Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Ron og perkerdrengene Kap 12b

(Britt, Ron og perkerdrengene)

Karakter: 5.1/7
Visninger: 9173

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Oralsex, Aldersforskel og Skolesex
Ron og perkerdrengene
Kap. 12 del 2

Mehmed hos El-Yde, del 2

Det kom så overraskende, at Mehmed, som var helt opslugt af den herlige fornemmelse af strømmen på vorterne, ja i hele kroppen, slet ikke nåede at reagere.

Yde fjernede hovedet fra pikken, og klemte lidt mere om nosserne, så Mehmed gav sig. Du bliver bare stående og drejer videre, sagde Yde, ellers tager jeg hårdere fat her, og for at vise, hvad han mente, gav han lige et endnu hårde klem på nosserne.

Mehmed stønnede, nu i en blanding af lyst og smerte, men drejede videre på dynamoen.

Yde havde nu igen Mehmeds pik i munden, og det viste sig hurtigt, at han var en erfaren pikslikker, så Mehmed gav sig helt hen i den dobbelte nydelse af strømmen på vorterne og pikken i en varm mund.

Yde drejede igen på knappen, og Mehmed følte, hvordan strømmen nu blev så kraftig, at den var på grænsen mellem nydelse og smerte, men han nød det, og han begyndte samtidig at hugge pikken frem og tilbage i den varme og sugende mund.

Jahhh, åhhh, jahhh, åhhh, jeg koooommmer, jeg koommmmeerrr, og komme, gjorde han, og samtidig med, at det første sprøjt ramte dybt i munden på Yde, skruede han igen på knappen, som nu var oppe på det næsthøjeste, og med den hånd, han stadig havde om Mehmeds nosser, klemte han hårdt til. Denne dobbelte smerte fra nosserne og brystvorterne, fik ham til at komme kraftigere, end nogen sinde før, og samtidig udstødte han høje skrig.

Som hastigheden og styrken af Mehmeds spermudladninger tog af, skruede Yde ned for strømmen og løsnede grebet om nosserne, så da Mehmed med et dybt suk afleverede den sidste ladning i munden på Yde, havde han sluppet sit tag om pungen og slukket for strømmen.

Mehmed sukkede dybt og slap håndtaget på dynamoen og kiggede ned på Ydes grinende ansigt, som netop havde sluppet pikken ud.

Nå, sagde Yde, og satte sig op på stolen igen. Hvad syntes du så om det?

Mehmed havde glemt al sin nervøsitet og pludselige blufærdighed, så han udbrød ganske spontant:

Det var helt fantastisk. Jeg har aldrig oplevet sådan en orgasme før, og jeg har aldrig sprøjtet så meget sperm. Det var bare herligt. Kan vi gøre det igen?

Så, så, små slag, små slag, knægt. Nå, så du kunne lide det, hvad?

Det var, det var bare super.

Og det var vist også super, at vi opdagede nogle af dine skjulte behov, ikke?

Skjulte behov, hvad mener du?

Jeg mener bar det, at du lige som ham Ron kan lide det sådan lidt råt. Du er vel klar iver, at når du kom så vildt, var det fordi jeg skruede op for strømmen og klemte godt til om nosserne.

Gjorde du, det lagde jeg slet ikke mærke til.

Nej, netop. Nå, men vi må hellere komme videre med forretningerne. Nej, lad bare de busker blive nede, det er et ret inspirerende syn. Du burde altid gå uden tøj med den krop og de der kønsdele. Dem kan du godt være stolt af, men det er du vel også.

Jo, jeg klager ikke, men Adibs er alligevel noget større, også selv om han kun går i 9. Du skulle se ham uden tøj.

Jamen jeg siger ikke nej, det må vi se at få arrangeret. Men det var forretningerne. Nu har vi fundet ud af, at du vil sætte strøm til Rons vorter, og måske nok også gemme lidt strøm til dig selv, men var der mere, du havde tænkt på?

Jo, for fanden, efter det her, kan jeg godt sige det, Vi, det vil sige jeg, det vil sige, det var en idé, som Kim kom med den der fredag, at vi skulle sætte strøm til ham, ikke bare til vorterne, men også til nosserne og en stålpik i røven.

Yde kiggede lidt forbavset op på ham. Nu bliver det lidt indviklet, det her. Sagde du ikke, at I var seks perkere om ham Ron, men en, der hedder Kim, er vel ikke perker? Og så den fredag. Der sker åbenbart forskelligt sådan om fredagen.

Jo, det var den fredag for nogle uger siden, hvor vi havde Ron over bukken i gymnastiksalen, og hvor Kim og Osman og Sa’ad også kom, og hvor vi fangede lærer Jensen, som havde gemt sig i redskabsrummet, og hvor Osman gav Jensens nosser en ordentlig omgang og hvor vi opdagede, at Ron, ja også Jensen, var til den hårde behandling, og hvor vi så alle sammen pulede dem både i hoved og røv, og …

Stop, stop, jeg bliver helt forpustet og kan slet ikke følge med. Den historie, må du fortælle mig en anden gang. Men det var altså den Kim, som satte jer i gang med bælterne og kendte til det med sætte strøm på de ædlere dele.

Jo, sådan var det, og er det noget du også kan hjælpe med, det med nosserne og stålpikken?

Ser du knægt, det her er jo ikke noget, jeg hører om for første gang, og jeg har hjulpet flere med den slags, så jeg har en rigtig god idé om, hvad det er, du har brug for. Ser du, til nosserne går det ikke med krokodillenæb, de sætter sig bare i skindet, og strømmen skulle jo gerne gå direkte i nosserne, for sådan at virke rigtigt, om jeg så må sige. Men da jeg har prøvet det før, så har jeg også lige netop det, du skal bruge. Vent lige lidt – og lad så de bukser blive nede, sagde han, da han rejste sig, og Mehmed havde grebet efter bukserne for at kunne skjule, at pikken igen var ved at rejse sig.

Jo her er de, sagde Yde, da han havde rodet i en kasse. Man har vel styr på sagerne, sagde han og gav Mehmeds halvt rejste pik et dask, da han igen gik hen til sin stol. I hånden holdt han to store stålklemmer, hvor hver halvdel var former som et halvt æg.

Ser du, sagde han og åbnede og lukkede den ene foran sig. Kan du se, hvorfor det lige er sådan en, der skal bruges.

Jo, det er klart, sagde Mehmed med et smil, den kan klemme fat om en af klunkerne.

Rigtigt, og så holder den den fast. Og så har den en anden lille snedig indretning. Når man skruer på den her, sagde han, og pegede på en lille vingeskrue, så kan man stille den til at klemme hårdere eller blødere, men der er hele tide lige så meget plads, så man ikke kommer til at skade spermfabrikken. Kom lidt nærmere, så skal du prøve.

Mehmed trådte helt hen til Yde, som igen tog om Mehmeds pung, trak lidt i den og nulrede den ene sten, så Mehmed udstødte små vellystlyde, og pikken rejste sig til fuld mast. Han holdt nu sådan, at den ene sten pressede huden ud, og forsigtigt anbragte han den store klemme om den og lod den lukke sig om stenen.

Åh, sukkede Mehmed, som havde frygtet endnu en smerte, men kun følte et behageligt tryk på stenen. Åh, det føjes rigtigt godt, altså når den ikke klemmer mere.

Jeg tror nu godt, du også ville kunne lide det, hvis jeg skruede lidt, men det venter vi med til en anden gang. Nu ved du, at jeg har dem, og du kan regne med, at jeg også har den stålpik til røven, og du kan lige regne med, at det er noget, der kan få gang foretagendet, når strømmen går fra røv til nosser, eller omvendt. Og jeg kan se, at bare tanken får den her til både at stå og til at ose, grinede han, og gav Mehmeds pik et par strøg. Så holdt han fast om den og klemte lidt helt oppe ved hovedet, så pikmunden åbnede sig. Og det snakkede ham Kim måske ikke om, men man kan også få en passende stålstang til den her. Hvordan tror du, du ville have det med at få et stålstang sådan lidt tyndere end en blyant stukken ned gennem pikrøret, og så få sat strøm til?

Jo, jo, grinede han, da han så Mehmeds noget forfærdede udtryk. Jeg er sikker på, at sådan en som dig vil elske det, du ved det bare ikke, ikke nu, for der er lang vej endnu.

Hvordan lang vej, hvad mener du?

Jeg mener, at i dag kan det kun blive til det, der skal til for at sætte strøm til brysterne, resten venter vi med. Og så er der også den lille sag med procenterne.

Procenterne?

Ja, jeg giver ti procent, det vil sige, efter du har suttet min pik af.

Suttet din pik? Sagde Mehmed med et forfærdet og forarget udtryk. Du tror da vel ikke, at jeg vil sutte din pik, sådan en er jeg ikke.

Næh, det er du vel ikke, ikke endnu, pikslikkeriet overlader I venligt til Ron, men du vil nu alligevel sutte min pik, og en gang skal jo være den første gang.

Ikke tale om, sagde Mehmed, så vil jeg hellere undvære de ti procent.

Så enkelt er det bare ikke, sagde Yde, det er ti procent med hvad dertil hører, eller det er ingen handel overhovedet. Og for øvrigt har jeg nu siddet med en voldsom stiverik i så lang tid, at den kræver, at blive suttet af. Altså ned på knæ lige her, sagde han og pegede på gulvet lige foran sig.

Mehmed var i syv sind. Han var mere end vild efter at få den dynamoting med sig, men sutte pik, det havde han godt nok aldrig tænkt sig. Eller var det nu også helt rigtigt? Havde han ikke mere end en gang stået og tænkt på, hvordan det ville være, at have en pik i munden, når han så på, hvordan hans kammeraters pikke gik ind og ud af munden på Ron. Og havde den slags tanker ikke sendt gode fornemmelser ned til hans pik, så den hurtigt kom op at stå, efter selv at være blevet suttet af. Og nu stod den stadigvæk, og ham den underlige Yde, havde spændt bæltet op, og var ved at knappe op og trække lynlåsen ned. Uden at tænke over, hvad han gjorde, greb han om sin pik og begyndte at gnide den ganske langsomt, mens han fulgte Ydes bevægelser, og idet pikken kom frem, slikkede han sig om munden.

Yde havde på sin side holdt nøje øje med Mehmeds reaktioner, og han var helt klar over, at han om et øjeblik ville være på knæ foran ham og med hans pik i munden, men han sagde ikke noget.

Nu havde han pikken fremme. Den var lang men ikke særlig tyk, nærmest tynd, og stiv var den. Forhuden var trukket helt tilbage, og pikhovedet glinsede af precum. Så rakte han igen ind i hullet i underbukserne og fiskede nosserne frem. Så sad han der med godterne frit og fristende fremme. Han pressede dem lidt inviterende frem mod Mehmed, og han sank ned på knæ, og havde pludselig et glinsende vådt pikhoved kun få centimeter fra sit ansigt. Han rakte tungen frem og gav hovedet et prøvende slik. Så et til, og et til, og nu slikkede han rundt om hovedet, og nu havde han pikhovedet inde i munden. Hans tilstand kunne vel nærmest karakteriseres som om han var hypnotiseret, for alt, hvad han foretog sig, gjorde han, uden at han overhovedet tænkte andre tanker end disse enkle. Pik, pik og pik i mund, sutte på pik, sutte, sutte, og så klemme med læberne og gynge hovedet op og ned over den fremmede pik. Og han så dem for sig: Hassans pik, Hassan som havde bragt ham sammen med Britt, Rons søster, og som vel var den, de alle sammen kunne takke for alle de fornøjelser, de havde haft de sidste måneder. M’hameds lækre pik, Achmeds og Hamids, og så ikke mindst Adibs fantastiske pik med den sjove kurve, som Ron havde de store problemer med at få ned i halsen. Og han fornemmede på skift, at det var de pikke og ikke Ydes, han havde nede i halsen.

Nede i halsen?!

Jo Yde havde rejst sig og lænet sig ind over Mehmeds hoved, så det bøjede bagud, og så var han begyndt at støde kraftigere og kraftigere frem, så han til sidst var brudt gennem Mehmeds svælg og ned i hans hals. Og ved hvert stød, pressede hans hår-jungle mod Mehmeds næse, så han ikke kunne andet end indsnuse den fremmede lugt af mand og mande sex.

Og han greb igen om sin pik og begyndte at gnide den fanatisk, indtil Yde opdagede, hvad han havde gang i og greb om hans underarme.

Stop det der, det venter vi med til bagefter, nu er det mig, og så stødte han hårdt frem et par gange mere, inden han med et dybt tilfredshedssuk begyndte at tømme sin sæd direkte ned i Mehmeds hals. Efter de første tre sprøjt trak han sig dog så meget tilbage, at han tømte resten ud i Mehmeds mund, så du også kan smage, hvad det er for fine sager, du får hos mig, stønnede han.

Han sank tilbage på sin stol og trak Mehmed op at stå og hen mod sig.

Så mangler vi bare at ordne den her, så du kan se ordentlig ud, når du går herfra sagde han, mens han kiggede beundrende på den dryppende pik lige foran sig. Det var første gang, han havde prøvet at sutte en omskåret pik, og han havde syntes om det.

Efter Mehmed for anden gang havde afleveret sin perkersæd i mund og hals på Yde, trak han sig pludselig ud, så det sidste sprøjt havnede i Ydes ansigt.

Det klæder dig, sagde han grinende, mens han trak sine bukser op.

Det skal du få betalt, hiksede Yde, men det kan vente til en anden gang.

Han rejste sig og bragte sit tøj i orden, inden han begyndte at pakke Mehmeds indkøb sammen.

Husk, at jeg også giver procenter næste gang, sagde han, og hvis du tager en af dine venner med, kunne det måske blive til 20%, grinede han. Ikke mindst, hvis det bliver ham Adib, som du siger har en helt særlig pik. Og så ham Ron, jeres legetøj. Kunne du ikke sende ham hen til mig, jeg kunne godt tænke mig også at lege lidt med ham.

Da Mehmed havde betalt, meget mindre, end han havde regnet med, vendte han sig med hånden på dørhåndtaget.

Ham Andersen, altså fysiklærer Andersen, får han også procenter?

Yde kiggede lidt forundret op på drengen. Så smilede han skævt.

Du er ikke så dum, som du ser ud til knægt, men jeg fortæller ikke om mine kunder til nogen, heller ikke om dig. Men jeg tror, du kan håndtere oplysningen på en fornuftig måde. Jo, Andersen får også procenter, det gør de fleste af mine kunder.

Fortsættes

Kommentar

Navn:Bijens
Dato:02/10 2012
det er vildt - jeg kan næsten ikke vente til du lægger fortsættelsen ind