Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Ung og pervers del 2

(Ung og pervers)

Karakter: 4.8/6
Visninger: 8696

Af: Erling.

Læs flere noveller af:
» Erling.

Skriv til:
» Erling
Del 2.: Moster og Onkel.

Som nævnt i 1. del er min pap mor tvilling og hendes søster, som hedder Susanne (jeg kalder hende altid moster Sussi eller bare Sussi) er gift med Michael og bor på landet.

Min mor og moster Sussi er begge 42 år og de ligner hinanden som 2 dråber vand. Små, slanke, lyshårede med en lille pariserrøv og små strittende bryster og onkel Michael, som er bankmand, er en nydelig, slank man på 45 år med en veltrænet krop. De driver sammen et lille fritidslandbrug som moster passer men onkel er på arbejde.

Da Leif og jeg var blevet konfirmeret og begge to fyldt 15 år fik vi lov til at komme på sommerferie hos moster og onkel i 14. dage.

Vi var meget glade og opstemte da vi tog toget hjemmefra og undervej talte vi om alt det vi skulle lave med hinanden når vi nu kom på landet. Der måtte absolut være mange steder vi kunne gemme os og lege vore "forbudte" lege sammen. Heldigvis havde vi fået en kupé for os selv, så ingen kunne høre vores frække snak og vi kunne da også komme til at kæle lidt for hinanden uden på shortsene.

Godt liderlige og sikkert også røde i hovedet steg vi af toget hvor moster Sussi stod og ventede på os. Vi kørte hjem til deres ejendom hvor vi blev installeret på et karlekammer.

Resten af den 1. dag gik med at se os omkring på gården, spise aftensmad og hygge os. Onkel havde ikke fri så han kunne ikke være sammen med os i dagtimerne, men på sådan en gård var der nok at tage sig til så vi ville ikke komme til at kede os.

Næste dag hjalp vi moster med at ordne køkkenhave, pudse vinduer m.m. Efter at vi havde spist frokost skulle hun til byen for at købe ind og sagde til os at hun ville være tilbage i løbet af et par timer.

Lige så snart vi havde set bilen forsvinde skyndte vi os op på kammeret og smed tøjet.

Vi kyssede hinanden og gramsede på vores pikke som stod stive ud i luften. Vi opdagede nogle kroge i loftbjælkerne (hvad de havde været brugt til kommer jeg til i et senere afsnit), så vi skyndte os at finde noget reb og så bandt Leif mig til krogene så jeg stod med armene strakt op over hovedet.

Nu var det så min tur til at få en røvfuld og snart genlød kammeret af klask og støn. Det var så dejligt at stå helt uden at kunne gøre noget og så bare få en rigtig lækker røvfuld og min pik var da også helt stiv til sidst.

Leif legede med mit hul og spillede min pik så jeg næsten ikke kunne holde mig. Han spyttede på sine fingre og gjorde min røv godt våd for så at presse sin pik op i mig. Hans pik er ikke så stor og temmelig slank så den gled nemt op. Han kneppede mig helt vildt mens jeg bare hang og dinglede i rebene.

Pludselig, mens det gik mest vildt for sig hørte vi at døren ind til vores kammer blev åbnet. Forskrækket kiggede vi begge to hen imod den og ind trådte moster Sussi. "Nå, her gemmer i jer" sagde hun og standsede så op da hun så hvad vi havde gang i.

"Så. for søren" tænkte jeg, "nu får vi ballade og bliver sendt hjem" men moster sagde ikke noget. Hun fik bare sådan et mærkeligt blik og begyndte ganske langsom at gå hen i mod os.

"Sådan et par slemme drenge" sagde hun stille, "i trænger da vist til lidt opdragelse". Vi kiggede skamfuldt på hinanden og viste ikke hvad vi skulle sige. Pikkene blev langsomt slappe og hang til sidst begge to med lidt presperm dryppende ned på gulvet.

Moster gik hen til Leif og tog hans slappe pik mellem sine slanke fingre. "Nå, Leif, skal vi se om vi kan få gjort dig kampklar igen" sagde hun mens hun begyndte at spille hans pik. Lettede og overrasket kom der liv i os begge to igen og snart stod pikkene igen stive og strunke ud fra os.

"Lad mig se dig kneppe min lille nevø" sagde moster til Leif og han betænkte sig ikke 2 gange men fortsatte hvor han var sluppet. Moster forlod os og vi tænkte begge to på hvad hun mon havde tænkt sig med os. Svaret fik vi ret hurtigt, for da hun vendte tilbage var hun iført en lille ½ skåls læder BH, læder g-streng trusser og lange støvler, alt i sort. Hun så virkelig frækt og dejlig ud med hendes små bryster ude af Bh'en og den lille frække røv flot indrammet i de sorte trusser, men vi kom hurtigt ned på jorden igen da vi så hvad hun hældte ud på sengen fra den pose hun havde haft med. Dildoer, piske og klemmer kom til syne og hun gik hen og valgte en dildo med lange latex bånd på. Da hun kom hen til os svingede hun pludselig dildo-pisken og ramte Leif på balderne, hvilket resulterede i at han stødte fremad og bankede sin pik langt op i min røv. "Av" sagde han, dog ikke med meget overbevisning i stemmen for jeg tror at slaget havde gjort ham endnu mere liderlig. Moster fortsatte med at piske ham og han fortsatte med at kneppe mig hårdt og dybt.

Efter en tid stoppede moster og gik igen hen til sengen. Med ryggen til os tog hun sine trusser af og tog i stedet et andet par på. Vi kunne ikke rigtigt se hvad hun lavede men da hun vendte sig om havde hun en pik strittende ud fra trusserne.

"Ja, sådan én har i vel aldrig set før. Det hedder en strap-on og nu skal i begge to få lov til at finde ud af hvad den kan bruges til", sagde hun med et skræmmende smil.

"Flyt dig" kommanderede hun til Leif og han trak sig ud af mig. Moster stillede sig bag ved mig og pressede dildoen op i mig. Det var meget større end Leif's drengepik og ved gjorde vildt ondt at få den op. Jeg gav et skrig fra mig men moster var nådesløs. Hun bankede pik ud og ind af mit stakkels, ømme røvhul. "Sådan straffer vi ulydige drenge her hos os" sagde hun. "Bare vent til onkel Michael får dette her at vide".

"Uha" tænkte jeg. Jeg havde håbet at hun ville holde det for sig selv, men det havde hun åbenbart ikke tænkt sig.

"Sut hans pik" sagde moster til Leif, som skyndte sig at sætte sig foran mig og tage min pik i munden.

For hvert stød moster gav mig i min ømme røv forsvandt min pik dybt i Leif's mund. Jeg kunne høre på ham at den af og til var meget dybt nede i hans hals, men han klarede det og det lykkedes også for ham at sluge alt min sperm da jeg til sidst ikke kunne holde mig mere. Moster trak pikke ud af mig og smed trusserne igen. Hun lagde sig på sengen med benene spredt så vi kunne se hendes glatbarberede fisse med de store skamlæber. Måbende kiggede vi begge to. Sådan én havde vi aldrig set før, og dem vi havde set i bladene havde alle hår på, så det var virkeligt et nyt, men lækkert syn vi her fik.

"Slik mig" sagde moster til mig, og jeg skyndte mig at dykke ned i hendes skridt og begyndte at slikke hende. Hun tog fat i mit hår og styrede min mund derhen hvor hun gerne vil have den. Jeg må åbenbart have ramt hende de rigtige steder for hun begyndte at stønne og rotere med underlivet. Hun tog ekstra hårdt fat i mit hår med begge hænder og pressede mit ansigt ind imod hendes fisse og så skreg hun pludselig helt vildt og jeg mærkede hvordan det sprøjtede fra hendes fisse. Jeg skyndte mig at lappe det hele i mig for det smagte pragtfuldt. Så skubbede hun mig væk og sagde til Leif at han skulle kneppe hende. Han stillede sig foran hende og hun styrede hans pik ind i fissen og så kneppede han bare løs som han tidligere havde gjort i min røv.

Jeg var efterhånden blevet godt liderlig igen og kunne ikke styre mig, så jeg tog en anden pisk fra sengen og stillede mig bagved Leif og begyndte at lade pisken danse hen over han hoppende røvballer. Først slog jeg forsigtigt men da jeg kunne høre på hans stønnen at han godt kunne lide det begyndte jeg at slå hårdere og hårdere. Til slut kom han i et mægtigt brøl samtidig med at moster fik endnu en kæmpe orgasme.

"Nu går i ned på badeværelset og lægger jer på gulvet begge to, jeg kommer om lidt når jeg har ryddet op her" sagde moster. Vi skyndte os at adlyde da vi ikke turde at trodse hende og snart lå vi begge to nede på det kolde badeværelsesgulv.

Moster Sussi kom ind, helt nøgen og stillede sig med spredte ben over vores ansigter. "Åbn jeres munde" sagde hun mens hun spredte skamlæberne og snart fossede hendes varme pis ud af fissen og ned over vores ansigter og i vores mund.

"Drik min champagne" sagde moster "og glæd Jer til i aften, for så skal onkel og jeg hygge os med Jer.

Efter at hun var færdig med at tisse beordrede hun os i bad og sagde at hun havde lagt noget tøj frem til os oppe på kammeret som vi skulle have på til aftensmaden.
Kommentar