Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Munden fuld af

(Juleønsket)

Karakter: 4.0/7
Visninger: 10119

Af: The Scariet.

Læs flere noveller af:
» The Scariet.

Skriv til:
» The Scariet
Tags: Unge, Bareback, Oralsex, Analsex, Onani og Trekant
I anledning af nytåret kommer her en nytårsefterfølgelse til novellen ”Juleønsket”, med følgende karakterer:
Tjalfe, 17 år, en pik på 16 centimeter
Aske, 23 år, en pik på 18 centimeter
Jeppe, 28 år, en pik på 17,5 centimeter

Siden juleaften var der ikke sket mere mellem Tjalfe og Morten, og de havde ikke talt om hændelsen. Nu var det så blevet den 31. december, og Morten var endnu ikke taget tilbage til Jylland, da han skulle til en nytårsfest hos en ven i København, som kun lå 30 kilometer fra Tjalfes forældres hus. Tjalfe havde fået lov til at tage med til festen, hvor de også skulle overnatte, og han var lidt spændt, da han ville være den eneste under 18.

Døren blev åbnet af Mortens ven Joakim, som var lige så pumpet og stor som Morten.
”Nåh, så det er fætteren. Jeg har en du skal møde.” Sagde Jeppe smilende til Tjalfe, og trak ham med sig ind i menneskemylderet og larmen. ”Hey Aske, her er han.” råbte Joakim grinende. En storsmilende ung fyr i alternativt, farverigt tøj og med sort pjusket hår kom hoppende hen til dem. ”Hej min ven, du må være Tjalfe? Kom med mig!” sagde fyren glad – ja nærmest grinende og sprudlende af glæde. Tjalfe havde ikke rigtig noget valg om hvorvidt han ville følge med, for Aske trak ham hastigt gennem mængden og hen til et par frie fatboys i et hjørne. På forbifarten scorede Aske også lige to glas champagne. ”Nå Tjalfe, fortæl mig nu om dig selv! Jeg har været så spændt på at møde dig”.

Det var et lidt stort spørgsmål, Tjalfe vidste ikke helt hvor han skulle begynde, og han var også som altid en smule genert. Men Aske var utroligt god til at få Tjalfe i snak med gode åbne spørgsmål, og aldrig havde han følt sig så godt tilpas i en samtale med en fremmed. De klikkede utrolig godt og havde en del ting til fælles, og Aske virkede hele tiden oprigtigt interesseret. Den ene time efter den anden gik, og de snakkede ud i en uendelighed om alt mellem himmel og jord. Og Tjalfe kunne ikke lade være med at føle en sær glæde indeni, når Aske storsmilende snakkede med stor mimik og mange fagter. Det var ikke kun hans tøj, men hele hans person der virkede så farverig og spændende.

Tiden susede af sted som et stjerneskud, og før Tjalfe havde set sig om, var klokken blevet halv tolv. Aske spurgte med et skævt smil: ”Hvad siger du til at ”skyde” nytåret af sammen?”. Tjalfe forstod ikke helt den undertone han fornemmede, men sagde ja, for han havde en sær følelse af at være med på alt som Aske ville foreslå. ”Så kom!” sagde Aske begejstret og trak Tjalfe med sig forbi de mange dinglende nytårsgæster og hen til en lidt ældre fyr ved navn Jeppe, som Tjalfe kort blev præsenteret for. Sammen forlod de tre lejligheden, og gik op i en af naboopgangene. Tjalfe forstod ikke helt hvad de havde gang i, men fulgt bare lydigt med, for Aske var jo super sød. De gik ind i en mørk og øde lejlighed, og Aske lod lyset forblive slukket, så kun bylyset udefra skinnede ind gennem de store altanvinduer i stuen.

Der var en god udsigt ud over kvarteret, og Tjalfe stod lidt og betragtede de fulde mennesker på gaden og de enlige raketter der i ny og næ lyste op på himlen. Han stod helt i sin egen verden, og blev da også lidt chokeret, da han vendte sig om, og så, Aske og Jeppe stå helt nøgne med hver en spids nytårshat på hovedet. Aske havde en flot slank krop med sixpack og var helt glat under armene og på pikken, i modsætning til Morten som havde lidt hår på pikken og under armene. Tjalfe selv havde også en lille dusk over pikken, men nosserne og armhulerne var skrabede. Tjalfe havde kun været sammen med fyre med en smule hår, men den helt glatte hud tændte ham mere end nogensinde. Jeppe var mere som Morten – stor muskuløs krop med lidt hår på pikken, brystet og under armene – en rigtig mand. Han var dog ikke så stor som Morten, men han var jo også en ren kæmpe. Begge fyrenes pikke var helt stive og strittede lystige frem mod Tjalfe.

”Af med alt og på med hatten!” sagde Aske smilende og kastede en spids paphat til Tjalfe. Tjalfe vidste ikke rigtig om han var klar til det. Ved de to engangsknald han havde haft, var han meget beruset, og hans fætter turde han kun gå til, fordi han vidste, at Morten var meget large, men to helt fremmede i ædru tilstand… Men det ville også være pinligt at stikke halen mellem benene, så han fik lidt kluntet revet alt sit tøj af, til han også stod helt nøgen med nytårshatten på. ”Se det kalder jeg en affyringsrampe” sagde Aske grinende, hvorpå de begge nærmede sig Tjalfe.

Aske og Jeppe blæste hver en serpentin ud over Tjalfe, og gnubbede sig så op ad hans spinkle krop, mens deres hænder kærtegnede hans bløde hud. Deres stive ”kanonslag” gnubbede de op og ned af Tjalfes yderlår, så to våde striber af presperm tegnedes ned ad skindet. En ild var begyndt at brænde inden i Tjalfe, og hans ellers generte lem havde sluppet hæmningerne, og rejst sig som en flot, lang flagstang.

Med blidt førende hænder fik Aske og Jeppe ledt Tjalfe ned på knæ, så to saftige stænger dinglede lige ud for hans ansigt, og kaldte på en kærlig mund til kærtegn. Det var uden tvivl de lækreste pikke han havde set ud over Mortens kæmpelem. De to fyre tog fat om skafterne og daskede Tjalfe i ansigtet med de store kæppe, så klatter af presperm glinsede klart på hans kinder. Tjalfe tog så fat om Askes pik, stak tungen frem og begyndte at slikke op og ned ad skaftets bløde skind. Askes pik duftede sådan lidt sjovt sødt – men det var vist egentlig bare Askes generelle duft, en skøn duft som tændte Tjalfe. En blid hånd kom oppefra og nussede den slikkende Tjalfes kind. Tjalfe kunne ikke lade være med at spinde som en kat, for han følte sig som en lille killing der slikkede på sit katteguf. Hans spinnen frembragte et lille grin fra Aske, og det glædede Tjalfe umådeligt. Langsomt lod han sine læber åbne sig og lukke det saftige pikhoved ind i den fugtige hule, hvor tungen kælede for det og smagte på dets salte smag. Han kunne føle pikhovedet glide videre hen ad ganen og ned i halsen hvor det fyldte hans mund op med sin dunkende stivhed. Til sidst rørte læberne Askes bløde hud på underlivet, og i en kort stund nød Tjalfe at have opslugt alle Askes 18 centimeter, selvom det stadigvæk føltes lidt ubehageligt for ham, da han ikke var trænet i deepthroat.

Tjalfe lod lemmet glide ud ad sin mund igen, og begyndte nu for alvor at sutte den af på Aske, mens han skiftevis nøjedes med kun at sutte frem og tilbage over pikhovedet eller tog den langt ned ad skaftet – ja nogle gange til roden. Hans hånd fangede Jeppes dunkende kæp, og begyndte at gnide den af på ham mens Tjalfe lystigt suttede på sin store nytårskonfekt. Aske og Jeppe dannede et ”smukt” stønnekor over Tjalfes hoved, dog med Aske som den mest højlydte og nydende. Efter lidt tid skiftede Tjalfe konfekt, og lod Jeppes ”raket” få en god gang suttemassage, mens han nu spillede Aske, og Jeppe nu overtog rollen som den mest stønnende. Sjovt at høre ham stønne, for Tjalfe havde næsten ikke hørt ham sige noget.

Tjalfe kunne høre den smaskende lyd af Aske og Jeppe der snavede over ham, mens han konstant skiftede mellem deres pikke og nu suttede alt hvad han kunne med en øget intensitet. Indimellem søgte han også ind under pikken og sugede de bløde, sarte boller ind i munden, for enkeltvis at sutte hver klunke af. Han elskede fornemmelsen af den bløde, fine og udsatte hud, de gemte på deres punge, som hang så frækt der mellem deres ben.

Da de to pikke var godt dunkende af liderlighed og helt spejlglinsende af mundvand fra Tjalfes flittige mund og læber, trak de ham op igen, så han så lige ind i Askes brune, strålende øjne, der fik det til at snurre så underligt i kroppen. ”Du er uden tvivl den bedste affyringsrampe man kunne tænke sig.” sagde han grinende, så de hvide glitrende tænder lyste i mørket ved hans søde smil. ”Og nu hvor raketterne er ladte, er det tid til at tænde op og fyre dem af”. Aske blinkede kækt til Tjalfe og førte ham hen til spisebordet som han blev lagt på med ryggen nedad.

Aske hentede en tube og trykkede en stor glat glinsende glidecreme ud i hånden, som han derefter førte op mellem Tjalfes små runde baller og hen til ”rampens” lille åbning, hvor nogle slanke, smidige fingre blidt fik smurt ringen og ”løbet” med den kølige masse. Aske stillede sig lige bag Tjalfe og løftede hans ben, så de hvilede op ad Askes krop. Langsomt pressede rakettens spids sig på ved åbningen, og gled lige så fint ind, mens Tjalfe stønnede tilfreds, for det var virkelig en skøn følelse, da Askes pik, som ikke var så lang og tyk som Mortens, fint matchede størrelsen på Tjalfes dildo derhjemme. Så der gik ikke langt tid, før ringen gav op, og den lange tunnel fint tog imod det hårde lem, som med konstant accelererende fart lod sig fornøje med den unge bagdel. Aske gik til den, og kneppede Tjalfe med hårde stød, så pikken svurpende susede ind og ud, mens der lød høje klaskelyde, hver gang Askes underliv hårdt stødte mod Tjalfes blottede baller. I et par minutter var der en intim kontakt mellem Tjalfe og Aske hvis blikke borede sig ind i hinandens. Aske smilede mellem stønnene og det gav et sug i Tjalfes mave hver gang.

Fortsættes…
Kommentar