Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mekanikerpik og smarte biler

Karakter: 4.0/5
Visninger: 9510

Af: Godnathistorier.

Læs flere noveller af:
» Godnathistorier.

Skriv til:
» Godnathistorier
Tags: Offentligt, Oralsex, Aldersforskel og Onani
PERSONER:
Samuel, 18 år, meget spinkel og slank, studerende, alm. pik. på 17 cm.
Nicklas, 29 år, meget muskuløs, mekaniker, fed pik på 20 cm.

Samuel er enebarn og søn af et par meget rige forældre, og lever derfor et luksusliv, var han aldrig har manglet noget. Til sin attenårs fødselsdag fik han f.eks. en rød Porsche 911 af sin far. Desværre er hans forældre ofte på arbejde, så han finder andre måder at bruge sin fritid på, som denne historie er et godt eksempel på.

Det var fredag, det var sommer og der var varmt i Danmark. Klokken var få minutter i to, og Samuel var på vej hen til mekanikeren, for at hente sin baby (den røde Porsche 911), som havde været til et lille sikkerhedstjek. Værkstedet var ejet af den unge mand Nicklas, som havde en forkærlighed for lækre sportsvogne, men nok ikke havde råd til selv at købe en. Nicklas var en lækker og meget muskuløs mand, som vores hovedperson havde savlet over flere gange, når han havde været nede og hente biler med sin far. Og Samuel var også ret sikker på, at Nicklas, til trods for sin maskulinitet, også havde noget med fyre, for Samuel havde nogle gange fanget Nicklas i at stirre på sit på hans røv, som – det skal siges – også var en lækker, lille, rund og fast røv.

Samuel kom ind på værkstedet, og Nicklas hilste ham velkommen med et fast håndtryk og sit charmerende skæve smil. Men det var ikke det der fangede Samuels opmærksomhed den dag. Nicklas havde i sommervarmen smidt t-shirten, og havde ladet forstykket på sine kansasbukser falde ned, så han stod i bar overkrop. Samuel måtte beherske sig for ikke at måbe ved synet af de store overarme, og den stærke og uden tvivl hårde brystkasse. Nicklas havde nogle tatoveringer hist og her, hvilket Samuel tændte meget på. En rigtig mand smurt ind i motorolie hist og her.

”Kort eller kontant?” spurgte Nicklas med sin brummende og frække basstemme.
”Med plastik selvfølgelig” sagde Samuel og blinkede.

Nicklas gik ud for at hente dankortterminalen i baglokalet, og Samuel så sit snit til endelig at forsøge, om Nicklas virkelig var til fyre. Nicklas lukkede klokken to, og der var ingen andre på værkstedet om fredagen, så måske ville Samuel have heldet med sig? Det var sindssygt og en smule pinligt, hvad Samuel havde tænkt sig, men på den anden side hungrede han efter Nicklas’ krop. Så Samuel, som elskede at lave en lille spøg med folk, klædte sig helt af, og lagde sig på maven på kølerhjelmen af sin Porsche. Han stak sit dankort ned mellem ballerne, så det strittede lige så fint op.

Nicklas gik helt i stå, ved synet af Samuel. Han var nok ikke vandt til at opleve den slags til dagligt på sit værksted. Men han bed det i sig og spillede cool – gik hen til Samuel, trak kortet ud mellem ballerne, satte det i maskinen, gjorde den klar, og rakte den til Samuel. Samuel var ikke tilfreds med af blive ignoreret i sin handling, for han kunne se, at Nicklas havde svært ved at styre blikket, som flakkede lidt. Så han vendte sig om på ryggen, og lod sin stive pik stritte lige op i luften, mens hans tastede sin kode. Nicklas gav ham kortet og kvitteringen, og stod så stille, som om han ikke rigtig vidste hvad han skulle gøre. I lidt tid stirrede de to fyre hinanden ind i øjnene uden at sige noget, men så trådte Nicklas til handling.

I et snuptag krængede han sine bukser ned, og hans store og meget tykke pik sprang stiv og lystigt frem. Samuel gjorde store øjne og smilede tilfreds. Han lod sit hoved falde ud over siden af kølerhjelmen, så det hang med ansigtet nedad. Nicklas kom om til siden, så den enorme kæp dinglede lige ud for Samuels sultne mund. Han gabte op, og lod sine læber omslutte det enorme lem, efterhånden som Nicklas førte det ind. Samuel havde aldrig haft så stor en pik i sin mund, selvom han havde haft mange, og den fyldt hans mund og hals helt op, så han næsten ikke kunne få luft, men Samuel elskede det og tændte enormt på det, så hans egen pik blev ekstremt hård, og han var nødt til at give den nogle kærlige strøg med hånden. Nicklas’ stærke hofter blev ved med at presse på, til Samuels læber til sidst kyssede roden, og Nicklas store og tunge nosser daskede mos Samuels næse – for hans hoved var jo som sagt vendt på hovedet. Nicklas kørte langsomt sin pik halvt ud, og kørte den så i bund igen, og dette gentog han nogle gange til han til sidst trak sig helt ud, og Samuel prustede efter vejret. Den gigantiske mekaniker pik smagte salt og krydret på en fantastisk måde. Den smagte af mand. Og en skarp duft af mandig sved og præsperm blandede sig med duften af Nicklas’ meget kraftige mandedeodorant. Det var lige det Samuel havde ønsket sig. Ikke en anden fin dreng som ham, men en rigtig mand til at tage sig af ham.

Nu greb Nicklas om sin pik, og førte den atter ind i kæften på Samuel. Nicklas tog fat i kanten på bilen, og begyndte nu at sætte tempoet op, og mundkneppe Samuel hårdt og heftigt, så nosserne konstant klaskede ind i Samuels ansigt. Man kunne tydeligt se på Samuels hals hvordan den enorme kæp fyldte op, når den hamrede igennem røret, til dybe, mandige støn fra Nicklas. Savl og præsperm begyndte at sive ud mellem pikken og læberne, og løbe ned over Samuels ansigt, mens Nicklas hamrede sit stærke underliv mod det drengede og smukke ansigt. Pikken glinsede våd i det skarpe sollys, der faldt ned gennem ovenlysvinduerne, og Samuels hud blev klam mod den varme metalkølerhjelm. Han fortsatte med at spille sin egen pik, som stadigvæk var jernhård og tændt ved klaskelydene fra pikken der gled ind mellem de bløde rosa læber, som strammedes omkring det tykke skaft.

Efter lidt tid trak han Samuel ned fra kølerhjelmen, så han sad på knæ på gulvet. Nicklas klaskede ham nogle gange i hovedet med den enorme kæp, og Samuel lod sin tunge lege med de bløde og tunge nosser. Han arbejdede sig videre op langs skaftet, som han kyssede, slikkede og bed kærligt i, før han til sidst nåede det blottede dunkende pikhovede, som glinsede på den smidige tunge. Samuel sendte Nicklas dådyrøjne, som tilsyneladende tændte ham vildt. Han greb hårdt fadt med de olieindsmurte fingre i Samuels korte strithår, og pressede igen pikken helt i bunds. Han greb hårdt om siderne på Samuels hoved med de store, ru arbejderhænder, og mundkneppede ham brutalt, så tårerne løb ned af kinderne Samuel. Men det var kun tårer fordi han ikke kunne trække vejret – han nød igen at få kæftet fyldt op af den store mandepik. Samuel tog fat om de store nosser og masserede dem, så Nicklas brummede som en vild bjørn.

Pludselig, uden varsel, greb Nicklas fat om livet på den lille spinkle dreng, og løftede ham op på skulderen, så hans overkrop fra livet og op efter, hang ned langs Nicklas’ muskuløse overkrop, med Samuels hoved perfekt placeret ud for den store kæp, som igen tordnede ind i Samuels mund. Nu tog Samuel fat om roden, og gav pikhovedet en ordentlig omgang, så han virkelig lod sine læber stramme det ømme hoved, og lod dem køre frem og tilbage fra spidsen til lige bag hovedet, mens hans hånd spillede på skaftet. Imens Nicklas holdt fast i Samuel med den ene arm, lod han sin frie hånd kærtegne Samuels ryg eller fingrene rod i det strittende hår, mens Samuel suttede på sit nye legetøj.

FORTSÆTTES…

Skriv gerne en kommentar hvis du lyster :-)
Kommentar

Navn:Kedde
Dato:19/07 2013
Dejlige noveller her i det varme vejr, glæder mig til næste del :)
 
Navn:M33
Dato:19/07 2013
Ooohh hvor jeg glæder mig til fortsættelsen
 
Navn:Bijens
Dato:21/07 2013
jeg er meget tændt på at se fortsættelse, hvis den svarer til begyndelsen bliver det lækkert
 
Navn:ibbermand
Dato:22/12 2014
jeg er også spändt på hvad fortsättelsen bringer for jeg tror at der vil komme mere.