Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mogens blir trænet kap 5, den vilde torsdag

(Mogens bliver trænet)

Karakter: 4.8/13
Visninger: 9974

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Urin, Offentligt, Gruppesex, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex og Sport
Mogens bliver trænet Kap 5
Den vilde torsdag

Personer: Mogens, Peter og Jack, så Jan og Brian, og lidt senere Peter og Jack igen nu med deres tre venner: Martin, Marco (med hestepikken) og Morten.

Det var nogle uger senere.
Jeg var kommet i god tid. Havde gemt min cykel godt inde i krattet, og stod nu og ventede på Jan og Brian. Jeg stod og lænede ryggen mod den afskallede mur ved siden at døren ind til herre lokummet. Måske ikke det mest fornuftige sted at vente, fandt jeg ud af.

Hov, er det ikke Mogens? Hørte jeg en stemme, som jeg syntes at kende.

Og, jo, den kendte jeg. Det var en af de ældste drenge fra skolen, som altid havde været efter mig. Peter, hed han vist. Han havde en kammerat med, som jeg ikke kendte. De kom helt hen til mig.

Hvad fanden står du der for, Mogens? Venter du på, at en eller anden bøsse skal komme forbi og sutte den her af, sagde han og stak hånden op i mit skridt.

Hvad fanden mand, den er jo stiv, sagde han grinende og tog hårdere fat om den. Og ingen underbukser. Lad os lige se, sagde han og løftede op i buksebenet, så pikken kom ud i det fri.

Se bare her, Jack, han står sgu her med en ordentlig stiverik. Skal du have den suttet af, eller skal du selv sutte pik?

Kan I ikke bare lade mig være, svarede jeg temmelig nervøst.

Nå, er vi ikke fine nok til at sutte din pik? Eller er du for fin til at sutte vores pikke?

Jeg gør slet ikke sådan noget.

Nå, det gør du ikke, hvorfor står du så her, hvor alle bøsserne kommer?
Ved du hvad, jeg har lyst til at give sådan en fin fyr et ordentligt los i røven. Vend dig om, buk dig ned, og hold så godt fast.

Han gør det sgu, han gør det uden vrøvl, sagde ham, der hed Jack.

Ja, selvfølgelig, han tør ikke andet. Er du klar, så kommer sparket.

Og så sparkede han mig hårdt i røven, så jeg var lige ved at vælte, og jeg skreg højt.

Jeg skal også prøve, grinede Jack. Spred lige de ben noget mere, sagde han og pressede en fod op mellem mine ben, så jeg kunne mærke, at den klemte mine nosser.

Så sparkede han, lige op mellem benene og ind i nosserne.

Jeg skreg endnu højere og faldt sammen på jorden, klemte benene sammen og hænderne mod skridtet.

De grinede begge højt. Det var sgu noget, han kunne mærke, det må jeg også prøve, sagde Peter. Stop det der barnepjat! Op og stå igen! Og så spreder du benene rigtig godt. Ja sådan, sagde han efter at have prøvet med den ene fod.

Nu skal du bare se et rigtigt saksespark, Jack.

Han tog et par skridts tilløb, og så lavede han et fornemt saksespark mod min røv og nosser. Begge fødder ramte lige i plet hurtigt efter hinanden, inden jeg igen faldt sammen med et skrig og rullede rundt på asfalten.

Det var sgu skægt, det her, grinede Peter. Det må vi prøve en anden gang, Du skal bare sige til, Mogens, så skal jeg nok være der med mit saksespark.

Hvad siger du, Peter, sagde Jack, da de gik væk. Skal vi ikke hente de andre? hørte jeg ham sige, og så noget om at få suttet pik. Så var de væk.

Lidt efter kom Jan og Brian. Hvorfor ligger du der på jorden? Ville Jan vide.

Der kom nogen.

Nogen, hvad for nogen, og hvad gjorde de?

Det var en fra min skole, og så en af hans venner, og de sparkede mig i nosserne, og det gjorde så ondt.

Ja, selvfølgelig gør det ondt at blive sparket i nosserne, men du er vel snart vant til at dine nosser får en omgang?

Ja, men det gør stadig så helvedes ondt, når de gør det.

Men din far bliver nok godt tilfreds, når han hører det i aften.

Nå op med dig og ind på lokummet i en fart, hvis ikke jeg også skal sparke dig i nosserne.

Ikke ret mange minutter efter, havde jeg fået tøjet af og en pik i både mund og røv.

De var blevet gode til at holde spermen tilbage. Bedre end jeg. Efter fem minutters køren ind og ud, spermede jeg på gulvet, og de to byttede plads, så det nu var Brian, der pumpede i min røv, og Jan i min mund.

Så var det, at vi hørte dem. De snakkede højt og grinede, og et øjeblik efter brasede de ind på lokummet og åbnede døren til aflukket.

Se bare, råbte Peter, var det ikke det, jeg sagde, han skulle sutte pik.

Ja, og han skulle åbenbart også have pik i røven, grinede en af de andre.

Så kan I godt smutte, sagde Peter til Jan og Brian.

Åh, du kunne nu godt lige lade os blive færdige, sagde Jan. Der er nok til jer bagefter.

Ja, lad dem bare, sagde Jack, det er da også et ret liderligt syn.

Ikke hver dag, man støder ind i to fyre, der boller en tredje, grinede en anden.

Altså fortsatte Jan og Brian med at kneppe mig, nu endnu hårdere end sædvanligt, sikkert opildnet af at have så mange nye tilskuere.

Hvorfor har han det bælte på, når han ellers er nøgen, spurgte en af dem.

Jo, sagde Jan, det er godt at holde i, når man knepper ham i røven. Når man trækker i det, er det ligesom, man kan komme endnu dybere ind, og det er skønt, når nosserne banker mod røvballerne, og så piber han også endnu højere. Vis dem det lige Brian.

Og Brian hev nu i det og pumpede endnu hårde end før, så jeg udstødte små grynt.

Ja, det virker, grinede Jack, det må jeg prøve.

Og så har det endnu en funktion. Når ham her Mogens trænger til noget disciplin, og det gør han tit, så har han selv det bælte med, så han kan få en ordentlig røvfuld, og det sætter hans far pris på, ja og Mogens selv.

Ikke osse Mogens, du elsker en god røvfuld, ikke? Og så gav han mine baller et par gode slag, og jeg kunne ikke sige andet end mmuummm.

Hvad fanden er det, du siger, udbrød Peter. Siger hans far, at vi må give ham en røvfuld med bæltet?

Ja, det gør han, og han siger også, at Mogens her har brug for al den pik, han kan få. Ikke osse Mogens.

Mmmuummm, var alt, hvad jeg kunne sige, og jeg var slet ikke glad for den situation og den snak. Havde Jan nu behøvet at sige det med bæltet og røvfulden. Jeg havde en ganske god fornemmelse af, hvordan de fem fyre ville reagere på den oplysning. Det med pikkene, derimod, var ikke så tosset.

Brian kom først i min røv, så fulgte Jan hurtigt efter nede i min hals, men han trak sig straks helt ud og pyntede mit ansigt med de næste tre sprøjt, til stor morskab for de fem tilskuere.

Giv mig lige hans trøje, sagde Jan, og så tørrede han sin pik af i den og rakte den til Brian, der gjorde det samme.

Inden de var kommet i tøjet havde Peter sat sig på toiletkummen med en stiv pik ud af bukserne.

Så er det her hen, bøsse fyr. Ned på knæ og sut min pik. Nu er du nok ikke så fin på den mere, hvad? Kom så, luk munden op. Sådan og så gør du arbejdet, mens jeg sidder og får en smøg.

Jeg kunne godt tænke mig, at prøve det med bæltet, sagde Jack.

Hvad for noget med det? Spurgte en af de andre, som det viste sig, hed Martin. Til at bolle med eller til at give røvfuld?

Begge dele, grinede Jack, men i første omgang til at bolle med. Det syn fra før, har gjort mig vildt liderlig. Hvad med jer, sagde han og nikkede mod de tre andre.

Jo, fandeme, sagde de nærmest i kor. Det er ligesom nosserne skulle sprænges.

Så tag dog pikkene ud, og gør dem parat.

Jeg behøver sgu ikke gøre den mere parat, end den allerede er, sagde ham, der hed Marco, og stod nu med en ordentlig javert ude af bukserne. Han var brunere, end de andre. Nok af latinamerikansk oprindelse.

Hold da kæft en hestepik, grinede Martin. Hvor stor er den?

22cm, når den står som nu. og så en den næsten 20cm tyk, altså rundt om den, grinede han. Så se at komme i gang. Jeg er vild efter at fylde hans røv med den.

Jack tog fat i bæltet og trak mig op.

Op og stå og stik røven bagud. Spred de ben, så vi kan se det åbenbart sultne røvhul. Sådan, ja længere ud til siden, sagde han og sparkede fødderne endnu u længere fra hinanden. Der behøves nok ikke mere smørelse grinede han, og så var hans pik på vej ind i røven på mig.

Åh. Åh, stønnede Jack. Det er godt det her. Det er som den snævreste kusse. Havde jeg vidst det tidligere, havde jeg nok fundet et par drengekusse til at kneppe. Åh!åh, sang han igen og igen. Tog fat i bæltet og slammede sin pik ind og ud hurtigere og hurtigere, hårdere og hårdere.

Ja, det er rigtigt, hørte jeg Jan sige. Giv ham det så hårdt, du kan. Han var altså ikke gået, men stod og så på.

Åååhh, ååhh, var det nu Peters tur til at stønne. Nuuu, nuuu kommer jeg. Nuuu kommer jeg. Tag min sperm knægt, tag min sperm lige ned i halsen, og så gav han et voldsomt stød med underlivet, og pikhovedet kom længere ned end på noget tidligere tidspunkt. Åh, ja, det er godt, sagde han men trak alligevel pikken op af halsen, så de næste ladninger kom i min mund. Du synker det knægt, du synker det hele.

Bare rolig lo Jan, han skal nok synke det, han elsker sperm.

Åh, sukkede Peter. Nu skal jeg pisse. Jeg skal altid pisse, når jeg har haft en god orgasme. Flyt dig lidt knægt, så jeg kan få pikken ned i kummen.

Han skal sgu ikke flytte sig nogen steder, stønnede Jack. Stik dog pikken i munden på ham igen, så har du et godt sted at pisse.

For satan, mand, du siger noget, sagde Peter. Luk op bøsseknægt og tag min pik i munden igen.

Hvad kunne jeg gøre? Havde jeg noget valg? Og straks efter mærkede jeg en kraftig, varm og salt stråle, som gik lige ned i halsen, men også munden blev fyldt.

Du vover på at spille noget pis på mine bukser, advarede Peter. Slug det, slug det hele. Og strømmen fortsatte.

Hvem er det så, spurgte Peter, da han vrikkede sig ud under mig.

Jeg må nok hellere vente til hans røv, grinede Marco. Jeg er bange for, at jeg kunne komme til at kvæle ham med min monsterpik.

Det blev så den femte af fyrene, Morten, der satte sig på kummen og straks trak mit hoved ned over sin pik.

Under høje udråb kom Jack. Først i min tarm, derefter hen over ryggen af mig, efter han havde trukket sig ud.

Stik os lige, den trøje, sagde Peter, og både han og Jack tørrede pikkene i den.

Så er det mig, sagde Marco.

Nej, det er uretfærdigt, protesterede Martin. Når du først har været der, varer det mindst en uge, inden vi andre kan have glæde af det udblokkede røvhul.

OK, du har et point, sagde Marco. Kom så, men gør det hurtigt, min pik er ved at sprænges.

Se på Mogenses pik. Den er helt hård og lækker piksovs i et væk, råbte Peter.

Ja, den har været stiv lige siden i sparkede han i nosserne. Og han har allerede spermet en gang, mens jeg kneppede hans røv, sagde Jan.

Han havde sgu stivpik, inden vi sparkede ham i nosserne, grinede Peter.
Han stod der udenfor lokummet uden underbukser og med en stiverik i det ene bukseben, så den nærmest stak ud for neden.

Sparkede I ham i nosserne, spurgte Morten, mens han pumpede videre i min røv.

Ja, fanme gjorde vi. Det fortalte jeg jo på vejen herhen.

Det har jeg så ikke hørt, men hundrede. Hvad siger hans far til det Jan, har han også sagt noget om det?

Og hvorfra ved du overhovedet, hvad hans far har sagt, ville Jack vide.

Jo, han skrev et brev til de to mænd, der var de første til at røvpule ham, men jeg var nu den første til at kneppe ham i munden, sagde han med ikke ringe stolthed.

Skrev han virkelig et brev til de to mænd?

Ja, det gjorde han, og han er for resten ikke hans rigtige far. Han er hans stedfar.

Nåh, sagde Jack, det forklarer i hvert fald noget. Men hvordan ved du, hvad der stod i det brev.

Jo, de fik det om torsdagen, efter vi havde kneppet ham om tirsdagen. Vi to var der, da Mogens gav ham brevet, og så læste han det højt. Derfor ved jeg, hvad der stod.

Og der stod ikke noget om at sparke ham i nosserne?

Nej, ikke sådan direkte. Der stod, at det var i orden, hvis vi kom til at ramme hans nosser, mens vi spankede ham med bæltet eller med noget andet. Så jeg tænker, det må være helt i orden også at sparke ham i nosserne. Det gør nok endnu mere ondt. Der må bare ikke være permanente skader, skrev hans far. Altså ikke noget med at sparke dem i stykker.

Nej det forstås, sagde Jack, så ville vi nok få et farligt hus.

Kan du mærke, om du rammer hans fuck-knop, spurgte Peter.

Ja, klart, stønnede Morten, jeg gnubber den ved hvert stød.

Så kommer han nok snart, sagde Jan.

Og det gjorde jeg. Sprøjtede igen ned på gulvet, og da mine røvmuskler trak sig sammen ved hvert sprøjt, så fik det også Morten til at sperme.

Så blev det endelig Marcos tur. Jeg var nervøs, nærmest skræmt, efter den snak om hans hestepik eller monsterpik, så da han satte pikhovedet mod det ellers godt brugte og smurte røvhul, kunne jeg ikke lade være med at klemme sammen. Han pressede og pressede og stødte og stødte, men lukke op ville jeg ikke, og ind kom den ikke.

Jeg tror, du skal prøve med bæltet, sagde Jan.

Det gør jeg da for fanden også.

Jeg mener på den anden måde. Hvis du giver ham en god røvfuld med det, så lukker han nok op.

Du har sgu nogle gode ideer, sagde Marco. Det gør jeg med stor fornøjelse.

Han spændte bæltet op, og så begyndte slagene at falde.

Det gav et sæt i mig ved hvert slag, og det fik endelig Morten til at fyre sin pik af i munden på mig. Da han havde trukket sin pik ud og lige som de forrige havde spermet på mit ansigt, kunne alle tydeligt høre de små skrig, jeg kom med ved hvert slag.

Da Marco havde givet mig 10 hårde bælteslag, ville han høre, om jeg nu var klar til at lukke op.

Jaaah, det skal jeg nok småhulkede jeg, men du må love, at være forsigtig. Jeg har aldrig før haft så stor en pik oppe i røven.

Hvordan ved du, hvor stor den er? Har du overhovedet set den, sagde Marco og gik hen ved siden af mit hoved og svingede med pikken. Og den var enorm.

Jeg vil gerne, men jeg tror ikke, jeg kan, stønnede jeg, men var i øvrigt helt fascineret af det pragtfulde syn.

Så prøver vi igen, sagde Marco og placerede pikhovedet mod indgangen. Jeg prøvede at åbne op, og jeg pressede ud, som far havde lært mig, og han kom da også lige indenfor røvlæberne, men gennem ringmusklen ville den ikke.

Fanden også, kan sådan en bøsserøv ikke lukke ordentligt op, klagede Marco. Hvad så Jan, du er fuld af fode ideer. Har du flere?

Ja, jeg har en til, sagde Jan og tog sit bælte af. Prøv med det her, sagde han og rakte det til Marco.

Hvad skulle det hjælpe, sagde denne, det er endda smallere end hans eget, det slår ikke lige så hårdt.

Nej, men du skal heller ikke slå ham på røvballerne, du skal slå lige på røvhullet. En god gang spanking af røvhullet med spidsen af det bælte, skal nok få det varmet op og slappet af.

Det var et af den slags bælter med en metalkant rundt om spidsen. Jeg havde smagt det før, både når de brugte det mod mit røvhul og mine nosser, så jeg vidste, hvad det kunne udrette, og det så jeg ikke frem til. Det var jo ganske vist ikke første gang, jeg ville få mit røvhul spanket, det havde både min far og brødre gjort, og mændene havde brugt en ridepisk mod det, men spidsen af det bælte med de metalkanter, og så en godt arrig Marco. Det lovede ikke godt.

Bliv siddende Morten og hold godt fast i ham, og du Mogens tager fat med begge hænder om røvballerne og trækker dem længere fra hinanden. Sådan, mere endnu, ja, så er vi der.

Og så begyndte han at slå. Efter nogle slag havde han skudt sig ind, og nu faldt slag efter slag lige på mit røvhul, og hårde og hårdere. Og jeg skreg tilsvarende højt.

Er det ikke skønt at høre, stønnede Marco, så ved man, at man gør arbejdet ordentligt.

Denne gang stoppede han ikke ved de ti slag, men fortsatte til nærmest de 20. Så smed han pludselig bæltet og i et hårdt stød sank hans pik ind i mig, med et endnu højere skrig fra mig. Han havde allerede vel halvdelen af sin pik inde i mig, og her holdt han pause.

De andre klappede og jublede, og dunkede Jan i ryggen, fordi det havde været hans forslag, der virkede.

Så begyndte Marco at bevæge pikken i små bevægelser. Lidt ind, lidt ud. Så lidt længere bevægelser, mens jeg klynkede: Den er så stor, tag den ud, Marco. Vil du ikke nok.

Det ville han ikke, nu han endelig var kommet ind, men han fortsatte med rolige stød, indtil han mærkede, at jeg alligevel var ved at vænne mig til den, men det gjorde stadig temmelig ondt, nok ikke mindst på grund af de ømme og opsvulmede røvlæber. Pludselig stødte han den i bund med et så kraftigt stød, at hans nosser klaskede mod mine ømme røvballer. Og jeg skreg igen. Aldrig havde min røv været så fyldt ud, og aldrig havde nogen pik været så langt inde.

Igen klappede, jublede og piftede de andre. Nu har du ham, Marco. Giv ham en kneppetur, som han aldrig vil glemme. Giv ham den hårdt, vær brutal, det elsker han. Denne sidste bemærkning kom fra Jan, kunne jeg høre.

Og det gjorde Marco så. Hamrede sin pik dybt ind, så hans lavthængende nosser klaskede mod mine egne, og jeg udstødte først små hyl, hver gang, den gik i bund, men efterhånden som min røv vænnede sid til både at være spilet så kraftigt ud og få en pik så højt op, ændredes mine lyde til åhh, åhh, åhh, og det kunne jo betyde hvad som helst. Marco mærkede dog tydeligt, hvordan min røv begyndte at arbejde med i stedet for at gøre modstand.

Nå, kan du ligefrem lide det, grinede han. Er pikken ved at vågne igen? Skal vi få den til at skyde en gang mere?

Jo, jo det var den, På ingen tid voksede den til fuld mast, og den kraftige massage af min prostata (som jeg nu havde lært, at den der fuck knop hed), fik også saften til igen at dryppe.

Det bliver nok ikke noget problem, grinede Martin, som knælede ned ved siden af mig og studerede piksituationen. Den safter allerede igen.

Nå, hvad mener du så om at have sådan en hestepik i røven? Lad os høre dig tigge pænt om at få den rigtig hårdt.

Åhh, åhhe, stønnede jeg. Marco giv mig den bare så hårdt, du vil. Det er bare åååhhh, åååhhh så godt.

De slog alle en høj latter op. Marco trak nu pikken helt ud med et ”slurp”.

Næh, se, se hvor hullet står åbent, udbrød Brian.

Og så slammede Marco pikken i bund igen.

Helt ud, og så helt i bund.

Mine lyde skiftede fra åhhh, åhhh til uuuhhh, uuuhhh, for det gjorde ekstra ondt, når han masede pikhoved gennem de ømme og opsvulmede røvlæber.

Det varede dog ikke så længe, inden han kom.

Åh. Fanden, fandens, jeg kommer, jeg kommer. Åååhhh, aaahhh. Så tag det for pokker bøssedreng! Og så stødte han helt i bund og kom og kom.

Fandens osse. Det skulle ikke være kommet så hurtigt, men jeg må være blevet alt for liderlig af at kigge på jer andre.

Tag det roligt Marco. Det kan ske for selv den bedste, grinede Peter, og du kan jo bare tage en tur til, hvis du har lyst. Det har vi nok alle sammen, men skulle vi ikke se at få en bajer og en smøg.

Det var der stor stemning for, og Mogens skubbede mig væk og rejste sig fra kummen. Jeg rettede mig også op, men fik hurtigt et slag på ryggen.

Næh, hvem sagde, at du kunne rejse dig, sagde Jack. Ned igen, helt ned over kumme, og stik så den røv godt i vejret. Og spred for fanden de ben. Jeg skal kunne holde øje med, om det røvhul nogensinde lukker i igen, og for satan, hvor det oser ud med sperm.

De fik hevet deres øller frem, Jan fik også en, og tændt smøgerne, alt imens de kommenterede min rødstribede røv og røvhullets bevægelser, mens det langsomt lukkede sig.

Se lige her, sagde Jack og holdt en fod med sportssko op i mit skridt. Se lige, hvordan de der nosser ligger i den fineste stilling til et godt spark. Og så sparkede han. Og der var ingen mulighed for, at sparket kunne fejle, så jeg gav et højt skrig og sank sammen ved kummen og tog mig til nosserne.

Hold kæft et spark, det var vist noget, der gjorde nas, bemærkede Mikkel med et grin. Det må jeg også prøve.

Op med dig. Kommanderede Peter. Hørte du ikke, at Mikkel vil prøve at sparke dig i nosserne. Kom så op, ja, sådan, ind over kummen, og spred så de ben.

Er du klar, grinede Mikkel, tæl til tre! Kom så, tæl, og sprrket kommer så på tre!

Åh, nej, ikke mere, tryglede jeg, ikke flere spark.

Tæl, tæl højt. Kommer du ikke i gang, skal jeg garantere dig, at du får mindst et spark fra hver af os, sagde Peter.

Kunne jeg undgå det. Et spark var trods alt bedre end fem, så selv om ingen havde lovet, at der ikke kom flere, begyndte jeg at tælle.

Eeeen, tooo, og en lang pause: TRE! Og så AAAAVVVVV! ÅÅÅHHHH!

I må nok hellere stoppe med det for denne gang, brød nu Jan ind. Husk på; Ingen blivende skader.

Du har ganske ret, sagde Marco, men jeg vil prøve det der med bæltet. Det med at få det til at ramme nosserne.

Fortsættes
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:03/05 2013
fantastisk - du skriver så min pik savler det er bare rigtig liderligt mvh Jens
 
Navn:Boycunt
Dato:08/05 2013
Dejligt liderligt! Jeg har hård og stiv pik! Kom snart med fortsættelsen, hvor Mogens bliver afstraffet og gennemknæppet.