftenvagt, sagde Lucas, mens Jonas rejste sig op. Så der kan vi gøre Lille Hassan til en rigtig bøsse.

Fortsættes…
Kommentar