Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Scouts combat afsnit 2

(Scouts combat afsnit 1)

Karakter: 5.0/3
Visninger: 4662

Af: kristian61.

Læs flere noveller af:
» kristian61.

Skriv til:
» kristian61
Scouts combat.

Person: Mads 28 år. Sergent, Fortæller.
Person: Casper 26 år. Civiløkonom.
Person: Dan 24 år. Biologi studerende
Person: Robert 29 år. Snedker
Person: Villads 26 år. Fitness instruktør

Afsnit 2 - Kap.8
Dan flød rundt i vandet på ryggen og så ud til at nyde det lune vand. Jeg fik lejlighed til at kigge nærmere på ham idet han havde smidt sin jock på søbredden. Det meste af hans krop havde jeg jo set på vejen til søen og jeg kunne faktisk godt lide hvad jeg så. Dan var et udtryk for en kernesund, let trænet, og flot lille fyr. Jeg lagde mærke til at ikke kun var hans krop hårløs, men han var også totalt hårløs alle andre steder - han havde ingen solstriber så det så ud til at det var sådan Dan altid så ud - glatbarberet.
Jeg begyndte igen at få fed på og forblev derfor under vandet med kroppen. Dan svømmede stadig rundt på ryggen og nu og da stak hans boner op i vandoverfladen. Han havde forholdsvis små nosser der hang slapt, hans helt lyse pikhovede var blottet helt og aldeles og en lys linje kunne anes næsten lige bag pikhovedet.
Det var de lækreste og flotteste 15 centimeter mandekød jeg havde set længe, og jeg var "sulten".

Dan var nær søbredden og kravlede det sidste stykke ind på det lave vand. Her lagde han sig til rette på ryggen og så ud til at nyde de første varme solstriber der kom igennem skoven.
Dan sagde: Jeg skal altså lige have trykket taget af.
Dan greb om sin boner og begyndte at massere den stille og roligt - han kiggede en smule forlegen på mig, men også kun lidt forlegen.
Jeg rejste mig op i vandet og afslørede min stål stive pik og sagde: Alle soldater kan udføre førstehjælp at du ved det - trænger du til hjælp ?
Dan så over på mig og derefter på min stive pik som var flankeret af ildrødt hår.
Han smilede bredt: Ja jeg trænger voldsomt til førstehjælp - min boner er så hård at det gør ondt, kan du evt. afhjælpe det problem ?
Jeg var nået hen til Dan og knælede ned foran ham: Den slags smerter er mit speciale sagde jeg og tog hans stive pik i munden og sugede blidt.
Jeg stoppede op og spurgte om han hellere ville have et par Panodil ?
Dan stak ivrigt sin pik i munden på mig igen, som svar.
Der gik ikke længe før jeg mærkede at Dans pikhovede tog lidt til i omfang og kort efter smagte jeg ham - ikke den sædvanlige salte smag, men en sødlig smag i retningen af jordbær.
Jeg sad på knæ og filede løs på min egen stivert. Jeg tog hvad jeg kunne få og Dan formåede at aflevere 5 portioner dejlig jordbærcreme i min mund, jeg sank og sluttede med at slikke ham forsigtigt ren, kort efter jeg skød 4 seje sprøjt soldatersperm ud over hans velformede lår.
Dans øjne strålede da han så ned på mig og han sagde bare: wow. Hans pik var nu blevet slap og hang ned over bollerne, den var ikke blevet mindre, men hans pikhovede var stadig blottet, så jeg besluttede mig for at se nærmere på den lyse stribe lige under pikhovedet.
Jeg er født og har boet i USA i mine første 12 år forklarede han, min mor er dansk og min far er amy, derfor er jeg omskåret.
Hvordan er det, ville jeg vide. Jeg kender jo ikke andet, svarede Dan, men jeg savner bestemt ikke noget, den lyse linje er arret efter forhuden.
Jeg smilede til ham og sagde: Nej du mangler sgu ikke noget, du er fantastisk lækker at blowe og jeg nød det i samme omfang som dig.
Vi tog en hurtig skyller i søen og gik så op af vandet, for så at komme i tanke om at vi faktisk ikke havde tænkt på hverken håndklæde eller skiftetøj.
Skidt med det sagde Dan: Vi er jo kun os drenge og pikken har lagt sig igen, vi går bare nøgne tilbage til lejren - og det gjorde vi så.

Kap. 9
På vej tilbage til lejren stødte vi på Casper og Robert. De kom slentrende hen af stien kun i deres boxertights henholdsvis boxerbriefs - De var faktisk et flot "par". De hilste godmorgen men kommenterede ikke vores nøgenhed, da vi var ved at passere hinanden blinkede Robert til mig med det ene øje:
Vi kom tilbage til lejren tids nok til at se vores campleader lunte rundt i lejren med sin miniboner pegende ligefrem i hans hvide boxertights. Da han fik øje på Dan og mig, uden en trævl på kroppen, vendte han ryggen til og foregav at lave noget ved bålpladsen. Vi gik ind i teltet for at finde nogle rene shorts at tage på. jeg havde taget rigeligt med og trak i et par armygrønne træningsshorts. Dan havde et par matchende armygrønne cargoshorts som han valgte.
Det var efterhånden blevet pænt lunt så vi lod beklædningen blive ved det.
Jeg gik ud til Villads og tilbød at hente frisk vand så vi kunne lave noget kaffe til at starte dagen på, Villads var enig og begyndte straks at tænde op i bålet.
Jeg gik tilbage til skovsøen, hvor kilden jo også var, for at "tappe" nogle få liter vand. På afstand kunne jeg høre Robert og Caspers stemmer, og da jeg kom nærmere så jeg dem sidde op af et træ og snakke sammen samtidig med at de strøg deres respektive stive pikke med den ene hånd.
De havde endnu ikke set mig, så jeg stoppede op for at betragte sceneriet lidt endnu.
Casper var lysblond og havde armycut frisure, han havde en flot solbrun farve, men en helt hvid aftegning efter et par små speedos. Hans hårfarve var så lys at jeg på afstand ikke kunne bedømme om han var barberet eller om der var et kort trim ovenfor pikroden. Casper sukkede dybt og rykkede kraftigt et par gange i sin pænt fede stivert inden han overøste sit maveskind og bryst med drengejuice.
Robert klukkede lidt af grin, rejste sig op og stod bredbenet og filede løs på sin pik. Robert var sorthåret med karseklip i siderne og noget strit oppe på hovedet. Han havde et fint lag kort sort strithår fra brystet og ned til pikroden. Han bevægede sin korte pik fra side til side og kort efter skød hans mørklilla pikhoved den ene ladning ud efter den anden.
grinende og fnisende gik de i vandet igen for at skylle sig af - det så ud til at de morede sig.
Jeg trådte frem og gik i retningen mod drikkevands kilden. Hej igen sagde jeg bare, vi er ved at lave morgenkaffe.
Robert tog nogle svømmetag i retningen mod den bred hvor jeg var og kom så hen til mig. Han var ikke forlegen over at være nøgen, hans pik hang nu slapt ned og forhuden dækkede mere end rigeligt hvad det skulle.
Robert sagde: Du skal bare vide at jeg er OK med hvad Dan lavede i nat, hos dig.
Så du det ? spurgte jeg Robert.
Ja svarede han, Casper var ligeledes ikke glad for tordenvejret så jeg sov meget let i nat, derfor så jeg at Dan lynede jeres soveposer sammen og krøb ind til dig. Han faldt faktisk hurtigt i søvn derefter, lagde jeg mærke til.
Jeg smilede til Robert og sagde så: Det kunne se ud til at du og Casper også er ved at finde hinanden, hva ?
Nej, svarede Robert, ikke på den måde. Jeg passer lidt på ham, vi snupper en morgenspiller sammen og det er så det. Jeg tror Casper gerne ville have haft en storebror og det er nok sådan han ser på mig.
Jeg følte et sug i maven, men nikkede bare til Robert.
Da jeg atter var tilbage i lejren rakte jeg vanddunken til Villads så han kunne lave morgenkaffe. Derefter så jeg mig om efter Dan, han stod bøjet over en af kisterne med røven i vejret. Jeg tog et godt greb om livet på ham og løftede ham op fra jorden. Dan sprællede og grinede højt. Jeg gik ind i teltet, ned til vores soveplads, og satte ham forsigtigt ned igen. Er jeg en storebrors erstatning for dig ? spurgte jeg ligeud.
Dan så noget forvirret på mig, Hvad mener du med det spurgte han og fortsatte: Jeg har 2 ældre brødre så mit behov er egentlig dækket godt ind hvad det angår.
Dan så lidt frygtsomt på mig og spurgte: Er det det du vil - være storebror ? hans stemme hakkede lidt i det da han sagde det.
Jeg var lettet over det jeg hørte Dan sige, men jeg svarede bare: Nej din lille nisse, jeg fik bare tanken at du måske .... længere kom jeg ikke.
Dan slog mig i maven så jeg pr. refleks krummede mine 195 centimeter lidt sammen, på den måde kunne han nå med begge sine arme om min hals og han trak mig tættere på sit nu smilende ansigt.
En ting kan du være sikker på, sagde han, det her gør jeg ikke med mine brødre - hvorpå han kyssede mig intenst. Han holdt godt fast da jeg rettede ryggen op igen, og han flexede sine ben om mine hofter. Lidt forpustet spurgte han: Er jeg nu lillebror, eller krigsbytte, Hr. soldat ?
Krigsbytte - Afgjort krigsbytte, svarede jeg og kyssede ham igen. Dan tog om mit karseklippede røde hår og pressede sine læber hård mod mine.

Kap.10
Kaffevandet kogte og instant kaffen smagte som brugte sokker, så mere skovtur kunne vi egentlig ikke forlange. Casper og Robert kom ind i lejren, kun iført et par sandaler ellers intet andet, og var vældig morgenfriske.
Robert gik hen til Villads og sagde: Har du noget morgenkaffe "campleader" ? Villads svarede ham: Ja vis I tager noget tøj på så er der kaffe.
Robert sagde lidt smådrillende: Åh din snerpe, måske skulle vi hive bukserne af dig i stedet for !
Vi andre hylede bifaldende og Villads blev tomatrød i ansigtet.
Hør så godt efter, sagde Villads, med myndig stemme. Casper og Robert var nogenlunde anstændigt påklædt som os andre og dagens opgave kunne begynde.
Villads fortsatte med at læse opgaven op og vi besluttede os for at dele gruppen så nogle blev tilbage i lejren for at skaffe mere brænde til lejrbålet.
Villads, Robert og Casper rejste sig og småsludrende var de på vej ud af lejren, de ville åbenbart løse opgaven. Dan rejste sig og tog et par skridt i samme retning, men jeg greb fat i hans livrem bagfra: Hvor skal du hen - nisse - et krigsbytte kan ikke bare løbe sin vej. sagde jeg drillende til ham.

Kap.11
Lidt machoagtigt greb jeg efter en kraftig gren på nærmeste træ. og trak mig selv op i armene. Lod mig dale ned igen og hive mig op igen, for så at hænge der.
Dan betragtede mig lidt eftertænksomt, kom så hen og stillede sig tæt ind til min krop - jeg fortsatte øvelsen, mest for at imponere tror jeg, men også fordi jeg kunne mærke Dans krop i mod min når jeg hev mig selv op og ned.
Med et mærkede jeg en brise frisk luft på ballerne, Dan havde løsnet bindebåndet i mine træningsshorts og da jeg hev mig selv opad igen, røg shortsene modsatte vej. Jeg hang nu der i armene og med bar røv.
Dan bøjede sig en smule ned og tog mine slappe 14 centimeter i munden og brugte ivrigt sin tunge.
Jeg lod mig dale nedad og lige før min pik var ved at smutte ud af munden på Dan, bed han mig i sjoveren - Au hylede jeg og hev mig opad igen. Dan fjernede tænderne fra mit pikhovede igen.
Jeg var begyndt at blive liderlig og sjoveren groede en smule i omfang, Dan suttede det bedste han havde lært.
Trætheden begyndte at melde sig i mine arme og jeg lod mig igen dale nedad, Dan registrerede det og ligesom første gang bed han mig i sjoveren lige før den ville være gledet ud af hans mund.
Jeg hylede igen: AU - Din sadistiske lejrnisse - jeg kan ikke blive ved med at hænge her.
Dan klukkede lidt men svarede ikke men suttede lystigt videre.
Dan sagde jeg, ør af liderlighed, lad mig slippe ned, så er du sød. Jeg forsøgte igen at lade mig dale nedad og denne gang lod Dan mig slippe ned. Med sin ene hånd havde han et godt greb i min stive sjover, og smilede skælmskt til mig.
20 push-ups for at kalde mig en sadistisk lejrnisse, sagde han og pegede med den anden hånd på jorden. Nå ja det var vel egentlig fair nok, og jeg lod mig falde forover og gøre klar til første push-up. Dan gik om bag mig og sparkede forsigtigt mine ben fra hinanden - ok, sagde han så, lad mig se hvad sådan en soldaterfyr kan klare.
Jeg startede 1 og derefter 2 og så 3 push-ups - indtil jeg kom til nr. 10.
Dan sagde så: Det er da vist for let for dig, måske lidt mere vægt ville være godt. Dan kravlede op og lagde sig på ryggen af mig: sæt i gang kommanderede han ind i mit øre.
Med stor besvær lykkedes det mig at stemme armene op og jeg lod mig falde ned igen og pustede som et gammelt lokomotiv.
Dan jublede: Go soldat ! men jeg tror der mangler lidt mere motivation. Herpå trak han sine shorts lidt med og plantede sin stive glatbarberede boner lige i min revne.
Dan tilføjede: Enten laver jeg lidt push-ups nu, eller gør du ! han skraldgrinede.
Det lykkedes mig at lave endnu 3 push-ups og sveden haglede af mig, mine arme skreg af syre og jeg var bare smadret. Jeg kan ikke mere jamrede jeg svagt og lå stille.
Med et mærkede jeg en fantastisk fornemmelse i min røv, Dan trængte forsigtigt ind og begyndte at bolle mig langsomt. Den frække lille nisse, tænkte jeg, men det var jo det jeg gerne ville så i virkeligheden nød jeg det. Da han var skudklar trak han sig ud, sukkede dybt, og fyldte min revne op med sin varme jordbærcreme. Dan kravlede hen på siden af mig og jeg vendte mig om på siden, noget klæbrigt hang på min mave - jeg havde fået en udløsning selv, men havde ikke bemærket det.
Dan bøjede sig hen over mig og kyssede mig: Jeg tror jeg er ved at falde for dig - soldat, sagde han.
Jeg greb efter ham og gengældte hans kys: Du bliver mit første krigsbytte der tager livet af mig, og jeg er vild med dig - bolle nisse ! Jeg holdt godt fast da jeg sagde det !

Kap.12
Vi havde været nede ved søen for at skylle os og var vendt tilbage til lejren igen, faktisk havde vi glemt alt om at samle brænde så pludselig fik vi lidt travlt.
Vi nåede dog at samle en ganske pæn bunke brænde inden de 3 andre kom tilbage. De var ikke så kæphøje så jeg gættede på at de ikke havde fået madrationen. De kom ind i lejren med endnu en 10 kilo sæk kartofler men også favnen fuld af tøj.
Robert fortalte at den anden gruppe var kommet først, så der var kun "trøstepræmien" tilbage. Men som tak havde de kunne se deres snit til at stjæle deres tøj, da de havde overrasket den anden gruppe ved en skovsø.
I følge reglerne måtte en gruppe ikke stjæle mad ved den anden gruppe, men der stod ikke noget i reglerne om at vi ikke måtte stjæle deres tøj ! Robert grinende lidt.
Aftensmaden stod altså igen på kogte kartofler med fingersalt.

Nogen tid senere begyndte Villads at tænde op i bålet for at sætte kartoflerne på kog. Det var ikke det måltid vi havde set frem til så vi andre fulgte det ikke med større interesse. Med et registrerede Robert og jeg, samtidig, nogle lyde fra buskadset tæt ved lejren. Vi kiggede kort på hinanden og rejste os for at se efter hvad det var. Da vi kom tættere på lød der noget tumult inde fra buskadset og vi så 3 hvide drengenumser i vild flugt. Det var de 3 fra den anden gruppe der havde opsporet vores lejr - reglerne forbød at tage fanger så vi lo lidt og lod den flygte.

Resten af aftenen sad vi rundt om bålet og hyggesnakkede indtil det blev småkoldt og vi besluttede os for at gå til køjs. Robert og Casper forsvandt først og kravlede ned i hver deres sovepose og småsnakkede stille med hinanden. Lidt efter gik vi 3 resterende ligeledes ind i teltet til vores sovepladser.
Jeg smed sandaler og shorts og kravlede ned i soveposen og skuttede mig lidt, Dan gjorde det samme. Vi talte ikke meget men lå bare og slappede af - efterhånden blev det mørkt da bålet døde ud.

Kap.13
Jeg tror jeg var den eneste der hørte det, den umiskendelige lyd af en lynlås der blev lukket op eller lukket i. Jeg mærkede en smule kold luft komme ind i min sovepose og kort efter Dans varme krop der smøg sig tæt op af mig.
Vi lå i ske, og jeg lagde armen om ham og trak ham tættere ind til mig strøg ham kærligt over brystet og pirrede hans brystvorter en smule - Dan sukkede svagt.
Jeg lod min hånd kæle for hele hans krop og bevægede den støt nedad indtil jeg mærkede elastikken i hans jock - trak jocken lidt ned og lukkede min hånd om hans halvstive glatte pik - Dan sukkede igen og roterede sine stramme baller tæt op af mine let fugtige boxershorts.
Jeg fortsatte med at massere hans pik og Dan vendte hovedet om i mod mig: Giv mig den, Mads - hviskede han.
Har du prøvet det før ? spurgte jeg. Dan rystede på hovedet, Nej, men med dig har jeg lyst.
Jeg viskede til Dan: Nej ikke her, din første gang skal være en god oplevelse og ikke foregå i en sovepose sammen med potentielle lyttere - Jeg vil glæde mig til det rette øjeblik.
Forsigtigt vendte jeg Dan om på ryggen, kyssede ham, og fortsatte med at onanere ham. Dan havde held med at knappe mine boxershorts op og stak sin hånd ind og masserede ligeledes mit stive jern.
Efter få minutter fik jeg en helt stille og blid udløsning, lige ud på maven af Dan, Han sukkede lidt kort efter og tilsatte sin jordbærcreme oveni.
Dan lå helt stille for ikke at det hele skulle løbe ud i soveposen, jeg trak mine boxershorts helt af og tørrede Dan rimelig tør, hvorefter jeg hev hans jock af ham, rullede det hele sammen og smed byltet om bag vores tasker.
Jeg trak Dan tæt ind til mig, lukkede min hånd om hans nu slappe pik, og kort efter sov vi begge.

Kommentar