Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mogens bliver trænet kap 11

(Mogens bliver trænet)

Karakter: 4.9/9
Visninger: 6683

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Gruppesex, Oralsex og Analsex
Mogens bliver trænet kap 11
Hjemme hos Bjarke

Personer: Rune og Bjarke, de to trettenårige og Mogens.

De stod ved cyklerne de tre drenge.
Hvad så, hvad gør vi nu?

Jeg tror fanme, I også fik ståpik af at få slag i numsen, grinede jeg.

Ja, gu fanme gjorde jeg så, grinede Bjarke, og det har jeg endnu.

Jeg med, supplerede Rune, vi blev jo slet ikke færdige.

Næh, jeg kunne også godt tænke mig …. Hør Mogens, vil du ikke godt sutte os rigtigt af, jeg er stang liderlig?

Jo, grinede jeg, med største fornøjelse, det er ikke så ofte, jeg selv kan bestemme, om jeg vil sutte nogen af, men især hvis vi kan finde et passende sted.

Hvor plejer I at gøre det, spurgte Rune, jeg mener, når det ikke er i fyrrummet.

Jo, når det ikke er hjemme hos en af mændene, så er det for det meste på lokummet i mosen.

Det kender jeg godt, sagde Bjarke, der har jeg været engang, det er et vildt frækt sted. Jeg blev nødt til at hakke den af, så liderlig blev jeg af alle de tegninger. Skal vi køre derned?

Det er nok ikke så klogt, sagde jeg. Der kommer mange forskellige mænd, og nogle af dem kan godt være ret voldelige, det ved jeg af erfaring. Jeg synes, det er et sted, I skal holde jer fra indtil I bliver noget ældre.

Øv, sagde Rune, hvad gør vi så?

Vi kan køre hjem til mig. Sagde Bjarke. Mine forældre er til bryllup hos nogle venner på Bornholm. De kommer først hjem søndag aften.

Hvad så med din storebror? spurgte Rune.

Han er på fodboldweekend med sit fodboldhold på en højskole i Jylland et sted, så han kommer også først hjem sent søndag.

10 minutter efter havde vi parkeret vores cykler ved Bjarkes hus og sad i køkkenet og fik os en cola og nogle chips. Hans forældre havde sørget for, at der var godt med forsyninger til ham til den ensomme weekend.
Vi snakkede lidt om dagens begivenheder, og efter de havde plaget lidt, fortalte jeg noget om, hvordan det var gået til, at jeg var blevet sådan en, som alle og enhver kunne benytte, som han ville.

Den snak havde jo sin særlige virkning, og vi havde alle tre noget i bukserne, som så gerne ville lukkes ud.

Nu kan jeg ikke vente længere, sagde Bjarke og rejste sig, skal vi ikke gå ned på mit værelse?

Det gjorde vi så. Hans værelse lå i kælderen. Dejlig privat, selv om det jo ikke betød noget de første dage, men det var alligevel ligesom mere trygt og mere som en hule, hvor man kunne gøre alt det frække, man kunne finde på.

Er det ikke et hyggeligt værelse, han har, sagde Rune? Det er så her, Bjarke hakker den af, når altså han ikke er i mosen, grinede han. Og så har han nogle frække blade, som han tror, at hans mor ikke har fundet.

Det har hun da heller ikke, rødmede Bjarke, ellers havde hun vel i det mindste taget dem, hvis ikke værre.

Det skal du ikke være sikker på, hvis hun har fundet dem, er hun nok bare blevet glad for, at hendes lille dengse er ved at blive stor, og især har hun nok været glad for, at det er blade med piger!

Årh, hold op, hvad med dig selv?

Bliv nu ikke så genert, hit med dem!

Bjarke fandt dem frem under madrassen (og der ville en mor da aldrig kunne finde dem) (-:.

Han rakte et til hver af os, og godt nok var det med piger med store babser, men der var nu også mænd med store pikke, og de blev også brugt.

Hov, sagde jeg, da jeg stod og bladede, hvorfor er de her sider limet sammen. Er der noget, vi ikke må se?

Øh, sagde Bjarke, tog bladet og rødmede. Det var, øh, fordi der var sådan en stor pik, og så sprøjtede jeg lige på den. Og nu kan jeg ikke se den mere, sukkede han.

Nej, men lad os så i stedet se at komme i gang, sagde jeg. Hvad med, at I smed tøjet, så er det ligesom lettere at komme til.

Sæt jer på sengen, og så begyndte jeg igen at sutte dem efter tur.

Læg mærke til, hvordan jeg gør, sagde jeg, Slik først på pikhovedet, mens du holder den i hånden og gnider lidt på skaftet.

Det gjorde jeg så på dem efter tur, de sukkede og lænede sig begge lidt tilbage og spredte benene mere.

Tag så pikhovedet i munden. Pres læberne fast omhring skaftet lige bag hovedet, Pas på tænderne og slik så videre med tungen, mest lige på tissehullet og nede omkring kraven. Sådan her.

Det var helt mærkeligt sådan at være den, der lærte andre at suttre pik, (ordet give et blowjob kendte vi ikke den gang), men det var også en rar fornemmelse – og ikke mindst en rar fornemmelse at sutte på så unge drengepikke, og så for en gangs skyld selv at kunne bestemme farten. Jeg havde lært noget af træningen!

Så er det din tur Bjarke, sagde jeg samtidig med at jeg fjernede munden fra hans pik.

Hvad mener du, du har jo li….

Jeg mener, nu er det din tur til at vise, om du har lært noget. Her ned på knæene og sut Runes pik. Ueg havde observeret, at Bjarke var den modigste af de to, derfor valgte jeg ham til at være den første.

Mener du, at jeg skal ….

Ja, det mener jeg, og bag efter skal Rune slikke dig.

Ikke tale om, sagde Rune, jeg skal ikke have nogens pik i munden.

Det var en rigtig skam, sagde jeg, for jeg er sikker på, at I kunne have stor fornøjelse af hinanden, men hvis du mener det, så slutter vi for nu. Jeg havde rejst mig op, og de to drenge så både skuffede og betutede ud.

Mener du det? Sagde Bjarke. Mener du virkelig det? Du kan da ikke gå nu, hvor vi lige var kommet så godt i gang.

Ja, vel er det ærgerligt, sagde jeg, men det kan ikke være rigtigt, at det er mig, der skal gøre alt arbejdet, og jer, der skal have hele fornøjelsen. Nå men fortsat god weekend, sagde jeg og gik mod døren.

Nej, vent råbte Bjarke, gå ikke, jeg skal nok gøre det, og han var allerede nede på knæ.

OK, sagde jeg, men kun hvis Rune også er med på den.

Det er du da, ikke Rune, sagde han, tog om Runes pik og begyndte at slikke pikhovedet.

Rune sukkede.

Sig at du også er med, sagde Bjarke og tog hans pikhoved i munden.

Åhh, uhhh, stønnede Rune af velvære, ahhh jooo, jooo jeg er med.

Med et lille tilfreds grin vendte jeg mig om. Jeg havde ikke et øjeblik for alvor tænkt mig at forlade de to meget unge og liderlige knægte. Det her kunne blive alt for morsomt, og min veltrænede røv længtes allerede efter mere pik, og jeg var sikker på, at de to knægte var så nysgerrige, at det ikke ville vare længe, før jeg havde dem oppe i røven. Og så var det fredag eftermiddag, og vi havde huset for os selv i hvert fald til søndag middag. Min mor var hjemme i denne weekend, og jeg vidste, at de hellere end gerne ville have mig ude af huset, så det krævede bare en opringning om,at jeg sov hos en af nine venner – og det var jo ikke engang løgn. Jeg kunne ikke lade være med ganske kort at tænke på, hvor min stedfars fede pik som min røv og mund kendte så fodt, skulle hen her i weekenden. Men først skulle de to knægte varmes rigtig op.

Bjarke havde nu fået det meste af Runes pik ind i munden, og naturen var ved at tage over, så Runes hofter begyndte at støde lidt opad.

Så bytter I, sagde jeg. Bjarke trak hovedet til sig og kiggede lidt uforstående op på mig, mens Rune sukkede: ÅÅhh nej.

Jo, nu er det Runes tur til at sutte. Sæt du dig ned, Bjarke, og du Rune lægger dig på knæ mellem hans ben.

Det gjorde de, og der skulle ikke megen forklaring til, før Rune haved det meste af Bjarkes pik i munden og suttede løs.

Stop, sagde jeg, nu skal I prøve en anden stilling. Bjarke læg dig på ryggen i sengen, og Rune, du stiller dig over ham på hænder og knæ, så du har hivedet ved Bjarkes pik, og din er lige over Bjarkes hoved.

Det var de hurtige til at finde ud af, og jeg fik også Bjerke til at løfte benene, så Rune havde et ben under hver arm. Og dett var ikke nødvendigt at give ekstra instruktioner før de var i gang med at sutte hver sin pik.

Jeg var jo godt klar over, at i den stilling, havde de ikke kun udsigt til kammeratens nosser, men også hans lille rynkede, brune hul.

Under halvkvalte støn og vellyst suk fandt de hurtigt ind i hver sin rytme, det vil sige, det var jo først og fremmest Rune, der kunne bevæge sig; hovedet op og ned ved Bjarkes pik, og pikken op og ned i Bjarkes mund, somme tider så kraftigt, at hans pikhoved var ved at bryde igennem til Bjarkes hals. Venner eller ikke venner, når først sexrusen tog over, var det svært at bevare forsigtigheden.

I skal sige til, lige inden i spermer, så den anden kan nå at bestemme, om han vil have spermen i munden eller i ansigtet, grinede jeg.

Det var dog sagt for døve øre, for på det tidspunkt kunne intet stoppe dem, og de kom næsten samtidig i hinandens mund. Rune havde mulighed for at trække hovedet væk, og det gjorde han efter de to første sprøjt, så de næste netop ramte ham i ansigtet, men Runes egen pik var så dybt begravet i Bjarkes mundm at Bjarke ikke kunne gøre andet end synke og synke.

Straks efter sank Rune sammen og rullede om ved siden af Bjarke.

Da de havde sundet sig lidt udbrød de begge i begejstring over, hvordan de havde oplevet deres hidtil mest fantastiske udløsning og over, hvad jeg havde lært dem.

Egentlig, grinede jeg, ville jeg have haft jer til at gnine hinandens røvhuller med en våd finger, det giver en ekstra god fornemmelse, men det kan I jo eksperimentere med næste gang. Var der andet, I gerne ville prøve? Sagde jeg idet jeg håbede på at kunne få endnu to pikke i røven den dag, og hvor heldig kan man være? Ja, hvor heldig, det endte med at være for ham restrn af den dag og aften – ja reste af weekenden. Kunne han jo ikke have nogen anelse om.

Jo, sagde Bjarke, hvis nu .. hvis du ikke er alt for øm deromme, altså hvis jeg må, så ville jeg gerne prøve, hvordan det er … altså hvordan det er at kneppe en røv.

Ingen af drengene hørte bildørene smække, og selv om de havde hørt det, kunne de jo ikke vide, at der var gæster til huset.

Fortsættes
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:11/06 2013
Det tegner rigtig spændende, hvem kommer fra bilen? jeg kan næsten ikke vente på fortsættelsen. Lækre historier