Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En ny godnathistorie

(Mogens bliver trænet)

Karakter: 5.0/6
Visninger: 10915

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Oralsex, Analsex og Aldersforskel
En ny godnathistorie
Mogens bliver trænet kap 17

Personer: Rune og Bjarke, de to trettenårige og pizzabudets storebror Hassan.


Nede i kælderen havde Runes røv fået samme behandling som Bjarkes, og nu havde pizzafyren smidt bukserne og lå på ryggen på Bjarkes seng med strittende stiv pik. Drengene havde fået besked på at knæle på hver sin side af sengen og begynde at slikke hans pik. De var ret fascinerede af synet, ikke mindst det blottede pikhoved.

Hvorfor har du ikke noget hud, der kan dække pikhovedet, spurgte Rune.

Det er fordi det blev skåret af, da jeg var ti år, forklarede fyren. Det kaldes at blive omskåret, og det har noget med vores religion at gøre.

Det lyder godt nok mærkeligt, interesserer jeres gud sig for, hvor megen hud I har på pikken? grinede Bjarke.

Det er lidt vanskeligt at forklare, men kom nu i gang med at sutte den, det er det eneste vigtige lige nu. Og så suttede de. Når den ene havde pikhovedet i munden slikkede den anden på skaftet eller på nosserne.

Nok med det, sagde fyren lidt efter. Hvordan var det Bjarke? Du ville jo godt prøve at få den op i røven, ikke?

Øh, sagde Bjarke, han havde godt nok lyst til at prøve det, og havde tænkt på det hele tiden lige siden han havde haft fyrens fingre i røven. Menn, men, den er alt for stor.

Nu skal du høre. Jeg bliver liggende her, du skræver hen over mig og sænker selv røven ned over min pik. På den måde bestemmer du helt selv, hvor meget, du vil eller ikke vil, og du kan stoppe, når du selv synes.

Det syntes Bjarke lød fornuftigt, han kunne stoppe, hvis han syntes, det gjorde for undt at få pikken ind, så han stod op i sengen skrævende over pizzafyren.
Nej, vend dig om, så jeg kan se dit ansigt og din pik, mens du gør det. Bøj dig så langsomt ned i knæene, tag om min fik og diriger den selv hen til dit søde røvhul.

Rune, sagde han, sørg lige for at få taget et billede, så man kan se pikhovedet mod røvhullet.

Bjarke fulgte instruktionen. Inden længe mærkede han pikhovedet mod røvhullet, og dejlige ilinger gik gennem hele hans krop. Jo, den her pik, skulle han have ind og fylde røven. Han sænkede sig længere ned, så pikhovedet pressede mod de velsmurte røvlæber. Det gjorde lidt ondt. Han løftede sig og prøvede igen. Han havde lidt besvær med balancen, så han ik Rune til at stille sig, så han kunne støtte sig til ham.

Han sænkede sig igen, og trods smerten pressede han på, men stoppede så igen med et suk.

Nej, det gør vist for ondt at få den ind, sagde han.

Prøv igen, opfordrede fyren, jeg tror, den var lige ved at være der.

Bjarke sænkede sig igen, men lige, da han var ved at give op igen, gav pizzafyren et så kraftigt stød opad, så hans pikhoved ikke kun gik forbi røvlæberne, men også gennem ringmusklen.

Bjarke udstødte et højt skrig ikke kun på grund af smerten, men også af overraskelse.

AAVV ÅÅHH stønnede Bjarke, det gør ondt. Tag den ud! Du lovede, at jeg selv måtte bestemme småhulkede han. At han selv kunne rejse sig og trække pikken ud, gik enten ikke op for ham, eller også ønskede han det i virkeligheden ikke.

Men nu er den allerede halvt inde, det værste er overstået, trøstede fyren. Du lever stadig, og røven har ikke taget skade, hvis du bare venter lidt, så gør det ikke så ondt mere.

Det var lettere sagt end gjort at holde stille, sådan som han sad der overskrævs med bøjede ben. Havde han ikke haft Rune at støtte sig til, var han enten sunket helt ned, eller havde måttet rejse sig, men ganske små bevægelser op og ned kunne han ikke lade være med.

Pludselig udstødte han endnu et skrig. Fyren havde med et tag hevet benene væk under ham, og med tyngdekraftens hjælp var han sunket helt ned over stangen og sad nu med ballerne hvilende på fyrens mave og hofter.

Åh, stønnede pizzafyren, da han følte den snævre røv og varme tarm om hele hans stive kneppestang. Tænk, at det var lykkedes. Den fantasi, han havde fået, da han havde hånden på knægtens røv lige efter, han var kommet ind i huset, den røv, der nu var repræsentant for alle de frække drengerøve, han havde fantaseret om at varme godt og grundigt og fylde med sin sperm, mens han stod og snurrede pizzadejen. Nu havde han den, og nu skulle den få hele turen, den skulle fanme få en kneppetur, den sent ville glemme.

Men højt sagde han til den stadig stønnende Bjarke. Bare sid roligt så du vænner dig til fornemmelsen af at have en pik i røven, og det er ikke den første, kan jeg forstå, men måske var den anden, din fætters, ikke lige så stor.

Nej, sukkede Bjarke, det var den i hvert fald ikke. Men visheden om, at han havde hele denne store tyrkerpik i røven, tændte ham voldsomt, og samtidig var han ret stolt over at have klaret det, og at det ikke var hans egen fortjeneste, at den nu fyldte ham ud med en helt ny fornemmelse, havde han allerede glemt.

Prøv nu at bevæge dig lidt op og ned med små bevægelser, sagde fyren. Bare stille og roligt. Og det gjorde Bjarke så.

Det gjorde stadig ondt, ikke mindst, når han gik i bund, men lidt efter lidt tog smerten af, og bevægelserne blev lidt længere.

Læn dig frem og støt med hænderne på mine bryster, sagde fyren, og har du lyst, må du gerne nive lidt i vorterne.

Så begyndte han selv med små stød at følge Bjarkes bevægelser på vej, og gamske langsomt, nej snarere ganske hurtigt blev hans stød kraftigere og kraftigere samtidig med, at han med hænderne om Bjarkes baller løftede ham op og ned.

Åååhh, ååhh stønnede Bjarke i et væk, men det var mere af nydelse end af smerte.

Kom så, stønnede pizzafyren, kom så, arbejd selv med, op og ned, op og ned, og snart arbejdede Bjarke med mens han peb og klynkede.

Så rullede pizzafyren dem en halv gang rundt, så Bjarke kom til at ligge på ryggen. Hans ben blev presset op til hans øre, så røven stak frem og var let løftet fra madrassen.

Fyren lå på knæ bag ham. Holdt sin pik i den ene hånd og kørte pikhovedet drillende frem og tilbage over Bjarkes nu ret ømme røvhul.

Rune, for fanden, sørg for at tage nogle gode billeder uden at jeg behøver at sige det hver gang, jeg har andet at tænke på.

Så førte han ganske langsomt pikhovedet ind, men stoppede ved ringmusklen. Trak det ud igen og så ind og ud mellem røvlæberne, så de blev ekstra godt masseret, og Bjarke peb og klynkede – og nød det. Så pressede han pikhovedet ind, hvor ringmusklen strammede herligt om det. Også her kørte han en tid frem og tilbage, mens han i fulde drag nød den massage, hans pikhoved fik. Men så var det ellers slut med de finere detaljer. Fra nu af var det ind og ud i stadig stigende tempo. Langt ud og hårdt i bund, og de stønnede i takt med hinanden og pikkens rytme.

Så trak han sig ud igen. Fik Bjarke op i knælende stilling og hamrede straks sin pik i bund. Alt i alt voldpulede han nok Bjarke i et kvarter til 20 minutter, så kunne selv han ikke holde udløsningen tilbage, og jet efter jet af varm, slimet tyrker sperm skød ind i Bjarkes tarm, hvilket fik Bjarke til med et lille skrig for anden gang at udtømme sin egen sæd på lagenet.

Bjarke faldt sammen af udmattelse, mens puzzafyren rejste sig og tog sine bukser på efter at have pustet lidt ud.

Jeg lægger lige mit kort fra pizzariaet her, sagde han til Rune. Sig til Bjarke, at han bare kan ringe og spørge efter Hassan, når han er alene hjemme eller keder sig. Så kommer jeg gerne med kneppestangen og eventuelt nogle venner, eller vi kan mødes et andet sted. Invitationen gælder også dig Rune og din røv.
Fortsættes

Kommentar