Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Nadver i natten - en møgdom som offer

(Nadver i natten)

Karakter: 4.5/4
Visninger: 9266

Af: The Scariet.

Læs flere noveller af:
» The Scariet.

Skriv til:
» The Scariet
Tags: Unge, Bareback, Offentligt, Rimming, Analsex, Aldersforskel og Onani
Lukas og Natdyret lå på gulvet i den mørke kirke. Kun månens blide lys afslørede de to nøgne kroppe, der indflettede i hinanden, udvekslede hinandens mundvæsker. Rundt om begges læber sad en skum af Natdyrets presperm og Lukas’ mundvand. Pludselig spyttede Natdyret Lukas i hovedet og grinede højlydt. ”Kom!” Natdyret trak Lukas med op til alteret, og hældt noget vin i den skinnende sølvkalk. ”Drik en sidste skål som jomfru!” Natdyret førte det fyldte bægre til Lukas’ læber, og hældte til. Natdyret blev ved med at hælde, men Lukas kunne ikke have mere i sig, så det blodrøde vin løb ned over Lukas’ bløde, hvide bryst. Natdyret satte det tomme bægre, og begyndte så at slikke den røde væske af Lukas’ bryst. På sin vej stødte hans tunge ind i en fin, lille brystvorte, som han begyndte at sutte på, mens hans pegefinger på ny fandt den lille bagindgang mellem de bløde baller.

Natdyret fik vendt Lukas og bukkede ham ind over alteret. Han satte sig på hug bag Lukas, og spredte de fine runde baller, så han endelig fik syn for sagen – et fint lille hul. Hans tunge sugedes til hullet som en magnet, og kælede for det og gled ind og rundt, så Lukas stønnede tilfreds. Natdyret fik fat i Lukas’ nosser, og legede med dem med sine ene hånd, mens tungen fortsatte sin blide massage i flere minutter.

Endelig gik Natdyret om til sin taske, for at finde den glidecreme han havde med, men da han kom tilbage, var Lukas væk. En irritation rasede gennem Natdyrets krop – man kunne da ikke bare sådan skride. Men så lød det fra prædikestolen ”Mangler du noget?”. Lukas stod fremlænet over kanten af prædikestolen, så hans lille rumpe strittede indbydende frem. Natdyret var kørt helt op af sin irritation – den lille jomfru var simpelthen blevet for kæk, så nu skulle han lære. Natdyret stormede op ad vindeltrappen, og fik hurtigt smurt hullet og sin pik ind i glidecremen, så begge dele glinsede i det svage månelys. Så tog Natdyret fat om Lukas’ hofter, og pressede til. Hullet var stramt og jomfrueligt, så det gav ikke lige efter, men Natdyret fortsatte med at presse. Lukas følte at hans hud skulle sprænges for presset af den store pik, og han bad klynkende Natdyret om at stoppe, men det havde Natdyret absolut ingen intentioner om at adlyde. Han pressede fortsat, til pikken endelig gled helt i bund. Så trak han den ud med det samme, og pressede igen alt hvad han kunne til den var i bund. Da Lukas’ ømme hul endelig var udvidet lidt, begyndte han at kneppe Lukas i hurtigt og kraftige stød. Natdyret stønnede hungrende mens Lukas klynkede, og nogle få salte tårer løb ned over hans røde kinder. Højlydte svuplyd og klaskelyde kastedes rundt mellem træpladerne i prædikestolen, mens Natdyrets underliv blev ved i en uendelig rytme. De mange smerter havde med tiden fået Lukas bedøvet lidt, eller også havde han vænnet sig til smerten… I hvert fald begyndte Lukas så småt at stønne og nyde det store, dunkende lem der hamrede op i hans ende, og fik det til at summe i hans husk. Natdyret kom mere glidecreme på den prespermsindsmurte pik, hvilket forstærkede klaskelydene.

Natdyret trak sig ud, fik lagt Lukas op på ryggen på den pult hvor Biblen plejer at ligge, så Lukas’ ben strittede op i vejret. Natdyret tog fat om hvert ben og spredte dem så langt fra hinanden som han kunne komme til. Så stak han igen sit jern ind i hullet, og lod sit underliv bevæge sig i et ekstremt hurtigt tempo, til den svuppende lyd og deres kor og stønnen. Igen fangede han de uskyldig blå øjne, og lod sine syndige, brune øjne bore sig ind i dem. Han smurte sin pegefinger ind i noget af det presperm der sad på pikken, og stak den i munden på Lukas, som smilende suttede på den, mens Natdyrets hofter højlydt klaskede mod Lukas’ spændte baller. Kød mod kød og en finger med presperm var nu ikke det værste Lukas havde oplevet.

Pludselig trak Natdyret sig ud med et finurligt smil, og fremstønnede opkørt ”Skal vi ikke ofre en orgasme til Jesus?” Lukas nikkede uforstående, og lod sig endnu engang føre med Natdyrets hånd i sin. Han blev ført op til alteret, hvor Natdyret hurtigt fjernede alt, og satte det ned på gulvet. Derefter gelejdede han Lukas op på det store kolde granitalter. Det isnede i Lukas da hans svedige, varme hud rørt ved det kolde sten. Natdyret kravlede også op, trak Lukas’ ben op over skuldrene, og gav den igen hele armen i Lukas bagdel. Natdyret lænede sig ind over ham, så hans ben blev presset ned mod hans, bløde maveskind. De kiggede hinanden dybt i øjnene og havde en intens øjenkontakt i et halvt minuts tid. Så lænede Natdyret sig lidt tilbage, greb fat om Lukas’ stive pik, og begyndte at spille den af på ham. Lukas stønnede højlydt og vred sig i nydelse – han havde aldrig selv gået så heftigt til den når han havde spillet den af, og den store hamrende køddolk bagi fordoblede følelsen. Det hele eksploderede i hans hoved, og han greb fat om kanten for at ligge stille, da han i nogle høje støn, der rungede gennem kirken, skød nogle lange hvide stråler ud over det hvide maveskin, som hoppede og dansede i takt til den hurtige vejrtrækning. Natdyret trak sig hurtigt ud, samlede sølvbægeret op fra gulvet, og fik skrabet det meste af spermen op i det. Så tog han bægeret i den ene hånd og sin pik i den anden, og begyndte at gnubbe på det cremede skaft. Lukas kravlede ned mellem hans ben, og slikkede hans nosser og mellemkød. Efter kort tid kom Natdyret i et højt brøl, og utrolig kaskader af hvid creme sprang fra den lille rosa sprække og ned i det glinsende sølvbæger, hvor det blandede sig med Lukas’ sperm. Da han endelig havde tømt bøssen for det sidste skud, proppede han pikken til rensning i Lukas’ mund, og Lukas nød sit første møde med smagen af sperm.

Efter et minuts sutten og få efterstøn fra Natdyret, rejste Lukas sig op, og Natdyret blandede deres sperm med sin pegefinger. Derefter løftede han sig spermvåde pegefinger, og tegnede en glinsende, streg i Lukas’ pande. ”Jeg døber dig i faderens, sønnens og helligåndens navn: Lukas den ikke-jomfruelige” Begge brød ud i højlydt latter, og de omfavnede hinanden. Men det var ikke helt slut endnu:

Natdyret førte Lukas hen til knælebænken, hvor han endnu engang satte sig på knæ, og hvor Natdyret endnu engang tog fat om hans hage, løftede hans hoved og talte med et alvorligt udtryk: ”Drik alle heraf, thi denne kalk er den nye pagt i min sæd, som udgydes for jer til synd. Gør dette, så ofte som I drikker den, til min ihukommelse!" Så satte han sølvbægret mod Lukas’ læber, og tippede det forsigtigt. Hans øjne iagttog med stor nydelse hvordan den glinsende, hvide elskovscreme gled ind mellem de fine, sarte læber – en engels læber. Og han iagttog hvordan adamsæblet i en fast rytme bevægede sig op og ned, mens de kostbare væsker flød ned igennem den tynde hals. Til sidst var bægret tomt, og Lukas lod den sidste mundfuld blive i munden, til et saftigt tungekys, hvor de to blidt lod deres tunger lege tagfat i en pøl af sæd.

De sank sammen på gulvet, og lå lidt og kyssede mens Lukas kælede for Natdyrets brystvorter. ”Jeg tror jeg er til fyre.” Sukkede Lukas. ”Klogt valg angelboy!” De tog deres tøj på, ryttede op efter sig, og forlod kirken. Lukas var endelig blevet ramt af træthed, og de forblev tavse til du skulle tage afsked ved porten. Natdyret tog sin mobil frem, og fik Lukas’ nummer, hvorefter han forsvandt ud i nattemørket – den navnløse skikkelse der havde taget Lukas’ møgdom. Lukas sprang op på cyklen, og susede hjem. Huset var stadigvæk mørkt, og det lod til at alle sov. Da Lukas smed sig i sengen, bimlede hans mobil. ”Du’ for fræk angelboy! Sov godt og drøm søde drømme om min frække pik og min lækre sperm. Jeg skal snart ha’ dig igen!”
Kommentar

Navn:Oleole13
Dato:06/10 2012
Hej The Scariet Det er da rigtig godt for dig, at vi kristne ikke er som muslimerne, for ellers havde du nok fået en dødspatrulje i hælene! Men måske kunne det blive til en anmeldelse for blasfemi, hvis ellers nogen havde lyst. I øvrigt skriver du godt, og sexbeskrivelserne og fantasien er der ikke noget i vejen med. Selv er jeg lidt bange for, at jeg får upassende tanker næste gang, jeg knæler ved nadverbordet. Du er usædvanlig godt hjemme i kirkens ritualer, er du rent faktisk lige som Natdyret ansat ved en kirke?
 
Navn:The Scariet
Dato:07/10 2012
Hej Oleole ;-) Nej, og jeg håber ikke at nogen føler sig stødt, for det er på ingen måde en kritik af kirken, eller for at støde nogen, men ren fantasi :-) Jeg ønskede bare at finde en spændende location, som ikke var et sted man normalt forbinder med sex, og så tænkte jeg kirke :-) Egentlig kom inspirationen fra en t-shirt jeg engang så, hvor en engel og en djævel havde sex, og deraf kom idéen :-) Men jeg er glad for at du synes om mine noveller :-D Jeg er virkelig også begejstret for dine noveller - eller, i hvert fald dem af dem jeg har læst ;-) Jeg elsker når der er noget historie, og det ikke bare er en kort beskrivelse af det der sker :-) Det bliver ligesom lidt mere frækt, hvis man har en ramme og nogle karakterer :-) Og jeg synes det er fedt med Kedde og dig der kommer med en masse fortsættelser - så kommer man virkelig til at lære karaktererne at kende, hvilket er et kæmpe plus! Jeg får bare så mange nye idéer hele tiden, at jeg ikke kan finde ud af at skrive på den samme historie... Og nej, jeg er faktisk ikke ansat i en kirke. Jeg søgte bare en masse på nettet, for at få rammerne på plads :-) Men jeg ville da glædeligt bytte plads med Natdyret ;-)