Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Baggy jeans del 2

(Baggy jeans)

Karakter: 4.4/13
Visninger: 10910

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Oralsex, Aldersforskel og Skolesex
Baggy jeans, del 2
Af: oleole13
Personer: Jan Olsen, Mona, Kim, Jeff, hans bror Mike, tysklærerinden frk. Terp og rektor.

De måtte vente til fredag. Torsdag havde de ikke tysk, og fredag var det så heldigt – eller havde de også tænkt på det? – at de først havde tysk i sidste time.

Da Jan kom her til rektors kontor, var rektor ved at tage afsked med sekretæren og ønskede hende en god weekend, inden han lukkede Jan ind. Der lød et lille Klik bag Jan, og han forstod, at rektor havde låst døren. Nå. Sådan, tænkte han, ja så er den god nok, og blodet løb forventningsfuldt til pikken.

Rektor gik om bag skrivebordet og satte sig på den sædvanlige plads. I stedet for som sidst at stille sig foran bordet, gik Jan også om på den anden side, så rektor blev nødt til at dreje stolen for at se på ham.
Og det gjorde han!

”Hmm, vi skulle jo..” begyndte han, mens han stirrede på Jans bukser, på den sorte hårvækst og på roden af skaftet.

Jan trådte et skridt nærmere, så rektor kunne se ned i bukserne, som nu var presset noget ud af den blodfyldte diller. Og gloede gjorde han. Kunne ikke få flere ord frem, men slikkede sig om munden.

Så vred Jan med en lille bevægelse selerne ned, og ned gled bukserne og afslørede hele den tungthængende kølle. Med en inskkydelse fra en bøssefilm, han havde set engang, tog Jan om køllen og dunkede den tre gange i skrivebordet. Så slap han den, og på et øjeblik havde den vokset sig til fuld mast.
Rektor sad som paralyseret og åndede tungt. Så gled han ned på knæ, og pikken var lige ud for hans ansigt. Ingen sagde noget, men så greb rektor med den ene hånd om skaftet, førte hovedet det lille stykke frem, så han havde pikhovedet i munden og begyndte at slikke heftigt.

”Åh, ja,” stønnede Jan, ”tag den, tag det hele.”

Rektor tog mere af den i munden og begyndte at føre hovedet frem og tilbage, mens den hånd, der ikke havde fat om skaftet tog om pungen og nulrede stenene. Jan sukkede igen af vellyst.

Så fjernede rektor munden fra pikken og begyndte i stedet at sutte op og ned ad pikskaftet, legede med tungen på pikhovedet og fortsatte så igen den ad skaftet til han tog pungen og stenene under behandling. Det var ret tydeligt, at dette ikke var det første blow job han havde givet. Og Jan stønnede af vellyst.

”Åh, den er dejlig,” stønnede han, og så vendte han tilbage til hurtige bevægelser med munden op og ned over pikhovedet, mens han med den ene hånd gned skaftet og med den anden nulrede nosserne, og Jan stønnede,”Jah, Åhh, tag den, tag det hele,” aldrig havde nogen pige gjort det så godt.

Så slap rerktor pik og nosser og førte i stedet begge hænder op under Jans t-shirt og tog fat om brystvorterne. Jan greb så om rektors baghoved og holdt det fast, idet han begyndte med hårdere stød fremad, så han til sidst havde hele pikken indenfor i varmen, og en god del af den nede i rektors hals. Mens Jan kørte hurtigere og hurtigere og hårdere og hårde, klemte rektor på sin side hårdere om Jans erigerede brystvorter,, og inden længe kom Jan med små frydeskrig idet han samtidig pressede pikken dybt ned i rektors hals. Han slap taget om rektors baghoved. Og starks trak rektor sig så meget tilbage, at resten af Jans udløsning kom i hans mund.

”Åh,” stønnede rektor, ”herligt,” og så begyndte han at slikke pikken helt ren.

”Kun om fredagen, og først når du er helt sikker på, at frk. Mortensen er gået,” sagde rektor, da Jan havde fået bukserne op og selerne på plads. Mere blev der ikke sagt, men det var også nok.

Jan blev ikke smidt ud af skolen. Han begyndte endda at tage sig mere sammen om skolearbejdet. Han kom nu altid med korekte underbukser, lige undtagen, de fredage, hvor han efter skoletid var på vej til rektors kontor.

Slut
Den bøssefilm, Jan havde set hedder:
Twinks Training; X-treme Productions
Getmoretwinks.com
Den første scene handler om en rector, der interviewer to ansøgere til en ledig stilling. Nr. to er ham med pølsen. Rektor spørger efter hans kvalifikationer. Han trækker bukserne ned og klasker køllen i katederet, hvorefter han gennemknepper rektor – og får stillingen.
Der er også en herlig scene med to unge fyrer. Se ikke ud til at være mere end 16-17, men det er de nu nok. Den yngste bliver kneppet og rider den ander på det lifligste. Den smukkeste scene af den slags, jeg har set!
Kommentar