Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Ung og pervers del 3

(Ung og pervers)

Karakter: 4.8/4
Visninger: 7019

Af: Erling.

Læs flere noveller af:
» Erling.

Skriv til:
» Erling
Del 3.: Den ultimative ydmygelse.

Trætte, ømme og tilfredsstillet vaklede vi op af trappen til vores karlekammer, mens vi hviskede sammen om hvad mon moster havde fundet på til os. Da vi åbnede døren så vi til vores store skræk at der lå to ens stuepigeuniformer, et sæt barbergrej og et brev til os. I brevet skrev moster til os at vi skulle barbere hinandens pikke, nossere og røv og iklæde os vores nye uniform og så komme ned når der blev kaldt på os. Klokken var endnu ikke så mange så vi faldt begge to i søvn og fik en hårdt tiltrængt lur. Jeg vågnede et par timer senere og så at Leif stadig sov sødt. Hans lille pik lå slapt mellem hans lår og han trak vejret dybt og regelmæssigt. Jeg kunne ikke lade være med at tage han pik i munden og lege lidt med den med min tunge og snart kunne jeg høre på hans vejrtrækning at det var noget han godt kunne lidt. Både hans og min pik voksede efterhånden og jeg mærkede hans hånd på min nakke. Han pressede min mund ned over pikken i takt med at jeg suttede ham, men jeg tænkte at vi hellere måtte stoppe, da vi jo havde nogle opgaver foran os. Vi fandt barbergrejet frem og barberede hinanden på skift så vi til sidst havde nogle helt glatte pikke og røvhuller. Det var frækt og vi kunne da heller ikke lade være med at lege med hinanden under seancen, men vi turde ikke give hinanden udløsning af frygt for at moster skulle opdage det.

Efter at have vasket os i håndvasken som var på kammeret trak vi i vores nye uniformer. Da vi løftede tøjet så vi at der lå 2 parykker det, den ene blond og den anden sort. Jeg skulle have den sorte på, den var langhåret, mens Leif fik den blonde som var kort.

Der var ingen trusser så vi var helt nøgne under uniformen, og da vi var færdige med at klæde os pålignede vi faktisk 2 frække tøser.

Vi havde hørt onkel komme hjem og satte os til at vente på at de kaldte på os, men så hørte vi endnu en bil komme. Vi kiggede undrende på hinanden og snakkede om hvem det mon kunne være, men vi kunne jo ikke andet end vente. Ca. en halv time senere kaldte onkel på os. "Så kan i godt komme ned og blive præsenteret for vores gæster og varte os op" råbte han.

Rystende nervøse gik vi ned af trappen, men da vi kom ned for enden stod onkel Michael og ventede på os. "I skal lige have bind for øjnene" sagde han og gav os hvert sit sorte klæde på så vi ikke kunne se noget. Så tog han os i hænderne og førte os ind i stuen.

Vi blev stillet midt ude på gulvet og stod bare og turde næsten ikke røre os. Der var helt stille men så mærkede jeg en hånd oppe under kjolen som kælede for min røv og mine pik, så endnu en hånd og endnu en. Uvilkårligt tog jeg Leif i hånden da jeg følte mig lidt utryg og han klemte med det samme min hånd hårdt, så han følte det nok ligeså. Der blev stadigvæk ikke sagt et ord, men kæleriet fortsatte et stykke tid endnu, og det resulterede da også i at vi begge to stod med stive pikke under kjolen til sidst.

Så forsvandt hænderne igen og der blev helt stille. Vi hørte at nogen forlod stuen og stod bare helt stive af forventning og ventede.

De kom igen ind til os (hvem, udover moster og onkel viste vi stadigvæk ikke) og vi hørte at der blev hvisket lidt. Så kunne vi mærke at vores tørklæder blev løsnet og da de blev taget bort troede vi ikke vores egne øjne. Vi troede vi så dobbelt og gned os begge i øjnene, til stor morskab for de 4 der var i rummet. Foran os stod 2 helt ens kvinder, begge iført en heldragt i net og ellers nøgne indenunder. Sussi og Kathrine, min moster og min mor. Aldrig har jeg været så overrasket og flov. Jeg turde slet ikke kigge på Leif eller vende mig rundt. Stod bare helt paralyseret og stirrede på dem.

"Nå, tøser, da blev i nok overrasket" lød en velkendt stemme bag mig. Min fars stemme? Nej, det kunne ikke være rigtigt, tænkte jeg men jo, det var rigtigt. Far og onkel trådte frem, begge iført en latex T-shirt og intet andet og deres to store pikke stod som bovspryd ud fra deres kroppe.

"Ja, Sussi ringede og fortalte hvad i havde gang i, og så bestemt vi os for at i ligeså godt kunne blive indviet i vores leg. Ser i, helt fra barnsben har mor og Sussi leget med hinanden (aha, tænkte jeg, derfor krogene i loftet) og da de så blev gift med onkel og jeg fortsatte vi det gode familieskab. Vi ved godt at Leif ikke er familie, men besluttede os til at han godt måtte deltage alligevel. Det er nu meningen at i skal varte os op mens vi spiser og vi forventer og forlanger at i adlyder det mindste vink som kommer fra os. Senere i aften dukker der endnu en overraskelse op, men det må i vente med" sagde far.

Henvendt til mor og moster sagde han så "Nå, piger, hvad mener i om vores 2 tøser, er de ikke lækre?" og det kun mor og moster da kun give ham ret i, selv om vi nu følte os meget små i øjeblikket.

"Så, tøser, nu kan jeg høre at maden ankommer, kan i gå ud og tage imod" sagde onkel, og røde i hovedet og skamfulde måtte vi så gå ud i gården og hjælpe diner transportable med at bære maden ind. Chaufføren var en ung fyr som grinte og kaldte os nogle lækre skår, og da jeg bøjede mig frem for at tage en kasse i bilen kunne jeg mærke hans hånd på min røv. "Uhm, lækre trans-tøs" sagde han med et liderligt grin om munden. "Dig kunne jeg da godt bruge en dag hvis du har lyst". Jeg var helt rød i hovedet af skam og ydmygelse og svarede ham ikke.

Selve spisningen forløb relativt stille og roligt selv om både Leif og jeg måtte lægge krop til mange kæl og berøringer og vi fik også mange hentydninger til hvor dejlige vi var. Efterhånden havde jeg vænnet mig til at det var min nærmeste familie der sad der i deres frække tøj og jeg begyndte da også at blive mere og mere liderlig jo mere de kælede for os. Jeg kunne se på Leif at han havde det ligeså, så da vi havde ryddet af bordet var vi meget spændte på hvad der skulle ske.

Alle 4 voksne havde fået en del at drikke og var blevet meget løsslupne og pjattede så vi håbede at det måske bare var en let gang lir vi skulle være med til og at de så vi glemme os men nej, sådan skulle det helt bestemt ikke være.

Da vi kom ind i stuen efter opvasken var der stille 2 stole frem midt på gulvet. Henne i hjørnet stod et videokamera på stativ og pegede hen mod stolene og midt i stuen stod Kathrine og Sussi men hver sin strap-on på, og intet andet. Deres små bryster struttede ud i luften med de store lækre brystvorter og ved siden af dem stod far og onkel, nu også helt nøgne med hver sin store stive pik.

"Så vil vi gerne se et strip-show. I kan begynde med at kysse hinanden så vil vi sætte os og nyde det." sagde mor hvorefter de 3 satte sig i sofaen, onkel Michael mellem Kathrine og Sussi mens far gik hen til videokameraet og tog det af stativet.

Jeg kiggede på Leif, trak på skulderen, lagde armene omkring ham og tungekyssede ham. Jeg mærkede med det samme at han var med på den og vores tunger snoede sig snart omkring hinanden. Langsom lynede jeg Leif's uniform ned omme på ryggen og jeg kunne mærke han gjorde det samme med min. Vi stillede os lidt fra hinanden og trak stille og roligt den andens uniform af så vi stod nøgne foran forsamlingen. Far filmede på livet løs mens vi kælede, slikkede og gramsede på hinanden, ikke uden indvirkning på vores glatbarberede pikke som vist aldrig har været så stive før.

"Fint, så er det vist ved at være vores tur", sagde Kathrine og rejste sig op og kommanderede os til at lægge os på maven over stolene. Far satte videokameraet på stativet igen så det pegede hen mod os.

Vores ben blev så bundet til 2 af stolens ben og vores hænder til de andre 2 således at praktisk talt lå med røven lige i vejret. Kvinderne stillede sig bag ved os, skilte vores balder fra hinanden og satte, som på kommando deres pikke mod vores 2 røvhuller. Efter lidt forsigtig pressen hamrede de samtidig pikkene helt i bund i vores røvhuller. Vi skreg begge to højt af smerte som dog hurtigt blev afløst af vellyst efterhånden som vores røvhuller blev udvidet. Onkel stillede sig foran Leif og far foran mig og pressede deres stive pikke ind i vores munde og beordrede os til at sutte.

Således lå vi så på hver sin stol og fik pik i både hoved og røv, jeg blev kneppet i røven af min mor og i munden af min far og Leif fik glæde af moster og onkel.

Min pik blev mere og mere spændt og stiv og jeg ønskede bare at der var en der ville tage sig af den så den kunne få lov til at sprøjte, men der skulle gå lidt tid endnu.

"Så piger, så bytter vi" sagde far og mor og moster trak deres pikke ud af os. Det samme gjorde far og onkel og så fik vi dildo i munden og rigtig pik i røven, og hvilken pik, jeg troede jeg skulle sprænges da far kørte sin store pik op i mig og jeg kunne høre Leif klage sig da han fik onkels pæl op.

Mor og Sussi trak af deres strap-on's, lagde sig ned og løftede underlivet op så vi kunne slikke dem. Her lå jeg så med fars pik bankende ud og ind af min røv og min tunge langt oppe i mors fisse. Aldrig havde jeg drømt om at jeg skulle opleve noget så liderligt.

Jeg mærkede at far pik blev endnu større og så kunne jeg mærke den sprøjte. Jeg fik hele ladningen op i min røv og jeg kunne høre at Leif fik onkels samtidig. Vi slikkede videre indtil vi kunne mærke at pikkene gled ud af vores røvhul.

Vi blev så løsnet og beordret ned på ryggen på gulvet hvorefter Kathrine og Sussi satte sig over vores stive pikke og begyndte at kneppe os. De små bryster hoppede og dansede i takt med at de gled op og ned af vores pikke og til sidst kom vi begge to oppe i dem. De kravlede så op og satte sig over vores ansigter og vi fik så lov til at slikke dem til en orgasme mens vores egne sperm løb ud af deres fisser og ned i vores slikkende og sugende munde. De kom begge samtidig og begge fisser sprøjtede vildt da de kom, de er jo tvillinger.

"Så er det ud i haven med jer begge to" sagde mor og vi tumlede ud på plænen hvor vi igen skulle lægge os ned, hvorefter alle 4 stillede sig og overpissede os. Vi lå bare og nød den varme pis plaske ud over vores krop og ansigt, og da de var færdige fik vi besked på at gå i bad og stille nøgne og nyvaskede i stuen igen en time senere.
Kommentar