Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mogens bliver trænet kap 4

(Mogens bliver trænet)

Karakter: 4.7/16
Visninger: 9733

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Bareback, S/M & Fetish, Analsex, Aldersforskel, Onani og Incest
Mogens bliver trænet Kap. 4
For sent igen

Personer: Mogens og hans stedfar.
(Jan og Brian, en ældre mand, de to ukendte mænd og Petersen er indirekte med.)

Da de hjalp Mogens med at få cyklen ud af bagagerummet på den sorte bil, som holdt 100m fra Mogenses hus, var klokken 5 minutter over 10.

Den ene af mændene gav Mogens et lille klask på bagdelen.
Tak for en dejlig aften, sagde han. Hils din far, jeg mener stedfar og sig tak for lån af din dejlige røv. Jeg håber, han vil være tilfreds med aftenens træning, grinede han.
Og held og lykke med bæltet og din stedfars pik, grinede den anden. Vi ses på tirsdag. Så smækkede dørene, og de var væk.

Døren fra gangen til stedfarens kontor stod åben.
God aften, sagde hans stedfar med en noget fornøjet stemme. Kom du kun lige ind. Fortæl mig så, hvad klokken er.

Otte minutter over ti, sagde Mogens med svag stemme.

Det stemmer sagde stedfaren. Så smid du bare alt tøjet og læg dig hen over bordet, så vi med det samme kan få et indtryk af, hvordan det er gået med aftenens træning.

Det gav ingen mening at protestere, så et øjeblik efter lå Mogens splitternøgen med overkroppen hen over hans arbejdsbord, de spredte ben på gulvet, pikken presset ind mod kanten af dordpladen, så nosserne var presset bagud og røven lige i inspektions stilling.

Ikke dårligt, ikke dårligt, sagde stedfaren, mens han stod et skridt bag Mogens og inspicerede hans røv. Det ligner en vellykket træningsaften. Godt røde baller og et spermsivende røvhul med røde og opsvulmede læber. Men lad os gå over til en nærmere inspektion og tilhørende forklaring.
Men hvad er det, sagde han og lod en hånd glide hen over hver røvballe. De her tre striber ligner nærmest mærker efter et spanskrør. Hvem har givet dig dem?

Jo, sagde Mogens, mens han stønnede over stedfarens gniden henover de ømme baller, jo, det var Petersen.

Petersen, sagde stedfaren, det er altså en af mændene, der har fået navn? Hvordan gik det for øvrigt? Fik du afleveret det brev.

Jo, det gjorde jeg, men havde han behøvet at skrive det med, at de måtte slå mod nosserne, det havde gjort så ondt.

Behøvet og behøvet klukkede stedfaren, det havde jeg måske ikke behøvet, de havde nok fundet ud af det selv, men på den måde gik det hurtigere. Nå så de er blevet godt ømme, måske. Og så tog han om posen og klemte let, og Mogens gav et højt støn. Jo sørme er de blevet ømme, men det vender vi tilbage til. Hvad var det vi kom fra? Åh, jo, det med brevet og striberne på røven. Først brevet. Hvornår fik de det, og hvad gjorde de med det? Og hvordan ved du for øvrigt, hvad der stod i det?

Jo, altså, de fik det lige, da de kom ind på lokummet, efter Jan og Brian havde kneppet mig flere gange, og så læste den ene af mændene det højt.

Lidt efter lidt havde stedfaren fået alt at vide om, hvad der var foregået på lokummet i mosen, og at de to mænd havde taget både Mogens og hans cykel med i deres bil.

Hvor boede de, ville stedfaren vide.

Det ved jeg ikke, sagde Mogens, de gav mig bind for øjnene både da vi kørte derhen og da de kørte mig hjem. Men i et hus, i en villa var det i hvert fald.

Hvad gjorde de så?

De gav mig en cola, og så ringede de til Petersen.

Ja så, og det var ham, der gav dig de striber, ikke?

Jo.

Fortæl om det, sagde stedfaren, mens han lod fingrene glide hen over striberne, så Mogens stønnede.

Jo, de sagde, at han var ked af, at spanskrøret var afskaffet i skolen, og de sagde, at han skulle tage sit spanskrør med.

Da han kom, så jeg, at det var lærer Petersen fra skolen. Han er altid så streng, og alle er bange for ham.

Nå den Petersen, grinede stedfaren. Ham kender jeg. Jeg fik også striber i røven af ham, da jeg gik der. Jeg kan lige se det forr mig, grinede han videre. Du måtte stå strambuks, og så var han ikke længe om at give dig de tre slag.

Ja, sådan var det sukkede Mogens, da stedfaren holdt op med at stryge hen over striberne. Og så trak han mine bukser ned for at se hvordan det havde virket. Han var helt tilfreds, og sagde, at det måtte de gøre om en anden gang, måske kunne vi også gøre det på skolen, sagde han, det vil du vist kunne lide, sagde han grinende og tog mig på pikken.

Og den var vel stiv, kan jeg tænke mig?

Jo, det havde den været.

Og så?

Ja, så spurgte han dem ud om, hvordan jeg havde fået de andre mærker, og om hvorfor røvhullet var så rødt og hvorfor der sivede sperm ud.

Imens de fortalte, havde Petersen masseret frem og tilbage over Mogenses røvhul og ind imellem stukket først en, så to fingre ind, og Mogens havde stønnet og gispet.

Så havde han sagt, at det virkede, som om det snappede efter hans fingre og tiggede om at få stukket en pik op.
Det havde mændene grinet af, og så havde de fortalt om farens, nej stedfarens brev.

Og hvad så, spurgte stedfaren, mens han for ligesom at gøre fortællingen mere levende også gnubbede hen over Mogenses røde, opsvulmede og ømme røvlæber. Og hvad så, gentog han, stak han så sin pik ind?

Jo, det gjorde han helt bestemt, og den var både længere og tykkere end de andre mænds, og han havde kørt hurtigt og hårdt lige med det samme.

Åh, stønnede stedfaren, jeg kan se det for mig. Petersen med sin store pik oppe i dit sultne røvhul, og nu er jeg blevet så liderlig, at jeg også må have min pik ind, og ind gik den.

Han kørte et par gange langsomt frem og tilbage, mens Mogens stønnede. Så holdt han stille, mens den var begravet så dybtm som den kunne nå.

Vi skal videre, sagde han, hvad skete der så? I sad vel ikke bare og drak cola eller kaffe resten af tiden.

Nej, bestemt ikke. Da Petersen havde trukket sig ud, ville jeg rejse mig, men nu stod mændene bag ved mig og beordrede mig til at læne mig hen over ryglænet på en lænestol. De inspicerede mit røvhul, og jeg hørte, at de var ret tilfredse med, at det stod lidt åbent.
Det er helt fint, sagde den ene, og lagde spidsen af den ridepisk, han havde i hånden mod røvlæberne. I spidsen af ridepisken var der et lille stykke læder. Se bare, sagde ham med pisken, når det står åbent, kan man også tamme noget af læberne, som man ellers ikke kan komme til.

Ja, for søren, sagde den anden, Se så at komme i gang, inden det lukker sig. Og så gik manden i gang med små hurtige slag, som han fordelte sådan, at de ramte hele vejen rundt og ligesom også på indersiden af læberne. Se bare, udbrød den anden, det se ud som om hullet åbner sig lidt mere i stedet for at at lukke sig. Ja, sagde Petersen, som nu også kiggede nysgerrigt med, det er nærmest som om, de beder om at blive spanket. Hold lige inde et øjeblik, så vi kan se, hvordan det har reageret på de slag.

Jo, se, udbrød Petersen begejstret, se bare hvordan det lukker og åbner sig, og nu står det åbent, og se, hvordan de røde og opsvulmede læber vibrerer. For fanden, det røvhul tigger båre om smæk og om mere pik.
Og så fik det endnu nogle små hurtige slag, og straks efter havde den anden mand sin pik derinde og kørte i et sejt tempo dybt ind og næsten helt ud. Så blev det manden med ridepiskens tur, og inden vi kørte gav Petersen mig igen en tur på sin hårde og brutale måde.

For fanden, sagde stedfaren, hvis man ikke bliver liderlig af den historie, så ved jeg ikke af hvad. Hvordan reagerede den her, sagde han og tog Mogens på den stive pik. Og de her, sagde han og klemte om nosserposen. Fik de tømt dem godt og grundigt? Hvor mange gange spermede du under den behandling?

Jeg ved det ikke, stønnede Mogens, fordi stedfaren klemte om de ømme kugler.

Ved du det ikke? Men da vel mindst en gang for hver gang, de røvpulede dig?

Jo, det var nok rigtigt, stønnede Mogens.

Altså, lad os se, Petersen to gange og hver af mændene en gang. Det vil sige fire gange. Og hvad med der på lokummet, hvor knægtene pulede dig? Sagde du ikke, at de gjorde det mindst to gange hver?

Jo, åååhhh, stønnede Mogens, for nu begyndte stedfaren igen at køre sin pik frem og tilbage mellem de ømme røvlæber. Jo mindst to gange hver.

Altså, sagde min stedfar, mens han kørte nogle dybe og hårde stød ind og samtidig talte for hvert stød. En, to, tre, fire på lokummet og fem, seks, syv, otte i villaen. Altså mindst otte gange og måske lidt mere, men i hvert fald en masse precum ind imellem, ikke sandt?

Jooohh, åååhhh, stønnede Mogens.

Og så siver det stadig, konstaterede stedfaren med et greb om Mogenses pikhoved. Ikke så sært, hvis de er ømme, men lad os se, om vi ikke skulle kunne få endnu en ladning ud.

Og så begyndte han at pule Mogens for alvor. Det tog sin tid, og indimellem gav han røvballerne nogle gode slag med flad hånd, og indimellem tog han en balle i hver hånd og masserede den grundigt.
AAAhhh, uuuhhh, aaavvv osv kom det fra Mogens.
Pludselig udstødte han et højt ÅÅÅHHH!
Hvad var det, spurgte hans stedfar, ramte jeg noget godt derinde?

Nej, jeg tror, stønnede Mogens, jeg tror, det var en finger.

En finger? Og stedfaren kiggede ned på sine hænder og opdagede, at den ene tommelfinger var kommet helt tæt på de følsomme røvlæber. Nåh, grinede han, var det det her, og så pressede han begge tommelfingre mod røvlæberne på hver sin side af pikken, som stak halvt ind.

AAAHHHH! AAAAAHHHH! Udbrød Mogens. Please far, de er så ømme.

Ja, det kan jeg tænke mig, grinede stedfaren, så det må vi hellere gøre noget mere ud af, og så gnubbede og pressede han mod de opsvulmede læber samtidig med, at han genoptog knepperiet, og Mogens stønnede videre.

Efter nogle gode minutter på den måde, trak han sig igen så langt ud, at han kunne overskue kamppladsen. Det er ellers blevet godt gennemkneppet her i aften, det hul, mon du overhovedet kan mærke min pik.

ÅHHH, åååhhh jaaa, den er så stor og tyk, stønnede Mogens.

Ja, er den nu også det, sagde stedfaren, hvad med om vi lige prøvede det her? Og så pressede han fuckfingeren på højrehånden ned i hullet ved siden af sin pik, som han samtidig pressede så langt ind, som han kunne komme til for hånden.

AAAAVVV! AAAAVVV! ÅÅÅÅHHH! Stønnede Mogens, nej, tag den ud, det er alt for meget.

Nej, grinede stedfaren, det er slet ikke for meget, det gør jeg gerne for din fornøjelses skyld. Jeg tror, vi skal prøne fingeren på den anden hånd. Og som sagt så gjort, et øjeblik efter havde Mogens en finger i røven på begge sider af pikken.

Han stønnede højere, men stedfaren fjernede dem ikke, tvært imod begyndte han at bevæge dem ind og od sammen med pikken.

Det gjorde tricket. Samtidig med at Mogens stønnede højt, kom han, dog kun med to ynkelige dråber, men klimakset var lige så effektivt samtidig med at det var noget smertefuldt, og sammentrækningerne i røven fik stedfaren til også at sprøjte sin sperm.

Fortsættets
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:29/03 2013
Blive ved, derover dejlig liderligt