Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Juleønsket

Karakter: 4.9/10
Visninger: 11529

Af: The Scariet.

Læs flere noveller af:
» The Scariet.

Skriv til:
» The Scariet
Tags: Bareback, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Incest
I anledning af julen kommer her en lille julehistorie, med følgende karakterer:
Tjalfe, 17 år, en pik på 16 centimeter
Morten, 26 år, en pik på 21 centimeter

Juleaften var netop ovre, og de folk der kom langvejsfra var ved at finde sig til ro i gæsteværelserne og i stuerne. Tjalfe var enebarn, og derfor ret forkælet, så han havde fået hele det lille hus i baghaven som værelse. Det lille hus indeholdt et stort opholdsrum, eget badeværelse og en hems. Alle Tjalfes kammerater misundte ham. Hele julen og nytåret med skulle Tjalfes fætter Morten bo sammen med Tjalfe i det lille hus, og det passede Tjalfe glimrende, for han havde en plan. Ser I, Tjalfe var nemlig homoseksuel, og han havde haft sex – to engangsknald, mens begge fyre var på hans alder med pikke på hans størelse, og han ville så gerne prøve en rigtig mandepik. Engang i svømmehallen, hvor hans fætter Morten var med, havde han så studeret Mortens pik, og selv i slap tilstand var den stor. Tjalfe havde senere lokket ud af Morten, at hans pik var ca. 21 centimeter og god tyk. Tjalfe måtte bare smage den kæmpe stamme.

Så Tjalfe stod ved dørsprækken ind til sit badeværelse og lurede på Morten, som havde gang i et aftenbad. Morten trænede en del, så han havde en flot, trænet, muskuløs krop. Det modsatte at Tjalfe som var splejset og tynd. Han havde en helt fin slank krop, men der var ikke det mindste tegn på muskler under den blege hud. Nej, det var ikke som Morten – en rigtig mand. Tjalfe betragtede hvordan det silkebløde vand gled ned over de let spændt muskler og ned af den perfekte, glatte hud. Vandet kærtegnede de muskuløse, runde, toptrænede baller, og indimellem dem til det skjulte lille hul. Hans store mandehænder kørte grundigt shampooen rundt på den stærke krop, og greb indimellem fat om den stor klump der dinglede halvstivt mellem benene på ham. Tjalfe kiggede ned ad sin nøgne krop – de barnlige 16 centimeter strittede lige frem. Det var nu – nu eller aldrig.

Tjalfe gik forsigtigt ind. Han var kun iført en lang nissehue, og så havde han bundet gran rundt om pikroden med rødt silkebånd. Tjalfe gik forsigtigt ind og stillede sig ved brusekabinens indgang. Det gav et sæt i Morten.

”Hvad laver du din perverse lille bøsseøv?” sagde han grinende, men fik så øje på Tjalfes stive lem, og tav med en alvorlig grimasse. Han trak Tjalfe ind i vandkeglen, og begyndte at smøre hans brystkasse ind i shampoo. ”Du ved jo jeg er hetero din lille tosse”. Tjalfe kiggede på ham med et fast blik. ”Du skulle hellere finde dig en sød homofyr”. Tjalfe rokkede sig ikke ud af stedet. Morten greb fat om den ene grankvist med et smil. ”Du er en skør én. Men det er derfor jeg elsker dig.” Han førte Tjalfes hånd ned til sin halvstive pik, som Tjalfes hånd hurtigt begyndte at arbejde på. Morten kiggede op i loftet med lukkede øjne mens han sukkede tungt. Tjalfe studerede de små rislende bække der nænsomt kærtegnede Mortens hud, mens han mærkede det halvstive lem vokse sig større og større i sin hånd. Til sidst var det helt hårdt og dunkende. Tjalfe så ned – den så enorm ud i fuldt erigeret tilstand. Han mærkede forsigtigt på den store brystkasse. Huden var blødere end noget andet, men lige under den bløde hud var de store, spændte muskler, der gjorde brystkassen hård som sten – det dunkede alvorligt i begge deres pikke.

Tjalfe begyndte blidt at slikke de spændte brystvorter og bide lidt i dem, for derefter at arbejde sig nedad mens han skiftevis kyssede, slikkede, suttede og bed i den bløde hud, indtil han sad på knæ på det kolde, hårde flisegulv med den store, hoppende kæmpestamme i øjenhøjde. Morten tog fat om Tjalfes hoved, hvor nissehuen hang helt våd og slasket, og så førte han langsomt centimeter for centimeter det tykke, stive lem ind mellem Tjalfes rosa, spredte læber. Det var en alt for stor mundfuld for Tjalfe, og han kunne da heller ikke tage den til roden, da den i forvejen var langt nede i halsen på ham. Salte tårer blandede sig med det fossende postevand, men det var gode tårer, for det var dette han ønskede, og han elskede fornemmelsen af sin fætters store, dunkende køn ned igennem ganen.

Tjalfe holdt med en hånd om de let behårede og drivvåde nosser, mens Morten mundkneppede ham med et fast greb om hans nakke. Morten stønnede tilfreds mens Tjalfe primært frembragte smaskelyde som følge af den store kæp der bankede ind og ud mellem de spændte, bløde læber, så pikhovedet fik en skøn massage. Sådan suttede Tjalfe løs i flere minutter, og nød den hårde prespermssmagende mandekæp der endelig fyldte hans mund ud som han længe havde fantaseret om.

”Har du creme?” afbrød Morten pludselig. Tjalfe rystede på hovedet, men fremdrog en bøtte verseline. Tjalfe bukkede sig forover og støttede sin overkrop op af de kolde, våde fliser. Den isnede i hele hans krop, som var brandvarm og liderlighed. Et par fingre plantede en stor, kolde klat verseline på det lille stjernehul, og svuppede så let som ingen ting ind i den hemmelige hule, hvor de blidt fingerkneppede hulens ejermand. Tjalfe sukkede tilfreds. En 26-årig mands fingre var meget bedre og mere grundige end en beruset 17-årigs.

Efter nogle klatter verseline og en god og grundig gang røvhulsmassage kom det store redskab i brug. Morten pressede meget nænsomt til mod der uerfarne stramme hul, men en voldsom smerte jog uundgåeligt gennem Tjalfes krop, og gav ham lyst til at græde. Alligevel var der samtidig noget beroligende over de store, stærke hænder faste tag om hans spinkle hofter, hvor de stillede hjalp Tjalfes underliv tættere og tættere på roden. Det føltes som en evighed før han mærkede Mortens underliv ramme sine egne små, runde baller. I de første ryk frem og tilbage var Morten meget nænsom, men lidt efter lidt gav den stædige ringmuskel efter, og det store dunkende lem kneppede nu med større og større hastighed og intensitet det lille drengehul, mens de store tunger nosser dinglede frem og tilbage som en metronome der angav rytmen. Tjalfes krop var i en stor blanding af følelser. Sommerfugle i maven over at hans elskede og meget nære fætter tog ham bagfra og den vidunderlig følelse af at blive kneppet blandet med en stor smerte.

Tjalfe lyttede til lydene af de fossende vand, den højlydt stønnende fætter, pikken der svuppede ind og ud, Mortens underliv der klaskede mod Tjalfes baller og hans egen nydelsesfulde stønnen. Så satte Morten sig ned på gulvet og trak Tjalfe med ned, så han sad overskrævs på Mortens underliv. Tjalfe støttede til gulvet med en hånd mens han med hoppende bevægelser lod sin ring glide op og ned af den store dolk og massere skaftet og det store hoved. Mortens store hænder holdt om Tjalfes baller og hjalp til med at løfte en spinkle krop op og ned over sit lem som var han en kæmpe gokkesok. De enorme, muskuløse lår mod Tjalfes hofter tændte ham vildt, og silkebåndet om hans rod fungerede som et cockring, så hans pik var stiv som aldrig før og det kildrede som aldrig før når han kørte forhuden frem og tilbage mens det store lem hamrende og voldsomt kælede for de følsomme punkter i hans ende. Tjalfe så små stjerner og kom som aldrig før ud over Mortens og sin egen mave.

Morten fik igen Tjalfe op på knæ, spillede sin rødglødende kæp og lod den eksplodere over sin 1.g-fætters drengede ansigt. Den hvide tynde sperm flød ned af de rosa, ophedede kinder, ned over de fine læber og ned over hagen, hvor det sammen med vandet dryppede ned på gulvet. Morten proppede den spermvåde pik ind i Tjalfes mund så han fik lov at slupre de sidste salte safter i sig, og en sidste smage den store, saftige mundfuld. Morten hjalp grinende Tjalfe op, og de vaskede sig rene for sperm. Morten var helt sikkert ikke glad for at have fået en anden fyrs sperm på sit maveskind, men han lod sig ikke mærke med det.

”Hvad fuck skete der lige der? Det her bliver mellem os to!” sagde Morten i sengen. Tjalfe nikkede. ”Og det her sker aldrig igen.” Tjalfe rystede på hovedet, men sagde så grinende: ”Det er en lækker stor kæp du har dig der.” Morten smilede og nussede Tjalfe i håret. ”Åh min lille skøre fætter, du er blevet så stor. Vi må finde dig en fyr”. Og med de ord faldt de i søvn, og Tjalfe var mere end tilfreds, for han havde fået sit juleønske opfyldt.

Nytårsfortsættelse følger…

Glædelig jul til alle fra The Scariet!!!
Kommentar

Navn:tlid76
Dato:24/12 2012
Du skriver frække noveller som er super fed læsning. Denne er ligesom mange af dine andre til at blive i stemning af... Tak for læsningen :-)
 
Navn:kristian61
Dato:25/12 2012
Som altid en god novelle fra dig. Gode detaljer og ikke bare ram-bang-thankyou-mam. Keep on the horny work !
 
Navn:The Scariet
Dato:26/12 2012
Tusind tak til jer begge for de søde kommentarer. Det er skønt at vide, at der er nogen der kan lide de noveller jeg skriver :-) For det kræver jo lidt mere tålmodighed at læse mine lange noveller, men jeg synes bare at det giver noget ekstra frækt at komme lidt dybere ned i karaktererne og deres handlinger :-) Og også at rammerne er specielle og gør handlingen spændende og ny. Jeg arbejder i øjeblikket på nytårsefterfølgeren til denne novelle, og er næsten færdig, men den kommer først når vi nærmer os nytår... Indtil der: Glædelig jul til jer begge :-)
 
Navn:ibbermand
Dato:13/12 2014
Jeg kan kun tilslutte mig både - tlid76 samt kristian61 kommentarer til din novelle og det øvrge som du har skrevet. selvom jeg er en lidt ældre herre, så nyder jeg at læse om de unge mænd som får pik for første gang, og er måske lidt misundelig på de unge mænd som nyder godt af de yngres kroppe, tak for dine noveller - The Scariet