Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mogens bliver trænet kap 9 i fyrrummet

(Mogens bliver trænet)

Karakter: 5.0/6
Visninger: 6987

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Bareback, S/M & Fetish, Analsex og Skolesex
Mogens bliver trænet kap 9
I fyrrummet fredag, del 2

Personer: (Rune og Bjarke, de to trettenårige), Mogens, Peter, Rasmus og Anders.

Sidste time om fredagen sluttede et kvarter i to. Der var noget læreren ville sige til Mogens, og han havde også lidt svært ved at komme fra to af hans klassekammerater, så klokken var fem minutter i to, inden han trådte ind i fyrrummet. Peter og hans to venner var naturligvis kommet, og Peter var pisse sur over, at de havde måttet vente. Om de to drenge, Rune og Bjarke også var i rummet, i skjul et sted, vidste Mogens naturligvis ikke.

Hvad fanden er det for en tid at komme på, råbte Peter vredt, det skal du komme til at betale for!

Det var Mogens ikke et øjeblik i tvivl om, så han forsøgte ikke at undskylde sig.

Jeg kan se, at du er parat, pikken er stiv, som den skal være, grinede Peter.

Og det var jo ikke svært at se i de korte bukser, hvor den løftede det venstre bukseben.

Nå af med bukserne!

Det kom de, og ham, der sidste fredag havde slikket sig om mundenj ved synet af Mogenses stive pik, gjorde det igen. Det viste sig, at han hed Rasmus.

Nåh Rasmus, grinede Peter, det er nok et syn, du kan lide, hva’? Mogenses stive pik?

Hva? Hva mener du, stammede Rasmus, jeg er da for fan’ ingen homo som ham Mogens.

Næh, det er du måske ikke, men synet af pikken kan du lide.

Hvad får dig til at tro det? sagde Rasmus, der nu endelig kunne tage blikket fra Mogenses pik. Skønt kun for et øjeblik.

Det er nemt nok at se, grinede Peter, du slikkede dig om munden så snart du så den, og det gjorde du også på lokummet sidste fredag, og nu her har du ikke kunnet tage øjnene fra den.

Høø, jamenn…

Det gør ikke noget, det skal du ikke skamme dig over, og det er også en rigtig flot pik, ingen tvivl om det, så læg du dig bare på knæ og sut lidt på den, mens jeg viser Mogens, hvad jeg har med til ham.

Hvad fanden, ikke tale om, udbrød Rasmus, jeg skal ikke slikke nogens pik.

Hold nu bare op, Rasmus, du vil jo gerne, og det kommer ikke udenfor disse fire vægge, så kom du bare ned på knæ og gå i gang, elers er det ud af døren nu med det samme, sagde han i et helt andet tonefald.

Rasmus skulle ikke have noget af at blive smidt ud af klubben, og lyst til pikken havde han. Så han sank ned på knæ og begyndte at sutte på Mogenses stive stang, åh hvilken fryd!

Nu skal du se, hvad det er, jeg har med til dig, og jeg har selv lavet den, og så tog han en lille pisk, eller hvad man nu skulle kalde den, op af sin mappe.

Se bare her, sagde han og holdt den hen til Mogens. Den har jeg lavet af et gammelt cykeldæk.

Det var et flat træskaft, hvor der i begge ender var sømmet et stykke cykeldæk fast.

Se bare sagde han med stolthed i stemmen. I denne ende er der et stykke omkring tre centinmeter bredt. Det skulle lige kunne dække hele dit røvhul uden at blive bremset af ballerne. Der er endda stadig noget af dækmønstret tilbage, og med det korte skaft, kan man nok ikke ramme forkert. Lyder det ikke lovende? Det må være noget, der kan bide i de røvlæber!

Det lyder i hvert fald som om, du har ret, sagde jMogens og jeg tror bestemt, det er noget, der kan mærkes.

Og sig så bare, at du glæder dig til at mærke den. Glæder han sig ikke Rasmus? Dunker hans pik ikke ekstra kraftigt, og lækker den ikke nogle ekstra dråber?

Jo, bestemt, sagde Rasmus, og slikkede sig om munden.

Tænkte det nok, grinede Peter. Og se så den anden ende. Se bare, her er cykeldækket kun en centimeter bredt, men meget længere og hvirfor så det, tror du Mogens?

Mogens kiggede på det og tænkte. Det var ikke bare smallere, men også længere, end det andet. Selvfølgelig kunne det også bruges på røvhullet, men gjorde man det, ville det også ramme højere op i revnen, og det var måske netop det, der var meningen.

Det er nok til at ramme ind i revnen mellem ballerne, sagde han.

Lige præcis grinede Peter. Når vi bruger bæltet, kommer vi jo aldrig ind i revnen, og det er rigtig synd, at den skal snydes, synes du ikke?

Jo, det er nok synd, indrømmede Mogens.

Lad os så komme i gang, sagde han fuld af entusiasme. Jeg har lovet Anders og Rasmus, at de må få tre slag hver med bæltet, de blev jo lidt snydt sidste fredag. Så hit med bæltet og bøj dig ind over bordet.

Rasmus havde måttet forlade min pik og rejst sig op. Han fik bæltet først og gav Mogens tre gode slag, men ikke alt for hårde.

Det kan du nok gøre bedre, Anders, og allerede det, at han foldede bæltet, viste, at han havde tænkt det samme.

Nej, det må du ikke, grinede Peter, jeg kan se, at du stod og tænkte på at ramme de nosser, men det må du ikke.

Hvorfor må jeg ikke det, du måtte da sparke ham i nosserne i fredags, og du sagde også, at hans far eller stedfer havde sagt, at det måtte vi godt.

Det er også rigtigt, sagde Peter, og det er også rigtig ærgerligt, og det er derfor, jeg har lavet den her pisk til hans røvhul i stedet for, men Petersen siger, at hans stedfar har forbudt det, for at vi ikke skal gøre alvorlig skade på dem.

Nå, sådan, ja, det kan man jo godt forstå, men så får jeg også lov til at prøve det med pisken på røvhullet: Hold kæft hvor må det gøre nas. Og Petersen, siger du, er han med i det her?

Ja, hvad tror du, hvor tror du, de der tre røde striber er kommet fra? sagde han og pegede på striberne på Mogensese røvballer. Petersen gav ham af spanskrøret i spisefrikvarteret, og så gav han ham nok også en god gang pik. Gjorde han ikke Mogens?

Jo, helt bestemt, svarede Mogens, og så fik han de tre slag af Anders med det sammenlagte bælte, og det var noget, der sved og bed, så han kunne ikke lade være med at komme med nigle små skrig.

Det gjorde du godt, Anders, det kan du lære noget af, Rasmus, roste Peter. Men se nu her. Nej bliv liggende, vi er langt fra færdige, nu kommer først det rigtig morsomme. Se her de flotte røde mærker fra bæltet, de dækker næsten hele røven. Men se så lige her mellem ballerne, ingen røde mærker, hverken helt inde i revnen eller lige ved siden af. Det er så det, vi skal prøve at hjælpe på med den nye pisk. Er du Klar, Mogens?

Åhh! Udbrød Mogens, da han uden at vente på svar, havde givet ham det første slag.

Nåh, grinede Peter, det kunne lyde, som om det virkede. Lad os lige se. Jo sørme, et flot rødt mærke lige i revnen, men der er meget mere, der trænger.

Ahh, avvv, avvv, udbrød jeg, da de næste tre slag faldt, det var virkelig noget, der kunne mærkes.

Lad os så se, sagde Peter igen. Jo, rigtig flot i hele revnen.

Men mangler der ikke noget her, sagde Anders og kørte en finger hen over den nederste ballekant lige over revnen. Her er røven helt hvid endnu.

Du har helt ret, grinede Peter. Tag pisken, så holder jeg ballen til side, så du bedre kan komme til. Du får den ene side, så kan Rasmus få den anden.

Og så slog han, først lidt blidt for ligesom at mærke, hvordan pisken virkede og hvordan han skulle slå for at ramme de rigtige steder, men så tog han hårde fat, og Mogens skreg igen.

Rasmus havde lært af at se på Anders, og også lært, at han ikke skulle være den, der fik skyld for ikke at slå hårdt nok, så det gjorde han.

Så kommer det helt spændende, sag de Peter. Ud på gulvet og buk helt sammen, så røven stikker lige op i luften.

Det gjorde Mogens så. Det havde gjort virkelig ondt, det med cykeldækket i revnen, så det ville nok også blive slemt med slagene på røvhullet, men alligevel kunne han ikke lade være med at se frem til dem med både nervøsitet og forventning. Og at hans pik glædede sig, var helt tydeligt, på den måde, den lækkede piksovs.

Du lovede, at jeg måtte, sagde Anders og tog efter pisken, som Rasmus havde givet Peter.

Ja, for fanden, du skal nok få lov, men er det ikke mig, der har lavet den, og du kan fanme tro, jeg havde jern på hele tiden, så nu er det mig først. Rasmus stå lige så du støtter ham, og så trækker du hans røvballer så meget til siden, som du kan.

Det gjorde han, og så faldt det første slag, og Mogens skreg, for det bed!

Peter følte med et par fingre på røvhullet, og Mogens gispede ved berøringen. Jo, rødt blev det, konstaterede han, men man kan ikke se mærkerne efter dækmønstret. Måske skulle vi lige prøve her, og så gav han mig et slag på ydersiden af højre balle. Jo, se bare, udbrød han henrykt, mens Mogens stønnede, se hvor tydeligt, man kan se mærkerne efter mønstret- Den er sgu prima, den her. Det har du gjort godt, Peter, roste han sig selv og slog en latter op.

Så slog han to gange til, hver gang lidt hårdere end før med tilsvarende skrig fra Mogens.

Se bare, grinede Peter. Det er helt rigtigt, røde og opsvulmede. De skal nok kunne mærke, når min pik om lidt glider ind og ud.

Og se her, sagde han og kørte igen et par fingre hen over de røde læber. Se hvordan de sitrer og nærmest beder om et par slag mere. Amders, du får også tre slag, og så kan jeg heller ikke vente længere på at få min pik ind, den er lige ved at sprænges.

Anders slog også hårdt. og dækmønstret bed, så da han var færdig, var Mogenses røvlæber mere ømme og følsomme end nogensinde før. Peter fandt sin tube med vaseline, tog en stor klump på sin finger og førte den hen til Mogenses røde røvlæber.

ÅHHH, stønnede han, da han rørte ved dem. For fanden, Peter, det har aldrig gjort så ondt, hverken med Jans bælte eller mændenes hesteoisk. AAVVVV det er så ømt, vær forsigtig!

Det glæder mig virkelig, grinede Peter. Så var det det helt rigtige redskab, jeg fik lavet- Du vil elske det, når min pik gnubber mod de røvlæber. Og se bare her, sagde han til de andre, mens han smurte vaselinen rundt på siderne og ind i hullet. Se her hvordan de vinker og vifter efter en pik. Se bare, sagde han og fjernede hånden, se hvordan det åbner og lukker sig og tigger om pik, og pik skal det få.

Mogens rettede sig op for at læne sig ind over bordet, men Peter sagde: Nej, bliv stående her. Rasmus, du kravler ind under ham og støtter ham, og samtidig kan du jo passende tage hans pik i munden igen, du savner den vel allerede, og jeg kan love dig, at den kan sovse. Og Anders, hvorfor tager du ikke hans mund og giver ham en kneppetur i halsen, mens jeg giver ham pikken i røven.

Og sådan blev det.

Til en begyndelse drillede Peter ved at gnide pikhovedet rundt og rundt på de ophovne røvlæber, mens Mogens stønnede, men det blev kun kort, for nu skulle pikken ind i en fart.

Det kom den, og med et stød gik han helt i bund med et gisp fra Mogens og et stort tilfreds suk fra ham. Så begyndte de lange og dybe stød, og Mogens sukkede videre, for det sved og brændte. Hans røv var i flammer. Hvert stød, hver gliden ind og ud føltes mere ophidsende og liderlige end nogensinde før.

Han peb og stønnede.

Nå, kan du lide det? Kan du lide min fede pik, grinede Peter, Nyder du at den gnider mod de ømme røvlæber? Og så flyttede han sig lidt fra side til side, så den skiftevis gned ekstra kraftigt mod først den ene side, så mod den anden.

ÅHHH, ja, åhh ja, stønnede Mogens. Giv mig den! Giv mig din pik! Hårdere, hårdere! AAVVV, ÅÅHHH! Jaah sådan, sådan, Bliv ved, bliv ved. Vær brutal!

Du skal fanme få alt, hvad jeg har stønnede Peter. Og ved du hvad jeg pludselig tænker på? Du skal fanme have et dobbeltknep. Mig og Jack på en gang. Det må lige være noget for dig.

ÅHHH, ÅÅÅHHH stønnede Mogens, det var alt, hvad han kunne sige mens Anderses pik pumpede ind og ud i hans hals. Det havde varet lidt, inden han havde fået gang i den, for det med at kneppe en i munden, var lige så nyt for ham, som det havde været for ,Mogens den første gang på lokummet i mosen. Men da den først var kommet ind i munden, og Mogens hjalp den godt på vej, så klarede de medføte impulser resten. Det er med drenge sådan fra naturens hånd, at når de først er kommet i puberteten og et liderligt pikhoved ser et hul, så ved det af sig selv, hvad det skal gøre.

Satme skal du få to pikke, stønnede Peter, mens han af alle kræfter hamrede ind i Mogens. Når du kunne tage Marcos hestepik, så kan du også tage min og Jacks på en gang. Men nu kommer det, og så huggede han ekstra hårdt og dybt, så nosserne næsten forsvandt med ind, en, to, tr, fire gange, mens han skød sin sæd dybt ind.

De var alle fire stærkt forpustede bag efter. Kort før Peter spermede var Anders kommet i Mogenses hals, og han selv var kommet to gange i munden på Rasmus. Han havde klamret sig til mMogenses ben, og havde næppe selv bevæget hovedet, da Mogenses pik bevægede sig ind og ud af hans mund ved Peters kraftige stød.

Fortsættes
Kommentar