Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Nyt møde i Risby

(Dejligt sommermøde for seniorklubben)

Karakter: 4.3/10
Visninger: 9497

Af: petersex.

Læs flere noveller af:
» petersex.

Skriv til:
» petersex
Tags: Urin, Rimming og Natursex
nyt møde i Risby

Om aftenen - efter den ret pirrende oplevelse i Risby i dag - gik jeg på nettet og søgte efter scat sex. Jeg er blevet ret overrasket over hvordan det foregår og om nogle kunne finde det interessant, men alligevel rørte det mig lidt - en masse websider hvor alle former for leg blev udlevet. Jeg blev dog klar over, at der nok var meget jeg skulle undersøge før jeg ville finde det interessant.
Den følgende dag blev jeg dog alligevel draget mod Risbys runde parkeringsplads og jeg ankom om formiddagen ved 11 tiden. Vejret var herligt - blå himmel og varmt - 6-7 biler med folk bag rattet og det så ud som om jeg ramte en formiddagspause hvor kaffe og aviser skulle bearbejdes. Jeg steg ud af bilen og gik skråt over mod skovkanten. Jeg så lige ind i en firehjulstrækker - hvor der sad en fyr lidt skævt og spillede og legede med sin pik - ikke specielt optaget af kaffe eller avis - da han så mig holdt han lidt igen men slikkede sig lystigt om munden - jeg tolkede det som om han ville slikke pik min pik, men nej han havde også en finger i røven som han trak ud og slikkede på mens jeg måbende så til - den finger var ikke hel ren og jeg tænkte straks på min oplevelse ved skærmen i går - han rakte fingeren ud mod mig - jeg trak mig lidt tilbage men mærkede pludselig at en fyr bag mig som udbrød at han da var et pervers svin - fyren i bilen fortsatte uanfægtet sit pilleri mens jeg gik videre ind på stierne. Der var kommet en lyshåret yngre fyr som tog sig til skridtet, men da jeg ikke reagerede fortsatte han sin vandring og jeg stod blot stille og iagttog de andre fyre i bilerne - tilsyneladende skete der ikke mere før jeg hørte nogen bag mig
-nå så du er kommet alligevel , fik du lyst efter igår
Jeg så forskrækket op, men kunne genkende fyren i arbejdsbukserne fra i går.
Jeg fik langsomt fremstammet at jeg skulle tisse
-ok det er jo enhvers ret og du må gerne pisse mig i munden hvis du vil, men lad os gå lidt længere ind så vi er mere ugenerte.
Det synes jeg også var en rigtig god ide så vi gik længere ind i skoven og den var aldeles tæt. Han fandt et stille sted bag et træ hvor kan tilsyneladende havde en taske stående med flere flasker vand.
Han spurgte mig om jeg ikke ville pisse i en flaske som han kunne bruge bagefter. Det var i orden jeg tog pikken frem og den var blevet stor og liderlig efter alt hvad der skete og det var lidt svært at pisse - han trak lidt ned i mine bukser og kærtegnede mine baller og overlår og lod sine fingre flyktiv kærtegne mit hul. Det var svært at koncentrer sig men langsom fik jeg presset lidt tis ud i flasken og han virkede tilfreds - tog resolut flasken og satte den for munden og tog en ordentlig slurk. Han slikkede sig om munden og gik langsom på knæ foran mig og tog min endnu ikke slappe pik i munden og slikkede og suttede. Han nød tilsyneladende min tykke pik og slikkede både roden og spidsen og han holdt kort inde og sagde - har du ikke lidt mere. Jeg kunne simpelhen ikke presse en dråbe ud, men han tog resolut flasken igen og hældte indholdet ud over min pik igen mens han slikkede og slikkede.
Han drejede mig lidt og jeg mærkede hans ivrige hænder omkring min røv - mærkede en par fingre som berørte min stjerne og han tog fingrene op til munden og spyttede på sin to fingre som kort efter var ved indgangen til mit røvhul og vutsi kom fingrene ind og han finger kneppede mig langsomt.
Nu tog han sine fingre ud og vendte sit ansigt mod mine baller - han sad stadigvæk på knæ og bad mig om at sprede mine baller. Jeg blev helt anspændt og gjorde hvad han bad om og efter et splidt sekund mærkede jeg hans varme, store og liderlige tunge slikke og tungekneppe mit røvhul - jeg gispede af velvære og han fortsatte med sin tunge og jeg mærkede at mine safter bekom ham vel.
Han vendte mig lidt igen og tungen fandt mine nosser og mellemkødet og endte igen med at tage min pik i munden igen. Den var nær bristepunktet og pludseligt vred jeg mig af vellyst og sprøjtede min varme sperm i munden på ham og han lod ikke en dråbe gå til spilde - herligt. Jeg så ned på hans ansigt og han så glad og tilfreds ud og slikkede sig om munden.
Han blev siddende på knæ og spurgte svag om jeg havde mere til ham - lidt undrende så jeg ned på ham og spurgte hvad han ønskede - han sagde ikke noget, men lod sine fingre finde min røv igen og kærtegnede den svagt.
Jeg rettede mig op og sagde tak til ham og tog bukserne op og vi fulgtes ud mod parkeringspladsen og da vi nærmede os bilen lagde han blidt sin hånd på min skulder og sagde at han var indstillet på at gå langsom til værks - jeg nikkede og samstemte måske uden at være hel sikker på hvad han mente. og da han sagde at han var på samme sted og tid om 3 dage sagde jeg uden at tænke mig om - vi ses
Kommentar