Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Nadver i natten

Karakter: 4.3/6
Visninger: 8825

Af: The Scariet.

Læs flere noveller af:
» The Scariet.

Skriv til:
» The Scariet
Tags: Unge, Offentligt, Oralsex, Aldersforskel og Onani
Klokken var lidt i midnat, og der var helt stille i det store parcelhus – Lukas’ forældre og lillebror var for længst gået til ro, men på det store kælderværelse, var skrivebordslampen stadigvæk tændt, for Lukas sad stadigvæk og surfede rundt på boyfriend. Lukas var 16 år, og havde det sidste års tid været ret sikker på, at han var til fyre. Han havde kun turde snakke med sin bedste veninde om det, og hun foreslog ham at snakke med nogle andres homoseksuelle, så det var det han gjorde. Han sad og chattede med en homoseksuel mand i trediverne, som prøvede at hjælpe Lukas.

Pludselig dumpede der en anden besked ind: ”Godaften Angelboy ;-)”. Det var profilen ”Natdyr”, som var en fyr på 22 der søgte sextræf. Ham og Lukas havde skrevet sammen aftenen forinden, og fyren mente kun at Lukas kunne finde ud af om han var til fyre, ved at prøve at være sammen med en fyr. Lukas klikkede ind på Natdyrets profil. Der var ingen ansigtsbilleder, kun erotiske billeder af fyrens flotte sixpack og en stor glat pik på 21 cm. Lukas kunne ikke andet end at tænde på det.

Den ældre mand skrev godnat og loggede af. En ny besked dumpede ind: ”Hva’, er det i aften vi skal ta’ den der møgdom? Jeg er super frisk!”. Lukas’ hjerte hamrede – han havde endnu ikke prøvet at få et decideret sextilbud før. Og han kunne mærke en lyst et sted indeni, men samtidig med havde han bare lyst til at logge af. Natdyret var en meget erfaren person – eller, det tydede hans mange frække oplevelser i dagbogen i hvert fald på. Lukas var en splejset jomfru, som var en smule blufærdig. ”Jeg ved ikke rigtig om det er en god idé”, skrev Lukas. ”Kedeligt! Man scorer sgu ik’ en fyr når man er kedelig!”. Lukas tænkte lidt, skrev ”ok”, sendte den og fortrød med det samme. Natdyret skrev at de skulle mødes en halv time senere foran en kirke, som lå i nærheden af Lukas. Lukas ville vide hvorfor, men Natdyret loggede af.

Lukas gik ud på badeværelset, han havde sit eget badeværelse i kælderen, børstede sin tænder, tog sit overtøj på, og gik derefter ud af den specielle kælderindgang. Han tog lydløst sin cykel, og rullede af sted. Hans hjerte bankede og det svimlede for hans øjne. Han var en genert dreng, og han gjorde aldrig sådan noget – hvad var det dog han havde gang i?

Ude foran kirken ventede Natdyret. Han havde mørkebrunt hår og brune øjne. Han smilede stort da Lukas kom hen til ham. ”Wow – du ligner mere en engel i virkeligheden end du gør på billederne. Sådan en rigtig artig dreng. Det skal vi nok få gjort noget ved.” Natdyret tog fat i Lukas’ hånd, og begyndte at gå ind på kirkegården. Det var mærkeligt for Lukas at gå side om side med en dreng, og så holde ham i hånden. Der var noget rart over den følelse.

De kom hen til våbenhuset, og Natdyret låste døren op og gik ind. ”Hvorfor har du nøgle til kirken?” Natdyret smilede kækt. ”Jeg gør rent. Skodjob, men studiejobs hænger jo ikke på træerne”. Lukas fulgte med videre ind i selve kirken, hvor de fortsatte op gennem skibet. ”Du har vel ikke tænkt dig at vi skal gøre det herinde?” Natdyret nikkede grinende. ”Men, det kan man da ikke…” sagde Lukas chokeret. ”Tror du på Gud?” Lukas rystede på hovedet. ”Så er det jo bare en bygning.” Sagde Natdyret og klappede Lukas bagi. Han åbnede en sportstaske, hev noget hvidt op, og smed det på en bænk. ”Tag der her på!” sagde han, og forsvandt om bag altertavlen.

Lukas samlede det hvide op. Det var et englekostume. Lukas brød sig ikke rigtig om ideen, men han tog alt andet end underbukserne af, og iførte sig så den hvide kjole og englevingerne. Derefter gik han op til alteret, og stod lidt og betragtede Jesus på korset. Så kom Natdyret frem igen – han var kun iført et par stramme, røde latexunderbukser med lynlås foran. Man kunne se en tydelig bule bag det stive latex. Derudover havde han en bøjle med et par røde djævlehorn i håret. Lukas grinede, det var lidt stereotypt. ”Du skal sgu ikke grine. Ned på knæ, der er nadver!” Lukas knælede på bænken foran alteret som ved en rigtig nadver, og afventede med stor hjertebanken. Natdyret kom hen til ham, tog fat under hans hage og løftede hans hoved så han så op i Natdyrets fedtede smil. Natdyret fattede sig, og fandt en alvorlig mine, hvorpå han sagde: ”Tag dette og spis det; det er mit legeme, som gives for jer. Gør dette til min ihukommelse!”

I samme øjeblik lynede Natdyret lynlåsen ned med sin anden hånd, og den store, stive pik sprang frem. Lukas gjorde store øjne – han havde aldrig været så tæt på en anden drengs pik, og han havde heller aldrig set så stor en pik i virkeligheden. Natdyret, som stadigvæk havde et fast greb om, førte sit pikhoved hen til Lukas’ læber, som forsigtigt gik op. Så snart der var en lille sprække, pressede Natdyret til, og lod pikken glide ind. Men der skete ikke så meget fra Lukas’ side, han vidste tydeligvis ikke rigtig hvad han skulle gøre. ”Har du aldrig set porno?” Lukas nikkede – han kunne ikke rigtig svare, for han havde munden fuld. ”Så gør som dem”. Lukas begyndte nu at sutte rigtigt. Han tog fat om pikken, slikkede pikhovedet og begyndte at køre læberne frem og tilbage om pikhovedet. I skiftende tempo suttede han pikken, og han nød det virkelig. Pikken havde en sjov konsistens og en herlig, saltet smag som Lukas syntes om. Natdyret stønnede højlydt mens han kørte hænderne rundt i Lukas’, lyse, pjuskede hår. ”Se på mig!” beordrede Natdyret, og Lukas kiggede op på ham med nogle oprigtige dådyrøjne – Lukas var den perfekte engel. Det uskyldig blik, det lyse blå øjne der funklede i det svage månelys, der skinnede ind gennem kirkevinduerne, og så det store lem der langsomt kørte ind og ud mellem de bløde, omsluttende læber.

Natdyret trak pikken til sig, greb fat om det jernhårde skaft og begyndte at dickslappe det fine engleansigt. En fræk klaskelyd gav genklang i kirken for hvert slag, og spor og savl og presperm satte sig på det hvide ansigt. ”Are you my angelboy” grinede Natdyret, og Lukas nikkede – han var nu helt afslappet og alligevel rasede blodet rundt i hans krop. Natdyret hoppede over knælebænken, og trak heftigt de hvide vinger og den hvide kjole af Lukas, så han sad på gulvet kun iført sine gule og turkisgrønne Björn Borg boxershorts. Natdyret skubbede Lukas omkuld, og kastede sig ned mellem hans ben med hovedet få centimeter fra boxershortsene. Han slikkede lidt på den store bule, og begyndte så at knappe lidt i den og slikke lidt på den uden på stoffet. Han trak lidt ned i kanten på underbukserne, og et lyserødt hoved tittede frem. Han kyssede det højlydt og slikkede heftigt på det, til det var glinsende vådt. Så trak han yderligere ned i kanten, til hele pikken og de dinglende, glatte nosser kom fri. Han tog om de unge 15 centimeter med et fast greb, og trak forsigtigt og langsomt forhuden frem og tilbage over den sitrende glans, mens han slugte nosserne og suttede, sugede og gnavede så Lukas vred sig i ekstase. En nysgerrig pegefinger gled længere ned og fandt den lille bagindgang, hvor den med et svup smuttede ind, og ledte efter G-punktet.

I en hurtig og let bevægelse lod Natdyret nosserne svuppe ud af munden på sig, og begravede i et ordentligt hug hele Lukas’ pik i sin mund. Nu gav Natdyret den hele armen, og han var kendt for at være god til blow. Han vendte og drejede hovedet, suttede af alle sine kræfter, legede med de bløde nosser og det stramme hul, kælede for pikken med tungen og blev belønnet med høje støn fra Lukas, som slet ikke selv havde bemærket sin stønnen – det kom helt automatisk. Det varede dog ikke længe før det begyndte at rykke i den uerfarne pik, og lige så hurtigt som han var begyndt, var Natdyret stoppet igen, og kommet op og stå. Han krængede hurtigt sin latexunderbukser af, og sprang ned, så han sad på hug lige over Lukas’ hoved.

Natdyret pressede med sin ene hånd sin pik nedad, og førte den hurtigt ned i Lukas’ åbne mund. Men denne gang førte han den helt i bund. Lukas fik hurtigt skubbet ham væk. ”Jeg kan ik’ få vejret.” Natdyret så alvorligt på ham. ”Nej, men hvis man skal være rigtig sej, skal man kunne deapthroat, så du ka’ lige så godt lære det”. Natdyret satte sig på gulvet med spredte ben, og fik trukket Lukas om på maven og op på armene som skulle han tage mavebøjninger. Lukas’ hoved var nu lige over den store mundfuld. Natdyret tog fat om Lukas nakke, og trak forsigtigt hans mund ned over glansen, ned over skaftet og helt ned så læberne kyssede roden. Han holdt hovedet der et par sekunder, og lod så Lukas glide op igen. Han hostede og spruttede. ”Klar igen?” spurgte Natdyret med et skævt smil. Lukas nikkede modvilligt, og fik igen ført sine læber helt ned til roden. Da Lukas havde været igennem denne øvelse nogle gange, droppede Natdyret pausen, og lod Lukas’ hoved suse helt op og i bund i et hurtigt tempo. Der kom en skøn smaskende lyd når læberne strøg i ekspresfart op og ned ad skaftet, og der kom nogle halvkvalte lyde fra Lukas, som jo naturligt nok ikke kunne trække vejret. En skummet blanding af presperm og savl sad som mælkeskæg om Lukas’ læber, og hver gang han fik en lille pause, han der en lang savlstreng mellem pikken og Lukas’ glohede mund. Natdyret var mega tændt, og stønnede højlydt.

Efter nogle minutter lod han Lukas slippe, og han skubbede ham tilbage på ryggen og lagde sig oven på ham med ansigtet så tæt på, at deres næser stødte sammen. Der var lange streger af tårer ned ad Lukas’ kender – ikke fordi Lukas var ked af det, men fordi han ikke havde kunnet få vejret. ”Er det for hårdt?” grinede Natdyret. Lukas tænkte sig godt om. ”Det var vildt ubehageligt, men bagefter synes jeg det var ret frækt, bare ikke lige da det stod på.” Natdyret smilede. ”Er du klar til mere?” Lukas smilede genert og nikkede. Natdyret tog fat om Lukas’ nakke, og gav ham et ordentligt snav. Der var en skøn lyd af stilhed og smasken i kirken. Lukas’ hjerte hamrede så hårdt, at Natdyret kunne mærke det på sit eget bryst. Natdyret hungrede efter mere legeme i denne natlige nadver.
Kommentar