Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Scouts combat afsnit 5

(Scouts combat afsnit 1)

Karakter: 5.0/3
Visninger: 5047

Af: kristian61.

Læs flere noveller af:
» kristian61.

Skriv til:
» kristian61
Scouts combat.

Person: Mads 28 år. Sergent, Fortæller.
Person: Dan 24 år. Biologi studerende
Person: Alf 18 år. Mads lillebror


Afsnit 5 - Kap.21.
Klokken var godt 19 da vi kørte ind på min gårdsplads og slukkede motoren på min VW-transporter. Jeg havde i nogle år boet på en lille landejendom, et husmandssted, og renoverede på det endnu. Jeg var glad for stedet her var højt til himlen og langt til naboerne samt masser af grøn natur.
Porten i laden stod åben og min gode gamle VW-1304 stod med åben motorhjelm, en slank skikkelse i en rød overall stod bøjet over bilen.
Til Dan sagde jeg: Det er min lillebror Alf han har passet på huset og indholdet i denne uge.
Alf rettede sig op og vendte sig for at se hvem der kom. Dan kunne straks se at det var sandt, samme røde hår og ansigtstræk i en noget yngre udgave.
Dan kunne ikke dy sig for at tage elevatorblikket, Alf havde ikke knappet overallen, så Dan kunne se det brede hvide elastikbånd fra et par Pringle tights. Alf havde det samme røde hår på sin krop som Dan var bekendt. Alf var meget slank og høj, og gik os smilende i møde.
Hej Mads, rart at se dig igen, Alf kastede sig i favnen på mig.
Alf så over på Dan: Du Mads tror du ikke at ham her skulle have groet lidt endnu inden du plukkede ham ?
Vi greb om hinanden og klukkede af grin. Alf rakte hånden frem i mod Dan og sagde: Dav jeg er bror til ham den kønne unge mand her.
Inden Dan nåede at finde på et godt svar lød der et rabalder og yderdøren i huset gik op. Mine 2 meget store hunde kom i fuld galop hen over gårdspladsen med retning i mod os.
Dan blev så forskrækket at han flåede transporterens sidedør op og smed sig ind i lastrummet oven på vores bagage.
Hunden hilste overstrømmende på mig, ignorerede Alf som jo have passet dem hele ugen, de kunne næsten ikke falde til ro igen og Dan lå stille og lurede. Han var egentlig ikke bange for hunde men disse var dog kolossale, mente han, og noget vilde mente han.
Der gik ikke lang tid før hundene fik færten af Dan og snusede rundt om transporteren. Den ene stak hele sit store hoved ind af sidedøren og opdagede Dan og dermed var det sket med ham.
Hunden udstødte en høj lyd og sprang ind i lastrummet, med den anden hund lige bagefter.
Hundene snusede til Dan som forsøgte at undertrykke sin snigende panik. Dan klappede den ene hund snart den anden og sagde en masse kælesludder for at hundene endelig ikke skulle få den ide at bide ham.
Den ene hund lagde sig på hans ben samtidig med at den anden nærmest lagde sig ovenpå ham, de lagde hovederne ned og sukkede dybt som om de havde nedlagt et bytte med stor besvær.
Alf og jeg stak hovederne ind i bilen og smilede bredt: Hygger du dig Dan ? Har du sagt pænt goddag til Peter og Nielsen ellers bliver de bare liggende der resten af dagen.
Jeg kan ikke røre mig, svarede Dan, og jeg skal ikke have noget af at gøre dem sure ved at prøve på det.
Alf kaldte hundene til sig og de rejste sig da også lydigt. Den hund der lå på Dans ben hoppede ud af transporteren og den anden vendte hovedet og så ned på Dan. Snuden kom nærmere Dans ansigt og han så ind i et par vibrerende næsebor. Dan var nær ved at dø af panik. Hunden åbnede langsomt munden og en stor tunge klaskede ud i ansigtet på Dan.
Alf hulkede af grin, han havde svært ved at tale for grin men fik sagt: Det er det jeg siger Mads - Peter er bøsse det er jeg sikker på.
Jeg måtte tørre mine øjne og gav igen: Ja han har da visse talenter for at snave fyrene må man sige.

Kap.22
Vi sad på gårdspladsen alle 3, i hver sin stol, med en kold øl i hånden. Hundene luntede rundt og legede med hinanden. Dan havde fået lejlighed til at vaske et par liter hundesavl af ansigtet og hundene lod til at kunne lide ham.
Hvorfor hedder de Peter og Nielsen, ville han vide.
Alf svarede først: Mads havde bedt mig om at hente hundene ved opdrætteren, da de var små, og opdrætteren ville absolut have udfyldt nogle papirer med forskellige oplysninger som bland andet hvilke navne de skulle have.
Alf fortsatte: Det viste jeg ikke, eller jeg havde glemt det, og jeg kunne ikke komme i forbindelse med Mads. Min bror hedder Mads Peter Nielsen så derfor hedder hundene Peter og Nielsen.
Dan smilede skævt: Det arme postbud der ringer på døren og spørger efter Mads Peter Nielsen, oddsene for at blive snavet af en homo er rimelig store !
Alf klaskede mig en på låret og hulkede af grin.
Gå ind og lav noget mad, spagetti Tarzan, sagde jeg til Alf og vendte mig i mod Dan: Ikke så kæphøj nisse ellers deler du soveplads med hundene i nat - de vil elske det.

Klokken 22.30 havde vi spist og tømt transporteren, Alf var begyndt at pakke sine tasker for at forlade os.
Vil du ikke blive og overnatte til i morgen ? spurgte jeg. Alf smilede bredt: Næ det er for farligt tror jeg, 3 homoer er 2 for mange - Peter udsætter i det mindste ikke min røv for fare. Han flækkede hele ansigtet i et grin.
15 minutter senere var Alf kørt, lyset var slukket i hele huset, og vi lå nøgne side om side i min dobbeltseng.
Der var kun os, vi kunne kysse og kramme, vi kunne bolle, vi kunne skrige orgasmerne i gennem hele huset.
Dan lagde sig i ske med mig og vi faldt omgående i søvn.

Kap.23
Jeg vågnede dejligt udhvilet næste dag. Jeg lå fladt på ryggen og ville vende mig for at se efter Dan og se hvad klokken var. Jeg kunne ikke røre mig fandt jeg ud af, mine arme og ben var bundet fast til hver sin sengestolpe. Jeg lå forsvarsløs med den ondeste morgenboner.
Hvad har du gang i, nisse, slip mig straks løs eller jeg kyler sengen efter dig skreg jeg højt.
Dan kom ind i soveværelset med 2 kopper dampende kaffe, han var splitternøgen og duftede af mit barberskum. Han havde brugt morgenstunden til at barbere hele kroppen og han så fræk ud.
Han stillede kopperne fra sig og stillede sig ved fodenden af sengen. Dan løftede lidt op i dynen og så ind under den: wow for en boner sagde han så. Hvad tror du der vil ske vis jeg trækker dynen af dig og kalder på hundene ? Dan smilede frækt og trak lidt nedad i dynen.
Du kan lige vove, svarede jeg igen, jeg bider pikken af dig og varmer dine røvballer gør jeg.
Dan var ganske upåvirket af min svada og han trak dynen af mig.
Han kravlede op og satte sig overskrævs på mig således at min boner lå lige i hans revne. Du vil da ikke bide mig i denne her vil du vel ? Dan kælede lidt for sin slappe diller lige for næsen af mig.
Kom du bare nærmere min lille skat, så skal jeg gøre den 6 centimeter kortere advarede jeg ham, samtidig med at jeg hev i rebene som forhindrede mine arme i at nå ham.
Dan gnubbede sin revne frem og tilbage på min boner og sagde drillende: Så tag den da hvis du kan. Han kælede roligt videre for sin diller som nu var halvstiv.
Min egen kampsoldat med ladt skydevåben, og han kan ikke nå aftrækkeren - åhhhh Dan drillede lystigt videre. Han krøb lidt op i mod mit ansigt og teasede mig med sin nu stive pik. Jeg bøjede nakken alt det jeg kunne men kunne ikke nå hans stivert. Dan begyndte at spille pik mere rytmisk og så ud til at nyde det.
Han rykkede sig et lille stykke opad igen, og heppede på mig: Kom så soldat, bid i min pik, han rakte venstre hånd bagud og klemte min morgenboner hård.
Jeg bøjede nakken igen, var kun 10 centimeter fra hans pikhoved og strakte tungen ud for at røre det.
Dan rykkede endnu et lille stykke opad og pumpede rytmisk på sin pik: Nå soldat, det kører ikke rigtig for dig hva, han klemte min pik igen - jeg stønnede højt: Liderlige nisse !
Dan løftede sig lidt igen som om han ville rykke lidt længere op i mod mit ansigt. Jeg ville være klar til at hakke tænderne i den frække lille pik.
Jeg bøjede nakken igen så meget som jeg kunne. Jeg var 2 centimeter fra hans pik da jeg fik hele ladningen. Dan stønnede og pumpede løs, det ene sprøjt efter det andet landede i ansigtet på mig.
Dan åndede tungt og jeg stak tungen ud for at få smagen af ham: Jordbærcreme, hvad andet kunne man ønske sig til morgenmad !
Dan bøjede sig ned til mig og kyssede mig: Godmorgen soldat - sovet godt ?
Godmorgen spillenisse, svarede jeg bistert: Slip mig løs og du bliver bollet så du ser måner og stjerner.
Dan løsnede min ene arm og flygtede ud af soveværelset.

Kap.24
Jeg fandt Dan liggende på et tæppe, ude midt på græsplænen, han lå på maven og den lille frække nisserøv glinsede og jeg gættede på at det var noget jeg kunne få gavn af. Midt i revnen sad en dusk persille, og jeg gik målrettet hen og lagte mig ovenpå ham.
Jeg er ikke grundtvigiansk vegetar, sagde jeg hæst i hans ene øre: Jeg vil have frisk kød - drengekød. Jeg kørte min morgenliderlige stivert langsomt ind i hans grønne lund og bed ham i øret.
Dan krummede ryggen og jeg gav ham nogle seje stød, han nød det og stønnede lidt. Dan krummede ryggen endnu mere og jeg anbragte en arm omkring ham og lod mig falde om på siden og derefter om på ryggen. Dan lå nu ovenpå mig med ryggen i mod mig. Dan løftede sig en smule så jeg kunne fortsætte med at bolle ham, han rejste sig i siddende stilling og min pik var helt og aldeles begravet i denne lækre fyr. Han rakte ud efter mine ben som jeg bøjede op så han have noget at hvile opad og han løftede sig igen en smule op for at blive bollet endnu mere.
Dan hang nærmest hen over mine knæ og jeg pumpede det bedste jeg kunne, med et mærkede jeg en finger på vej ind i mig og jeg lod den passere - kort efter en finger til. Dan fingerkneppede mig og jeg bollede ham - dette var den bedste "morgenmad" jeg havde fået længe.
Jeg mærkede Dans stive pik på vej ind i mellem mine lår, fuck nice ! og vi fortsatte sådan et stykke tid endnu selvom jeg efterhånden havde virkelige vanskeligheder med at holde udløsningen tilbage. For hver stød mærkede jeg hans pik bevæge sig imellem mine lår og hans ivrige fingre fortalte mig at han nød det.
Jeg brølede en lyd og afleverede det ene seje sprøjt sperm efter det andet, højt oppe i Dans varme indre, samtidig med at jeg kneppede dybt. Dans fingre gjorde sit til og kort efter faldt jeg sammen, pustede som et gammelt lokomotiv.
Dan og han lænede sig tilbage og lagde sig igen ovenpå mig, drejede hovedet og kyssede min kind, jeg var stenhård endnu, bøjede knæene endnu lidt op, Dan kunne lidet det kunne jeg mærke. Begge mine hænder lukkede sig om hans pik og nosser og jeg bollede ham videre i rolige bevægelser.
Mine håndflader blev fugtige af presperm og Dan sukkede stille og sagde: Lad os blive liggende her de næste 10 år - det er superfedt.

Bliv hos mig for altid, hviskede jeg, du er jo min nisse - drille nisse.
Og krigsbytte: tilføjede Dan.

-------------------------
Personerne og delvis indhold fra denne novelleserie genopstår i novellen "Just ordinary gay" som pt. (dec.2012) er ved at blive skrevet.

Kommentar