Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

På en nedlagt fabrik

Karakter: 3.2/5
Visninger: 10593

Af: The Scariet.

Læs flere noveller af:
» The Scariet.

Skriv til:
» The Scariet
Tags: Bareback, Offentligt, Voldtægt, Analsex, Aldersforskel og Onani
Bilen drønede ud ad landevejen med 150 km/t. Troels klamrede sig til sædet med den ene hånd. Han var bange, for han havde aldrig været særlig glad for fart, og da specielt ikke når man kørte så meget mere end det man måtte. Men han stirrede ud ad vinduet og prøvede at lade som ingen ting, for Mads skulle ikke opdage at han var sådan en tøsedreng. Men det ville han nok ikke, for Mads stirrede ud af forruden med et fjernt, uroligt blik. Han virkede i det hele taget meget anspændt. Hvor skulle de dog hen?

Det var en sen lørdag aften, og Troels forældre var væk hele weekenden, så han havde siddet og spillet den af til billederne på Mads Facebookprofil. Mads var Troels’ storebrors bedste ven. De havde mødt hinanden da de havde værnepligt, men Troels’ storebror studerede nu på uni, mens Mads var fortsat i militæret. Troels var lidt forelsket i Mads, for han var altid så sød og charmerende og gav sig tid til at snakke med Troels – der var bare det, at Troels var 16 og Mads var 25.

Men Troels havde altså siddet og spillet da af, da det pludselig havde ringet på, og Mads stod der ude.
”Jakob (Troels’ storebror) er altså ikke her. Han sidder hjemme hos sig selv og skriver eksamen.”
”Det er heller ikke Jakob jeg ville snakke med. Jeg skal bruge din hjælp. Kommer du ikke lige med?”

Og derfor sad Troels nu i bilen på vej mod en ukendt destination. Klokken var lidt over midnat, så den sene sommersol var gået ned, og der var mørke over de forbisusende marker. Pludselig drejede Mads ind på et gammelt fabriksområde. Der var helt mørkt, og en anelse skummelt. Fabrikken så faldefærdig og nedlagt ud. Der var malet graffiti på de sprukne betonmure. Mads kørte bilen ind i fabrikshallen, og steg ud. Troels fulgte efter. Mads gik hen til en stor jerntrappe, og satte ved foden af trappen en stor lampe. Han tændte den. Lampen gav et kraftigt, koldt lys, som fik alting til at kaste skygger på væggene i den gamle, forladt fabrik. Over alt var der graffiti – det var et meget råt miljø.

Pludselig skubbede Mads til Troels så han fik overbalance, og faldt ind over trappen. I et hurtigt snuptag trak Mads Troels’ shorts og underbukser af, så han chokeret stod i bar røv.
”Hvad laver du?”
”Hold kæft!” sagde Mads med en fremmed og ubehagelig stemme, og slog Troels hårdt over den ene balle. Troels skreg op.
”Hold kæft sagde jeg!”. En utal af slag haglede nu ned over de blottede baller, og smerten var uudholdelig, men Troels bed tænderne sammen, mens tårerne strømmede ned over kinderne. Hvorfor var han pludselig sådan?

Endelig stoppede de mange slag, og Mads’ hånd greb pludselig ind mellem de ømme baller, og begyndte at smøre det lille stramme hul ind i noget koldt og slimet. Flere og flere fingre smuttede ind i det lille jomfruhul, som aldrig havde haft bare en lillefinger oppe. Mads’ store dunkende pikhoved pressede mod den lille stjerne, og med voldsom kraft dolkede den op i Troels’ røvhul, og medførte et smerteskrig uden lige på Troels’ læber. Skriget gav genlyd i den store hal, og lød så uhyggeligt. Mads lavede voldsomme kneppebevægelser og hamrede konstant sit underliv mod de smertende baller og lod sit store stive lem trænge helt op i Troels, hvis tårer stadigvæk stod i store strømme ned ad kinderne.

Mads trak sig ud, og flåede alt sit tøj af sig selv og af Troels, som bare stod lamslået og ude af stand til at røre sig. Derefter tvang Mads endnu engang hele sit lem op i det stramme lille hul, og blev der så i noget tid. Han trak Troels op til sig, om klamrede ham ind til sig med de store, muskuløse arme, mens han stønnede ind i Troels’ ene øre. Troels kunne mærke Mads’ hjerteslag, og den bankende rytme sammen med det anstrengte åndedræt i hans øre, fik ham stille til at slappe af, og tårekanalerne lukkede sig igen. Selvom at han aldrig havde oplevet så stor en smerte før, så var der en lille følelse af noget dejligt over det. Følelsen af Mads’ enorme udrustning oppe i sig, gjorde Troels’ varm i den kolde hal i det kolde lys. Mads tog Troels’ hånd og i samme øjeblik trak han sig ud, og gav endnu ét hårdt stød, ét til og så mange flere. Det føltes som om Troels’ hul skulle sprænges af den vilde varmeenergi fra kontaktfladen mellem den sarte hud og det enorme missil der konstant hamrede og ind og ud mens Mads med en dyb og maskulin stemme brølede som en liderlig stor hanløve.

En stor og stærk hånd greb rundt om Troels’ drengepik, og flåede forhuden frem og tilbage over de prespermsglinsende pikhoved med en enorm hastighed, så Troels troede at hans pik skulle eksplodere af al den sperm den lynhurtigt pressede sig på, og til sidst skød ud over det beskidte betongulv og flød ned over Mads masturberende hånd. Det flimrede for Troels øjne og hans krop ville nærmest krampe sig sammen i hvad der uden tvivl var hans bedste udløsning nogensinde. Men Mads havde et godt tag om ham. Da Troels’ pik var blevet slap i Mads’ hånd, stak mads sine fingre ind i munden på Troels, så han kunne få lov at smage sine egne væsker. Lækkert og salt. Han havde faktisk aldrig smagt sperm, aldrig smagt nogen sperm, men hvis alt sperm smagte så godt som hans eget, så havde han helt klart fået appetit for det.

Mads trak sig ud igen efter nogle sidste hårde stød, og løftede Troels op i sine arme så let som ingenting. Troels kiggede op på Mads, men fangede ikke hans blik. Mads’ ansigt var vådt af sved, og hans øjne lynede af liderlighed. Hvordan kunne han bare blive ved uden at komme? Mads dumpede Troels ned på et blankt stålbord. Det isnede i ham, da den bløde, varme hud kom i kontakt med det kolde stål. Troels lå på siden og frøs med bagdelen ved bordkanten. Den stærke hånd masserede mere glidecreme på det lille hul, og det store lem fandt igen sin vej ind. Troels vendte sin overkrop, så han kunne se det rødglødende missils ejermand. Hans øjne blev mødt af et hårdt blik. Mads så vild ud i hovedet mens han atter kneppede Troels hårdt og ubarmhjertigt. Troels kunne høre den klaskende og svuppende lyd af pikken der trængte ind og ud af den stramme ringmuskel – det tændte Troels helt vildt. Han var virkelig begyndt at nyde det, selvom smerten stadigvæk var enorm. Han begyndte at kæle for sine egne brystvorter imens.

Fortsættes…
Kommentar