Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Scouts combat afsnit 4

(Scouts combat afsnit 1)

Karakter: 4.7/3
Visninger: 11424

Af: kristian61.

Læs flere noveller af:
» kristian61.

Skriv til:
» kristian61
Scouts combat.

Person: Mads 28 år. Sergent, Fortæller.
Person: Casper 26 år. Civiløkonom.
Person: Dan 24 år. Biologi studerende
Person: Robert 29 år. Snedker
Person: Villads 26 år. Fitness instruktør

Afsnit 4 - Kap.18
Robert og Casper så noget skuffet ud da vi tomhændet trådte ind i lejren - endnu en dag med kogte eller stegte kartofler ad libitum.
De syntes dog begge at det var alle tiders at vi havde snuppet campleaderens tøj, og sammen satte vi os til at vente på Villads entre.
Efter kort tid forsvandt Dan ind i skoven og kom kort efter tilbage med 4 store grangrene som han gav os hver en af.
Dan smilede sit skæve smil og sagde så: Hvad med at give Villads lidt finsk massage når han kommer ind i lejren ?
Den var vi med på og vi kom ikke til at vente længe før Villads gjorde sin entre. Han var som ventet splitternøgen og holdt hænderne for sin minidiller.
Hvem fanden tog mit tøj nede ved søen ? Villads var sur og fortsatte: Småperverse skiderikker.
Med et omringede vi andre Villads og begyndte at kilde ham med grangrene, alle steder på kroppen også mellem røvballerne.
Villads gav et hyl fra sig og forsøgte at komme fra os, men vi har lige efter ham og kildede bare løs. Han forsøgte nu at få fat i vores grene, men måtte derved jo ufrivilligt afdække sin strittende lyserøde diller. Villads var lidt panisk og småløb, fægtende med armene, rundt i lejren med vores grangrene overalt på sin krop.
Det morede os gevaldigt at se de forholdsvis store nosser og den lille slappe pik hoppe rundt for hver skridt han foretog, men det sagde vi naturligvis ikke højt.
Robert havde held til at give nosser og dilleren en ordentlig skrubbetur med grangrenen samtidig med at han fik et par ris i rumpen af Casper.
Villads faldt så lang han var, minidilleren var blevet større og stod lige i vejret, han havde sgu fået stiv på. Forlegen, rød i hovedet og hostende af forlegenhed sagde han: stop stop jeg kan ikke holde til mere og I har vist fået gjort grin nok med mig. Villads undgik øjenkontakt med os, og forsøgte igen at dække over sin ståpik.
Robert spurgte: Hvad mener du Villads, vi ville da bare drille dig lidt som vil driller hinanden, hvorfor tror du at vi ville gøre dig til grin ?
Den store omvandrende steroidbombe krakelerede lidt i facaden, og jeg var faktisk glad for at ingen af os havde kommenteret på hans manglende størrelse.
Nå var det så ikke derfor at I huggede mit tøj, jeg ved sgu godt den ikke er så stor, hvorfor tror I at jeg altid går til søen alene ? Villads talte lavt men tydeligt. Jeg gider ikke disse drillerier om min pik er det så mærkeligt ? Villads sad nu op med benene bøjet og armene foldet omkring knæene, han så stift ned i jorden mens han talte.
Jeg begyndte at føle sympati for Villads, vi havde fejlbedømt ham alene på grund af hans utilnærmelighed, hans arrogante fremfærd og hans kommentarer om vores nøgenhed.
Jeg så over på Robert og kunne læse nogenlunde de samme tanker i hans ansigt.
Robert så på Villads og sagde så: Min pik holdt op med at vokse da jeg var 13, men hvis der er nogen der føler sig bedre end mig af den grund så gider jeg ikke bruge tid på dem overhovedet.
Han fortsatte: Jeg skider på hvem der kigger på mig og hvorfor de gør det, bare sig det Villads så smider jeg sgu bukserne lige på stedet !
Med et forpint smil løftede Villads blikket og så op på Robert: Tak Robert, jeg har elendighed nok selv.
Casper, Dan og jeg knækkede sammen af grin og så afventende på Robert. Denne løsnede resolut sine shorts og trak dem af sammen med sine boxerbriefs.
Splitternøgen satte han sig ved siden af Villads og råbte: Frihed til alle slags tissemænd for fanden !
Endda Villads kunne ikke lade være med at klukke lidt for sig selv.

Kap.19
Det var blevet sent, Villads og Robert sad længe og talte lavmælt sammen. Vi 3 andre havde trukket os lidt i baggrunden og havde kogt de sædvanlige kartofler og delte dem ud sammen med lidt salt. Sådan en samtale ville klart være nemmere over en kasse øl, mandfolkesnak er ikke altid lige nemme. Dog formåede Robert åbenbart at finde ind til Villads og vinde hans fortrolighed idet de efter nogen tid rejste sig og kom nærmere bålet for at få lidt varme, de var stadig splitternøgne og ingen tog notits af det - eftertænksomheden havde bredt sig ved os andre så vi lod Villads og Robert tale i fred, vi havde lært lidt om mennesker den dag.

Diskret og i ly af mørkets frembrud lagde jeg en arm om bag Dans ryg. Jeg fandt elastikkanten i de store militærtræningsshorts som han stadig havde på og stak min hånd ned og lod håndfladen ligge på hans ene balle og lår.

Dan rejste sig, jeg trak diskret min hånd til mig igen, og gik ind i teltet. Da han efter nogen tid ikke var kommet tilbage rejste jeg mig også og gik ind og så efter ham.
Dan lå i sin sovepose, dvs. vores sovepose, han havde igen zippet dem sammen. Dan lå på ryggen med den ene arm bag sit hoved og den anden begravet i soveposen så meget kunne jeg da se i det mørke telt.
Søvnig ? spurgte jeg. Næ ikke sådan da, men jeg ville gerne ned og rette ryggen lidt ud og bare drive den lidt svarede Dan og tilføjede: Du er da velkommen til at drive med.
Jeg trak shortsene af, beholdt boxerne på, og krøb ned i soveposen ved siden af Dan.
Mine øjne havde efterhånden vænnet sig til mørket og jeg fornemmede nogen aktivitet i soveposen: Har du fået myggestik eller hvad sker der i soveposen ? spurgte jeg.
Dan sukkede lidt og svarede så: Næ jeg ligger bare og slapper af og spiller lidt pik for sjov.
Svaret gik lige ned i mine boxershorts og jeg spurgte lidt forundret: Spille pik for sjov, hvad er det, at spille pik har da kun et formål - ikke ?
Jeg spiller pik for sjov når jeg egentlig bare vil slappe af og en udløsning ikke er så påtrængende, svarede Dan og jeg kunne høre på tonefaldet af han smilte samtidig.
Jeg har fået fed på af dit spillesnak, hviskede jeg.
Dit problem soldat, ikke mit, drillede Dan tilbage.
Jeg vendte mig om på siden, med front i mod Dan, og krøb nærmere. Jeg skubbede min stive pik ind i buksebenet på Dans boxershorts og gned den imod hans varme lår.
Jeg tror vi kan deles om mit problem sagde jeg så og gned min presperm ud på Dans lår.
Dan vendte sig en smule om i mod mig så min pik nu strejfede hans varme nosser, Dan havde ikke barberet sig i den tid vi havde været i skoven, så stubbene af hårvækst kradsede sødt på mit blottede pikhoved.
Dan drejede sig lidt mere så han ligeledes nu lå på siden med front i mod mig, han stak sin stive diller ind i mine boxershorts og begyndte at gnide den op og ned af min behårede pikrod.
Jeg mærkede at jeg blev fugtig på bollerne, Dan kunne virkelig producere meget presperm, og det gjorde mig altid ekstrem liderlig, så for at undgå at komme til at stønne højt snavede jeg ham langt ned i halsen som jeg viste han tændte meget på.
Dan bed mig i tungen og læberne og kort efter følte jeg den klæbrige varme jordbærcreme som fordelte sig i min behåring.
Jeg kyssede Dan på næsen og hviskede: mind mig om at jeg skal barbere min pik og nosser skaldet i morgen.
Dan klukkede lidt og tilføjede så: Du sagde jo selv at vi skulle deles om dit problem, jeg har taget min del resten er op til dig - ha ha.
Jeg stak hånden ned og forsøgte at tørre mig i de underbukser jeg havde på, det var ikke nemt men det lykkedes nogenlunde så jeg kunne krænge dem af og smide dem over bag vores tasker.
Dan forsvandt ned i soveposen med hele kroppen og kort efter mærkede jeg hans læber på min bankende stive pik.
Spille pik for sjov, den er go med dig, liderlige sovepose nisse. Jeg strøg ham kærligt over ryggen og hengav mig til hans læbers vold.

Kap.20
Det var egentlig ærgerligt, ugen var omme og vi skulle erkende vores nederlag til den anden gruppe. Vi havde fået et godt forhold til Villads som endda, de sidste dage, var begyndt at bade nøgen sammen med os i søen.
lidt stilfærdigt og også lidt sørgmodigt pakkede vi vores ting for at begive os tilbage til opsamlingsstedet på rastepladsen.
Vi havde udvekslet telefonnumre og adresser og talte om at mødes igen når vi var hjemme i Danmark - måske i sensommeren.
Alt var sagt, og jeg blev mere og mere urolig for hvordan det skulle fortsætte med Dan og mig. Jeg så efter Dan, for første gang i flere dage havde han sit eget tøj på, et par lyseblå cargoshorts og en åbenstående hvid træningsjakke. Dan havde ikke sagt noget, og det eneste jeg viste var at han boede på et kollegium inde i Århus og at jeg selv boede tæt på Blåvand. Det var jo en pæn afstand.
Vi nåede vores opsamlingssted og efter at den anden gruppe havde smådrillet os i nogen tid ankom også bussen som skulle fragte os hjem.

Ved ankomst til Danmark gjorde bussen holdt med Kastrup lufthavn, Her var mulighed for at stige af for os der havde en bil holdende på langtidsparkering, eller for at fortsætte rejsen på anden måde.
Villads, Dan og jeg steg af bussen, fik vores bagage og vinkede til de andre da bussen fortsatte.
Villads sagde ligeledes farvel han ville forsøge at få et fly til Sønderborg hvor han boede. Villads spurgte mig: Hvor skal du hen herfra ? Åh sagde jeg, jeg har en bil på langtidsparkering den skal jeg bare have gang i så er jeg på vej hjemad. Villads så spørgende på Dan. Jeg har ferie i nogle uger endnu så Jeg tænkte på at få lidt på opleveren inde i København. Villads nikkede og vendte sig for at gå til indenrigsterminalen.
Det var nu eller aldrig tænkte jeg og tog et godt tag i Dans livrem og smed ham op over skulderen: En på opleveren altså ? Mit krigsbytte har da vist glemt at hans nisserøv tilhørte mig.
Dan grinte højt: Sæt mig ned soldatertumbe, ellers kysser jeg dig aldrig mere !
Av den var slem, jeg satte ham forsigtigt ned for at modtage min belønning, og den udeblev da heller ikke.
Kommentar