Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Baggy jeans

Karakter: 4.6/16
Visninger: 15203

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Oralsex, Aldersforskel og Skolesex
Baggy jeans, del 1
Af: oleole13
Personer: Jan Olsen, Mona, Kim, Jeff, hans bror Mike, tysklærerinden frk. Terp og rektor.
Han hed Jan, Jan Olsen. Eller også hed han noget andet, men i denne historie hedder han altså Jan, Jan Olsen. Det var nok nærmest ved en fejltagelse, at han var begyndt på det her gymnasium, men nu havde han fået nogle venner, og så var der også det med pigerne, så han var til alles overraskelse, ikke mindst hans egen, rykket med op i 2.g.
Og så var det kendt i klassen både blandt drengene og blandt pigerne, at han havde klassens største pik. Drengene havde jo efter hver idrætstime set hinanden nøgne i badet, og selvfølgelig havde de som alle drenge sammenlignet, og der var ingen tvivl, da slet ikke, når den sommetider under de frække samtaler hang blodfyldt, tung og truende. Pigerne havde godt nok ikke set den alle sammen, men nogle af dem havde haft fornøjelsen af at have den i munden, og et par stykker også i fissen, og netop de to var også i stand til at kunne sammenligne den med i hvert fald nogle af de andre drenge i klassen.

Der havde været problemer, selvfølgelig havde der været det, og han havde flere gange været kaldt til samtale med rektor. Mest om hans fravær og manglende aflervering af opgaver, men så havde der også været det med bukserne.

Som de fleste drenge var han allerede i folkeskolen begyndt at gå med baggy jeans, du ved de her bukser med lav talje og hængerøv. Ja, han havde været en af de aller første på skolen, og han fulgte straks med, når der kom en ny model med endnu lavere talje. Sidste år havde han eksperimenteret med forskellige mærker i underbukser, du ved dem, der skulle ses ovenfor taljen, og han havde eksperimenteret med farverne. Han havde opdaget, at når han brugte nogle bestemte hvide, så kunne man ret tydeligt se skyggen af det øverste af hans mørke kønshår. Og der var noget at se på. En stor mørk måtte skarpt afgrænset opad og smukt indrammende pikken. Det var noget, han var ret stolt af, og som også blev beundret af pigerne og misundt af drengene.
”Jan Olsen til rektors kontor” havde sekretærstemmen lydt i højttaleren.

Rektor havde kigget ret interesseret på bukser, underbukser og ikke mindst den mørke skygge.

”Jeg ser,” havde han sagt, ”at frk. Terp har ret, det ser noget provokerende ud.”

Selvfølgelig havde det været frk. Terp, den noget stramtandede tysklærerinde, der havde meldt ham til rektor, de andre lærere havde bare smilet, når de blev opmærksomme på fænomenet.

”Det går ikke Jan, vi kan ikke have, at du stiller i de der hvide underbukser. Er det forstået?

Det var det.

Nu var det så efteråret i 2.g. Han havde fået et par nye baggy jeans og fik lyst til igen at prøve det med de hvide underbukser, og selvfølgelig med samme resultet, at han blev kaldt op til rektor, som ville vide, om han ikke havde forstået det med, at hvis han absolut skulle bruge den slags bukser, som hang nede om måsen, måtte han ikke stille i de hvide underbukser.

I spisefrikvarteret havde han som sædvanlig krammet med Mona, og hun havde haft sin ene hånd nede på dusken mens de kyssede. Herligt!

”Hvad sagde rektor,” ville hun have at vide.

”At jeg ikke måtte komme i de her hvide underbukser, hvis jeg absolut skulle bruge bukser, der hang nede om røven.”

”Sagde han det? Sagde han lige præcis det?”

”Jo, da.”

”Og hvad svarede du så?”

”Noget med, at det var jeg med på.”

”Ved du hvad,” grinede Mona, ”så skulle du bare helt lade være med at tage underbukser på i morgen.”

”Hvad? mener du det?”

”Ja, det ville være sejt,” sagde hun og krammede om dusken, så det dunkede i Jans bukser, ”så har du jo gjort præcis, som rektor sagde.”

”For fanden, ja, det gør jeg sgu’. Hold da kæft hvor bliver’ det fedt.”

Så snart han var hjemme på værelset, havde han gjort forsøget. Det så helt bestemt skide frækt ud. Han fik straks en halvhård krabat i bukserne, hvilket fik det til at se endnu frækkere ud. Han skyndte sig ind i forældrenes soveværelse, hvor der var et stort spejl. Han tog et par billeder i hel figur og et par stykke i nærbillede af det kritiske område.
Tilbage på værelset mailede ham dem til Mona, som kort efter udtrykte sin begejstring på hans mobil.

”For fanden, Jan, det er vildt frækt, hold kæft hvor vil frk. Terp glo for ikke at tale om rektor. Der er nogen, der siger, at han er homo.”

”Det tror jeg nu ikke,” sagde Jan, ”så vidt jeg ved, er han gift og har to børn.”

”Derfor kan han godt være homo, eller i hvert fald bi. Jeg har læst et eller andet sted, at nogle skjuler det ved netop at gifte sig. Nå skidt med det, jeg glæder mig til at holde om dusken uden de dumme underbukser!”

Skulle han ikke? Jo, selvfølgelig skulle han også lægge billederne og ideen med at komme i skole uden underbukserud på sin facebook,og i løbet af aftenen havde han fået ikke så få entusiastiske kommentarer.

Han startede nu ikke skoledagen uden underbukser, først lige før tysktimen gik han ud på et toilet og tog dem af. For at opnå den største effekt, ventede han med at komme tilbage til klassen, til timen var begyndt, så var han sikker på, at alle ville se forvandlingen, når han kom ind. Og det gjorde de! Mona og nogle af de indviede drenge havde dog instrueret klassen, så alle lod som ingenting, undtagen frk. Terp. Hun blev dybtrød i ansigtet, kunne næppe trække vejret men fik dog fremstammet: ”Nej, nu, nu går det for vidt, har rektor ikke….?” og så forsvandt hun ud af døren.

Straks brød klassen ud i jubel, og Jan måtte op at stå og dreje sig rundt flere gange, så alle fik set ham både forfra og bagfra, og det var svært at blive enige om, hvilken side, der var den mest indbydende, for hans i forvejen velformede røv så nu endnu bedre ud, nu hvor man så den øverste del af revnen.

Der var så megen snak og latter, at det var lige ved, at man ikke havde hørt beskeden i højttaleren om, at Jan Olsen straks skulle melde sig på rektors kontor.

Sekretæren undertrykte et lille smil, da Jan gik forbi hende, og ind på rektors kontor. Her sørgede han for at stille sig lige foran rektor og helt op ad skrivebordet. På den måde kiggede rektor lige på det kritiske område, og bulen af den blodfyldte pik kunne tydeligt ses lige over bordkanten.

Det varede lige et øjeblik for længe, inden rektor kunne tage øjnene fra udstillingen foren ham, og han måtte slikke sig om munden, inden han rømmede sig.

”Sig mig, hvad er meningen? Hvad er du ude på? Sagde jeg ikke i går, at du skulle sørge for at være klædt ordentligt på?”

”Nej, det gjorde rektor ikke, rektor sagde, at jeg ikke måtte komme i de hvide underbukser, og derfor har jeg gjort præcis som rektor sagde.”

”Jamen,” sagde rektor og kunne i det samme se, hvordan han vart fanget i sine egne ord, så han kunne ikke lade være med at smile samtidig med, at hans øjne igen var på den mørke måtte og bulen neden under.

OK, Jan, der fangede du mig, men det går altså ikke, at du stiller sådan, frk. Terp var lige ved at få et slagtilfælde.”
Og så var det han sagde, og det var jo nok bare tæmkt som en spøg: ”Og hvad med pigerne, tænk dog på dem, når de ser dig sådan, drømmer de nok om at se noget mere. Altså ikke den påklædning igen i morgen!”

”Han er helt bestemt bøsse,” sagde Jan, da han i frikvarteret berettede for Mona og to af hans nærmeste venner, Kim og Jeff. ”Han er helt vild efter at smage min pik.”


”Du kunne da ikke tænke dig, at lade ham sutte din pik, kunne du?” udbrød Kim.

”Jo, da,” grinede Jan, ”et blow job er et blow job, og sådan et kan jeg altid bruge, og gør han det, så er jeg sikret.”

”Hvad mener du?” sagde Kim.

”Sutter han min pik, kan han ikke bagefter smide mig ud af skolen, derfor.”

”For fanden, ja, hvad gør vi så nu?” sagde Mona, ”har du nogle bukser, der hænger endnu længere ned, hvis det ellers er muligt,” grinede hun og tog med den ene hånd om måtten, så det gav et sæt i Jan.

”Nej,” gispede han, ”det har jeg ikke, og jeg ved ikke, om de overhovedet findes.”

”Det ved jeg,” sagde Jeff, ”min storebror har lige købt såden nogle i New York, og de er helt vilde. Måske kan du låne dem.”

Om aftenen var de alle fire samt Jeffs storebror Mike samlet på Jeffs værelse. Mike var helt med på at låne sine nye, endnu ikke brugte bukser til Jan, så snart Jeff havde fortalt ham om episoderne på skolen. Og at det handlede om at få rektor i fedtefadet, gjorde det hele endnu bedre. Han havde selv gået på skolen og havde haft sine sammenstød med rektor.

Jan begyndte at trække af tøjet.

”Hov,” udbrød Mike, ”der er damer til stede, eller i hvert fald én tøs.”

”Hold da op,” sagde Mona, ”som om jeg ikke har set den diller før. Smid du bare bukserne Jan.”

Det gjorde han, og snart havde han trukket de nye bukser på. Og det var helt rigtigt, at man behøvede selerne for at holde dem oppe, og at de var et nummer for store understregede bare behovet. De inspirerede ham alle grundigt, og man kunne virkelig se en del mere af revnen mellem ballerne, og ikke mindst kunne man ane det øverste af pikskaftet. Var man helt tæt på, kunne man endda se ned i de lidt løse bukser og derned følge pikken længere ned. De var alle helt vilde af begejstring, og Mona stak hånden hen, krammede måtten og førte hånden ned i den løse linning og krammede om pikskaftet, hvilket naturligvis fik blodet til at dunke i pikken. Da hun trak hånden op, kunne de alle sammen se, hvordan den blodfyldte pik pressede linningen ud, så man oselv et stykke fra kunne se en del af pikken.

”Altså sådan skulle I alle tage og gå klædt i fremtiden,” grinede Mona, ”sikken en fest for os piger.”

”Og sikken en fest, det bliver for rektor,” grinede Jeff, ”han bider på den med det samme.”
Fortsættes

Kommentar

Navn:Kedde
Dato:26/09 2012
sdffdfsddsfds