Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Ung og pervers del 6

(Ung og pervers)

Karakter: 4.8/4
Visninger: 6860

Af: Erling.

Læs flere noveller af:
» Erling.

Skriv til:
» Erling
Del 6.: Slaveopdragelse.

Efter en lang og dyb søvn vågnede vi først ved middagstid næste dag. Vort herskab havde åbenbart bestemt at vi skulle være friske så de lod os bare sove til vi selv vågnede.
Leif havde desværre fået nogle betænkeligheder ved at fortsatte så han besluttede sig for at tage hjem. Sam kørte ham til toget og så var jeg alene om at skulle være til rådighed, eller det vil sige, Jonna var heldigvis også blevet her sammen med Loa, så helt alene var jeg da ikke.
Jeg gik ud på badeværelset efter at have sagt farvel til Leif. Det var dejligt at vågne til et lækkert varmt bad og jeg kunne mærke hvordan musklerne løsnede sig op og velvære bredte sig i kroppen. Jeg tog bruseren ned fra holderen, stillede den til de skarpe stråler og rettede den mod min pik som straks rejste sig. Jeg satte mig på hug og lod de skarpe, varme stråler fra bruseren glide fra mit røvhul over nosserne, op ad pikken og tilbage igen. Det var vildt liderligt og pikken strittede lige ud fra min krop. Pludselig hørte jeg døren gå op og rejste mig forskrækket op, men da jeg så at det bare var Loa og Jonna som kom slappede jeg af igen.
"Nå, her står min frække lillebror nok og hygger sig" sagde Loa med en drillende stemme og gik hen og tog min pik i hånden. Jeg blev lidt flov, da det ligesom var lidt andet i dag end i går aftes da vi alle havde været liderlige, men søster fortsatte bare med at gnide op og ned ad pikken og snart glemte jeg alt om at være flov og begyndte at stønne. Jonna satte sig foran mig og tog pikken i munden mens Loa spillede den og inden længe sprøjtede jeg dagens første (men absolut ikke sidste) ladning dybt ind i Jonna's mund. Hun slugte begærligt det hele og kælede bagefter længe med sin tunge omkring min mere og mere slappe pik.
"Så er det vores tur til at bade. Smut du ind på dit værelse igen, jeg har lagt noget tøj frem til dig", sagde min søde søster og begyndte at smide tøjet. Jonna gjorde det samme og jeg smuttede inden jeg fik for mange tanker om de 2 dejlige tøser.
Min søster havde godt nok sagt at hun havde lagt noget tøj frem til mig, men det der lå på sengen havde ikke noget med tøj at gøre. Der lå et par lædertrusser med et lille bur i stål med hængelås til pikken og bare en g-streng bagpå samt en læder Bh, hvis man kunne kalde de læderstropper for en Bh. Endvidere et bredt læderhalsbånd med ringe og nitter, et par selvsiddende strømper og et par højhælede sko i min størrelse. Til at fuldende det hele var der en sminkekuffert og en blond, langhåret paryk.
Jeg iførte mig læderdresset, halsbåndet, strømperne og skoene og kigge i spejlet. Frækt så det ud og jeg kunne godt mærke at der ikke var meget plads til min pik i det lille bur når jeg begyndte at blive liderlig.
Loa og Jonna kom ind til mig, splitternøgne og hjalp mig med at lægge make-up at få parykken på og nu lignede jeg det jeg skulle være: en rigtig lækker slavetøs.
Jeg blev beordret til at følge med dem ned på deres værelse hvor Jonna blev iført det samme dress som jeg, dog med den forskel at der ikke var et pik-bur i Jonna's trusser. Derimod var der en rimelig stor, indvendig gummipik som gled op i Jonna's fisse uden besvær. Jeg havde dem mistænkt for at have leget lidt under bruseren da Jonna var så våd som hun var, men det kunne jeg jo ikke fortænke dem i.
Loa iførte sig en latex Bh, latex trusser som var åbne forneden, lange støvler som gik helt op til midt på hendes lår samt en latexkappe og hun lignede en rigtig herskerinde da hun var færdig.
Hun satte så en læderrem i vores halsbånd og trak af sted med os Jeg havde noget besvær med at gå på de høje hæle mens Jonna klarede sig fint, men hun havde også prøvet det mange gange før. Jeg gik lidt bagved Jonna og så hendes flotte røv med de lækre balder vippe op og ned for hvert skridt hun tog, men tog hurtigt øjnene væk da jeg igen mærkede hvor lidt plads der var til begejstring i det lille pik-bur.
Da vi kom ind i stuen så vi at mor og moster sad på hver sin stol mens far og onkel sad ovenpå dem og red på deres strap-on's. Far havde moster Sussi's langt oppe i røven og onkel red vildt på Kathrine's og deres store stive pikke vippede op og ned i takt med at de red gummipikkene.
"Ned på knæ" kommanderede Loa, "og kravl hen til de andre". Som sagt så gjort og samtidig med at Jonna og jeg kravlede hen imod de 2 par fik vi nogle rap i røven af en pisk så vi var ikke lang tid om at kravle helt hen til far og onkel.
Vi skulle så slikke og sutte de 2 liderlige fyre mens de blev røvpulet at deres svigerinder og samtidig haglede piskeslagene ned over vores mere og mere røde balder. Jeg slugte far's store kæp mens Jonna gabte over onkels. Begge fyre var så liderlige at de overhovedet ikke viste noget hensyn til os, så hver gang de løftede sig fra gummipikkene i deres røv fik vi pikkene dybt ned i halsen, da de samtidig havde godt fast i nakken på os begge.
Det varede da heller ikke længe inden jeg mærkede hvordan fars pik voksede endnu mere for så at sprøjte en dejlig masse varm sperm ind i min mund og jeg kunne høre på onkel at Jonna fik samme indsprøjtning. Tilfredsstillet rejste de sig begge to og gik til side og vi kravlede så et halvt skridt længere frem og fik besked på at sutte gummipikkene rene. Heldigvis havde både far og onkel gjort deres røvhuller rene inden de startede så det var bare en dejlig oplevelse at ligge på knæ foran moster og mor og suttede deres pikke. Pigerne ville mere så de smed strap-on'erne og vi fik besked på at slikke deres glatbarberede fisser. Det var enormt liderligt at ligge med tungen langt oppe i moster's stramme fisse samtidig med at min søster behandlede min røv med en pisk, men p.gr. af pik-buret blev det efterhånden mere og mere smertefuldt at være så liderlig.
Moster kom i en kæmpeorgasme og hendes udløsning sprøjtede ud over mit ansigt og overkrop. Jeg labbede begærligt så meget i mig jeg overhovedet kunne og vendte så min opmærksomhed mod Jonna og mor. Jeg kunne høre at mor også var tæt på så jeg tog chancen og skubbede Jonna væk og overtog mor's fisse, som inden længe gav mig samme bonus som jeg lige havde fået af moster.
"Godt gået, knægt", sagde søster, og trak min g-streng til side og plantede en stor dildo lige i min røv. "Av", skreg jeg for det gjorde virkelig ondt da jeg var helt uforberedt. Hun pressede gummipikken langt op i min røv, og helt uden at der blev rørt ved min pik kom jeg i en gigantisk udløsning. Da pikken jo var buret inde ramte det meste af min sperm på nosserne og dryppede ned på gulvet. Jonna skyndte sig at lægge sig ind under mig og snuppede alt det sperm hun kunne for til sidst at slikke det op som havde ramt gulvet.
Dagen var næsten kun lige begyndt og jeg havde allerede oplevet mere i de par timer end jeg havde i tidligere i mit unge liv, og det skulle blive bedre og bedre som dagen skred frem.
Jeg fik skifte mine bur-trusser ud med et par med remme til pik og nosser, stadig i læder og meget mere behagelige end de tidligere. Trusserne havde remme som blev spændt omkring nosserne helt oppe ved pikken og nogle som blev spændt omkring roden af pikken. Dette bevirkede at blodet ikke så godt kunne løbe retur og pikken forblev stiv i længere tid.
Jonna og jeg skulle nu servere øl og vin til resten af selskabet og de næste par timer forløb rigtigt hyggeligt med sjov og pjat, krydret med lidt frække historier, lidt kys og kæl samt en masse gramsen på Jonna og jeg.
Jeg kunne fornemme en vis spænding i luften under eftermiddagshyggen og kunne ikke lade være med at tænke på hvad min familie mon nu havde udtænkt af snedige planer for Jonna og mig. Jeg frygtede snart ikke mere, lige bortset fra at min stakkels røvballer var temmelig ømme, men selv i min vildeste fantasi havde jeg ikke kunne forudse det som skete senere.
Stemningen blev mere og mere fræk og liderlig eftersom eftermiddagen skred frem. Der blev pillet og nusset over hele linien, både m/m, m/k og k/k så luften var efterhånden tyk af sex.
Endnu en bil ankom. Det var snart ved at være en behagelig vane at høre en bil køre ind på gårdspladsen for det resulterede jo altid i en fræk og pervers oplevelse.
Jonna og jeg blev ført ud af stuen i vores halsbånd af min søster som efterlod os spændte og nervøse i moster og onkels soveværelse. Jeg kunne ikke lade være med at stille mig hen til Jonna og lægge armene omkring hende. Vi var næsten lige høje og vore munde mødtes i et dejligt kys og vores hænder gik på opdagelse ned ad ryggen og endte ved balderne som blev kærtegnet blidt, da de jo var temmelig røde alle 4. Hænderne gled ned mellem vores kroppe og kælede blidt for vores pikke. Det var skønt og næsten helt uvirkeligt at stå her i stilheden og nyde hinanden uden nogen form for vildskab men alt godt får en ende for døren igen åbnet af min søster som tog fat i vores remme og førte os ind i stuen igen.
Midt i stuen stod et ældre, nøgent ægtepar, jeg vil anslå at de var omkring de 65-70 år, hun var en flot kvinde med gode former og nogle enormt store bryster som hang helt ned til hendes liv. Hun hed Sofie. Han var en lille tynd mand, næsten skaldet, men hvilket instrument der hang mellem hans ben. Han hed Klaus Jeg havde aldrig set så stor en pik før. Bag ved de 2 ældre mennesker stod 2 helt unge, ligeledes nøgne, som nu trådte frem. Jan, som den unge gut hed var ligesom sin bedstefar lille og spinkel og hans slappe pik var ikke mere en højst 4 cm og tynd som en asparges. Hans søster Anna var en lille mørk skønhed med en lille spids næse, langt mørkt hår, nogle spæde bryster og en lille fin, glat mis. Jeg fandt senere ud af at de var 16 og 15 år, altså jævnaldrende med mig.
Sofie og Klaus havde været sammen med Sussi, Kathrine, far og onkel i gennem mange år og nu skulle de 2 unge introduceres til den sluttede kreds. De så meget skræmte og skrøbelige ud som de stod der i alt deres nøgenhed men jeg nikkede beroligende til dem for at give dem lidt trøst. Jeg vidste jo at der kun ventede dem noget godt. Grænseoverskridende måske, men godt.
Sofie og Klaus gik hen til de andre og lod de to unge mennesker stå alene til fuld beskuelse ude midt på gulvet. Moster og mor gik så hen til dem og begyndte at kæle for dem. Moster tog sig kærligt af Jan mens Anna fik fornøjelsen af mor's blide hænder. Jeg kunne se på de unge at de løsnede lidt op og Jans lille pik begyndte også at røre på sig.
"Hør, vi har da vist lidt hår som skal fjerne her", sagde mor, mens hun tog et godt greb i Annas mørke dusk mellem hendes ben. Anna trak underlivet lidt væk fra mor's hånd og kiggede skræmt på mig. Jeg kunne kun give hende et beroligende smil, da jeg ikke turde sige noget til hende.
Der blev stillet 2 stole frem som Anna og Jan satte sig på, og Jonna og jeg fik besked på at hente varmt vand og barbergrej. Vi skyndte os ud på badeværelset for at hente grejet og inde i stuen fik vi besked på at barbere de unge. Jeg valgte Anna og satte mig mellem hendes spredte ben, sæbede hende fisse godt ind og fjernede forsigtigt hårene i hendes skød. Samtidig med at jeg barberede hendes fisse og røv lod jeg af og til en finger glide ind i sprækken og kunne til min store glæde mærke at hun blev mere og mere våd og liderlig. Da hun gav et lille gisp fra sig fik jeg et ordentligt klask i røven af Loa med besked om at passe mit arbejde og ikke andet. Av, hvor det sved men jeg valgte at holde mine fingre væk fra Annas herligheder.
Efter at vi var færdige med barberingen blev de ført hen til loftkrogene og begge to bundet op så de stod med strakte arme og knapt kunne nå gulvet med fødderne.
"Så er der frit spil" sagde Sofie, og alle, undtagen Jonna og jeg, gik hen til de 2 unge og begyndte at kæle og nusse med dem. De blev klasket i røven, fik brystvorterne nevet, Jan blev hevet i pik og nossere og mange fingre søgte ind i Annas fisse og røv. Jeg kunne se at de 2 unge blev meget liderlige. Jans lille glatte pik stod stiv ud i rummet, jeg vil tro den var ca. 12 cm i stiv tilstand, og Anna havde lukket øjnene og stod bare og svajede i sit reb mens hun stønnede ganske sagte.
Jeg var så optaget af sceneriet at jeg slet ikke opdagede at Sofie og Klaus var kommet hen til os, men pludselig mærkede jeg en varm mund om min stive, opspændte pik. Jeg kiggede ned og så at Sofie lå på knæ foran mig med min pik i munden og så at Jonna fik samme behandling af Klaus. Sofie tog et godt greb i mine røvballer og jeg mundkneppede hende voldsomt. Hun måtte åbenbart have kunnet mærke at jeg var ved at komme for hun stoppede pludselig sutteriet og trak sig væk fra mig.
"Næh, min lille ven, sådan går det ikke. Du skal yde og ikke nyde" sagde hun og beordrede mig ned på gulvet på ryggen. Jeg skyndte mig at adlyde hvorefter hun satte sig overskrævs på mit ansigt med sin fisse ned over min mund. Hun havde nogle store skamlæber som jeg skilte med min tunge hvorefter jeg tungekneppede hende så hendes safter løb i stride strømme ned i min mund og hun tværede sin gamle fisse rundt i mit ansigt indtil hun kom i et vildt skrig, heldigvis, for jeg var ved at blive kvalt i fisse og fissesaft.
"Det var godt, min dreng" sagde hun "nu kan du vende dig om og stille dig på hug og vente på hvad der skal ske". Som sagt så gjort og da jeg kom op at stå på hænder og knæ kunne jeg se at Klaus var i fuld gang med at røvpule Jonna samtidig med at Anna og Jan var blevet løsnet og lå på gulvet begge to. Kathrine, Sussi og Loa havde alle 3 taget en stor strap-on på mens far og onkel lå en 69'er og slikkede hinanden.
Loa lagde sig ned foran Annas spredte ben og bad hende løfte benene så hun kunne komme til at slikke hende. Jeg kunne se hvordan min søster begravede sit ansigt i Annas skød og jeg kunne også se at Anna nød det i fulde drag. Loa's tunge gled af og til ned til Annas røvhul som også fik en tur og til sidst var både Annas skød og Loa's ansigt glinsende vådt af spyt og fissesaft.
"Nu er hun vist ved at være klar" sagde Loa hvorefter Kathrine lagde sig ned på gulvet. Anna blev så løfte op af far og Klaus, som havde givet slip på hinanden. og forsigtigt blev dildoen på Kathrine ført op i Annas røv. Da den var kommet godt på plads lagde Sussi sig mellem Annas ben og førte sin dildo op i hendes fisse. Anna stønnede og gav sig lidt, men der var ingen nåde. Hun blev kneppet og røvpulet på én gang, mens Loa's var ved at gøre Jans røvhul klar til hendes dildo. Han blev beordret op på knæ ligesom jeg og Loa tvang sin store dildo ind i ham og begyndte at kneppe ham.
Sofie lagde sig ned foran mig og tvang mit hoved ned i hendes skød samtidig med at jeg mærkede onkels store pik pløje sig ind i min røv. Far stillede sig foran Jonna og tvang pikken ind i hendes mund, og således endte det med at vi fik pik i både hoved og røv alle 4.
Inden længe kom onkel oppe i mig, Sofie fik endnu en orgasme af min tunge. Klaus sprøjtede dybt i Jonna's røv og far i hendes mund og Anne kom i et mægtigt skrig. Stakkels Jan havde stadigvæk besvær med Loa's store dildo, men efterhånden gled den også stille og roligt ud og ind af hans røv.
"Du må gerne hjælpe ham" sagde Sofie og jeg skyndte mig over til Jan og tog hans lille stive pik i munden. Pikken blev stødt ud og ind i min mund i takt med Jonna's kneppebevægelser og da den ikke var så stor kunne jeg sluge den helt til roden uden problemer. Det varede ikke længe inden jeg kunne mærke at han var ved at komme så jeg gav den en ekstra tand med tungen og så kunne han ikke holde sig længere men sprøjte sin varme drengesperm ind i min mund. Jeg slugte begærligt det hele og kælede for hans lille slappe pik bagefter.
Herskabet ville nu slappe lidt af igen og vi fik lov til at holde fri et par timer. Lettede gik vi op på mit værelse, afførte os alt vores "tøj" og tog et bad. Jonna trak af sted med Jan og Anna blev hos mig. Vi sad først lidt generte og kigge ud i luften. Anna så over på mig og spurgte om jeg havde prøvet dette her tit, så jeg forklarede hende at det var helt nyt for mig også. Det så ud til at berolige hende lidt og jeg spurgte så om hun havde været med til meget i sit unge liv.
"Nej, ikke så meget" sagde hun. Hun fortalte så at hun og Jan havde leget lidt sammen af og til, men at det var første gang at de havde været sammen med deres bedstefar og bedstemor. Hun vidste ikke om hendes forældre var klar over noget og hun var selv overrasket over at hendes bedsteforældre var sådan. Jan havde fortalt hende at han var bifil og at han havde været sammen med at par fyre fra skolen, og hun tændte også lidt på pigesex, men havde dog ikke prøvet det før her i aften.
Jeg lagde forsigtig en arm omkring hendes skuldre og hun løftede hovedet så jeg kunne komme til at kysse hende. Det var rigtigt dejligt at sidde her, stille og roligt og kysse og kæle for en helt "normal" pige efter de sidste dages sexudskejelser og jeg tror nok at det var lige på dette tidspunkt at jeg blev forelsket i Anna.
Det hele virkede så fint og godt at vi bare endte med at kysse og kæle for til sidst at falde i søvn i hinandens arme.
Vi skulle dog ikke få lov til at slappe alt for meget af for efter et par timers søvn kom Loa igen og hentede os. Hvad der herefter skete hører i om i næste del.
Kommentar