Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mogens bliver trænet kap 13, Hos Bjarke 3

(Mogens bliver trænet)

Karakter: 4.9/8
Visninger: 7112

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Oralsex og Analsex
Mogens bliver trænet kap 13
Hjemme hos Bjarke, del 3

Personer: Rune og Bjarke, de to trettenårige, Mogens og to VVSere, svend og lærling. Lærlingen, Markus, er fætter til Bjarke, og det viser sig, at svenden er Marco med hestepikken fra kap. 5


Så må det vel for fanden endelig være min tur, sagde Marco. Længes du ikke efter igen at have min hestepik i røven, Mogens?

Åh, jo, grinede Mogens, jeg har drømt om den hver nat siden. Kom med den, hurtigt og hårdt, jeg er helt klar.
(Jo, den piktræning, Mogens nu havde fået, havde tydeligt været mere effektiv og kunne udvise langt bedre resultater, end den nu forsømte svømmetrænink havde kunnet fremvise. Det er klart, hvor han har sine talenter!  Det var nu den femte pik, den dag!)
Ja,ja, nu rolig Mogens, du skal nok få alt, hvad du kan tage, men først skal vi lige have et kik på den røv og der kneppehul, om det nu er varmet godt og grundigt op. Ned på sengen, om på ryggen, fødderne op til ørerne og roven lige op i luften.

Det var Mogens ikke længe om, så nu lå han der med røvhullet øverst og åbent for alles øjne.

Det ser ellers ud til at have været under grundig behandling, grinede Marco. Hvis ikke jeg tager fejl, har det både fåetr af bælte og spanskrør, og så endda noget mere.

Ja, sagde Bjarke, det var lærer Petersen, der gav ham med spanskrøret.

Ja, og så med hans pik bag efter, grinder Rune. Og det var Peter og de to andre, der gav ham med bæltet.

Nej, sagde Bjarke, det var kun de to andre, der gav ham med bæltet, men det var Peter, der gav ham dem i revnen og på røvhullet med sin hjemmelavede pisk.

De var lige ved at falde over hinanden af ivrighed for at fortælle, og så gav pedellen os alle tre slag med boldtræet, sluttede Bjarke.

Det var fandens, grinede Marco, sikken I kunne forklare, men hvor ved I alt det fra?

Vi har selv set det, sagde de i munden på hinanden.

Det var ligodt fandens, sagde Marco, mens han med begge hænder følte hen over Mogenses bagdel, ind i den stadig røde revne og ned til de også stadig røde og opsvulmede røvlæber, så Mogens udstødte det ene gisp efter det andet, og røvlæberne citrede ved berøringen og åbnede og lukkede sig.

Det var ligodt fandens, sagde Marco igen, så Peter har lavet sin egen pisk.

Ja, og han har lavet den af et gammelt cykeldæk, sagde Rune.

Og man kunne stadig se dækmønstret, og det bed ekstra godt, ikke også Mogens? sagde Bjarke.

Jo så gu’ gjorde det så, stønnede Mogens, mens Marco fortsatte med at massere hans røvhul. Det bed endnu mere, end da du slog det med Jans bælte dengang.

Ja, det ser ikke ud, som om det trænger til flere slag, sagde Marco, men jeg kunne nu alligevel godt tænke mig, at give det lidt grundig massage. Markus gider du lige give mig den store skruetrækker, du ved den med kraven.

Jeg ved lige præcis hvad for en, du mener, grinede Markus, og jeg har allerede hentet den og givet den lidt vaseline.

Skruetrækkeren havde et kraftigt håndtag af en slags plastic. Den frie ende var rund og i den anden ende, den ind mod metallet, var det lidt smallere og sluttede med en krave eller vulst, sådan ca en god halv centimeter både i bredde og tykkelse.

Ja, sådan skal det være, Markus, en god lærling skal kende svendens tanker, før han siger noget. Så tog han om skruetrækkerens metalende og førte den runde ende mod Mogenses røde hul.

Nej, gispede Rune, den er da alt for stor.

Sludder, grinede Marco, den er mindre end mit pikhoved, men se nu godt efter, og så trykkede han den runde skaftende mod Mogenses vinkende røvhul, og med et støn fra Mogens gled det ind. Han fortsatte med at presse det længere ind, men inden det var helt forsvundet trak han det langtsomt ud igen, og igen med et gisp fra Mogens, da det slap ud.

Det er noget af det her, der er godt for røvhullet, og som en rigtig pikhund længes efter – ind og ud mellem røvlæberne. Men det var noget andet, jeg ville prøve. Se nu godt efter, og så pressede han skaftet helt ind, så kun lige kraven var udenfor. Nu kommer det så, sagde han, det, der skal massere røvlæberne en ekstra gang. Så pressede han også vulsten ind, og Mogens gispede igen.

Se nu, hvad der sker med røvlæberne, når jeg trækker den ud og ind. og så gjorde han det flere gange, og Mogens stønnede og peb.

Se, sagde Bjarke, som var helt opslugt af forestillingen og ligesom Rune igen stod med en bankende hård pik. Se, hvordan røvlæberne bliver presset ind og hevet udad igen hver gang. Hold kæft, hvor bliver de masseret.

Lige præcis, grinede Marco, og hør hvordan kan spinder. Er det rigtig godt, Mogens? Er det ikke lige det, du kan lide.

Åh sukkede Mogens, åhh det er gooodt!

Åh, sukkede nu også Bjarke. Markus havde ganske langsomt skubbet hans ben længere fra hinanden, og nu pressede han noget hårdt og rundt mod hans røvhul, uden at det egentlig gik op for Bjarke, så opslugt var han af at kigge på, hvirdan Marco fik Mogenses røvlæber til at forsvinde og dukke op gang efter gang, og det var som om, han mærkede det i sit eget røvhul, mens hans pik lækkede presperm ligesom Mogenses.

Åh, gispede han igen, da den runde knop passerede hans egne røvlæber og røvmusklen og fortsatte længere ind i hans røv.

Se godt på, hvad Marco gør ved Mogens. Se, hvordan hans røvlæber bliver hevet ind og ud og masseret godt og grundigt, og prøv at forestille dig, at det samme sker med dit røvhul. Hvis du tænker rigtigt på det, vil du føle det, som om det var virkeligt. Samtidig med den hvisken begyndte Markus at hive det noget mindre skaft ud og ind i sin fætters røvhul, og denne var så opslugt af synet af, hvordan Mogenses røvlæber gang på gang blev trukket ud og presset ind, at han havde det, som om det var ham selv, hvis røv fik sådan en omgang.

Det hele havde kun varet nogle få minutter, og da Marco trak skruetrækkeren ud af Mogenses røv, trak Markus den samtidig ud af Bjarkes røvhul, så han udstødte et suk i takt med Mogens.

Er det ikke mærkeligt, hviskede Markus i Bjarkes øre, det føles ligesom det var min røv, der havde fået af skruetrækkeren?

Har du det også sådan, hviskede Bjarke tilbage, det har jeg også.

Ja helt bestemt, løj Markus, og det føles ligesom lidt tomt derinde nu.

Ja, sådan har jeg det også, hviskede Bjarke.

Det er nok, fordi røven længes efter en pik, ligesom Mogenses røv. Se hvordan det nærmest snupper efter Marcos pikhoved.

Marco havde imens sænket Mogens, så denne nu lå på ryggen , men stadig med fødderne oppe om ørerne og røven lidt løftet. Ballerne var lige så spredte som før, og Marco havde sørget for, at røven stak lidt udenfor sengen, så det vinkende hul var i passende kneppehøjde.
Han havde anbragt sit pragtfulde mørkerøde pikhoved mod de sitrende røvlæber, og først nu fik drengene rigtig set, hvor stor Marcos stålhårde kneppestang egentlig var.

ÅååH! Nææh! Iiih! For satan, hvor stor den er! Kom kommentarerne fra drengene. Den kan da umuligt være i Mogenses røv.

Marco sagde ikke noget, men smilede over komplimenterne.

Det skal nok gå, grinede Markus. Den har jo været derinde før, og nu har I to været med til at forberede den, ja og så ikke mindst Peter både med pisk og pik.

De to drenge stod på hver sin side af Mogens og Marco, begge med sin brædthårde pik i hånden, og var helt opslugt af det ufattelige skuespil, hvor Marco nu pressede pikhovedet mod de ømme, opsvulmede røvlæber, og langsomt banede sig vej ind.

Bjarke bemærkede slet ikke, at Markus med små spark fik ham til at spredde benene endnu mere, og Markus lænede sig ind over ham og hviskede igen i hans øre.

Ønsker du også, at det var dit røvhul, der var ved at få pik?

Åhh, stønnede Bjarke, men så stor en pik, vil jeg aldrig kunne tage.

Nej, selvfølgelig ikke, hviskede Markus, ikke endnu i hvert fald, men læn dig lidt frem, så du tydeligere kan se, hvordan Mogenses røvlæber blive presset ind af pikhovedet, og se så på Runes pikhoved, og drøm om, at det var det, der pressede mod dit liderlige røvhul. Nu kan du også ligesom mærke det, som om det var virkeligt.

Marcos pikhoved var nu næsten helt inde mellem Mogenses røvlæber, og med et hårdt stød, forsvandt det helt ind gennem ringmusklen.

AAAAHH! Udbrød Mogens i en blanding af smerte og fryd.

AAAAHH! Udbrød Bjarke, da Markus i et stød sænkede sin pik ind i Bjarkes jomfrurøv.

Hvad var det;udbrød Bjarke forskrækket og førte en hånd bagud mod sit røvhul, hvor hånden mødter Markuses pik, som var på vej længere ind i ham.

Hvad er det, du laver Markus?

Rolig lille fætter. Slap af og nyd det. Det er bare min pik, som er på vej ind i dig for at kneppe dit røvhul godt og grundigt.

NEJ! Skreg Bjarke, det vil jeg ikke!

Det er for sent lille fætter, nu er den helt i bund, og om lidt vil du elske det, se bare på Mogens, hvordan han nyder, at Marcos pikhoved glider ind og ud mellem hans røvlæber. Bøj dig lidt længere frem, så skal du også prøve, hvor godt det er, nu hvor dine røvlæber også er blevet grundigt masseret.

Åååhh, stønnede Bjarke, da Markus langsomt kørte nogle gange frem og tilbage. Hvad mener du med, at mine røvlæber er blevet masseret?

Jeg mener, at mens Marco kørte skruetrækkerskaftet ind og ud af Mogenses røv, så kørte jeg en lidt mindre ind og ud af dit røvhul, men du var så optaget af at stirre på Marco og Mogens, at du slet ikke var klar over, at jeg gjorde det samme med dig.

Åååhhh, stønnede Bjarke igen i takt med Mogens, da Markus nu havde trukket sin pik helt ud, og på samme måde som Marco lod pikhovedet glide ind og ud mellem røvlæberne.

ÅÅÅHHHHAAA stønnede Mogens, da Marco endelig lod sin pik synke hele vejen ind i hans røv, til nosserne pressede mod Mogenses baller.
Han havde nu godt fat om Mogensesben, som hvilede mod hans skuldre, og med dem som holdepunkt begyndte han at give Mogens den helt store kneppetur
. Lange og seje afløst af hurtige og korte, hvor pikhovedet især masserede den gode blære. Så igen de lange seje og dybe, somme tider hvor pikken ploppede helt ud, for så i et kraftigt bevægelse at støde helt i bund, og lige meget hvilken teknik, der var i anvendelse gned den fede stang hele tiden mod de ømme og følsomme røvlæber.

Mogenses stønnen, sukken og jamren blandede sig med klaskelydene fra Marcos hofter og nosser mod Mogenses baller, og hans pik lå stiv og hård mod hans mave og lækkede presperm. Det var tydeligt, at han var tæt på en udløsning.

Læn dig helt frem, hviskede Markus i Bjarkes øre og tag Mogenses pik i munden og sut den godt.

Det gjorde Bharke, og den nye stilling gav samtidig Markus mulighed for at kneppe hårde, hurtigere og dybere.

Rune, sagde Marco. Læg dig på knæ i sengen ved Mogenses hoved og lad Mogens sutte din pik, du skal da også have mere fornøjelse af det her, end bare at spille din pik af.

Det gjorde Rune så, og inden længe var han i gang med for alvor at mundkneppe Mogens, mens Mogens havde en hånd inde mellem Runes ben, så han kunne fingerkneppe hans røv.

Selvfølgelig kom de to drenge og også Markus inden Marco. Dog holdt Marco ikke så længe, som han plejede, hele det liderligt ophidsende forspil havde sendt også ham godt på vej. Dog nåede Mogens at komme to gange, heraf den første i Bjarkes mund.


Da de alle var kommet så nogenlunde til sig selv, foreslog Marco, at han bestilte en cola og pizza til hver af dem.

Fortsættes

Kommentar