Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Risby trækker igen

(Dejligt sommermøde for seniorklubben)

Karakter: 4.0/11
Visninger: 10316

Af: petersex.

Læs flere noveller af:
» petersex.

Skriv til:
» petersex
Tags: Gamle og Offentligt
Vækkeuret ringer, klokken er 7.30 og jeg rejser mig træt i sengen - efter en urolig nat - jeg har ikke bevidst drømt men tanker og fantasier har rumsteret i mit hoved. Jeg går langsomt ud i køkkenet og sætter vand over til kaffe. Jeg har en mærkelig fornemmelse i hele kroppen - ud på toilettet - og mærke den varme bruser over kroppen - herligt mens hænderne nervøst famler ned over pikken og ballerne.
jeg børster tænder og ser igen ned på pikken som mod forventning er blevet stor - jeg tørrer mig grundigt og tager min morgenkåbe på - henter avisen og laver et par toast.
Jeg har 9 dage indtil min kæreste dukker op igen efter sin ferie og tænker på om jeg ikke skulle tage en fridag da vejrudsigten taler om en prognose som siger sommer.
Jeg tager telefonen og ringer til arbejde og får fat i min sekretær som rydder min kalender i dag og ønsker mig en rigtig god fridag - jeg siger god arbejdslyst til hende.
Jeg tager min kaffe med ind til min pcer og begynder at se på webbsider som viser aktiviteter som jeg aldrig har haft tanke endsige tro på fandtes - jo mere bizarre de er jo mere tænder de tilsyneladende mig.
Jeg har lyst til at udforske forskellige mandeaktiviteter og beslutter mig for at gå mere systematisk til værks.
Jeg finder ud af der er nogle klubber som jeg vil besøge - body bio og amigo sauna og der er på nettet datingssider jeg falder over boyfriend og Forum chat. Mens jeg sidder og ser på disse aktiviteter kan jeg mærke at min pik hamrer og jeg føler ned i bukserne og er hel våd af presperm - jeg er vist blevet det der hedder rigtig liderlig. Klokken er nu halv tolv og jeg beslutter mig for at besøge den runde parkeringsplads i Risby og derefter finde body bio på Kingosgade og hvis jeg har kæfter og lyst måske slutte af i Amigo
Jeg starter bilen og har kun 10 minutters kørsel til Risby. Langsomt drejer jeg til højre og kører ind på parkeringspladsen - mindst 10-12 biler holder der - der er kun meget lidt plads til min bil. Halvdelen af bilerne er tomme.
Jeg sidder lidt tilbage og tænker på om det nu er det rigtige for mig - spilder jeg tiden, men noget trækker i mig - en underfundig følelse af tiltrækning på noget uforudsigeligt. Jeg stopper motoren og går hen mod stierne - modsat fra igår. Det undrede mig at stierne var tomme når så mange biler var tomme - men der er rart på stierne for der er skygge og temperaturen her inde er behagelig.
Jeg går så godt jeg kan efter det sted jeg var i går- længere inde i skoven - jeg så efter
det træ hvor kassen med vand var placeret, men nej jeg kunne ikke finde det. Skoven var nu helt tæt og der var faktisk ingen stier, men masser af grene i skovbunden. Jeg stod stille for at lytte efter nogen men der var absolut stille . Jeg undrede mig meget - var der en sammenkomst af fyre et eller andet sted eller.
Jeg gik langsom tilbage mod bilen og så nu til min store overraskelse at der kun var 2 biler tilbage og ingen af dem havde jeg set før. Jeg gik nu lidt langsom på stien og jeg mødte en høj fyr med et gråt kort fuldskæg og briller - pæn i tøjet selvom det mindst var 30 grader varmt nu - jeg selv var kommet til at svede -jeg nikkede kort og sagde hej og han nikkede tilbage - han vendte sig mod mig og spurgte svag og langsom om hvad jeg søgte. Jeg svarede ikke lige prompte og hjernen kørte for fuld kraft - hvad skulle jeg sige - han smilede fortsat lidt og jeg fik fremstammet at jeg vist var kommet for det som alle de andre.
alle de andre sagde han lidt drisk. og så lidt ironisk på mig.
Jeg er her for at nyde vejret og nyde et ordentligt mandfolk sagde han smågrinende , hvad med dig.
Samme her fremstammede jeg og følte mig nu straks lidt bedre.
Ok sagde han, men det er så trist at skulle hygge sig her i det gode vejr med masser af myg og andre små forhindringer - hvis jeg var alene ville jeg gerne invitere dig hjem, men det sætter fruen en stopper for.
Hvad med dig - hvor bor du ?
Jeg tænkte mig hurtigt om - tanken om at invitere nogen hjem havde slet ikke været på tale og nu stod jeg her med en tilsyneladende hyggeligt fyr - han var vel nogenlunde jævnaldrende og virkede ok
Jeg sagde kort til ham at jeg havde egentlig en plan om at aflægge body bio et besøg - om han eventuelt ville med.
Hurtigt sagde han at han meget hellere ville hygge hjemme hos mig end i body bio
Han spurgte om jeg havde specielle lyster og ønsker og jeg sagde jeg var til alt hvad to synes om -
fint sagde han -skal vi ikke køre hjem til dig - jeg er seriøs og diskret og forventer det samme om dig.
Ok sagde - jeg og gik ud på parkeringspladsen - han sagde at han kørte bag mig - han havde en stor sort BMW.
Jeg skal nok køre langsomt - vi har kun en køretur på 10 minutter
Inden jeg startede bilen spurgte jeg mig selv om hvad jeg egentlig havde gang i, men nu var terningerne kastet og jeg var kanonliderlig og skulle
afprøve alle mine fantasier og drømme med en hyggelig fyr

fortsættelse følger blandt andet i det sorte univers
Kommentar