Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Testosteron-dressing

(Mogens bliver trænet)

Karakter: 5.0/7
Visninger: 7709

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Onani
Testosteron-dressing
Mogens bliver trænet kap 14

Personer: Rune og Bjarke, de to trettenårige, Mogens og to blikkenslagere, svend og lærling. Lærlingen, Markus, er fætter til Bjarke, og det viser sig, at svenden er Marco med hestepikken fra kap. 5. Et pizzabud.Da de alle var kommet så nogenlunde til sig selv, foreslog Marco, at han bestilte en cola og pizza til hver af dem.

Da pizza budet ringer på, sidder de alle fem i køkkenet med kun underbukser på. Marco får Bjarke til at lukke op. Bjarke har kun sine små trusser på, pikken er stiv og ses tydeligt hen over maven . Han får besked på at få buddet til at bære pizzaerne ud i køkkenet, mens Bjarke bærer colaerne. Pizabuddet, en ung fyr med indvandrebaggrund – selvfølgelig - ser med det samme Bjarkes pikbule i de små trusser, og han mærker straks, at det dunke i hans egne bukser.
Marco lukker den øverste æske op.
Hov, der mangler noget, siger han.

Pizzabuddet kigger på den.

Hvad mener du, jeg kan ikke se, at der mangler noget.

Dressingen siger Marco. Til Mogenses pizza skulle der være testosteron-dressing.

Teste hvad for noget? Det har jeg aldrig hørt om, hvad er det for en dressing?

Det skal jeg vuse dig, griner Marco, den kommer ud af den her hane, og så griber han ned og tager fat i fyrens halvhårde pik gennem bukserne.

Markus går om bag pizzabuddet og holder om den unge mand bagfra, mens Marco trækker hans bukser ned. Markus sparker hans ben lidt fra hinanden, holder ham med venstre arm om brystet, mens han stikker to fingre i smørskålen.

Hold nu øje med, hvad der sker, siger han og presser de indsmurte fingre op i den unge mands røv. Fyren giver et skrig fra sig, men samtidig begynder hans pik at blive tykkere. Markus presser fingrene helt ind. De rammer fuck knoppen og fyren kommer helt op på tæerne, mens hans pik vokser til fuld hårdhed.

Marco griber om hans omskårne pik og kører hurtigt og effektivt frem og tilbagem, mens han lader tommelfingeren gnide hen over det blottede pikhoved, som allerede er vådt af presperm.

Fyren stønner og gør kneppebevægelser ind i Marcos hånd, og inden længe sender han den ene ladning perkersperm efter den anden ud over pizzaen.

Mens Mogens sutter pizzafyren ren, får Marco de andre til sammen med ham selv at onanere deres sæd ud over samme pizza.

Sådan, griner Marco. Se det her er testosteron-dressing, og det elsker Mogens på sin pizza. Det må du lære dem derhenne, siger han til pizzabuddet, og hvis der er nogle af dine venner, der har lyst til at give Mogens lidt dressing direkte i munden eller røven, så er I velkomne til og med i morgen aften. Mogens her kan simpelthen ikke få nok af den slags.

Fortsættes

Hej venner! Det her blev et ret kort kapitel, men det skulle bruges af hensyn til fortsættelsen (-:
Hilsen Oleole13.

Kommentar

Navn:Bijens
Dato:24/07 2013
ja kort men det ser ud til at blive spændende