Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Ung og pervers del 4

(Ung og pervers)

Karakter: 4.8/4
Visninger: 7169

Af: Erling.

Læs flere noveller af:
» Erling.

Skriv til:
» Erling
Del 4.: Overraskelsen.

Trætte, overpisset og med sperm løbende ud af vores ømme røvhuller tog vi et bad og skyndte og ind i sengen for lige at slappe af et par minutter inden det skulle i gang igen.

Vi hørte at der kom endnu et par biler, men kunne hverken se eller høre hvem der kom så vi måtte vente i spænding.

Endelig var timen gået og vi skyndte os ned i stuen. Lige som sidste gang fik vi igen bind for øjnene og blev ført ind i stuen. Denne gang blev bindene taget af os og vi så hvem der var kommet. Hold da kæft hvor fik jeg et chok. Foran mig stod Loa, min 18 årige søster og hendes kæreste Jonna (hun er nemlig lesbisk - troede jeg i hvert fald) og grinte. "Hej brormand, hej Leif" sagde hun og gik hen og kyssede os og det var ikke et bror / søster kys vi fik men et rigtigt dybt tungekys. Jonna fulgte trop og legede også lidt med vores halvstive pikke.

Loa gik rundt om os, klappede os lidt i røven og roste os. Hun sagde vi var et par lækre fyre og at vi nok skulle få det sjovt resten af natten.

Jeg hørte så en velkendt stemme bag mig "Hej igen, du er sørme også dejlig når du er nøgen" sagde den unge diner transportable chauffør bag ved mig. Ok, så han var altså også med i legen. Det blev da også bedre og bedre, for jeg synes faktisk at han var lidt at et lækkert skår.

"Ja, drenge, så har vi vist kun en overraskelse tilbage til jer så nu vil vi bede jer om at tage tøjet af Jonna, hun er nemlig også slavinde ligesom vi skal have lavet jer til så se at komme i gang" beordrede mor, og vi skyndte os hen til Jonna, som var en flot pige, langt lyst hår, en smækker figur, næsten flad foran, hvilket jeg synes er sexet og så har hun en rigtig fræk røv.

Langsom knappede vi hendes bluse op og trak den af hende. Hun havde en flot BH på som sad flot på hendes flade bryst. Vi gik så i gang med hægterne på hendes nederdel og trak den langsom af hende. Inden under havde hun en fræk hofteholder, selvsiddende strømper og en fræk lille g-streng.

Vi tog fat i hver sin kant af trusserne og trak dem af hende og så den 3. overraskelse. Jonna var en mand. Mellem hendes ben hang en lækker pik som havde været gemt i de små trusser. Langsom kiggede den frem og voksede bare ved at vi stod og så på den.

"Som i kan se er jeg født som mand. Jeg er døbt John, men har i de sidste mange år levet som pige og heldigvis er Loa faldet for mig som jeg er. Jeg er glad for at jeg nu har fået fortalt jer om min hemmelighed og så håber jeg bare at vi får en dejlig aften. Vi har jo 6 dejlige mennesker som vi skal tilfredsstille" sagde Jonna med et dejligt smil. Jeg faldt for hende med et brag. Nej hvor er min søster heldig at have sådan en dejlig og smuk kæreste.

Mens alt dette foregik, var mor og Sussi begyndt at kæle og kysse hinanden og da vi fik vores opmærksomhed vendt mod dem var de i fuld gang med en 69. Et fantastisk smukt syn at se sådan 2 dejlige, fuldstændigt identiske kvinder ligge og slikke hinanden. ar og onkel stod også og nød synet mens de legede med hinandens pikke og Sam (chaufføren) havde også smidt alt sit tøj og stod og spillede sin pik.

Loa bad os alle tre om at bukke forover, Jonna stod mellem Leif og jeg, hvorefter hun så gik bagom os, fandt en pisk og begyndte at smække os alle tre på skift. Av, hvor gjorde det ondt men nej hvor var det liderligt at stå og få pisk i røven af sin egen søster mens mor og moster slikke hinanden lige foran os.

"Nå, gutter, så er der vist klar til jer" sagde Loa, og far, onkel og Sam kom hen bag os. Denne gang fik jeg Sams pik, Jonna fik onkels og Leif fik lov til at mærke far pik. Som et andet soldaterkompagni kneppede de os i takt samtidig med at Loa gik over til mor og moster og begyndte at kæle for dem. Mor og moster rejste sig op og spændte deres pikke på sig igen. Moster lagde sig på ryggen og Loa satte sig over hende og lod dildoen glide op i fissen. Mor stillede sig bagved og pressede sin dildo op i Loa's røv og så skal jeg love for at vi fik pik alle sammen.

Far og onkel blev liderlige af at se de tre piger sammen og gik over til dem for at deltage så nu havde Sam 3 røvhuller han skulle betjene men det klarede han til ug.

Vi fik hans store pik på skift og til sidst stillede han sig foran os og spillede sin pik så vi fik hans sprøjt ud i vores ansigter.

Mor og moster smed igen deres strap-on's og far og onkel overtog deres pladser i Loa's fisse og røv. Kathrine og Sussie kom over til os mens Sam lige sundede sig lidt.

Jonna blev kommanderet ned på gulvet og fik ordre på at åbne munden. På skift satte mor og Sussi deres fisser over hendes mund og pissede hende i munden og hun drak alt uden at spilde. "Det havde hun vist prøvet før", tænkte jeg.

"Kom her, knægt" sagde mor til mig "læg dig på gulvet så Jonna kan sætte sig på din pik" Jeg skyndte mig at øre som befalet og Jonna gled let ned over min pik. Mor satte sig så ovenpå Jonna og førte hendes pik op i sin fisse, hvilket resulterede i at Jonnas røv blev presset helt ned over min pik så den gled helt i bund. Mor hoppede op og ned på Jonnas pik, min pik bankede ud og ind af Jonnas røv og Sussi havde sat sig på Leif's pik og gennemkneppede ham.

Sam var nu blevet frisk igen og stillede sig foran far, som kneppede sin egen datter i røven og stak sin pik ind i fars mund. Far greb den begærligt med munden og sugede og suttede Sam's dejlig pik.

Hele stuen genlød af støn og skrig og klask fra nøgne kroppe som stødte mod hinanden og inden længe kom vi alle i nogle vilde orgasmer og udløsninger.

Trætte og udmattede sank vi sammen og jeg troede at nu var det vist nok slut for i dag, men jeg skulle blive meget klogere. Herom meget mere i næste del.
Kommentar