Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mogens bliver trænet kap 12, hjemme hos Bjarke

(Mogens bliver trænet)

Karakter: 5.0/12
Visninger: 7030

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Oralsex og Analsex
Mogens bliver trænet kap 12
Hjemme hos Bjarke, del 2

Personer: Rune og Bjarke, de to trettenårige, Mogens og to VVS’er, svend og lærling. Lærlingen, Markus, er fætter til Bjarke, og det viser sig, at svenden er en kending fra kap. 5.

Ingen af drengene hørte bildørene smække, og selv om de havde hørt det, kunne de jo ikke vide, at der var gæster til huset.

Sådan rigtige gæster var det nu ikke. To unge mænd var steget ud af VVS-bilen og havde taget deres værktøjskasser med sig.

Markus, 17 år, lærling og Bjarkes fætter førte an op ad stien til hoveddøren, det var ham, der havde fået en nøgle, og som kendte stedet.

Det var pænt af mester, at vi måtte låne bilen.

Ja, svarede den anden, svenden 19-20 år, det er også kun, fordi det er familie til en af os.

Hov, sagde Markus og stoppede op ved de tre cykler, min lille fætter har nok venner på besøg. Skal vi ikke overraske dem og se, hvad de har gang i?

Jo fint, grinede svenden og stoppede sin fløjten. Sådan nogle pubertets skoleknægte skulle vel nok kunne finde ud af at hygge sig efter skoletid. Og så, sagde han og kiggede nærmere på cyklerne, så synes jeg, jeg kender en af de cykler, og hvis jeg har ret, kan det her bliver meget morsommere end bare at reparere et oliefyr.

De lukkede sig stille ind, satte forsigtigt værltøjskasserne på gangens gulvtæppe og tog skoene af.

Bliv lige her, sagde Markus, mens jeg ser, om de er her i stuerne.

Nej det er de ikke, men de har i hvert fald været i køkkenet. De er nok nede i kælderen på min fætters værelse.

Allerede før de var kommet helt ned ad trappen, kunne de tydeligt høre lydene fra Bjarkes værelse.

ÅÅÅHHH, UUUHHH, åååhhh åååhhh og små klaskelyde.

De smilede indforstået til hinanden.

Der er nok en, der bliver puulet, hviskede svenden.

Gad vide, om det er min fætter, grinede Markus tilbage og tog sig til skridtet, så er det noget, man kan drage nytte af.

Kom så Bjarke, hurtigere, hårdere, dybere. ÅÅÅHHH JAAAH, det er godt sådan, og klaskelydene blev højere.

Bjarke, det er min fætter, hviskede Markus, så er det ikke ham, der får den i røven – denne gang.

Du går først ind, sagde svenden, så bliver de ikke lige så forskrækkede, som hvis jeg gør det.

Med et rask tag åbnede Markus døren.

Nå, man hygger sig nok her, sagde han højt, og først derefter frøs billedet af de tre arbejdende nøgne kroppe fast i hans hjerne: Bjarke, der pumpede sin pik ind og ud i røven på en foroverbøjet fyr, og Bjarkes ven, Rune, som Markus godt kendte med sin pik i hånden lige foran ansigtet på den samme foroverbøjede fyr.

Det var ikke kun i Markuses hjerne, billedet frøs fast, alle tre drenge frøs fast i deres bevægelser, som om der var trykket på pauseknappen på en remotekontrol.

Lad jer endelig ikke forstyrre, det er bare mig Markus. Kom bare i gang igen lille fætter, sagde han og lagde en hånd på ryggen af Bjarke. Det er et ganske inspirerende syn. Tænk, at du er blevet gammel nok til at røvpule en af dine venner. Har du gjort det før, eller er det fordi du er alene hjemme i weekenden?

Kom nu i gang igen, Bjarke, det gik lige så godt, kunne man høre ude på gangen. Og Rune, stik den pik ind i munden på ham der, inden den bliver kold.

Kom så Bjarke! Ind, ud, ind ud, sagde han mens han dirigerede ham med en hånd på bagen.

Og ganske langsomt kom de virkelig i gang igen.

Hvor… hvordan kom duuu ind? stønnede Bjarke, mens Markuses langefinger gled ned ad hans revne.

Let nok, grinede Markus, jeg fik en nøgle af din far. Har han ikke fortalt dig, at vi skulle komme og rense oliefyret her i weekenden?

Åhhh, aaahhh, stønnede Bjarke, for Markuses finger var nu nået ned til hans brune stjerne. Dee.. deeet haaav..havde jeg gleeemmmt! Kom det med et højt støn, for efter at Markus havde gnedet lidt uden for indgangen, var fingeren smuttet ind.

For fanden mand, det er godt forberedt, det her røvhul. Godt smurt ind.

Ja, vi skulle rense nogle rør i fyret, grinede svenden, som nu var trådt ind i værelset, men det ser ud til, at der også er nogle andre rør og kanaler, der trænger til at blive renset og måske udvidet lidt, og helt tilfældigt har vi også nogle redskaber med til det, og ganske praktisk har de indbygget smørelse.

Rune var gået i stå igen ved synet af den fremmede, voksne mand, mens Bjarke pulede videre dirigeret af den finger, der nu var langt inde i ham.

Hveeem eerr dduuu? stammede Rune.

Det er min kammerart, sagde Markus, han er svend og jeg er lærling i firmaet, og han har lært mig mange ting, grinede han, Han kan nok også lære jer noget, og så har han verdens største p… øh største redskab til at rense rør med, grinede han.

AAAHHH!!! Bjarke udstødte nærmest et hyl som tegn på, at han nu for første gang sendte sin spermladning ind i en røvkanal.
AAAHHH! Stønnede han mens han pressede sig så dybt ind, han kunne, mens Markus sørgede for, at han fik sin hidtil mest voldsomme orgasme og tømte så meget sperm ud som muligt, ved at presse sin finger mod Bjarkes glædesknop.

Så trak Markus sin finger ud, og lidt efter havde Bjarke trukket sin ikke længere helt stive pik ud, og han vendte sig og sank udmattet ned på sengen.

Nå, lille fætter, det lød til, at det var noget, du kunne lide. Det var helt godt, det med min finger i røven, ikke? Og så holdt han sin finger frem.

Bjarke så lidt betuttet på den. Siger du, at du havde den i røven på mig hele tiden?

Ja, fanme så, grinede Markus, og du nød det, gjorde du. Indrøm det bare. Det føles altid ekstra vildt, når man har noget i røven til at massere den der glædesknop, som vi kalder den.

Ja, spørg bare Mogens her, kom det fra svenden, som havde taget pladsen bag ved Mogens, og havde fået ham til at beholde den foroverbøjede stilling. For det er da Mogens, er det ikke? Den Mogens vi gennemkneppede på lokummet i mosen. Jeg mener, at kunne genkende den røv, og den ser lige så rødstribet ud, som dengang.

Jo, det er godt nok mig, svarede Mogens, og jeg syntes også nok, at jeg kendte dig. Er det ikke dig, der hedder Marco? Og dig, der havde den største pik?

Præcis, det er mig, og jeg husker tydeligt, at jeg måtte tæve det der røvhul med spidsen af et bælte, før jeg kunne få pikken ind, grinede han, samtidig med, at han med fingre fra begge hænder følte på Mogenses røvlæber.

Åhhh, stønnede Mogens.

For satan, det ser ud til, at de har fået en grundig behandling for nylig de her røvlæber. Så er det hul måske klar til min pik igen. Jo for satan, det ligefrem vinker efter den.

Åh, ja, sukkede Mogens, da Marco fjernede sine fingre, det vil jeg gerne, det er den største og fedeste pik, jeg har prøvet, og du var god til at bruge den. Men det var nu Runes tur, jeg synes, han skal have lov først, han har ikke prøvet det før.

Rune, det må være dig, der stak pikken i munden på ham her Mogens, da vi kom ind, sagde Marco. Kom du bare her hen og stik den i røven på ham i stedet, det er endnu bedre, kan jeg love dig.

Jeg øøø, jeg tror ikke, jeg har lyst, stammede han, og blev siddende i Bjarkes kontorstol.

Har du ikke lyst, sagde Marco, det kan ikke passe.

Jeg tror nærmere, der er en anden grund, grinede Markus, som kunne se, hvordan det stod til mellem Runes ben. Det er nok nærmere, fordi han mangler at få noget op at stå. Bjarke kom her og hjælp ham med at gøre fyren klar.

Så fik de Bjarke til igen at knæle ned mellem Runes ben, og med hånd og mund fik han hurtigt Rune stiv igen, hvorpå Marco tog ham i hånden og stillede ham bag ved Mogens, som igen bøjede sig fremover.

Gør det bare Rune, jeg vil gerne have det. Jeg har lyst til at mærke din pik inde i mig. Kom så, ind med den.

Ja, det tror jeg, grinede Marco, ham Mogens kan ikke få pik nok. Ind med den Rune.

Da Rune stadig tøvede, tog Marco om hans pik, førte den hen til målet og gav ham et hårdt klask i røven, så han gav et spjæt fremad og dermed fik pikken halvvejs ind.

Uhhh, udbrød han i forbavselse og ville trække sig tilbage, men nu skubbede Marco ham i stedet længere frem og længere ind, og hver gang Rune ville trække sig ud, skubbede Marco ham længere ind.

Ja, sådan, grinede Marco, frem og tilbage, du kan jo godt. Prøv nu helt selv.

Rune holdt en lille pause, men den optakt havde alligevel optændt ham så meget, og Mogens havde klemt godt fast om hans stang, så nu kom han virkelig selv langsomt i gang, og efterhånden tog naturen helt selvfølgeligt over.

Markus havde fået smidt sit tøj, og var nu i gang med at overtale Bjarke til at sutte sig, så nu tog Marco også sit tøj af, mens Rune pulede videre på Mogenses røv.

Marco fik øje på vaselinetuben på bordet, tog noget på højre hånds fuckfinger og gik igen om bag Rune.

Det her virkede så godt på Bjarke, mon det ikke også skulle være noget, du kan lide, sagde han, satte fingeren mod Runes hul og begyndte at massere det.

UUhh, aaahhh, ååhh stønnede Rune. Nej, det må du ik… Ååhh hvor er det gooodt! Nejjj! Stooop! råbte han, da Marco begyndte at presse fingeren ind. Det gørrrrr ooondt! AAVV tag den uuud!

Men i stedet bevægede fimgeren sig længere og længere ind hver gang Runes bagdel gik bagud, når hans pik var for udadgående. Så pressede Marco den helt i bund med et hårdt stød, den ramte samtidig den rare blære derinde, og Rune udstødte et lille hyl af overraskelse, da den elektriske strøm gik gennem ham.

Ja, der var den, grinede Marco, og pressede fingeren hårdere mod den. Det er den, der gør, at alle drenge er så glade for at få noget op i røven, ikke også Mogens?

Jo bestemt, svarede han, og så det at få røvlæberne gnedet.

Så begyndte Marco at bevæge fingeren ind og ud i takt med Runes bevægelser, men sådan, at han stødte den ind samtidig med, at Rune stødte sin pik ind, så hans stød til mMogensesstore fryd blev hårdere og hårdere.

ÅHH jaa, det er godt Rune, bliv ved sådan, det er du god til.

Hov, sagde Rune, da Marco pludselig trak fingeren ud. HHvoorfor…

Lige et øjeblik, sagde Marco, jeg skal lige prøve noget morsomt, og så tog han igen vaselinen, og var hurtigt omme bag Rune, uden at denne havde kunnet se, hvad han gjorde.

AAAVV, AAAVV, hylede Rune, hvad er det, du gør? AAvv NEEJ, tag den uuuddd!

Så, så, rolig, det går hurtigt over, og så bliver det dobbelt så godt som før. Det er ikke noget farligt, bare en ekstra finger. Det vænner du dig hurtigt til. Og så får vi også udviddet det lille hul en smule. Og så pressede han de to fingre helt ind, så han igen fik kontakt til Runes prostata. Og med samme resultat som første gang, at der ligesom gik et vellyststød gennem Runes krop og ikke mindst ud i pik og nosser.

Han var nu ved at være inde i opløbet, men Marco nåede både at køre de to fingre lidt ind og ud og dreje rundt, og da Runes udløsning kom, pressede han dem så hårdt mod knoppen, at Rune kom helt op på tærene, mens han afleverede de tre sperm salver.

Han sank sammen på Mogenses ryg, mens hans pik stadig var inde i hans tarm, og Marco beholdt også fingrene i hans røv, men holdt dem foreløbig stille.

Da Rune havde pustet ud lidt, ville han rejse sig, men Marco holdt ham nede med venstre hånd på ryggen.

Nej, bliv liggende lidt, vi skal lige prøve, hvordan det her virker, sagde han, og så begyndte han i roligt tempo at køre fingrene ind og ud.

Kandu mærke, hvordan de gnider og gnubber mod røvlæberne. Prøv at koncentrere dig om følelsen der, er det ikke dejligt?

Åh, sukkede Rune, åh, det føles godt.

Hvad så det her, sagde Marco og derjede dem rundt og rundt, samtidig med ind og ud.

Uhh, åhh, ja, det er godt, sukkede Rune, bliv ved med det, og Mogens kunne mærke, hvordan Runes pik igen voksede til fuld hårdhed.

Og hvad så med det her, sagde Marco, idet han igen begyndte at massere Runes prostata: Mærk efter, nu der ikke foregår andet.

Åh, det er skønt, udbrød Rune, tænk at jeg ikke har vidst, hvor skønt det kan være, at få nogle fingre i røven.

Ja, eller noget andet, grinede Markus, en pik for eksenpel. Selv var han nu i gang med at kneppe Bjarkes mund, og havde lige fået pikhovedet gennem svælget.

Mogens var fuldstændig klar over, hvad det var, der foregik. Marco var ved at forvandle Runes jomfru dreggerøvhul til et piksultent et på linje med hans.

Marco havde fjernet hånden fra Runes ryg, og uden at tænke over det, begyndte Rune igen at kneppe, og Marcos fingre fulgte med.

Se bare, hvilken virkning, det havde med lidt fingerarbejde i røven.

Så trak Marco dog fingrene ud, og med et dybt suk stoppede Rune sit knepperi og trak sig ud.

Samtidig kom Markuses udløsning. Først i Bjarkes hals. Så i hans mund og til sidst trak han pikken helt ud og afleverede de sidste sprøjt i Bjarkes ansigt.

Han så, at Bjarke var ved at spytte spermen fra munden ud, så straks stak han igen pikhovedet ind.
Nej, du skal synke det, lille fætter. Det er alt for godt til at gå til spilde. Så malkede han de sidste dråber ud, og med pikhivedet dirigerede han også det mesre af spermen fra ansigtet ind i Bjarkes mund.

Åh, det var godt fætter. Du skal nok blive en god pikslikker med lidt mere øvelse. Og den træning vil jeg gerne hjælpe dig med, grinede han. Kunne du li’ det? Smagte det ikke ret godt?

Øva, ad, nej for fanden, det kan du ikke være bekendt, at du kom i min mund.

Ville du da hellere have haft det hele i ansigtet? grinede Markus. Nå i hvert fald havde du ikke noget imod at slikke mig ren, og se på din pik, den har stået stiv hele tiden, så hvis ikke det er tegn på, at du kunne li’ det, så ved jeg ikke hvorfor den står, grinede han, strøg Bjarke trøstende over kinden med den ene hånd, mens han med den anden tog om pikkenog gav den nogle tag.

Så må det vel for fanden endelig være min tur, sagde Marco. Længes du ikke efter igen at have min hestepik i røven, Mogens?

Fortsættes
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:02/07 2013
endelig det næste afsnit - det er mindst lige så godt som jeg havde håbet, jeg venter spændt på næste