Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Nytåret skydes i gang

(Juleønsket)

Karakter: 4.4/8
Visninger: 8190

Af: The Scariet.

Læs flere noveller af:
» The Scariet.

Skriv til:
» The Scariet
Tags: Unge, Bareback, Oralsex, Analsex, Onani og Trekant
Denne novelle er fortsættelsen til ”Munden fuld af nytårskonfekt”:

Aske kneppede Tjalfe med hårde stød, så pikken svurpende susede ind og ud. I et par minutter var der en intim kontakt mellem Tjalfe og Aske hvis blikke borede sig ind i hinandens. Men så blev kontakten brudt, for Jeppe tog fat om Tjalfes hoved, som hang frit ud over bordkanten på den anden side af bordet, og førte hovedet ned, så det hang og dinglede nedad. Så stak Jeppe sin stive pik ind mellem de sitrende, bløde læber og mundkneppede Tjalfe med pikken helt i bund, så Tjalfe ikke kunne trække vejret, og derfor lavede nogle gryntende lyde. Det var fantastisk bare at ligger der og mærke de store kæppe hamre ind og ud af de to indgange, mens de vædede ham med den sødsalte presperm, som løb ned over hans ansigt og ud af hans stjerne bagi. Han greb om sit eget skaft og spillede sin liderlige pik for at øge nydelsen af dette nytårsknald.

Efter et stykke tid skiftede Aske og Jeppe plads, og igen tordnede de store, ladte kanonslag ind og ud ad Tjalfes sprækker, og han nød igen at have Askes pik i munden, for det var den lækreste pik han endnu havde smagt, og han nød at kunne dufte Askes frække duft hver gang hans klunker bankede ind i Tjalfes næse, når pikken var helt nede i halsen. Han kunne også mærke Jeppes ekstra store, dinglende klunker klaske mod bagdelen, hver gang han trængte helt op i Tjalfe. Det var som om at stønnene og intensiteten øgedes det sidste minuts tid, hvor Tjalfe var lige ved at komme, da de blev afbrudt af en bippende lyd.

Begge fyre trak sig ud. Det var Askes armbåndsur der proklamerede, at klokken var tolv. Aske smilede skævt, og sagde ”Så må vi vidst hellere komme ud og ”skyde” nytåret velkommen.” Så de gik alle tre ud på altanen, som heldigvis ikke kunne ses fra de andre altaner, kun fra vejen. Der var ret koldt udenfor, men alle tre var så liderlige, at de dunkende erektioner holdt stand. Aske bøjede nu Tjalfe frem over gitteret på altankanten, og stak sin tændte raket op i ”affyringsrampen”, hvor han med et fast tag om Tjalfes hofter kneppede så heftigt han kunne, så der blev varmt i kontaktfladen mellem det lille hul og det, store hårde lem. Der begyndte at komme festglade mennesker på gaden, og hurtigt begyndte ildbuketterne at buldre og brage over hovederne på dem. I det samme skreg Aske næsten som et heksehyl, da hans raket eksploderede oppe i Tjalfe, som kunne mærke de varme salte væsker inden i sig mens Askes pik dunkede som aldrig før. Det var en vidunderlig følelse at mærke hans sperm oppe i sig, og det fik det igen til at summe inden i Tjalfe, som var lidt betaget af denne Aske, der nu pressede sin krop tæt op ad Tjalfes om omklamrede ham mens han skød de sidste safter ud af den glohede sprække i det rosa, ømme pikhoved.

Aske trak sig ud, og nu var det Jeppes tur. Han brølede med sin noget dybere røst, mens hans bomberør eksploderede oppe i Tjalfe ende og sendte enorme kaskader af væske op i ham – han kom i en uendelighed som om han tømte hele sin krop for hvidt, klistrende sperm. Til sidst trak også han sig ud, og Aske begyndte at spille Tjalfes pik mens Jeppe kørte en finger rundt oppe i hans ende og legede med g-punktet, som hurtigt bragte Tjalfes nytårsraket nær eksplosionsgrænsen. Tjalfe kunne mærke hvordan en blanding af glidecreme og Jeppe og Askes safter strømmede ud af hans hul og løb ned ad de flotte drengeben. Tjalfes stønnen viste at han skulle til at komme med sit nytårsskud, så Aske fremdrog et glas, som stod på altanen, og spillede Tjalfe til han skød flotte hvide fontæner af ungt sperm ned i glasset. Det sang for Tjalfes ører og fyrværkeriet på himlen blev uklart og tåget da han skød nytåret ind på en lidt anden måde end han var vant til.

Aske malkede Tjalfes aftagende erektion for de sidste dråber drengesperm og forsvandt så ind i lejligheden, hvorefter han kom tilbage med en flaske champagne og tre glas. Han fyrede proppen af, og hældte champagnen op i glassene. Derefter tog han en teske frem, gravede spermen op af glasset og kom det med et stort grin ned i glassene med champagnen. ”Bare lidt ”krudtslam” til champagnen. Det er jo nytårsaften.” Så skålede de alle tre og ønskede hinanden godt nytår i gylden boblevæske og Tjalfes friske sperm.

Efter et kvarters tid, hvor de tre havde nydt fyrværkeriet inde fra varmen af, begyndte Jeppe at tage sit tøj på, mens Aske bad Tjalfe lægge sig over i sofaen. Jeppe var kun lige smuttet ud af døren, da Morten og Joakim pludselig trådte ind i stuen, og grinede ved synet af Tjalfe, som lå helt nøgen i sofaen. ”Nåh, der er nok nogen som har hygget sig?” Tjalfe blev helt rød i hovedet og vidste ikke rigtig hvor han skulle gøre af sig selv. ”Hvad laver I her?” fik han hæst fremstammet. ”Jeg fik en sms fra Aske med ordre om at bringe dine ting herop”, sagde Joakim, mens han prøvede at tilbageholde sin latter. Aske kom glad vandrende ind i stuen, og virkede helt ligeglad med at være nøgen foran de to fyre. Han tog imod tingene, ønskede dem godt nytår og godnat.

”Hvorfor skulle de komme med mine ting?” spurgte Tjalfe lidt forvirret, da Aske havde slået sig ned ved siden af ham.
”Fordi du skal sove her. Eller du vil måske hellere ned til de kedelige heteroer?” sagde Aske med sit charmerende smil. Tjalfes hjerte begyndte at banke så underligt hurtigt og han blev igen helt genert. ”Nej! Jeg sover her”.

De sad og snakkede længe mens de holdt i hånden. Askes hånd var fin og spinkel, men han havde alligevel et fast tag i Tjalfes hånd, og samtidig nussede han blidt Tjalfes håndryg med sin tommelfinger. Det snurrede så sært i Tjalfes krop. Han måtte nok indrømme at han havde et lille crush på Aske, for han var så charmerende og sød. Tjalfe håbede at få lov til at se mere til ham i det nye år.

Nytårsdagsfortsættelse følger…

Godt nytår til alle fra The Scariet!!!
Kommentar

Navn:ibbermand
Dato:13/12 2014
Endny en dejlig novelle, ja jeg håber at der kommer en fortsættelse