Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Ron og perkerdrengene kap 13

(Britt, Ron og perkerdrengene)

Karakter: 4.6/5
Visninger: 8715

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Skolesex
Ron og perkerdrengene

Kap.13 I seng med engelsklærerinden
Personer: Ron, Alice (engelsklærerinden), Mehmed og Adib

I engelsktimen om torsdagen vandrer Alice som sædvanligt op og ned ad rækkerne, mens eleverne sidder og arbejder med teksten. Hun standser her og der og kigger på, hvad der bliver skrevet, og anden gang, hvor hun standser ved Rons plads, lægger hun hurtigt en lille lap papir på hans bog, og straks går hun videre. Hurtigt puffer Ron papirlappen ind under bogen, så ingen skulle se det, idet han ikke havde svært ved at regne ud, at det skulle holdes hemmeligt.

Mehmet havde dog set, hvad der foregik, og da han og Adib efter timen passede Ron op i skolegården, varede det ikke længe, før Ron havde røbet, at der stod en adresse og et tidspunkt aftenen efter. Hun er sgu ude efter din pik, grinede Adib. Ved I hvad, det her må vi gøre noget ud af. Hvad med at vi giver hende tre pikke i stedet for kun en? Det vil hun sikkert elske, grinde Mehmed. Ron var lidt mere i tvivl om, hvordan det skulle foregå, men at hende engelsklærerinden var ude efter hans pik, tvivlede han ikke på, og han havde heller ikke noget imod at stille den til rådighed, og for en gangs skyld selv få pikken i et hul, og så endda i en rigtig kusse. Men hvorfor skulle nu Adib og Mehmed absolut blande sig i det. Han har dog intet valg, men får besked på, at han skal sørge for at finde en lejlighed til at låse døren op, så de to kan konne stille og ubemærket ind. Du siger bare at du skal ud og pisse, lige inden du stikker pikken ind. Så kommer vi lige så stille og blander os i legen, grinede Adib.


Aftenen efter står Ron uden for engelsklærerindens dør.
Det varer lidt, inden han får taget mod til sig og trykker på ringeklokken. Som sædvanlig har han ikke underbukser på, men til gengæld den der dildo med fjernbetjening oppe i røven. Det var også noget, Adib og Mehmed havde forlangt, og derfor havde han selvfølgelig også allerede stivpik.
Det er da også det første, Alice lægger mærke til, da hun lukker døren op. Selv er hun i en morgen – eller aften – kåbe, og som det snart viser sig med ingenting under. Hun får dårligt nok låst døren, efter hun har trukket Ron indenfor, før hun har sin ene hånd på pikbulen, mens hun med den anden tager ham om nakken og giver han et dybt kys.
Åhm hvor har jeg længtes efter den her, sukker hun og gnider pikbulen, mens hun med den anden hånd spænder bæltet op, løsner knappen og trætter lynlåsen ned. Så synker hun ned på knæ samtidig med, at hun trækker Rons bukser ned til anklerne.

Nejh, hvor er den dejlig, sukker hun, tager med et fast tag om skaftet med den ene hånd og om nosserne med den anden, og et øjeblik efter har hun den i munden.

Alice får hurtigt tøjet af Ron, sutter ham af første gang allerede i entreen, hvor også hendes kåbe på magisk vis åbner sig og derved fremviser en nøgen krop med spændte bryster og blodfyldte skamlæber.
Så leder hun med en hånd om Rons stadig stive pik ham ind i soveværelset. Her ryster hun kåben af sig. Snart ligger hun med benene spredt og knæene løftet. Et øjeblik tøver Ron lidt rystet over det ret uvante syn, men så mindes ham med et om den gang i skurvognen med perkerne, da han blev introduceret til pigekusser i form af søster Brits. Han husker på, hvordan Sa’ad lærte ham, hvordan man behandler en piges kusse og ikke mindst deres klitoris. Han sænker hovedet ned til den våde kusse, lader næsen glide op og ned i spalten, mens han indsnuser den fremmede duft. Så begynder han at slikke opad i den, indtil hans tunge når den stive klit. Mens han ivrigt slikker på den skiftevis med små bid i den, sukker og stønner Alice og går fra den ene orgasme til den anden. ÅH Ron, det er skønt, åhhh, bliv ved, hårdere åhhh jahh, sådan.
Pludselig begynder dildoen i Rons røv at vibrere. Det giver et sæt i ham, og pludselig kommer han i tanker om døren, som han skulle låse op. Et øjeblik overvejer han at lade være, men en blanding af frygt for, hvordan de vil hævne sig, og en nysgerrighed efter, hvad de kan finde på, når de kommer ind, får ham til at ombestemme sig.

Hvad sker der, Ron, hvorfor holder …
Jeg smutter lige ud og pisser, siger han og rejser sig fra den knælende stilling. Og faktisk skulle han pisse, hvad han så gør med åben dør, så Alice kan høre det plaske, og i ly af lyden fra toilettet, da han trækker ud, får han drejet nøglen. Sikkerhedskæden havde Alice ikke haft tid til at sætte på.

Tilbage i soveværelset, stadig med dildoen vibrerende i røven, hvilket får hans pik til at stå til det yderste, er han ikke længe om at komme op i sengen og ligge på knæ mellem Alices ben.
Åhhh Ron, kom så me den, stik din dejlige pik ind. Kom så, åhh ja, sådan sukker hun, da Ron sænker sig ind i hende. Hun slår benene om Rons ryg, mens han hamrer sin pik ind og ud i hendes våde, liderlige kusse, mens de stønner i takt.

Ingen af dem hører, at entredøren stille bliver åbnet og lige så stille lukket igen, og nøglen drejet om, og ingen af dem ser de to skikkelser, før de står ved hver sin side af sengen og på en gang bøjer sig ned og griber om et af de faste bryster.

Bare fortsæt, griner Mehmed, mens han ælter det bryst, han har fat i, mens Adib, for ham er det, kniber og vrider i vorten på det andet. Alice stønner og klynker, at det gør ondt, og Ron er gået i stå. Han får et hårdt slag i bagen af Adib med ordre om at komme i gang igen, og han og Mehmed fortsætter uanfægtet deres angreb på Alices babser.

Ron får igen gang i knepperiet, nu endnu mere tændt ved de andres nærvær og synet af den behandling, de giver den stønnende lærerindes bryster.
Av, åh, nej, uhhh, jahhh, avvvv, stoppp, åhhhh osv
Hvad er det, du vil fortælle os, griner Mehmed, skal vi holde op, eller hvad, og så giver han tegn til Adib, at han skal holde inde.

Åhh, jaaa, jeg mener nejjj, det gør ikke noget, det gør ondt, men det er dejligt.
Og så går de til den igen, nu endnu hårdere, og Ron puler løs, nu ved at være inde i opløbet.

Mon ikke også du kunne tænke dig at prøve et par perkerpikke, griner Adib. Han har med den anden hånd fået trukket træningsbukserne ned, og fremviser nu sin stive, glinsende perkerstang. Kom med hånden, siger han og tager fat i hendes ene hånd og fører den til pikken. Tag om den, føl på den og glæd dig. Starks lukker Alices hånd sig om den og hun sukker endnu mere. Åhh ja, den er stor, giv mig den, knep mig med den. Nu har også Mehmed fået sin frem og fået Alice til at gribe om den. Åhh, åhh, Ron, Ron, det er godt, hårdere, hårdere, og samtidig, åhh de er dejlige.

Sut lidt på den, siger Mehmed og trækker Alices hoved hen mod pikhovedet, og det lader hun sig ikke sige to gange. Så bliver det Adibs tur. Han har fået sparket træningsbukserne helt af og er kommet op på knæ i sengen, så han nu rigtigt kan fodre engelsklærerinden med sin stang og hun sutter vildt på den. Du er vist en overliderlig engelsklærerinde, hvad, griner Adib. Det her har du nok drømt i mange engelsktimer og mange nætter, så det her ser ud til at blive din drømme aften.

Ja, griner Mehmed, hvordan mon du vil have det i timerne fremover, når der sidder tre pikke i klassen, som har været oppe i dig? Mon ikke det vil sive lifligt i skridtet?

Nå, var det godt Ron? Grinede Mehmed, efter Ron med dybe suk havde sendt sit livs største lasdninger op i Alices kusse. De var bestemt ikke blevet mindre af, at den dildo pressede og vibrerede mod hans prostata.
Var det ddin første kusse? Nej for resten, du havde jo også pikken oppe i din søsters fisse den gagn i skurvognen, grinede han.

Men nu hastede det for de to perkerdrenge, så et øjeblik efter havde de både engelsklærerinden og Ron liggende med knæene trukket op under sig og bagenden strittende ud af fodenden. Adib havde i et enkelt hårdt stød sænket sin perkerstang op til nosserne i lærerindens kusse, mens Mehmed med ikke mindre kraft havde placeret sin hårde stang dybt i Rons erstatning for en rigtig kusse.
Sengen gyngede og dunkede mod væggen, så naboerne, der havde soveværelse på den anden side, ikke kunne være det mindste i tvivl om, hvad der foregik inde hos den unge lærerinde. Hvis væggene ikke var ekstremt lydtætte – hvad de ikke var – så kunne de heller ikke undgå at høre de højlydte menneskelige lyde, som var en kaotisk blanding af perkerdrengenes grynt og støn og de små skrig og ”ak-ker” og ”åh-er”, der kom fra de to, som blev så grundigt pulet. Samtidig nærmest konkurerede Ron og Alice om at tigge om mere pik og hårdere pik, uanset at de næppe ville have kunnet tage noget endnu hårde, end det, de fik.
Efter en fem minutters tid byttede de, så det nu var Mehmed, der hamrede i Alices kusse, og Adibs lidt krogede p0ik, der udforskede Rons røv fra alle vinkler.

De havde begge sendt deres spermladninger op i de respektive kanaler, men det var slet ikke nok til at slække på deres erektioner. Mehmed havde i lidt tid stirret på det ekstra hul, som Alice fremviste ovenfor hullet med den arbejdende pik, og han begyndte at massere det, med endnu højere støn fra Alice til følge.
Nå, det er også noget, du kan lide, grinede han. Mon du nogensinde har haft noget oppe der? Han fugtede en finger i den sperm, der sivede ud af Alices kusse, og prtessede den mod det snævre, rynkede, men helt hårløse hul.
Hvad siger du, gentog han, mens han nu pressede fingeren ind. Har du haft noget heroppe før?
Åh, ja, stønnede Alice, nej mener jeg, nejjj, men åhhh ja, det er godt, stønnede hun, mens Mehmed nu var i gang med at køre fingeren ud og ind.
Se lige her Adib, jeg tror sgu, det er noget hun kan lide det her, og så pressede han fingeren helt ind.
Ja, jeg ser det, grinede. Adib, hvad med at prøve med to fingre?
Inden længe havde Mehmed ikke kun to, men tre fingre inde i det snæve hul, og lærerinden jamrede og stønnede.
Det er sgu helt skægt, det her, udbrød Mehmed, jeg kan mærke fingrene på pikken og mærke, hvordan pikken arbejder frem og tilbage.
Jeg får en idé, udbrød Mehmed. Kan du huske den gang i skurvognen, Ron, hvor du havde din pik i Britts røvhul, mens Saad knæppede hende i kussen? Hvad med at prøve det. Adib?

De blev hurtigt enige om, at Mehmed skulle tage det nye hul og Adib det kendte. De fik Ron og lærerinden ud på gulvet, og Mehmed lagde sig på ryggen i sengen med den stadig fuldt erigerede pik stikkende lige op i luften. Alice blev dirigeret op i sengen, og med dirrende krop af ophidselse og nervøsitet placerede hus sig med ryggen til Mehmeds hoved og røvhullet lige over hans pikhoved. Mens han holdt om pikken med et fast greb, dirigerede han den, så hun langsomt kunne sænke sig ned over den.
Ååååh, åååh, aavvv, uhhh, stønnede hun, den er sååå stttooorrr, aaahhh!
Men længere og længere ned kom hun, hun ville det endnu mere end perkerdrengene. Ind imellem trak hun sig forsigtigt lidt opad og lod sig så igen synke ned, så den trængte endnu et stykke ind, og på den måde endte hun med at sidde på Mehmeds mave med den store pæl begravet i sin tarm.
Åååhh, sukkede hun, det er pragtfuldt. Kom så Adib, nu er det din tur. Kom med din herlige kneppestang. Fyld min kusse som Mehmed fylder min røv, og tag dem aldrig ud igen!
Adib skubbede lærerinden bagud, så hun hvilede på Mehmeds mave og bryst, så knælede han mellem Mehmeds spredte ben, styrede pikken mod den dryppende og spermvåde kusse, lænede sig frem og med et grynt fra ham selv, et suk fra Mehmed og et lille skrig fra lærerinden sank han ind i hende.
Åh, Adib, det er fantastisk, sukkede Mehmed, jeg kan mærke din pik gnide hen over min ved hvert stød.
Ja, og jeg kan mærke din, grinede Adib.
Alice havde ingen anelse om, hvor mange gange hun havde haft orgasme den aften, men hun følte sig så fyldt op som ingensinde og fuldstændig lykkelig. Hun havde ingen tanker om i går eller i morgen eller om hvordan tilværelsen viller være på skolen efter det her. Hun var kun røv og kusse. Kun de små korte stød fra Mehmed og kun den vidunderlige gniden af Adibs fede pik mod de nu totalt ophovne, ømme og følsomme skamlæber, og den vidunderlige massage af klitoris. Og hun kom igen og igen indtil det endelig stoppede efter at Adib og Mehmed næsten samtidig havde udtømt sig i hver sin kanal.

Adib var faldet sammen hen over lærerinden, hvorefter alle tre faldt om på siden, og her lå de i flere minutter, inden de langsomt kom til sig selv igen.
Alice rullede sig forsigtigt hen over Mehmed og steg ud af sengen, hvorefter hun listede ud på toilettet. Adib og Mehmed lå begge på ryggen med de glinsende våde, halvstive pikke hvilende hen over et lår.

Ron havde fulgt skuespillet med stigende ophidselse, og nu stod han med halvåben mund og dunkende hård pik og kiggede på de to perkerdrenge i sengen og ikke mindst på deres flotte pikke. De to i sengen hviskede kort til hinanden.
Nå, Ron, det var måske noget, du også kunne tænke dig at prøve, sagde Adib.
Ja, det så helt fantastisk ud, sukkede Ron.
Kom her og leg lidt med min pik, så bliver den nok stiv igen, sagde Adib, tog om den og viftede lidt med den.
Perkerdrengene levede op til deres ry, så efter et par minutters sutten og gniden var Adib igen så hård, som om han slet ikke allerede havde spermet fem gange den aften.
Se mig i øjnene, mens du sætter dig på den. Det skulle ikke være svært, du har jo allerede haft den deroppe for lidt siden, og godt smurt er hullet vel også, grinede han.
Det var ikke lige det, Ron havde forestillet sig med også at prøve sådan et dobbelt fuck, men den næsten sorte pik virkede dragende og røvhullet kløede efter mere pik, så lidt efter sank han sukkende ned uver den, og aldrig så snart han havde den helt i bund, før han begyndte at bevæge røven op og ned, mens han nød den let krummede piks gniden mod røvlæber og glædesknoppen imde i tarmen.
Jaah. Jahh, ååhh ååhh, stønnede han, mens han hoppede op og ned af den stive pæl. Han bemærkede først ikke, hvordan Mehmed bag ved ham holdt en finger hen mod Adibs pik, så fingeren gled med op gennem ringmusklen. Først da det ikke længere var kun en finger, men tre, mærkede han det ekstra pres mod røvlæber og ringmuskel.
Hvad laver du Mehmed, råber Ron. Det gør ondt, du sprænger min røv.
Sludder griner Mehmed og presser Rons overkrop ned mod Adibs, så der bliver lettere adgang til det ellers i forvejen godt fyldte røvhul.
Så kravlede han op i sengen med knæene på hver side af Adibs lår, og igen pressede han de tre fingre op langs Adibs pik, mens Ron stønnende gav ondt af sig.

Hold op Mehmed, du splitter mig, stønnede han, men Mehmed holdt ikke op, tvært imod fortsatte han med at gnide fingrene ind og ud af det godt fyldte røvhul, og lidt efter lidt havde det udviddet sig så meget, at de gled mere uhindret ud og ind, og Rons protester blev svagere.
Så fjernede Mehmed fingrene fra Rons røvhul, men i stedet pressede han pikhovedet mod røvlæberne lige oven over Adibs sorte skaft. Han prøvede med små hårde stød, han pressede mod af alle kræfter og Ron skreg, men ind kom pikken ikke. Efter at have forsøgt i flere minutter, opgav han det forehavende, men fandt så på en anden idé, efter model fra nogle billeder, han havde set på nettet.
Ganske vist var det tegninger, men det skulle prøves. Den ene tegning viste to fyre på en seng. De lå sådan, at deres pikke stak op lige ved siden af hinanden. Den ene af fyrene holdt dem fast sammen, mens en tredje fyr stod over dem og var ved at sænke sin røv ned mod de to pikke, mens han med begge hænder holdt røvballerne spredt, så røvhullet var mere end klart til at tage begge pikke på en gang. På det andet billede var fyren over pikkene bundet sammen med lårene presset mod mave og bryst, og med reb og trisser var nogle ekstra fyre med at sænke ham ned mod pikkene. Meget inspirerende med lidt vold, men det fik vente til en anden gang.
Efter en del banden og latter lykkedes det virkelig Hamid og Acib at få anbragt sig sådan, at deres pikke lænede sig mod hinanden. Og det skal siges, at det var noget at kigge på. Begge store, fede og stive, og den ene lys og den anden næsten sort. Og både Ron og Alice, som Vr kommet tilbage fra badeværelset, nu med badekåben på, men ikke lukket, stirrede fascinerede på tabloet i sengen. Men der var et problem, for ganske vist startede de opad sammen fra roden, men et stykke oppe begyndte den bøjning i Adibs pik, som endte ned, ar pikhovedet var mindst 3 centimeter fra Hamids.
For satan, Alice, se at gøre dig nyttig. Hold om de to pikhoveder, så de er samlet, og Ron, se så at komme op på plads.
Ron kom op og gjorde sig parat, både nervøs og super tændt ved tanken om på en gang at få de to pikke op i røven.
Men lige meget hvordan Alice prøvede at få pikhovederne presset sammen, lykkedes det ikke. Det end Men lige meget hvordan Alice prøvede at få pikhovederne presset sammen, lykkedes det ikke. Det engte med, at de alle brød ud i et grineanfald, der ingen ende ville tage.
Til sidst lykkedes det Mehmed at få fremstammet: Adib. Du kommer sgu til at gå til lægen og få den krummerik rettet ud.
Ikke tale om, hiksede Adib. Sådan er min pik, og den er jeg stolt af. Og for øvrigt så er pigerne og også Ron vilde med den. Ikke også Ron og Alice? Og så faldt han igen tilbage på sengen og grinede videre.

Ja, sådan endte så ikke bare dette kapitel, men hele historien o, Ron, Britt og Perkerdrengene.
Men fortvivl ikke! Hvis du endnu ikke har læst alle mine andre historier her på siden, skal der nok være en eller anden af dem, der kan sætte gang i safterne – og så er der for øvrigt en række nye historier på vej.
Tak til alle trofaste læsere, det er jer, jeg skriver til.
Oleole13
Ole1313ole@yahoo.com

te med, at de alle brød ud i et grineanfald, der ingen ende ville tage.
Til sidst lykkedes det Mehmed at få fremstammet: Adib. Du kommer sgu til at gå til lægen og få den krummerik rettet ud.
Ikke tale om, hiksede Adib. Sådan er min pik, og den er jeg stolt af. Og for øvrigt så er pigerne og også Ron vilde med den. Ikke også Ron og Alice? Og så faldt han igen tilbage på sengen og grinede videre.

Ja, sådan endte så ikke bare dette kapitel, men hele historien o, Ron, Britt og Perkerdrengene.
Men fortvivl ikke! Hvis du endnu ikke har læst alle mine andre historier her på siden, skal der nok være en eller anden af dem, der kan sætte gang i safterne – og så er der for øvrigt en række nye historier på vej.
Tak til alle trofaste læsere, det er jer, jeg skriver til.
Oleole13
Ole1313ole@yahoo.com

Kommentar

Navn:Baggy-boys
Dato:23/02 2013
Hej Ole, det var da dejligt endeligt at få endnu et afsnit af denne super frække novelle serie, jeg håber da ikke der går flere måneder inden vi får flere afsnit :-)