Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Ung og pervers del 7

(Ung og pervers)

Karakter: 4.7/6
Visninger: 5861

Af: Erling.

Læs flere noveller af:
» Erling.

Skriv til:
» Erling
Del 7.: Finalen 2.

Da Loa trådte ind på mit værelse og så os ligge tæt sammen drillede hun os med at vi lignede et par turtelduer, men hun syntes nu også at vi så søde ud og at vi sikkert nok passede godt sammen.
Vi skulle stille i stuen med det sammen og vi fik ikke lov til at tage tøj på, så vi tumlede lidt søvndrukne ned at trappen og ind i stuen. Sussi fortalte os at mor og far var kørt hjem så nu var der kun hende og onkel, Klaus og Sofie og Loa til at tage sig af os. Jonna og Jan stod allerede i stuen da vi kom ned, begge to nøgne som os. Vi blev stille på en række med Jonna yderst til venstre, derefter Jan, Anna og jeg til sidst.
Sofie og Sussi havde begge to en påspændt dildo og onkel og Klaus's pikke strittede lige ud i luften. Loa stod med en lille ridepisk i hånden og vi fandt ud af at det var hende der skulle lede slagets gang. "Buk jer forover" kommanderede hun og vi skyndte os at adlyde. Hun gik rundt om os at begyndte at smække vores røvballer med pisken. Det sved og vi stønnede alle sammen i takt med at vi fik røvfuld. Hun lagde så pisken fra sig og tog en tube med glidecreme og smurte vores røvhuller et efter et samtidig med at hendes fingre smuttede ind for rigtigt at smøre os.
Efter endt behandling bad hun de fire voksne om at stille sig bagved os. Jeg kunne se at det var Klaus der stillede sig bagved mig og tænkte at jeg var heldig da hans pik ikke var så stor. Jonna fik glæden af at have Sussi bag sig, Jan fik onkel og Anna fik sin bedstemor.
"Ja, så må i gerne begynde" sagde Loa og de 4 skilte så vores baller fra hinanden og pressede pikke/gummipikke ind i vores røvhuller. Det var faktisk dejligt at mærke Klaus's lille pik arbejde i min røv og jeg stod og blev liderlig. Jeg skævede over til Anna og kunne se at hun også nød at hendes bedstemor røvpulede hende og inden længe genlød stuen af støn og klask når nøgne kroppe stødte sammen.
Klaus tog godt fat i mine hofter og stødte hårdt ind i mit røvhul. Jeg kunne fornemme at han blev mere og mere ivrig og kunne så mærke hvordan han stødte helt i bund og beholdt pikke oppe i mig mens han pumpede sperm ind i min røv. Det var så liderligt at jeg næsten ikke kunne holde på min egen udløsning.
Klaus's pik gled stille og roligt ud af mig og jeg kunne mærke at spermen dryppede ud af mit røvhul og ned på gulvet. Jeg fik lov til at rejse mig op og så hvordan Sofie kneppede løs i Annas lille stramme røv. Sofies store patter gyngede henover ryggen på Anna og jeg kunne høre at de begge to nød det.
"Knep den gamle" sagde Loa til mig og jeg stillede mig bagved Sofie, skilte hendes tykke skamlæber og jog pikke helt i bund i hendes våde fisse. Hun gav et skrig fra sig og støde dybt ind i Annas røv. Jeg tog fat om hendes gigantiske patter og kneppede hende dybt.
Anna støttede kun med den ene hånd på gulvet mens hun gned sin klitoris vildt med den anden og inden længe udstødte hun et højt skrig og kom i en kæmpeorgasme med bedstemors gummipik dybt plantet i røven. Jeg kunne mærke at Sofies fisse begyndte at trække sig sammen og så eksploderede hun også samtidig med at jeg tømte min pik oppe i hende.
"Ja tak" sagde Loa, "så kan i 3 godt holde pause". Vi sank udmattet om på gulvet og betragtede det scenarium som udspandt sig foran os. Moster og onkel kneppede henholdsvis Jonna og Jan mens de samtidig spillede deres pikke. Jeg viskede til Anna og ikke vi skulle kravle hen og hjælpe til og det var hun med på med det samme. Jeg kravlede ind under Jonna og Anna ind under Jan og så tog vi deres pikke i munden og suttede det bedste vi havde lært.
Onkel brølede vildt og kom i Jans røv, moster stønnede og Jan og Jonna sprøjtede i vores munde. Det var helt perfekt bortset fra at moster og Loa endnu ikke havde fået orgasme men det blev der rådet bod på. De lagde sig på sofaen og Sofie og Klaus lagde sig på knæ foran dem og slikkede dem til et brag af en orgasme.
Alle var nu tilfredsstillet og vi lå rundt omkring i stuen og samlede kræfter. Loa var den første som kom lidt til hægterne igen og hun beordrede Jonna, Ja, Anna og jeg til at lægge os på ryggen på gulvet sådan at vores hoveder stødte sammen så vi lå i stjerneform. En efter en rejste de andre sig så op, skrævede hen over vores hoveder og pissede på os. Den første var moster. Hun styrede sin stråle sådan at den på skift ramte os i munden og vi skulle slikke det hele. Så var det Sofies tur. Hun gjorde det samme men hun kunne bare blive ved og ved og til sidst kunne vi ikke sluge det hele så det plaskede bare ud på gulvet. Loa havde kun en lille tissetår til og til sidst stille onkel og Klaus sig op og overpissede vores kroppe samtidig.
Vi fik nu besked på at kæle for hinanden og rulle rundt i alt det pis som flød på gulvet. Det var en fræk fornemmelse med 4 nøgne, pisvåde kroppe som filtrede sig ind i hinanden og effekten udeblev da heller ikke. På et tidspunkt fik jeg fat i Hans's lille stive pik og nosser og jeg greb godt fast og fik mig bakset hen så jeg kunne komme til at sutte og slikke ham. Han begyndte straks at lave kneppebevægelser i min mund og jeg suttede og sugede det bedste jeg havde lært. Anna fik vendt sig så hun kunne slikke ham i røven og i takt med at hun stak sin tunge op i hans røvhul fik jeg hans pik dybt ind i min mund. Jeg fik listet et par fingre op i Annas fisse og begyndte at fingerkneppe hende samtidig med at jeg mærkede en varm mund omkring min pik. Det var Jonna som havde fundet vej til den. Anna stak først en, så to fingre op bagi Jan hvilket resulterede i en ladning sperm i min mund. Uden at synke vendte jeg mig om mod Anna og kyssede hende mens jeg stadig havde munden fyldt med Jans sperm. Vores unger legede med hinanden og spermen. Det var så liderligt at jeg snart sprøjtede Jonnas mund fuld af min egen sperm. Jonna vendte sig så imod Anna og jeg og lod min sperm flyde ned over vores ansigter og i vores munde.
Vi kom til os selv igen ved at høre at resten af selskabet klappede af os. De syntes det var en dejlig forestilling vi havde lavet for dem og som tak fik vi lov til at gå i bad. Vi var også efterhånden totalt klistret ind i pis, sperm og fissesaft så det var tiltrængt.
Således sluttede mit frække besøg hos onkel og tante. Anna og jeg flyttede sammen og Jan bor hos os. Hvad vi får ud af det må i få i en anden historie senere.
Kommentar