Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Scouts combat afsnit 3

(Scouts combat afsnit 1)

Karakter: 4.7/3
Visninger: 4543

Af: kristian61.

Læs flere noveller af:
» kristian61.

Skriv til:
» kristian61
Scouts combat.

Person: Mads 28 år. Sergent, Fortæller.
Person: Casper 26 år. Civiløkonom.
Person: Dan 24 år. Biologi studerende
Person: Robert 29 år. Snedker
Person: Villads 26 år. Fitness instruktør

Afsnit 3 - Kap.14
Næste morgen vågnede jeg som den første. Jeg lå på ryggen og Dan lå nærmest sovende ovenpå mig. Jeg så mig omkring - alle sov endnu, klokken var hen ved 9 og varmen var begyndt at tage til.
Jeg lynede soveposen op og lagde forsigtigt armene om Dan og løftede ham op, som et stort spædbarn, i mine arme. Han gryntede lidt, mens jeg stille bar ham ud af teltet.
Luften var en smule koldere udenfor teltet og Dan blev lidt mere vågen: Jeg fryser jamrede han, og jeg vil sove.
Jeg gik med Dan i armene i retningen i mod skovsøen og sagde bare: Sov du bare lidt endnu, men havde lidt svært ved at undertrykke et fnis.
Dan var nu helt vågen og sagde så: Sæt mig ned, jeg har ingen tøj på og jeg fryser faktisk lidt.
Jeg ændrede mit greb i ham og smed ham over skulderen, han var for tung til at gå med i armene, dette mishagede Dan en del. Han boksede et par knytnæver ind i ryggen på mig og sagde igen: Sæt mig så ned dit store skrummel. Jeg svarede ham ved at klaske ham en i røven og sige: Kan du så tale ordentligt din lille sove nisse.
Vi nærmede os skovsøen og Dan fik en klar ide om hvad der skulle ske, han grinede lidt og sagde så: Det gør du bare ikke, har du forstået det ? Han greb efter min slappe pik og trak lidt i den. Dan sagde igen: Hvis du vil beholde den her, så sætter du mig ned dit store sadistiske skrummel - han kunne dog ikke helt undertrykke en latter.
Jeg vadede ud i det lune vand og klaskede igen Dan en ordentlig røvfuld. Han skreg op og slap min pik, hvorpå jeg vippede ham af skulderen og lige ned i det lune vand, tog derefter flugten et par meter væk.
Dan kom op til overfladen og så sig om efter mig: Du kan bare vente dig fnøs han fornøjet og kom hastigt nærmere. Han greb mig om benene og gav mig et skub så jeg væltede om i vandet, med ham ovenpå.
Dan havde godt fat i mine skuldre da jeg rejste mig, og han skyndte sig at flexe sine ben om mine hofter: Sig så undskyld soldat, ellers er din sidste time kommet. Dan forsøgte at se streng ud, men det lykkedes ikke helt.
Vi stod ude i vandet, jeg lagde mine arme om hans røv for at støtte ham: Undskyld nisseskat sagde jeg og kyssede ham.
Dan besvarede mit kys, tog den ene hånd ned og lukkede den om min pik, hvorpå han sagde: Dygtig soldat, stram ret-stilling indtaget. Han flyttede lidt på min pik så den lige berørte hans følsomme sted og tilføjede stille: Alle mand i skyttegraven !, og kyssede mig igen.
Jeg var så liderlig efter denne dejlige dreng at jeg var på nippet til at forsøge på at komme ind i hans jomfruelige "skyttegrav" da der lød en velkendt stemme: Håber da ikke at vi forstyrre jer !
Det var Robert, med Casper på slæb.
Jeg blev så overrasket at jeg slap mit tag i Dan og han faldt bagover ned i vandet med et stort plask. Derved afslørede jeg lidt ufrivilligt min kraftigt vippende stivert og de to nyankomne hylede af grin.
Dan kom noget fortumlet op til overfladen igen og så sig omkring: Hvor mange gange påtænker du at forsøge på at drukne mig ? spurgte han lidt gnaven. Han fik øje på Robert og Casper, så derefter hen på min stivert, tilføjede så: Gevær ved fod, soldat.
Alle syntes det var morsomt - bortset fra mig, jeg satte mig ned i vandet, tomatrød i hele ansigtet.

Kap.15
Der gik ikke lang tid så var hele mit prægtige morgenudstyr skrumpet ind til normal størrelse og jeg kunne igen vove at rejse mig fra vandet,
De 3 andre svømmede rundt og småsnakkede. Da Dan kom indenfor min rækkevidde greb jeg ham igen, smed ham over skulderen, og under høje protester vadede jeg ind til bredden.
Robert og Casper grinede højt og Dan skældte ud, han gav dog lidt ro efter et par klask i de endnu våde røvballer.
Ses i lejren drenge, sagde jeg og gik hen af skovstien med Dan på skulderen.
Da vi nåede lejren var Villads i gang med at koge vand det det traditionelle afskyelige instantkaffe og så ikke op da jeg gik forbi ham og ind i teltet. At vi igen var nøgne kommenterede ham ikke.
Jeg satte Dan ned på sine ben, da vi var inde i teltet, og begyndte at rode i min taske efter noget at tage på. Først trak jeg et par friske boxershorts ud, disse forsvandt straks ud af mine hænder, Dan snuppede dem, sagde: Nice !, og tog dem på.
Mine boxers gik ham til knæene, men han så fandens fræk ud den lille nisse, jeg var ved at få lidt stivert igen. Dan greb sig på bollerne, han tilføjede: Her er rigtig god plads til at tissemanden kan dingle - soldater er nogle liderlige knægte hva ?.
Jeg gav ham, frivilligt, et par af mine træningsshorts, og valgte noget til mig selv.
Træningsshortsene gik ham ligeledes til knæene, men han kunne dog godt holde dem nogenlunde oppe på plads.
Jeg kunne ikke se mig mæt i den lille frække nisse, og min stivert var nu også synlig selv med shorts på.
Ud af teltet, kommanderede jeg: Eller jeg voldtager dig lige på stedet.
Dan gjorde honnør og gik forrest og lige inden vi nåede ud flashede han sin faste indbydende røv.
Robert og Casper kom ind i lejren, på deres afslappede væremåde, deres slappe pikke der dinglede rundt - kunne der ikke herske nogen tvivl om - de havde fået morgentrykket lettet, jeg kæmpede lidt endnu med mit.
Dagens opgaver blev fordelt hen over morgenkaffen, Vi valgte Villads som campleader for endnu et døgn, så var der ro med ham, Robert og Casper skulle sørge for brænde og mad jagten tilfaldt derfor Dan og mig.
Med en lille taske over skulderen og GPS forlod vi lejren med højt humør - Vi skulle nok få fat i den madration.
Første koordinat var heller ikke svær at finde, men det efterfølgende tog os faktisk nogen tid. Klokken nærmede sig middag og det var efterhånden ret varmt, sveden drev af os begge.
Kort før 3. koordinat kom vi til en lille lysning og en skovsø. Her var fredeligt, masser af grøn mos og fuglene sang. Dan sagde: Mads, skal vi ikke lige køle os lidt af og hvile lidt.
Dagens bedste ide syntes jeg og satte tasken fra mig, trak træningsshorts og boxers af for at vade ud i vandet - herligt.
Kort efter fik jeg følgeskab af Dan, han tog nogle svømmetag på ryggen og så ud til at nyde det helt på linje med mig. Hans våde hårløse krop lå i vandoverfladen og så utrolig lækker ud, min krop begyndte at reagere på dette syn.
Dan kom nærmere og så på mig: Mads er du der ? Han havde åbenbart sagt et eller andet, men jeg var helt opslugt af at se på ham til at jeg hørte noget som helst.
Han lagde sin hånd på mit bryst, mærkede mine stive brystvorter og kærtegnede dem.
Dan bøjede sig lidt frem og kyssede mig, Soldat mads - jeg er bare vild med dig.
Jeg greb ud efter ham, lukkede hånden om hans slappe hårløse nosser og gengældte hans kys.
Dan masserede og knep mine brystvorter så det sang i hele kroppen og min pik stod stenhård og smertende opad. jeg bemærkede at Dan ligeledes havde fået rejsning.
Vi vadede ind på bredden og lagde os i det grønne mos for at tørre og kæle for hinandens kroppe.
Dan lå på ryggen og jeg lå bøjet ind over ham, knep ham i brystvorterne og klemte hans stive pik i min hule hånd. jeg lod hånden fortsætte ned i hans fugtige revne og kælede for hans jomfruelige indgang. Dan stønnede svagt og begyndte at massere sin stivert.
Jeg fortsatte med at kæle for hans følsomme sted, brugte nu kun pegefingeren, og intensiverede trykket. Dan sukkede dybt og sagde stille: Mads jeg vil gerne, hvis du vil.
Her var stedet, her var lejligheden, her var freden - selvfølgelig var jeg ved at dø af længsel efter at bolle Dan, og han sagde ja.
Jeg nikkede og rakte ud efter min taske. Jeg fandt en tube glidecreme og et kondom frem.
Dan smilede bredt: Nå det er dit survival udstyr hva ? Jeg nikkede.
Jeg lagde mig fladt på ryggen og trak kondomet på. Herpå bad jeg Dan side overskrævs på mig, hvilket han beredvilligt gjorde.
Forsigtigt smurte jeg en del glidecreme på hans jomfruelige indgang, kom mere glidecreme på et par fingre og masserede videre med svagt tryk. Med den anden hånd masserede jeg hans brystvorter og pik skiftevis.
Dan stønnede, jeg trykkede lidt hårdere, og kælede for ham.
Jeg trykkede igen og den ene finger gled ind, Dan udstødte et suk.
Dan overtog selv sin stive pik og jeg knep hårdere i hans brystvorter hvilket han reagere på med et højt støn - i det samme fandt min anden finger vejen ind i hans varme indre.
Jeg fingerkneppede ham stille og roligt og kunne mærke at han slappede mere og mere af - Dan var helt blank i øjnene, men der var ikke spor af angst eller smerte.
Jeg trak mine fingre ud af ham, greb ham om hofterne og positionere ham roligt hen over min stive pik.
Når du er klar Dan, sagde jeg, så sænker du dig bare stille og roligt ned over mig.
Jeg kælede fortsat for hans krop med den ene hånd og med den anden holdt jeg min stive pik i position. Dan sænkede sig og udstødte et højt støn, fortsatte derefter stille og roligt ned over mig.
Jeg havde nu to hænder til at forkæle hans lækre krop og han begyndte langsomt at ride mig.
Jeg smurte hans omskårede pikhoved ind i noget glidecreme og begyndte at massere det med lukket næve - Dan jamrede og stønnede højlydt. Det var et fantastisk syn at se ham være i total ekstase. Han begyndte at ride hurtigere, han klynkede og jamrede uforståelige ord, og med et blev hans krop helt stiv - hans overophedede pik slyngede en stor ladning jordbærcreme ligefrem og lige i ansigtet på mig.
Jeg greb ham igen om hoften og stødte ind i ham et par gange, en voldsom spasme gik igennem mig idet kondomet blev fyldt op inde i ham.
Med min pik forankret endnu kollapsede Dan ovenpå mig, totalt udmattet, og med blanke øje så han op på mig men kunne ikke sige noget - lagde bare sit hoved på min bryst og åndede hørligt.

Kap.16
Efter at vi havde sundet os en 20 minutters tid gik vi i vandet igen for at skylle os. Dan var lidt tavs men holdt sig tæt i nærheden af mig. Jeg spurgte ham om der var noget galt ?
Han vendte sig med fronten mod mig, flexede sine ben omkring mig, og sagde så: Jeg håber ikke at dette her kun er en drøm - så vil jeg aldrig vågne op igen.
Jeg kyssede ham intenst og rakte en hånd ned på hans ene balle, knep hård til, og sagde så: Det håber jeg heller ikke, nisse.
Dan gjorde en grimasse og knep derpå mig hård i den ene brystvorte - jeg forstod svaret, det føltes real og det føltes godt.
Vi lagde os igen i det grønne mos for at tørre og for at udforske hinanden, tiden var gået i stå og var ikke vigtig.
Dan lå nærmest skråt ind over mig og kyssede mig alle mulige steder på kroppen, jeg havde hænderne fri til at kæle for ham.
Dan flyttede sig lidt så han kunne kysse min stive pik, nosser og inderlår - jeg var helt i en anden verden, da jeg mærkede at Dan stak en finger ind i mig og følte sig frem. Han tog min pik i munden og skubbede forsigtigt forhuden tilbage med læberne samtidig med at han fik manøvreret endnu en finger op i mig.
Jeg greb efter kondomerne og glidecremen og rakte det til Dan - Han så spørgende på mig og jeg nikkede som svar.
Jeg bøjede mine ben opad, og Dan trængte langsomt ind i mig, Dan nød at bolle mig langsomt og roligt samtidig med at han kælede for min stive pik.
Jeg kunne mærke at jeg var tæt på en udløsning. Jeg flexede mine ben omkring hans tynde krop og kunne derved få ham til at øge tempoet - Dan skulle komme før mig, eller samtidig.
Dan forstod og hans ansigt afslørede at han var tæt på. Jeg rakte en hånd ned og stak en finder op i ham og kælede for hans bløde indre, der gik kun nogle få sekunder før der gik nogle spasmer igennem hans krop da han fyldte kondomet op og han derpå segnede om ovenpå mig.
Jeg nåede ikke selv at komme med i farten men følelsen af at holde om, og kramme, ham var belønning i sig selv.

Kap.17
Efter at vi havde lagt og krammet i en 20 minutters tid tog vi igen en skylletur i søen. Vi indså at vi havde brugt en del tid og at vi nok heller måtte se at komme videre med dagens opgave.
Efter et par minutter mere i søen vadede vi ind på bredden igen, jeg samlede kondomer og glidecreme sammen og lagde tilbage i tasken.
Dan rakte mig sine shorts og boxers: Jeg vil gå nøgen og nyde det, sagde han og trak beslutsomt sine sandaler på.
Tja, der var jo ingen der kendte os her i Sverige og chancerne for at møde nogle mennesker var forsvindende små - Jeg pakkede også mine shorts og boxers ned i tasken og sagde så: Kom så Afrodite, af sted !
Selvfølgelig kom vi for sent, da vi fandt 4. position havde den konkurrerende gruppe allerede været der, så der stod kun en sæk med 10 kilo kartofler tilbage.
Dan smile skævt: Au, ikke godt hva ?
Nej svarede jeg: en dag til på kartofler, det er lidt ensidigt så de andre bliver nok lidt skuffede.
Jeg indtastede lejrens GPS-koordinat og vi begav os af sted igen, vi lod kartoflerne stå til skovens beboere - kartofler havde vi nok af.
På vej tilbage, hvor stien var smallest, gik jeg forret med Dan lige bagefter. På et tidspunkt stak Dan en grøn bøgegren ind mellem røveballerne på mig. Jeg blev lidt forskrækket og vendte mig om: Hvad har du gang i, nisse ?
Dan stod med en lille gren fra et træ og grinede lidt: Det siges at I soldater er i så god træning at I kan knække nødder med røvballerne - så må du da også kunne bære en sølle gren.
Tosse nisse, var det eneste jeg kunne komme i tanke om og begynde at gå igen, Dan stak grenen ind i mellem mine røvballer og jeg knep sammen.
Dan skraldgrinede og sagde: Grundtvig har ikke levet forgæves. Jeg tog et skridt baglæns og ramlede derved ind i Dan: Du er altid velkommen i min "grønne lund" lille skovnisse..
Jeg vendte mig og lagde en arm om ham, kyssede ham blidt, og tilføjede: Hvis ikke du vil råkneppes op af det nærmeste træ, så går du pænt foran nu. Dan lagde sin arm om mig og fulgte med. Jeg kunne se på hans svagt løftede pik hvad han overvejede.

Vi var næsten nået tilbage til lejren igen, og vi nærmede os vores skovsø. Dan var den første der hørte nogle vandpjask og sagde stille til mig: Jeg tror der er nogen i søen, skal vi smugkigge og se hvem det er ?
Som sagt så gjort, vi listede os nærmere og kunne kort efter se at det var Villads der helt alene flød rund i søen. Vi var ikke synlige for ham og efter kort tid kunne vi se at Villads var nøgen i vandet - hans lille 5 centimeters diller kom til syne når han svømmede på ryggen - den var slap.
Dan prikkede til mig og hviskede ind i mit øre: Lad os hjælpe ham med at bære sit tøj hjem til lejren. Dan fniste lidt.
Vi nåede uset om på den anden side af søen hvor Villads havde lagt sit tøj og skiftetøj, vi tog det hele med og sneg os væk fra søen igen.
Jeg ærgrede mig egentlig lidt over at vores sø var optaget, jeg havde faktisk regnet med at kunne bolle min lille skovnisse lige just der inden vi nåede lejren. I stedet for åbnede jeg tasken og rakte Dan hans shorts og boxers så vi kunne se nogenlunde anstændige ud.
Kommentar