Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mogens bliver trænet kap 10

(Mogens bliver trænet)

Karakter: 4.9/9
Visninger: 7245

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Gruppesex, Oralsex, Aldersforskel og Skolesex
Mogens bliver trænet kap 10
I fyrrummet fredag, del 3

Personer: Rune og Bjarke, de to trettenårige, Mogens og pedellen.

Mens jeg stod og sundede mig efter de tre var gået, hørte jeg en lyd, som kom fra den del af fyrrummet, der ligesom var adskilt ved en afskærmning, en slags halvvæg.
Så blev lydene kraftigere, og en stemme sagde:
Hold da kæft, hvor var det vildt, og lidt efter kom to skikkelser frem bag væggen. Det var de to nysgerrige knægte, Rune og Bjarke.

Nøjh, mand sagde Rune, hvor fik du klø, og Bjarke faldt straks ind med: hvor fik du pik! Hvordan var det? Hvordan kunne du klare det? Det så ud, som om det gjorde rigtig ondt. Og alligevel havde du stivpik, så længe, vi kunne se den, grinede Rune.

Stop, stop, sagde jeg, hold lige lidt inde. Vil det sige, at i har stået der bag væggen og set eller hørt det hele?

Ja, fname så, sagde Bjarke, vi både så og hørte det hele. Der er nogle smarte huller i den væg eller snarere skærm, så man kan se alt herinde, men man kan åbenbart ikke se os.

Det må jeg lige se, sagde jeg og gik hen og kiggede bag skærmen. Og jo, der var et antal huller i forskellig højde og endda en gammel skolestol. Det så ud, som om det direkte var lavet til at spionerer resten af rummet. Bag stolen var der nogle store kedler, og bagest i rummet endnu en dør, som stod en lille smule på klem, men det var der ingen af dem, der lagde særlig mærke til.

Men hov, hvad er det der, udbrød jeg og pegede på nogle slimede pletter, der så ud til langtsomt at sive ned ad væggen.

Øh, ja, sagde Rune og rødmede, det er .. vi kunne jo ikke …

Nej sagde Bjarke mere frimodigt, vi kunne jo ikke have, at vi kom i bukserne, så vi måtte fiske pikkene ud, kan du nok forstå. Sådan et syn, hvor vildt! Jeg bemærkede nu, at der var flere pletter på væggen, der godt kunne være fra indtørret sperm.

Er det rigtigt, at du kan lide det, når du får smæk i røven? Og er det også rigtigt, at du kan lide af blive røvpulet? Og hvordan er det at få den suttet af? Var Rasmus god til det? Fik du Anderses sperm i munden?

Stop nu igen, grinede jeg, der nu igen stod med en ret stiv pik efter al den snak. En ting ad gangen.

Første spørgsmål. Jo, det gør ondt, somme tider fandens ondt når de slår med bæltet eller nu Peters nye pisk, men på en mærkelig måde gør det mig bare mere liderlig og min pik endnu mere stiv, og så får det mig til at længes efter at få pik i røven og også gerne i munden, men helst i røven. Når de gør det godt, får det min egen pik til at sprøjte helt uden, at nogen rører ved den. Min stedfar siger, at jeg er blevet helt piksyg, og det har han nok ret i. Og så ja, jeg fik Anderses sperm både i munden og nede i halsen, og det var godt nok.

Må vi se din r…. sagde Rune.

Han mener, må vi se din røv, hjalp Bjarke.

Ja, værsgo, grinede jeg og bøjede mig ned, så røven igen stak lige op.

Avvv, Eihh, for fanden mand, en rød røv – og flere af den slags udbrud.
Se bare de røde striber fra bæltet over hele røven. Ja, og striberne efter Petersens spanskrør, det må han da slet ikke bruge mere.

Og se her, sagde Rune og pegede, her kan man tydelig se mønstret i cykeldækket.

Jamen se så her, se det røvhul, det er da ikke helt normalt. Se de her røde og tykke kanter omkring det, og så rørte han ved de ømme røvlæber, og jeg stønnede. Og se bare, jublede Bjarke, se hvor de bevæger sig, når man rører ved dem. Og så rørte han ved dem igen, og jeg stønnede.

Det er røvlæberne, sagde jeg, og de er ømme og sikkert opsvulmede efter de slag med Peters nye pisk.

Du skal også prøve, Rune, sagde Bjarke, og Rune følte forsigtigt med en enkelt finger. Kommer alle røvhuller til at se sådan ud, hvis de får pisk, undrede han?

Næh, sagde jeg, og rettede mig op, det afhænger nok af, hvordan det ser ud normalt. Jeg tror nok, jeg i forvejen har nogle lidt store røvlæber, så derfor.

Det tror jeg ikke, jeg har, sagde Rune.

Vi kan jo se efter, grinede Bjarke, ned med bukserne.

Ja, det kunne du lide, smilede Rune. Næh, du kan tro nej, du kunne jo selv smide bukserne, så vi kan se, hvordan dit røvhul ser ud.

Det kan jeg da godt, sagde Bjarke, hvis du så smider dine bag efter.

Top, sagde Rune, og et øjeblik efter havde Bjarke smidt bukserne, og fremviste foruden en bar røv en stiv drengepik med en smule hårvækst omkring roden.

Se så godt efter, grinede han og bøjede sig frem.

Både Rune og jeg kiggede på det lille.brune og rynkede sted uden særlig markante røvlæber. Jeg suttede hurtigt på en finger og lod den glide hen over hullet.

Av, uhhh, udbrød Bjarke og rettede sig op. Hvem var det?

Det var mig, men hvorfor sagde du av? det gjorde da ikke ondt.

Nej, indrømmede Bjarke, men det var sådan en mærkelig fornemmelse, helt anderledes, end når jeg selv rører ved det. Så er det din tur Rune.

Jamen, jamen jeg har …

Ja, selvfølgelig har du, grinede Bharke, det har jeg jo også, kan du se, og Mogens. Få så de bukser af!

Det gjorde han, og selvfølgelig havde han også stivpik. Han lænede sig frem uden yderlige protester, og nu var det Bjarke, der med to fingre følte på hans røvlæber.

Åhh, udbrød Rune og ville rejse sig.

Nej vent lidt, sagde Bjarke, jeg skal lige prøve igen, jeg synes, jeg så noget sjovt.

Han holdt blidt Rune nede med den ene hånd på hans ryg, mens han igen lod de to fingre glide hen over læberne. Jo, jublede han, de bevæger sig. Det er lidt ligesom Mogenses, og så gjorde han det igen, og igen stønnede Rune, men uden at han prøvede ay rejse sig.

Føles det ikke mærkeligt, sagde Bjarke, mens han nu gned lidt mere frimodigt.

Jo, stønnede Rune, men også lidt dejligt.

Det må jeg prøve igen, grinede Bjarke lidt genert, mens han gav slip på Rune og bøjede sig frem.

Slik lidt på dine fingre, rådede jeg Rune, så glider de lidt lettere.

Det gjorde han, og denne gang sagde Bjarke ikke av, men åh jahhh, det er godt. Og da Rune holdt op, sagde han: bliv ved lidt endnu.

Begge drenge havde nu endnu stivere pikke, og var super liderlige, og begge havde også en lille dråbe i pikspalten.

Sæt jer op på bordet, så skal jeg vise jer noget, som jeg tror’ I også vil kunne lide.

Da de sad der tæt ved hinanden, tog jeg Runes pik i den ene hånd og lukkede munden om Bjarkes pikhoved.

Begge drenge stønnede, og Bjarke højest, da jeg begyndte at slikke hans pikhoved med tungen.

Åhhh, Åhh jaahh, ååååhhh det er gooodt, lød det i rummet.

Så flyttede jeg over, så jeg havde Runes pik under tungebehandling i munden, og Bjarkes fik håndmassage.

I det samme gik døren op, og en dyb og bøs mandestemme sagde:

Hvad fanden foregår der her? Og vi for sammen.

Det var pedellen, og han var fuldstændig klar over, hvad det var, der foregik, for kort efter at Mogens havde kigget om bag halvvæggen med hullerne, var pedellen listet ind ad den dør, der havde stået på klem, og havde fra sit hjemmelavede skjul fulgt med i alt, hvad de tre drenge havde foretaget sig. Da han havde aftalt med Petersen, at de kunne anvende en del af fyrrummet, havde han sat denne skillevæg op og smurt døren så godt, at han helt - eller i hvert fald næsten – lydløst kunne liste sig hen til stolen, hvorfra han nu allerede havde fulgt flere højst interessante begivenheder.

Men det vidste de tre drenge jo intet om, så de blussede alle af skam, og de to på bordet prøvede blufærdigt at dække deres stive pikke med hænderne og var på vej til at ville hoppe ned fra bordet.

Øhh, viii øhhhh…

Nej, bliv siddende, komanderede pedellen. Der nød både drengenes nøgenhed, de stive drengepikke og deres forfjamskethed.

Nå, det er sådan tre rigtig uartige knægte, der tror, de kan tillade sig at bruge mine kælderrum til deres perverse sexlege! Hvad hedder I? Du der den store, skammer du dig ikke over at lokke de små til sådan noget snavs?

Øhh, deeeet …

Hvad hedder du (som om han ikke udmærket vidste det), og han trak en notesbog op af kitellommen.

Mogens, stammede jeg.

Javel Mogens, sagde han og noterede i bogen, og hvilken klasse går du i?

Niende.

Og du, sagde han og pegede, navn og klasse.

Rune og syvende.

Og jeg hedder Bjarke, og går også i syvende, men den var ikke Mo….

Tak, det er godt, sagde pedellen og bukkede sig efter noget under bordet.

Nu får I hver tre slag med det her, og viste det flade, gamle boldtræ frem, som han nu holdt i hånden. Vi tager dig førstMogens, for du er den ældste, og skulle være den fornuftige, og så lokker du de små til sådan noget her.

Jeg sagde ikke noget, men bøjede mig ned, men Bjarke protesterede:

Han lokkede ikke, det var os selv, der ville, og han har allerede fået så mange smæk i dag, så …………

Ia, tak, bed pedellen ham af. Ikke flere undskyldninger, og at han har en rød bagdel, kan jeg godt selv se, men det har åbenbart ikke været nok, og så faldt de tre slag, som han havde længtes efter at give Mogens lige fra første gang, han så Petersen give ham med spanskrøret. Derfor havde han også fundet det her gamle boldtræ i et redskabsskur og lagt det parat til netop det formål. At han så skulle være så heldig at kunne komme til at varme også to andre drengerøve, havde han ikke turdet drømme om.

Han tog det dog lidt forsigtigt med Mogenses bagdel, mens han tog lidt hårde fat på de to endnu helt hvide drengerøve, hvilket da også fik dem begge til at udstøde små skrig og kalde tårer frem i øjnene.

Og så, sagde han, mens han nød synet af de tre drenge, der forgæves søgte at dække deres nu igen stive pikke, så vil jeg ikke møde jer her igen, for skulle det ske, slipper I ikke med tre slag. Se så at få tøjet på og komme af sted!

Fortsættes

Kommentar

Navn:Bijens
Dato:06/06 2013
meget inspirerende. Jeg sidder med en gevaldig stiv pik, når jeg læser dine dejlige historier, bliv endelig ved