Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Taget på en Porsche

(Mekanikerpik og smarte biler)

Karakter: 4.8/9
Visninger: 8867

Af: Godnathistorier.

Læs flere noveller af:
» Godnathistorier.

Skriv til:
» Godnathistorier
Tags: Bareback, Offentligt, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Onani
PERSONER:
Samuel, 18 år, meget spinkel og slank, studerende, alm. pik. på 17 cm.
Nicklas, 29 år, meget muskuløs, mekaniker, fed pik på 20 cm.

Efter et godt stykke tid, satte Nicklas Samuel ned igen, og fik ham bukket ind over kølerhjelmen, så den fine lille runde bagdel strittede frem imod ham. Han blev fristet, og gav de bløde baller et par klask. ”Fuck en fræk røv du har.” sagde han liderligt, mens han følte på den, og ligesom målte den i hænderne. Så spredte han ballerne, og nød synet af det lille hul. Han havde ikke noget at smøre med, så han spyttede nogle gange, og lod så sine fingre massere det stramme hul, så Samuel stønnede af nydelse med sin lyse stemme.

Hver gang Nicklas havde masseret hullet lidt, stak han sine fingre ind i munden på Samuel, så han kunne sutte fingrene våde igen, og dermed få fugtet sit hul med sit eget spyt. Da hullet endelig var klart, satte Nicklas sit pikhoved mod hullet, og pressede forsigtigt. Det gjorde lidt ondt, da Samuels hul aldrig havde taget noget på den størrelse før, men hans hul var veltrænet, for Samuel elskede sex, og derfor gled selv Nicklas’ enorme pik ret let ind, og var forholdsvist hurtigt i bund.

I lidt tid lod Nicklas den være der, så hullet virkelig kunne vende sig til den tykke kæp. Han bukkede sig frem og kyssede Samuels smidige ryg. Samuel pressede ballerne lidt sammen og strammede lidt i sit hul, så han rigtig kunne mærke den enorme pik presse og dunke dernede. Han havde aldrig følt sig så fyldt dernede før, og han elskede det.

Nicklas trak sin pik helt ud, spredte ballerne og hullet godt ud med sine hænder, og stødte så hårdt sit underliv mod Samuels, så pikken sprang ind i åbningen, og gik i bund. Samuels voldsomme støn gav genlyd på hele værkstedet, og Nicklas grinede liderligt, og gentog de hårde stød nogle gange. Så begyndte han for alvor at kneppe den smukke unge dreng. Han trak Samuel op til sig, så deres kroppe lå op ad hinaden – Nicklas’ muskuløse bryst og mave mod Samuels fine ryg. Nicklas’ muskuløse lår mod Samuels tynde fine ben. Med en enorm hastighed svuppede pikken ind og ud, og der lød høje klaskelyde hver gang Nicklas’ underliv hårdt stødte mod Samuels baller. Deres nosser dinglede i takt, og Nicklas’ store tunge nosser klaskede konstant mod Samuels bløde hud på benene.

Nicklas’ ene hånd spillede den af på Samuels stive skaft, mens den anden hånd kærtegnede Samuels strittende brystvorter. Pegefingeren kørte i legende cirkler rundt om dem, for fra tid til anden at klemme dem lidt sammen med tommelfingeren. Hans store fyldige læber kyssede den fine glatbarberede hals og tænderne bed lidt lidenskabeligt i halsen, mens Samuel lagde hovedet tilbage på Nicklas’ skulder og stønnede op mod loftet, hvor solens stråler skinnede ned, og varmede de svedige kroppe.

Efter lidt tid trak Samuel sig væk, vendte sig og snavede heftigt med Nicklas. Deres hænder famlede på hinandens baller, og de præspermsvåde stive pikke dinglede mod hinanden, som havde de gang i deres egne kærtegn og lege. Samuel gik hen til sin baby – den røde Porsche 911 – og lagde sig på ryggen på kølerhjelmen mellem de to forlygter. Han tag fat under knæhaserne og trak benene op, så den blottede røv strittede imødekommende mod Nicklas. Et øjeblik stod Nicklas med et lumsk smil og nød synet af en lækker ung og nøgen dreng på kølerhjelmen af en Porsche 911, som faktisk var hans yndlingsbil. Det var simpelthen for godt til at være sandt, så han fandt sin iPhone, og tog et billede, hvilket Samuel ikke havde noget imod – han elskede at blive fotograferet.

Da Nicklas havde lagt iPhonen fra sig, nærmede han sig langsomt og storsmilende det smukke syn. Han tog fat om Samuels tynde ben, og placerede et ben på hver af sine skuldre. Hans pik fandt nærmest automatisk vej til det efterhånden godt udvidede hul, som var vådt at spyt og præsperm. Igen kørte han pikken i bund, og begyndte at kneppe hullet hårdt og hurtigt. Med de store arbejderhænder holdt han fast i Samuels lår, så han virkelig kunne få tryk på, når han pressede i bund. Han så ned og tændtes ved synet af sin egen fede pik der tordnede ind og ud af hullet. Den skinnede vådt af præspermen, blodårerne var tydelige og den var stor og fed som aldrig før, for aldrig havde han oplevet en mere ophidsende situation end en drengerøv på en smart bil.

Samuel hev hårdt i sin egen pik mens han stønnede heftigt. Hans fine rosa læber var let adspredte, og hans øjne var liderlige og smukke. De kiggede hinanden intenst i øjnene, mens Nicklas tog det unge hul som det aldrig var blevet taget før. Nicklas pressede sin overkrop mod benene, og da Samuel var ret smidig, kunne hans ben bukkes langt ned mod sit bryst, så Nicklas nærmest lå henover ham. Deres ansigter var tæt, og de kunne mørke hinandens varme ånde i ansigterne. Samuel fik pludselig et anstrengt ansigtsudtryk, og hans støn blev nærmest til skrig. Nicklas lænede sig lidt tilbage, overtog Samuels skaft og spillede den med hurtige og voldsomme strøg, mens han frem virkelig kneppede løs. Lange hvide stråler skød ud af Samuels pik og lagde sig i flotte baner op ad maven og brystkassen på Samuel. Den hvide sperm glinsede i solens varme stråler, og pikken blev ved med at skyde igen og igen. Utrolige mængder klistret hvid sperm landede på Samuel og den røde kølerhjelm. Nogle enkelte skud nåede helt op på halsen af ham. Med en tilfreds mine ebbede sukkene ud, og Nicklas trak sin fede pik ud, trak derefter Samuel ned til kanten af kølerhjelmen med hans hoved hvilende på den ene lygte, vendte hans hoved til siden ud mod sin pik, og begyndte så af mundkneppe ham igen. Samuels smidige fine fingre legede med Nicklas’ store nosser.

Samuel suttede bedre end nogensinde før, og Nicklas følte at han nærmest sugede i pikken og legede så meget med tungen, at Nicklas hurtigt måtte trække sig ud, og spille den. Så begyndte det at rykke faretruende i den, og store klatter at varm salt sperm lagde sig på det fine drengede ansigt – kinden, hagen, ørerne, håret og de lukkede øjenlåg var alle sovset ind i Nicklas’ creme. En fin tynd spermstreng hang mellem det rødglødende pikhoved og det sidste skud sperm, som var løbet ned i mundvigen på Samuel og videre ind i hans mund, hvor tunge guffede den salte væske i sig. Nicklas stak den ind i munden på Samuel, som i små ryk kørte hovedet frem og tilbage, mens han suttede på den store kæp, og sørgede for at få de sidste dyrebare dråber ud. Så kravlede Nicklas op på kølerhjelmen og lagde sig ved siden af Samuel. Der lå de svedige og varme oven i noget af Samuels klistrede sperm på kølerhjelmen af en smuk rød Porsche 911.

FORTSÆTTES…

Skriv gerne en kommentar hvis du lyster :-)
Kommentar

Navn:Godnathistorier
Dato:27/07 2013
Arbejder lige nu på sidste afsnit i denne serie, men vil gerne skrive flere historier, så hvis I har en fed sex-oplevelse, som var noget specilet, må I meget gerne skrive her eller til min mail ithestoryteller1995@gmail.com :-)