Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Ung og pervers

Karakter: 4.4/5
Visninger: 10510

Af: Erling.

Læs flere noveller af:
» Erling.

Skriv til:
» Erling
Del 1.: Leif.

Nedenstående historie er ren fantasi, men absolut noget jeg godt kunne tænke mig var virkelighed. Historien forestiller at være oplevet inden AIDS og HIV holdt sit indtog i verdenen, men jeg vil klart fraråde unge at prøve det samme uden behørig beskyttelse.

Allerede som 11 årig var jeg meget interesseret i det frække. Legede tit med min lille pik når jeg var kommet i seng, og det lykkedes da også af og til at få den dejlige kildrende fornemmelse frem, på det tidspunkt dog uden at der kom noget sperm.

Et par år senere oplevede jeg for første gang at være sammen med en anden dreng. Fyren hed Leif og var jævnaldrende med mig. Vi legede ofte cowboy og indianer og skiftedes til at fange og binde hinanden.

En dag var jeg indianer og blev fanget af Leif. Han bandt min hænder bag om et træ og stod så og kiggede lidt underligt på mig. Jeg fandt efterfølgende ud af at han gennem længere tid havde fantaseret om mig og min pik, og nu da han havde mig bundet kunne han ikke styre sig længere. Han stillede sig foran mig og tog et fast greb i mit skridt uden på mine korte shorts hvilket naturligvis resulterede i at min pik voksede. Efter at han havde leget lidt med pikken uden på shortsene knappede han dem op og trak dem ned omkring mine ankler. Min pik strittede lige ud i luften og Leif satte sig på hug foran mig og tog den i munden. Hold kæft hvor var det lækkert med sådan en blød, våd, sugende mund. Helt anderledes end når jeg onanerede hjemme på værelset.

Jeg bad Leif om at tage det roligt og løsne mig, da jeg allerede kunne mærke at jeg snart ville sprøjte men han sagde blot at jeg skulle tie stille og nyde det og fortsatte derpå det dejlige sutteri. Hver gang han tog munden væk fra pikken kunne jeg mærke den kølende vind på min våde pik og da Leif efterhånden var blevet mere modig tog han nu også fat på at sutte mine nossere og lege med mit hul med en finger.

Jeg blev mere og mere liderlig og da Leif til sidst tog hele min pik i munden samtidig med at han pressede sin pegefinger langt op i min røv kunne jeg ikke holde mig mere. Jeg sprøjtede og sprøjtede i munden på ham og han slugte det hele mens han med en skælm blik kiggede op på mig. Efter at jeg var helt færdig med at sprøjte beholdt han min pik i munden og legede blidt med den med sin bløde tunge indtil den igen blev helt slap.

Leif løsnede mig og jeg bad ham om at jeg måtte gøre gengæld, men det ville han ikke den dag. Han ville hellere gå og være liderlig og så glæde sig til at det blev hans tur. Vi aftalte så at mødes næste dag hos ham da han var alene hjemme om eftermiddagen, og så skulle jeg bestemme og styre det hele.

Næste dag i skolen turde vi næsten ikke kigge på hinanden. Vi var lidt flove over hvad vi havde foretaget os dagen før, men dog ikke mere flove en at liderligheden fik overtaget. Efter skoletid drønede jeg hjem og smed min taske hvorefter jeg meddelte min pap-mor (min far blev skilt da jeg var lille og fandt senere en ny kone som nu er min mor. Hun hedder Kathrine og er tvilling men herom senere) at jeg smuttede over til Leif en tur inden jeg skulle lave lektier.

Fuld af spænding og liderlighed cyklede jeg over til Leif og bankede på. Til min store glæde og overraskelse modtog han mig nøgen i døren, lidt rød i hovedet og lidt flovt sagde han at han havde bestemt sig for at smide tøjet inden jeg kom, så jeg ikke skulle fortryde hvad vi havde aftalt.

"Fint", tænkte jeg, "så skal han også få lov til at prøve mine fantasier".

Uden at sige et ord tvang jeg hans arme om på ryggen, bandt dem med et stykke snor jeg havde i lommen og førte ham over til spisebordet hvor jeg pressede ham ned, så han lå med brystkassen ind over bordet og røven ud mod mig.

Jeg gik et skridt baglæns for at nyde synet lidt. Leif lå ligeså stille med lukkede øjne og var nok meget spændt på hvad der skulle ske. Jeg skyndte mig at smide mit tøj også og stille mig så ved siden af ham og gav ham et klask bagi med min flade hånd. Det gav et ryk i ham og han stønnede lidt, men blev liggende. Han fik nogle flere klask, fordelt på begge balder og snart kunne jeg se resultatet. Balderne blev mere og mere røde og Leif stønnede mere og mere jo flere klask han fik.

Jeg satte mig på hug foran ham, skilte hans balder af og begyndte at slikke hans lille frække røvhul. Først lange slik helt ned fra nosserne og forbi røvhullet og så lidt tungeleg omkring hullet indtil jeg stak min tunge op i ham samtidig med at jeg tog et fast tag i han stiv pik. Han stønnede nu helt vildt og lavede kneppebevægelser med underlivet så jeg næsten ikke kunne holde ham.

Jeg kunne efterhånden fornemme med min tunge at han begyndte at slappe af i røven så da han var blevet helt vild og liderlig rejste jeg mig op og pressede min stive pik imod hans hul. Først klemte han lidt sammen, men efterhånden løsnede han op og pikhovedet gled langsomt ind. Han klagede sig lidt men jeg var ubønhørlig. Pressede mig længere og længere op i hans røv og til sidst var pikken helt i bund. Jeg stod lidt og nød den stramme muskel omkring pikken, men så begynde Leif at lave kneppebevægelser igen og så kunne jeg ikke lade være med at følge med. Jeg tog fat i hans hofter og huggede pikken op i ham, igen og igen mens han stønnede og skreg mere og mere. Til sidst stødte jeg den helt i bund og så kunne jeg ikke mere. Pikke sprøjtede dybt inde i Leif. Pumpede alt min sperm op i ham. Det var lige før det sortnede for mine øjne og jeg stod bare og nød hvordan orgasmen ebbede ud og pikke langsomt gled ud af røven igen.

Jeg løsnede Leif og han bad mig om at lægge mig på gulvet hvorefter han satte sig på mit bryst og begyndte at onanere. Jeg kunne mærke at min sperm gled ud af hans røv og gjorde min brystkasse helt klistret og våd samtidig med at han spillede sin pik vildere og vildere. Så kom han, spermen skød ud fra hans pik og ramte mit ansigt, det ene sprøjt efter det andet landede på mig. Jeg forsøgte at fange så meget som muligt med min mund men noget ramte mig i ansigtet i stedet for. Leif bukkede sig forover og begyndte at slikke mit ansigt rent. Han samlede åbenbart spermen i munden for da han til sidst kyssede mig kunne jeg mærke at han havde munden fuld at hans egen sperm som han videregav til mig til min store glæde.

Vi skyndte os i bad da han forældre snart ville komme hjem og da de dukkede op sad vi som 2 artige drenge og læste tegneserie.
Kommentar