Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Beretning om mit bi-liv

Karakter: 4.3/15
Visninger: 13833

Af: Bijens.

Læs flere noveller af:
» Bijens.

Skriv til:
» Bijens
Tags: Aldersforskel
Beretning om mit bi-liv
Først lidt om mig selv. Jeg er i begyndelsen af 50´erne slank og veltrænet. Jeg svømmer to-tre gange om ugen og sørger for at holde mig i form.
Jeg er fraskilt og nyder det frie liv. Jeg har altid været bi-sexuel. Jeg har nydt sex både med piker og mænd.
Jeg bor i en dejlig lille villa med en helt indelukket have, som regel gik jeg uden tøj på, når vejret tillod det både ude og inde. Ved entredøren havde jeg en hvid silkekimono hængende, hvis der skulle blive ringet på, så kunne jeg hurtigt lige få den over mig.
Mine naboer var et yngre par med en dreng på den gang vel omkring 11-12 år. Vi havde det godt sammen og engang imellem grillede vi lidt enten i deres eller i min have. Drengen – Bo – kom en del hos mig, og han var vandt til at jeg gik rundt uden tøj på, i starten stillede han ingen spørgsmål til det, jeg var jo hans ”onkel” Jens, og sådan var det åbenbart hos mig. Det skete at naboerne – Ulla og Bo – spurgte om Bo kunne være hos mig om natten, når de skulle i byen, og det var ikke noget problem, jeg havde en stor dobbeltseng, så han kunne bare få den ene halvdel. Jeg sov naturligvis uden nattøj, og da han så det, ja så gik han også i seng uden tøj. Jeg så hans fine lille numse og lille tissemand uden hår eller noget, og jeg nød da at iagttage denne lækre fyr.
Jeg kom til at tænke tilbage på min egen barndom, hvor jeg ofte blev passet at naboerne, det var et ældre ægtepar (Hans og Grethe), og når jeg overnattede der, lå jeg i deres dobbeltseng imellem dem. Det var rigtig hyggeligt, og jan kan huske da jeg var blevet 15 år en weekend skulle være hos dem. Vi fik dejlig grillmad, og jeg fik da et par glas vin til. Det var lækkert og jeg så godt at Hans gik og kælede for Grethe ind imellem, men det havde jeg set så ofte, så jeg tænkte ikke nærmere over det. De spurgte om jeg havde en kæreste, det havde jeg da ikke, jamen så må du da spille din pik af med jævne mellemrum, mente Hans. Jeg blev lidt rød i hovedet, men indrømmede at det da skete, hvor ofte ville Grethe vide, og jeg fortalte så, at det gjorde jeg gerne flere gange om dagen. Uha, da så megen virilitet sele tiden, sukkede Grethe. Da det blev sengetid, foreslog Hans at vi i dag undlod nattøjet, jeg var ikke vild med det, da jeg fik ståpik af ingen ting. Pjat sagde Grethe, når vi kan være nøgle, kan du også.
Jeg smed tøjet med ryggen til dem, og smuttede ind under dynen, jeg kunne nu se at Grethe havde et par gigantiske patter og Hans havde en stor knudret pik, med et par store nosser gyngende under. Da jeg fik set nærmere på Grethe kunne jeg se at hun havde en kæmpe urskov mellem benene, og jeg kunne mærke at min pik stor knald stiv op ad min mave.
Hans krøb ind under dynen, og jeg kunne mærke at han lå ganske tæt op ad mig. Det var lidt underligt, men da han lidt efter begyndte at nulre mine nosser kunne jeg ikke lade være med at stønne lidt. Mens Grethe var i badeværelset dykkede Hans ned under dynen, og tog min pik i munden, aldrig havde jeg oplevet noget så lækkert, og der gik ikke længe før jeg skød en ladning sperm ind i hans mund. Han smilede til mig, og sagde det smagte vildt dejligt, om jeg kunne lide det. Det måtte jeg jo sige ja til, og nu så jeg hans pik, som var blevet helt stiv, og jeg kunne se lidt presperm komme ud af spidsen. Vil du ikke prøve at smage, spurgte han. Forsigtigt satte jeg mon tunge på hans pik, det smagte egentlig ikke af så meget, men jeg kunne mærke at min pik igen blev stiv og det dunkede så dejligt i den. Du må godt prøve at tage den ind i munden, jeg prøvede lige så forsigtigt, og det var en lækker fornemmelse at mærke denne tykke pik med min mund, og jeg begyndte lige så stille at sutte og slikke. Jeg kunne mærke at hans pik begyndte at vokse i munden på mig, og så kom han med en kaskade af sperm. Jeg nåede ikke at trække hovedet til mig, men fik en masse sperm i munden. Det smagte egentlig lækkert, så jeg suttede så meget jeg kunne i mig, men en del kom ud i mit ansigt og i mit hår.
Nu kom Grethe ind i soveværelse, hvad laver i dog, spurgte hun, og da hun så mit ansigt smurt ind i sperm, klukked hun lidt, Nå Hans fik du sutte den af af drengen. Jeg kiggede lidt forskræmt, men hun smile blot til mig, og sagde nu skal jeg gøre dig ren, og så slikkede hun mig ren i ansigtet. Jeg kunne se hende gevaldige patter der gyngede foran mig, og igen stor min pik op ad min mave, nå da sagde hun nu skal jeg hjælpe dig og mens hun slugte min pik, kunne jeg se Hans begrave sit ansigt i hendes hårdusk, og kunne høre det sluprede mens han slikkede, pludselig kom jeg igen med en ladning sperm, denne gang i Grethes mund, mens Hans slikkede hende til en voldsom orgasme. Jeg kunne se at Hans igen havde fået ståpik, nu begyndte han at kæle for min numse, og jeg kunne mærke at han slikkede mig bagi, det var egentlig dejligt, og da han lidt efter forsigtigt stak en finger op bagi mig, kunne jeg ikke lade være med at stønne lidt.
Grethe tog noget creme og smurte det Hans pik, hvorefter han begyndte at presse den mod min røv, hold da helt op det gjorde ondt, men lige så stille gled han ind, og efter et stykke tid, var det bare en fantastisk dejlig fornemmelse, Grethe lagde sig, så jeg havde hendes gigantiske måtte lige ud for mit ansigt, den duftede vildt godt, og jeg kunne ikke lade være med at stikke tungen frem for at smage hende, nu tog pokker ved hende, hun pressede mit ansigt mod kendes kusse, hold da helt op, hvor blev jeg våd. Jeg slikkede og suttede det bedste jeg kunne, og så mærkede jeg at Hans pik voksede inde i mig, og så kom han med et brøl oppe i min tarm. Det var første gang jeg prøvede at smage en andens sperm og også at blive kneppet.
Jeg tror det var med til at tænde min lyst både til mænd og kvinder.
Nå men jeg skal da tilbage og fortælle om Bo, men det må blive en fortsættelse en anden gang.
Knus
Bijens
Stiv59@sol.dk

Kommentar

Navn:ubu
Dato:13/09 2012
spændende læsning.
 
Navn:baldur
Dato:27/11 2012
jeg nyder at læse dine historier. de er velskrevne og meget ophidsende.
 
Navn:Littledude
Dato:28/09 2019
Er altså ikke så vild med tissekone. Men Hans og drengen er fræk.