Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Deep into your throat!

(På en nedlagt fabrik)

Karakter: 3.3/4
Visninger: 10832

Af: The Scariet.

Læs flere noveller af:
» The Scariet.

Skriv til:
» The Scariet
Tags: Bareback, Urin, Offentligt, Voldtægt, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Onani
Men Mads så irriteret ud over Troels’ nydelse, og i en brutal og voldsom bevægelse lænede han sig ind over Troels, og tog et hårdt greb om hans strube, så han ikke kunne få vejret. Troels vred sig for at komme ud af jerngrebet, men han lå fast. Først efter langt tid gav Mads slip, og Troels gispede efter vejret. Mads grinede begejstret, og gav nogle ekstra hårde stød til den brændende bagdel. Så trak han sig helt ud og tog sin pik en ti centimeter væk fra hullet, hvorefter han bare stødte til. Pik ramte selvfølgelig lidt ved siden på vejen ind, hvilket gjorde ekstremt ondt, og Troels skreg op på ny.

Så trak Mads Troels ned på det beskidte gulv, og lagde ham på maven fladt ud på jorden. Mads lagde sig oven på og kastede hele sin vægt ned over Troels spinkle krop, og lod vægten presse lemmet ned. Han lagde al sin store muskelvægt mod den fine krop og hamrede gentagne gange sit underliv op i ham med en sådan kraft, at Troels gled lidt fremad på jorden. Det sveg i Troels’ maveskind og han blev skubbet hen over jorden, og nogle spidse grene og genstand skar små blodrøde snit i den bløde hud. Mads’ ene hånd drejede Troels’ hoved lidt tilbage, og en brutal tunge fandt vej dybt ind Troels mund og legede med Troels’ hjælpeløs tung, mens deres mundvand blandedes til underlivets dansende rytme.

Mads trak sit lem ud for sidste gang, rejste sig op og fik Troels op på knæ, så det dansende og dunkende lem var lige ud for Troels’ ansigt. Aldrig havde han set en fremmed pik så tæt på. Den var stor og tyk og glinsede af presperm og glidecreme. En stærk og særegen lugt af mandesved, mandeparfume og sperm kildrede i Troels’ næsebor. Troels nåede ikke at studere pikken længe, før et stærkt greb tvang hans mund åben, og pikhovedet dominerende tvang sig vej ind mellem de fine, bløde, rosa læber.

Troels suttede glad den salte presaft i sig, og lod sin tunge kæle for den blottede glans, mens det var selvfølgelig alt for roligt til den store, muskuløse militærmand, så han tog med et fast greb om Troels’ nakke, hvorpå den store, glinsende pik hamrede sig ned i kæften på ham, så hans læber kom til at ”kysse” roden. Tårerne løb på ny ned ad Troels kinder, da han ikke kunne trække vejret og følte sig kvalt af det store lem, som var på vej ned i halsen på ham. Men han kunne ikke røre sig, for Mads pressede hans hoved ind mod sit skridt, og lod lemmet lukke for luftvejen i noget tid, inden det sprang ud for at gå helt til bunds igen. Troels prøvede at presse ham væk, men forgæves.

Mads begyndte at mundkneppe Troels ved konstant at trække pikken næsten helt ud og så skyde den til bunds igen. Troels brød sig ikke om at få den så langt ned i halsen, men han nød smagen og duften af det svedige lem. Troels lavede små sluprende gryntelyde, mens skum af spyt og presperm løb ud mellem læberne og ned af hagen hvorfra det dryppede ned på hans bryst. Troels stak en finger op i enden på Mads, men den blev hurtigt flået ud igen, og efterfulgtes af et hårdt rap over nalderne, som i stedet blev ført op til Mads spændt nosser, som Troels adlydende masserede, mens det spændte lem legede kæmpe holdkæftebolsje i Troels nu temmelig ømme mund.

Endelig nåede Mads også til grænsen for hvad han kunne klare, og han trak hurtigt sin pik ud og spillede den hårdt og brutalt mens han stønnede højere end på noget andet tidspunkt. Store, solide stråler af spermlugtende cremer ramte det uskyldige ansigt og landede i små spermsøer på hans finde øjelåg, i hans hår, på de rosa kinder, i den åbne mund og på det hvide bryst. Det var store mængder sperm der nærmest ustoppeligt væltede ud over Troels. Mads tog om det stive skaft og dick slappede Troels så spermen fløj ud over det hele, og nogle små klatter landede på Mads’ smukke, veltrænede six-pack. En hånd greb igen om Troels’ nakke, og endnu engang hukkede pikken ned i kæften på Troels, som adlydende begyndte at slikke pikken ren for de overskydende safter, som Troels virkelig havde fået smag for.

Mads trak sig ud og fik hen til bilen hvor han foretog et opkald, men Troels kunne ikke høre hvad han sagde. Troels glædede sig til at komme hjem og få sig et bad, det havde været en udmattende omgang. Mads kom tilbage. ”Kæft kælling, du jo helt beskidt. Skal vi gi’ dig et bad?” Troels nikkede glad, men skiftede hurtigt stemning, da en stor, tyk, gul stråle stod ud af Mads’ pik og ramte Troels i hovedet. I kraftig lugt af urin banede sig vej op i Troels’ næsebor, mens han krop blev gennemblødt af den varme, gule væske. En hånd tvang Troels kæbe åben, så Mads’ pis også fossede ind i Troels mund. Troels væmmedes – han syntes det var klamt, men der var intet at gøre. Endelig stoppede strømmen, og Troels sad pisdryppende tilbage. ”Skal vi hjem nu?” En smertende lussing ramte den våde kind. ”Selvfølgelig skal vi ikke det. Hvad er det for en holdning. Og i øvrigt, så fortæller du ikke nogen om hvad der er sket i dag. Forstået?” Troels nikkede træt.

Fortsættes…
Kommentar

Navn:samjss80
Dato:04/02 2013
Øv kommer der mere ?