Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Time to play with the Big Boys.

Karakter: 4.7/3
Visninger: 7362

Af: Key.

Læs flere noveller af:
» Key.

Skriv til:
» Key
Tags: Unge og Gruppesex
Jeg lå og ventede i sengen den morgen. Det var den attende juli år 2012. Det var en helt speciel dag, og jeg lå bare i min seng og stirrede op i loftet, imens jeg ventede. Jeg var jo ikke ligefrem den mest tålmodige dreng i verden, og klokken var allerede ti om morgenen. De plejede at komme klokken ni. Hvad tog dem så lang tid denne gang?

”Aish!! Jeg gider ikke vente længere!” udbrød jeg og sparkede dynen væk fra mig, hvorefter jeg bare trak mig i det samme tøj som fra dagen før, imens mit nattøj lå spredt omkring min seng. Jeg havde jo den dér vane med at strippe i søvne…

Jeg rev døren op til gangen fra mit og Mich's værelse, og skulle lige til at råbe på Kevin.

”Kevin!" kaldte jeg, og forsøgte at få min stemme til at lyde en lille smule dybere end den var. Jeg havde jo den der englestemme, som var så flydende og nuttet. Jeg failede da jeg forsøgte at gøre den dyb.

”kennie?” mumlede Kevin og stak hovedet ud af hans og John's værelse, dog først efter et halvt minuts tid. Jeg rettede straks mit blik mod ham og hævede et øjenbryn. Jeg lagde mærke til, at hans skuldre og kraveben var helt nøgne. Han havde ingen trøje på, og gemte sig halvt bag døren, sikkert for at skjule hans endnu mere nøgen krop.

”Bare glem det…” mumlede jeg koldt og sendte Kevin et irriteret blik, hvorefter jeg gik ind i køkkenet for at få mig noget morgenmad. Kevin havde helt sikkert gang i noget igen, sammen med John eller Mich, eller Phillip. Man kunne jo aldrig vide. De havde det altid så sjovt sammen, og jeg var altså alt andet end uskyldig, som de troede.

Jeg ville gerne lege med de store drenge…

”Kennie!” hørte jeg pludseligt Mich råbe, idet han kom ud fra badet, kun iført hans sweatpants i den mørkegrå farve, som perfekt matchede hans solbrændte overkrop, sixpack og bryst, hvor små, fine vandkrystaller stadig sad i form af glinsende vanddråber.

”E-Eh…?” mumlede jeg, da jeg fangede mig selv i at stå og stirre på Mich's nøgne overkrop, hvorefter jeg straks rettede mine øjne mod hans. Han smilede varmt til mig og nussede mit hår, som han plejede at gøre, for at rode det til.

Ligesom den lille dreng jeg var…

”Mich...?” mumlede jeg lavt. Mich hævede et øjenbryn og trak sin hånd til sig.

”Ja, ken?” spurgte han hvorefter jeg genert rettede mit blik mod hans igen.

”Kan du… Eh… Kan du huske hvilken dag det er i dag?” spurgte jeg forsigtigt og kløede mig uskyldigt på min overarm. Han lagde sine arme over kors og så en lille smule væk fra mig.

”Hvilken dag det er… Eh… Det er mandag?” sagde han så, og jeg havde lyst til at slå ham, eller bare græde. Jeg gjorde dog ingen af delene, det ville være dumt. Jeg ville ikke vise mig selv som et pattebarn, nu var jeg jo voksen. Atten år…

”Mich! Kan du ikke lige hjælpe mig med noget?” spurgte phillip, der kom gående gennem køkkenet og tog fat i Mich's arm for at trække ham med sig. Mich nikkede straks og vinkede farvel til mig med et lille smil.

Endnu engang var jeg bare ladt alene tilbage, som det lille barn jeg åbenbart var. Jeg måtte ikke være med i deres interessante samtaler. Jeg måtte ikke være med til at lege med dem. Jeg måtte ikke se de film som John havde på sin computer.

Jeg måtte intet. Ikke engang på min fødselsdag ville de lade mig være med, selvom jeg var voksen nu. Så gik det op for mig…

De havde ikke vækket mig fra morgenen af som de plejede, ingen af dem havde sagt tillykke til mig eller givet mig nogen gave…

”De har virkelig glemt min fødselsdag,” mumlede jeg lavt til mig selv og holdt min enkelte tåre tilbage. Jeg var voksen nu, jeg skulle ikke græde over materielle goder og en enkelt fødselsdagssang, eller nogle rare, varme ”Tillykke kennie!”. Jeg skulle bare være glad, for det jeg havde, så det ud til.

”Så er det bare os to, bananmælk,” sukkede jeg og tog en enkelt bananmælk ud fra køleskabet før jeg lukkede det igen, med et smæk, som gav et lille ekko i hele lejligheden.

Jeg tog et dybt suk, før jeg ensomt gik tilbage mod mit værelse, med min bananmælk i hånden og sugerøret i munden. Alene og glemt.

Det glæder mig at høre hvad i synes om den. Den virker dog en smule uinteressant i starten, men jeg kan love jer for at den bliver interessant :)
Mit første novelle, Enjoy!


I må gerne kontakte mig hvis i har nogle spørgsmål eller lign.
Keyxd@live.dk
Kommentar