Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tre pizza-pikke

(Mogens bliver trænet)

Karakter: 5.0/5
Visninger: 8858

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Bareback, Gruppesex, Oralsex, Analsex og Aldersforskel
Tre pizza-pikke
Mogens bliver trænet kap 15
Hjemme hos Bjarke, del 5

Personer: Rune og Bjarke, de to trettenårige, to blikkenslagere Markus og Marco. Men især Mogens, pizzabudet, hans storebror og dennes ven.

Det varede ikke mere end en lille time, før det igen ringede på døren.

Det er nok allerede den pizzafyr, som er blevet liderlig igen. Bjarke vil du?

Bjarke gik igen til døren, stadig kun i de små trusser, men denne gang uden stivpik, men godt nok voksede den noget på vejen ved tanken om, hvad der nu skulle ske.

Hej igen, sagde pizzabudet, for det var godt nok ham, og bag ved han stod yderligere to, lidt større og mere voksent udseende, nok en 20 22 år.

Bjarke gik lidt til side og viste dermed, at de kunne komme ind. Han lukkede og låste døren igen og vendte sig om.

Han ser godt nok lækker ud, sagde den ene af de voksne og tog samtidig Bjarke på pikken, så han gav et gisp af overraskelse. Pikken er godt nok ved at være stiv, sagde ham, der havde hånden på den, men er han ikke lige en tand for ung.

Øhh, jamen, stammede Bjarke, som ikke kunne lade være med at nyde hånden, der krammede om hans voksende pik.

Der er heller ikke ham, grinede pizzabudet. Det er bare hans hus.

Det var en skam, sagde den anden, a
som havde lagt en hånd på Bjarkes røv. Det er ellers en fræk røv, vi har her, den kan vi måske låne en anden gang?

Øhh, kom med her, stønnede Bjarke og rev sig løs fra de famlende hænder.

Hej, sagde Marco, da de kom ud i køkkenet. Det var du ikke længe om, stod de ude bag hækken? grinede han. Nå men velkommen. Det er ham her Mogens, som stiller sine åbninger til rådighed. Han elsker at få dem fyldt ud med pikke, og nu har han lige spist en pizza med godt med testosteron dressing på, så han er sikkert mere vild efter pik end sædvanligt.

Op og stå Mogens, og vis, hvad du har.

Mogens rejste sig og drejede sig rundt, han var den eneste af dem, som ikke engang havde underbukser på.

Ham den ene, storebroren, slikkede sig om minden. Han ser heller ikke værst ud, men jeg kunne nu også godt tænke mig at prøve den her røv, sagde han og greb igen på Bjarkes røv.

Er du rigtig klog mand, du kan komme bag tremmer for det der. Få hellere den hånd væk i en fart, grinede Marco, også selv om Bharke åbenbart ikke har noget imod det ud fra hans pikbule at dømme. Hva’ Bjarke, kunne du tænke dig at få en fed tyrkerpik i røvrn?

Øhhh, stammede Bjarke og blev blussende rød i hovedet.

Det lød nærmest som et ja, grinede Marco, men det bliver der nu ikke noget af, ikke så længe jeg er her i hvert fald.

Nå, men hvor og hvordan vil I have ham? På Bjarkes værelse, her i køkkenet eller vil i låne ham med et par timer?

Her er helt fint med det der bord, sagde storebroren. Kan vi få lov til at være alene med ham, vi er lidt generte?

Det er i orden, sagde Marco. I knægte kan gå ned og hygge jer på Bjarkes værelse.
I kan pule Mogens, så meget I har lyst til, men ingen fysiske skader og ingen spark til hans nosser. Ellers går hans stedfar til politiet.
Markus, du og jeg ser lige at få renset det fyr, inden vi glemmer det. Så skal vi ud til mester og få afleveret bilen. Jeg kommer igen i morgen formiddag, jeg ved ikke, hvad du gør, Markus.

Var det ubevidst eller med vilje, at han med den bemærkning gav tyrkerne frit spil?

Da alle de andre var ude af døren, stod Mogens der med en halvhård pik.

Er det rigtigt, at du spiste den pizza med al den sperm på?

Jo, det var rigtig nok, og det havde været ret sjovt og mega frækt.

Er du sådan en rigtig drengeludder, der bare ikke kan få pik nok?

Nej og ja, Det er rigtigt, at min stedfar siger, at jeg skal tage alle de pikke, der har lyst til min røv eller mund, og foreløbig har jeg ikke noget imod det. Men det er ikke rigtigt, at jeg er ludder, for de tager penge for det, det gør jeg ikke.

OK, så siger vi det. Ryd lige det der bord, så vi kan bruge det.

Da det var gjort, fik de Mogens til at læne sig ind over bordets smalle del, række sine arme frem og sprede benene. Den ene af de ældste bandt hans hænder til de forreste ben, og den anden bandt hans ankler til de to andre ben, så han nu lå nærmest uden at kunne røre sig, med benene næsten pinefuldt spredt, pikken presset ind mod bordkanten og hovedet ud over den modsatte kant.

For satan hvor har jeg mange gange drømt om at have en af de frække danske drenge i den her stilling, udbrød storebroren og gav hver af Mogenses baller et hårdt slag. Netop sådan hen over et bord og så godt bundet, at vi kan gøre hvad som helst ved ham. Og så gav han hver af ballerne endnu et hårdt slag med et lille skrig fra Mogens.

Det skal vi have et billede af, sagde han, tog et lille engangskamera op og tog billede både fra siden og bagfra.

Det ser ellers ud til, at det ikke er første gang, de her baller får nogle slag. Det er måske ligefrem noget, du kan lide? Og så fulgte endnu to slag. Og det her røvhul. Det ser også ud til at have været under grundig behandling. Er de lidt ømme de her røde røvsider, sagde han og klemte om dem.

Åhh.UUUhhh, stønnede Mogens.

Ja, de er godt nok ømme, grinede fyren, det skal blive godt at give dem en god gang tyrkerpik!

Hadib, sagde han til sin lillebror, du har allerede haft din pik i hans mund. Stik den ind igen og knep ham helt ned i halsen, så holder han kæft mens jeg voldpuler ham og gør de her baller endnu rødere.

Og han hamrede sin pik i bund i et eneste hårdt stød.

Åh sukkede han, nu skal du fanme’ få en ridetur, som du sent vil glemme, og så begyndte han et royal pover fuck i Mogenses røv.

Åh sukkede han igen, Efter alle de frække smil og de vippende og hoppende danske drengerøve, som jeg drømte om at binde til bordet og gennemkneppe. Ååhh det er godt, det er rigtig godt. Og så at sende dem af sted med de rødeste røvballer og røvhullet dryppende af god tyrkersperm. Ååhh det gør godt, og så fik Mogenses runde baller endnu nogle slag.

Hej, sagde han til sin ven. Tag lige et par billeder af det her. Kammeraterne vil ellers ikke tro på det, når vi fortæller om det her. Måske giver det dem lyst til agså at få dyppet snablen i det her hul.

Hadib træk dig lige ud et øjeblik, så vi kan høre, hvad ham her Mogens har at sige.

Åååhhh, lød det fra Mogens, da pikken ploppede ud af hans mund.

Nå, hvad synes du så om at få tyrkerpik?

Ååhh, jaahh, det er godt. Gå bare til den. Pul mig, pul mig hårdt, sukkede Mogens.Ppul mig, vær brutal, åhh, det er goooodt!

Nej, lad lige mig komme til, sagde vennen, da Hadib igen ville stikke pikken ind i Mogenses mund, og så stødte han den ind og helt ned i Mogenses hals. Også det blev fotograferet.

Efter ti minutters pover fuck eksplpderede storebroren, men efter en ganske lille pause fortsatte han med lige så stor energi.

Fem minutter senere stak Marco hovedet ind. Så er de rør også renset, grinede han, og her går det nok hedt for sig, det må jeg nok sige. Bundet fast, det har han vist aldrig prøvet før.

Men han elsker det, grinede vennen.

Ja, sikkert. Nå hej med jer, mor jer godt!

Ja, fanme skal vi more os, gryntede storebroren. Trak sig helt ud og stødte kraftigt i bund, så det rykkede i Mogens. Helt ud og hårdt i bund nogle gange mere. Så et par slag til på ballerne og lange, kraftige og dybe tag i takt med vennen med pikken i Mogenses mund.

Så kom storebrorens anden udløsning, hvorefter han trak sig ud og afleverede et par sprøjt på Mogenses baller.

Vennen trak sig også ud, men uden at være kommet. Han gik om bag Mogens, tog en balle i hver hånd, gned spermen ud over dem og æltede dem, som han æltede pizzadej.

Du har ret. Dejlige spændstige røvballer. Jeg kunne godt tænke mig …
så gik han hen til sine bukser og trak bæltet ud.

Hov, sagde han. Se lige her! Ikke kun har ham Mogens stivpik, han har sgu også spermet, og ikke så lidt. Det her er helt klart lige noget for ham. Mon det også er noget for ham, at få nogle slag med mit bælte? Han foldede det sammen og gav Mogens et par lette prøveslag, mens Hadib igen stak sin pik i Mogenses mund.

I kan nok klare at more jer selv lidt, sagde storebroren. Jeg går lige i kælderen for at se, om de to knægte hygger sig.

Vær nu ikke for hård ved dem, grinede vennen, idet han gam den ene røvballe et kraftigt slag, så Mogens udstødte et halvkvalt skrig på grund af Hadibs pik i halsen. Husk på det med at komme bag tremmer.

Fortsættes

Kommentar