Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Christian og Rasmus på efterskole. 6 - rettet

(Christian og Rasmus på efterskole. , rettet.)

Karakter: 4.9/7
Visninger: 11673

Af: christian.

Læs flere noveller af:
» christian.

Skriv til:
» christian
Der lå jeg på jorden. Osval stod og så på mig med et smil. Jeg blev mega rød i hovedet over, at jeg vidste min pik var totalt stiv, og jeg kunne heller ikke helt styre det.
Osval begyndte i hvert tilfælde med at grine lidt af mig og sagde: Du er altså for lækker Christian, når du ligger der. Især med den lille sø du får lavet der med presperm for enden af pikhovedet. Og så grinede han lidt igen.
Jeg blev lidt mere rød i hovedet.
Osvald faldt ned, såhan lagde sig på knæene på hver sin side af mine ben. Osval kunne godt se, at det eneste, jeg så efter, var hans pik, som bare stod lodret op af hans mave.
Nå nå Christian er den godt nok så lækker?
Jeg kunne jo ikke så meget andet end nikke til det.

Osval satte sig på mine lår, så jeg kunne mærke hans varme baller. Det fik min pik til at blive mere vild, og jeg kom til at trække vejret meget tungt. Det fik Osval til at grine.
Osval så bare på mine reaktioner, og kommenterede på det, uden han silv havde set, at der løb presperm ned af skaftet på ham.
Osval så min mund blive lidt større, og jeg bare stirrede på hans pik.
Osval så selv på sin pik og sagde: Hovsa! Det må du undskylde Christian.
Men jeg sagde ikke så meget, jeg kunne bare ikke få mine øjne fra hans pik.

Osval begyndte at køre sine baller ind over min pik, så han fik min pik i mellem hans baller. Det plaskede lidt på grund af min presperm, som han bare smurte sine baller ind i, og gned sine baller hele vejen op til mit bryst, så hans baller var på højde af mine patvorter. Min mave var smurt ind i min presperm. Osval blev vist lidt høj af det også. Hans nosser var helt galtbarberet og pungen var helt strammet op.
Osval kunne vikelig komme langt ind over mit hoved uden at jeg ville blive rørt af hans nosser. Da han var så tæt på som muligt, var min mund 1 cm fra Osvals nosser. Mine arme lå langs med min krop nedad, så jeg kunne ikke rigtig gøre nogte. Jeg kunne se på Osval at den oplevelse med at lade sine baller glide imellem min lange pik, fik hans pik til at spille meget presperm. Det rendte bare ned mod mig, ned af skaftet og videre ned af hans nosser. Da det ikke rendte længere ned, blev den dråbe presperm større og større. Osval så meget efter andrer ting, og lagde ikke mærke til, at det var rendt helt ned foran min mund.
Jeg lukkede mine øjne og stak min tunge ud, så jeg var klar til at få den dråbe. Men Osval så jo ikke noget, så det håbede jeg på, jeg kunne få den, uden at blive opdaget.
Lige idet den ramte min tunge, og jeg bare lige nød det med lukkede øjne.
Pludselig sage Osval: Hold da op Cristian, det troede jeg ikke om dig, så er du til drenge hvar, og grinede lidt.
Jeg vidste ikke lige hvordan, jeg skulle takle det og blev mega rød i hovedet..
Nå, jammen hvordan smager det så Cristian?
Du kan selv smage på det.
NEJ! sagde Osval, det er jeg ikke til, men jeg synes, det er mega råt at se, at du kan lide min presperm.
Jeg blev igen rød i hovedet, og smilte bare lidt med et skævt smil.
Så spurgte han også, om jeg havde smagt min egen presperm.
Jeg kunne jo kun nikke til det.
Osval lagde sin hånd på min hofte og kørte sin hånd op mod min navle, hvor han vidste at noget af mi presprem lå. Han kom til at røre mit pikhoved lidt.. Han tog sin pcgefinger og smurte lidt rundt i min navle, og smurte sin pegefinger ind i min presprem. Han ragte sin finger over til min mund og sagde:
Så lad mig da se.
Jeg så på ham og vidste ikke helt, men åbnede min mund og lod hans finger komme ind.
Så sagde han: Kom nu smag på din egen presperm.
Jeg suttede Osvals finger ren for min presperm.
Nå, hvad så? smagte det også godt?
Hmm, og nikkede til det.
Hvad så, har du ikke lyst til at sutte pik nu så?
Jeg, jeg blev mega rød i hovedet, da han spurgte mig om det, for det havde jeg jo, men vidste ikke lige, hvordan jeg skulle svare til det.
Nåhhhh...
Så sød du bliver, når du bliver rød i hovedet, og begyndte at tage sin pik og stikke den ned mod mig. Da han kom til mit hoved, gned den ned af min kend, så jeg blev helt fedtet ind i Osvals presprem. Da han kom ned til min mund, lod han sit pikhoved glide hen over mine læber, så jeg igen kunne slikke mine læber af for Osvals presperm.
Jeg blev mega liderlig.
Så sagde Osval:
Uha... Cristian, det klæder dig med en pik, der gnider hen over dit ansigt. Du kommer til at ligne en mega fræk teen gay. Så tog han sin pik foran min mund og sage;
Kom så, det må du være konge til Cristian.
Jeg blev lidt mere rød i hovedet igen, men åbnede min mund og tog hans pikhoved ind først og lod tungen snurre rundt om det, da han havde blottet det til at starte med. Jeg kunne se, at Osval næsten ikke kunne holde sig siddende. Han havde spændt hele hans krop og der kom små støn fra ham. Hans krop blev også helt rød over det. Han så på mig mega alvoligt, og lagde sit hoved ind mod muren, så han ikke skulle bruge kræfter på det. Han lukkede øjnene og nød det. Hans arme satte han også op mod væggen.
Jeg begyndte at sutte mere af Osvals pik. Det var mega frækt bare at sutte hans pik, og bare høre, at for hver anden gang jeg suttede ind, kunn man høre, at han stønnede. Jeg tog den helt til roden og gjorde det hurtigere og hurtigere. Min pik begyndte og så med at blive mere og mere stiv og næsten stå op.
Osvals pik var så lækker og mega stor og så havde han en lækker blød, men samtidig hård pik, som var så lækker. Også Osvals pikduft var mega god, som jeg næsten ikke kunne stå for. Jeg bare suttede og slikkede hans nosser også. Jeg tog den til roden igen. Jeg gjorde mange forskellige ting med min tunge og suttede hans pik. Samtdig slugte jeg hans pikhoved. Det blev alt for meget for ham, og han begyndte med at stønne meget højt.
Jeg tængte, at der ikke vil gå lang tid, før han ville komme.
Af al den sutten kunne jeg ikke holde mig mere, og jeg kom op af ryggen på Osvald.
Jeg kunne næsten ikke sutte samtidig, og Osvald sage:
Ej cristian, med en tung stemme.
Jeg tog mine hænder, som var bag os, og tog ham på ballerne og hoften, og pressede ham længere ind til mig så jeg bare kunne sutte hans pik meget mere og fik hans opmærksomhed igen.
Men han var der også.
Jeg kunne mærke hans måde ændret til at være der, og han var ved at træke sig ud. Men jeg pressede ham ind igen, så han slet ikke kunne finde hat og briller i det, mens jeg bare suttede hans pik og blev ved med at presse ham ind til mig.
Så sagde han: Aåå Cristian, det kommer nu. nu og fyldte min mund op med hans sperm- Jeg sank det hele, alt hvad der var. Så suttede jeg hans pik ren for den overskydende sprerm og lod den glide ned af mine læber, og hans pik faldt til ro igen.
Men min pik stadig bare var het oppe, og stadig helt oppe og køre.
Osval prustede som en hest, som jeg også bare gjorde helt vildt.
Så sagde han; Wow Christian, det var jo vildt, det der. Jeg har aldrig prøvet noget, der var så godt, som din måde at sutte en pik på. Det var jo helt vildt. Hvad siger du til min pik?
Jeg sagde, at det var mega lækkert, og det smagte mega godt den sæd, men du må undskylde, at jeg kom ud over din ryg, og smilte til ham.
Nåhr ja, hvad kan vi lige gøre med det? Smør det af i madrassen der.
Ja, og det gjorde han.
Jjeg satte mig på siden af vognen, hvor man lige kunne sidde. Osval satte sig lige over for mig, hvor han kunne læne sig langt tilbage, og man kunne bare se hans pik flad ned mellem hans lår.
Så sagde Osval, grinte lidt og sage, din pik kan slet ikke lægge sig igen nu Cristian, og grinte lidt med et skævt smil. Har det sødt nok.

Pludselig kunne vi høre to piger, der kom ind i springsalen, og vi kunne umuligt nå at komme ud og få fat i vores tøj ude på den anden side. Vi kunne høre, at pigerne kom ind i depotrummet og så vores tøj på gulvet.
Den ene sagde; ej, se der, der ligger bare noget tøj og flyder.
Osval så bare på mig og var helt stille, som jeg også selv var.
Pludselig er der en, der siger: er det ikke Cristians underbukser?
Og den anden siger: jo det er det.. Dem har jeg set ham i mange gange i.
Den aden pige sage: ej, har du det?
Jja.. det har jeg.
Den anden pige siger hvorfor da?
Jam han er jo mega fræk.
Den anden pige siger: jeg kan i hvert tilfælde sige, at han nok har skolens største pik. De er jo mega strame, hans grønne underbukser, og de sidder bare helt til, så man kan virkelig se hans pik ligge hen af hoften på ham. Og ja, han er mega lækker ja mega....
EEJJJJJ, sagde hende den ande og sagde, ej se lige her.
Og den anden pige sagde hvad?
Det er typisk drenge det der.
Hvilket?
En mega sædplet i hans underbukser, men frækt nok. Og de grinede lidt.
Hej, dem tror jeg, jeg vil tage, så kan han lære det. og så grinede de lidt igen.
Den anden pige sagde: Du tør ikke lugte til hans underbukser så.... og grinede lidt.
Jo, sagde hende den anden, og bare gjorde det og sagde, hvis det er sådan hans pikduft er, så skal jeg i hvert tifælde på et eller andet tidspunkt sutte ham vikelig.
Den anden pige: Hej må jeg også lige dufte så.
Der blev helt stille.
Ej ja.. han har en mega god pikduft, hvis det ikke bare er piksved, men i hvert tilfælde dufter det mega godt.
ja det gør det. Skal vi ikke tage hans tøj?
Jo lad os gøre det.
Og de gik deres vej med mit sportstøj.

Osval grinede og sagde, nu må du gå nøgen hjem, hvad.
Nej .
Jam hvad vil du så gøre? Og han grinede.
Jeg spurgte, om Osval ikke ville være sød at gå over i mit skab og hente noget, jeg kunne tage på.
Og jo, det ville han.
Han gik ud imellem madrasserne, tog sit tøj på og sagde, jeg kommer lige om lidt Christian.
Okay, sage jeg.
Jeg lagde mig ned på gulvet og tænkte den her tur igennem, som var mega fræk, og som gjorde, at jeg blev nødt til at spille den af igen, kunne jo lige så godt få tiden til at gå med noget. Der gik et lille stykke tid, før at han kom igen, så min spiller var sgu lang. Endelig kunne jeg høre, at døren i hallen gik op og klappede i igen. Jeg stoppede med at spille pik, og ventede spændt på Osval, og der var han jo.
Hey igen, sagde han.
Det samme gjorde jeg.
Så sagde Osval, nå du har nok hygget dig imens jeg har vært der ovre for at hente det til dig, va, og grinede lidt.
Ja en lille smule.
Osval rakte mig mit tøj.
Tak sagde jeg og spurgte, om Rasmus var kommet hjem.
Osval sage ja ja. Da jeg fandt dit tøj, kunne jeg høre, at han sov omme bag ved.
Ppuuuuha, sagde jeg.
Osval spurgte til hvorfor sådan Christian?
Jeg så bare lidt ned i gulvet og sagde, nåå, ikke noget, bare han ikke fik nogle forkerte tanker om det, og grinede lidt med et skævt smil.
Nå ja, okay, hvis det er sådan du ser på det, så okay ja, og grinede lidt også.
Da jeg fik tøjet på gik vi over mod huset efter en hyggelig eftermiddag i springsalen.
Fortsættes

Kommentar