Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Christian og Rasmus på efterskole. del 5. - rettet

(Christian og Rasmus på efterskole. , rettet.)

Karakter: 4.5/10
Visninger: 14386

Af: christian.

Læs flere noveller af:
» christian.

Skriv til:
» christian
Tags: Unge, Onani, Skolesex og Sport
Det blev morgen, og der lå vi stadig. Rasmus vågnede først, og så hvad klokken var... den var 5 min til, at der var morgenmad. så han tog dyn væk og kiggede ud på badeværelset. Han var kun halvvågen med lukkede øjne, og jeg fik mig lige de to min, man nu lige kunne nå at få. før Rasmus ville komme. Døren ud til wcet stod åben, og jxg kunne høre ham komme ind. Han kom om til mig igen. Jeg lå bar, kun i Rasmuses røde D&G underbukser, som jeg havde lånt,. og jeg lå med en meget stiv pik. Rasmus kom hen til mig og satte sig på sengekantten og sagde godmvogen Cristian og lagde sin hånd oven på min lange bule i underbukserne. Jeg fik lige iedt større øjne, da han lagde sin hånd der. Så sagde han, at vi skal ned og have morgenmad nu, og gav min pik et klem. Smed så mine shorts over til mig. Jeg rejste mig op og tog de hvide shorts på og en tyk trøje. Vi tog klipklaper på, og skyndte os over til køkkent.

Vi var nogle af de første dernede. Vi kunne bare lige gå frit over til det, vi ville have og satte os ind i den lille madstue. Vi kunne høre, at de andre kom ned af trappen, og en af dem var Osvald, og som altid mega frisk. Han så os lige og sagde godmorgen til Rasmus og mig. Da han havde lavet de madder, han skulle, kom han hen til os og satte sig ned.
Hvad så gayboys? Har I sovet godt?
Jo, sagde vi begge to.
Jeg sagde: Det har du da vist.
Osvald sagde: Ja, jeg sluttede lige dagen af med at lege med mig selv.
Rasmus grinede lidt af hans måde bare lige at sige det på, og jeg grinede lidt med.
Osvald spurgte, om vi ville med over at springe igen.
Jeg sagde ja.
Rasmus sagde, at han lige skulle ind i Holstebro by og lige kikke efter noget.
Hmm, sagde jeg. Hvad er det, du skal?
Jeg tror lige, jeg skal have en ny trøje. Okay? vil du med eller bliver du her med Osvald?
Jeg vil mega grene med over at sprange.
Rasmus siger det er også okay.
Osvald rejste sig op og gik hen med tallerkenen til vogen. Det samme gjorde vi.
Jeg sagde: vi mødes derovre Osvald.
Ja.
Rasmus og jeg gik over til huset. Da vi kom ind, gik jeg på wc for at tisse og børste tænder. Da jeg kom ind på værelset så jeg flotte Rasmus med de flotte underbukser.
Jeg sage: Nu skal du heller ikke se alt for lækker ud, og grinede til ham.
Han sagde; jam er jeg ikke 100% lækker nu?
Jo det er du faktisk, og grinede tilbage, men vi ses senere, og går så ud af døren
Jeg løber tværs over græsset, og kommer over i hallen og ser, at Osvald er kommet allerede.
Lige idet jeg kommer ind, lavede han en salto og stod den.
Hvad så din kæmpe pik?
Jammen hvad så din bøsse, og så grinede vi lidt af det, og løb op til løbebanen.
Vi lavede mange ting på den bane. og efter vi havde sprungt to timer, var vi godt trætte i bene. Jeg løb op for at tage den sidste tur, det samme gjorde Osvald. Vi fik lige pusten, før vi løb.
For at der skulle ske lidt, rev jeg efter Osvalds pik. Han skreg, så det kunne høres over det hele. Jeg løb, og han løb efter mig. Vi endte i graven og lå side om side. Vi bliver presset ind mod hinanden på grund af, at graven synker der, hvor der er personer. Der lå vi i et godt stykke tid og sundede os. Så siger Osvald: Du har godt nok en kæmpe pik, Cristian.
Tak, og så grinede jeg lidt.
Jamen prøv bar at se den nu.. Du har en kæmpe bule i dine hvide shorts.
Nåå ja, det er ikke så nemt at gemme den, når den er så stor, sagde jeg.
Pludselig spørger Osvald. Jamen så slip den da løs, og grinede.
Jeg blev lidt rød i hovedet.
Ved ikke helt.
Pludselig spørger Osvald: Må jeg ikke godt se den igen, Christian.
Jeg bliver mere rød i hovedet, og så lægger han sin hånd oven på min bule.
Huha, den lever da, og så grinede han lidt og løftede lidt op i shortsene og underbukserne. Som jeg sagde, den er mega stor, og grinede igen.
Jeg kunne se på Osvald, at han også fik en kæmpe bule i shortsene.
Han så, at jeg kikkede på hans bule. Så siger han: Vil du prøve at se min pik, Cristian.
Jeg kunne ikke andet end nikke til det.
Roligt tager han sine shorts og underbukser helt ned til fødderne. Der lå han kun med t-shirt med en mega lækker pik. Jeg fik lige pludselig lyst til at slikke den, men det kunne jeg jo ikke rigtig gøre. Men jeg fik en mega god ide til, hvordan jeg måske kunne få noget ud af den her oplevelse. Jeg vidst, at ude i depotrummet er der mange store madrasser, som vi springer på, og de står på to vogne. En står på jorden op af de to vogne, og der kunne jeg jo løbe om bag dem og ind imellem madrasserne, så vi kommer om bagved.
Men hvordan?
Jeg lader som om, at jeg var mega overrasket over, at han smed shortsene. Hans pik var ved at lægge sig igen. Pludselig sprang jeg op og tog hans shorts og underbukser og løb ud mod de madrasser. Osvald grinede og løb efter mig nøgen og med en pik, som man kunne se imellem benene på ham. Men ikke det hele da hans t-shirt var lang ned over..
Jeg kommer derud og maser mig igennem og kommer om på den anden side. Osvald nåede lige at se, hvor jeg løb hen og sprang efter mig. Vi grinede højt. Det gik så hurtigt, at jeg faldt over mine ben og snublede over på den anden side.
Osvald kom til at snuble over mig og landede på mig. Han fik fat i sine underbukser og shorts og prøvede på at klatre over madrasserne, men det kunne han ikke nå, før jeg rejste mig efter ham, tog fat i hans ben og rev ham ned igen. Jeg kunne se lige op i Osvalds numse og så, at hans pik var blevet mega stiv igen. Min rejste sig totalt igen.
Lige idet han sprang ned igen med armene opad, kunne jeg med nemhed tage fat i hans t-shirt og hurtigt tage den af ham. Så stod han splitter ravende nøgen foran mig. Jeg kastede Osvalds t-shirt, shorts og underbukser over på den aden side.
Osvald sagde: Nå, nu ska du få... og gjorde sådan, at jeg væltede over mine ben og landede på ryggen. Under faldet tog han fat i min t-shirt, og smed den om foran også. Og Osvald var hurtig og lille, så han vendte sig mega hurtigt rundt og sad med sin røv på min mave. Så fik han taget underbukserne af mig sammen med shortsene, og kastede også dem over på den anden side. Han rejste sig op fra mig og vendte sig om. Der stod Osvald og jeg lå på gulvet.
Ja vi står nøgne overfor hinanden der med en mega dansende pik.
Vi grinede lidt.
Kommentar

Navn:themissing
Dato:07/08 2012
Send mig lige en mail på themissing6@gmail.com Tak!