Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

beretning om mit bi-liv - 2

(Beretning om mit bi-liv)

Karakter: 5.0/12
Visninger: 9411

Af: Bijens.

Læs flere noveller af:
» Bijens.

Skriv til:
» Bijens
Tags: Aldersforskel
Beretning om mit bi-liv – 2
I skyndingen fik jeg skrevet at naboerne hed Ulla og Bo – det er da noget sludder, men jeg er meget fikseret på knægten (Bo) – så derfor fik jeg skrevet forkert. Forældrene hedder Ulla og Ole.
Efter jeg havde drømt tilbage om en om mine dejlige oplevelser med det ældre ægtepar Hans og Grethe, vendte jeg tilbage til nutiden, og lå og beundrede den lille drengenumse, der lå ved siden af mig. Jeg vidste, at jeg skulle holde fingrene for mig selv, men det er jo ikke forbudt at kigge og drømme. Han havde en lækker røv, og jeg skulle virkelig tage mig sammen, for ikke at bøje mig ind og slikke på det lille røvhul. Jeg kunne dog ikke lade være med at sætte hovedet tæt på hans numse og snuse godt ind – uhm, det gik lige i pikken, men som sagt – nix pille.
Efter en stund faldt jeg i søvn, og jeg drømte at der var nogen der suttede på min pik. Jeg lå lidt uroligt, men faldt da hen igen. Igen drømte jeg at min pik var omsluttet af en lækker kusse, og da jeg langsomt vågnede, opdage.de jeg at Bo lå og slikkede på min pik. Det gav et gib i mig, og desværre opdagede han, at jeg var vågnet, for han vendte sig hurtigt om, og puttede sig langt ned under hans dyne. Jeg spurgte om han ville snakke lidt, men han puttede sig endnu mere ned under dynen. Jeg lagde en hånd ind på hans ryg og nussede ham lige så stille, da han var faldet lidt til ro, fik jeg ham vendt om, så jeg kunne få øjenkontakt med ham. Jeg fortalte ham, at han da ikke behøvede at være flov, det er da helt naturligt, at han er nysgerrig, han rødmede helt op i hårrødderne, og sagde, at han bare lige ville smage, hvordan en voksen pik smager. Jeg spurgte ham om han da havde smagt andre pikke, jo han og en jævnaldrene have engang imellem suttet lidt på hinanden, og det havde de nydt meget, da han så så min pik ligge der fik han sådan en lyst til lige at smage forskellen. Jeg spurgte ham om han kunne lide smagen, og det bekræftede han – og så dufter den dejligt, sagde han. Jeg fortalte ham, at han altid kunne slikke min pik, når han fik lyst til det, men fik også forklaret ham, at det måtte blive en dyb hemmelighed – det var han med på. Jeg fik ham også til at forstå, at han nok burde vente et par år med andet end bare lige at smage.
Som tiden gik, smuttede Bo ofte ind til mig, når han kom hjem fra skole, og jeg fandt ud af, at det nok var smartest, at jeg havde lidt tøj på derhjemme, så jeg havde et par gamle hvide gymnastikshorts (uden inder buks) og en T-shirt på til hverdag. I mit soveværelse stod min PC, og den fik han da lov til at bruge, så han kunne spille forskellige computerspil.
Bos far Ole kiggede gerne ind til mig når han havde en fridag, og så sad vi og sludrede over en tår øl, jeg lagde godt mærke til at han engang imellem skelede til mine shorts, og det bevirkede da også, at jeg nogen gange fik en begyndende rejsning, og måske piblede der lidt piksaft ud, som nå buksen blev fugtig, gjorde dem næsten gennemsigtige. Jeg lod naturligvis som ingenting. En dag Ole kom ind til mig, havde han et par gymnastikshorts på, der lignede mine meget. Mens vi sad og sludrede rejste jeg mig op, for lige at nå nogle små glas, som stod i et skab lige bag Ole. Min pik strejfede hans kind, men han trak ikke hovedet til sig og jeg lod som ingenting, men jeg må indrømme at safterne begyndte at sive ud af min nu næsten helt stive pik. Jeg hentede en flaske dram, så vi fik et par små skarpe sammen med Øllen. Jeg kunne se at Ole begyndte at sidde meget uroligt, og da jeg lige fik kigget på hans shorts, kunne jeg se, at hans shorts stor ud som en telt, og hans pik lækkede om muligt mere end min, så hans shorts var næsten helt gennemsigtige, så våde var de. Jeg spurgte ham om han blev ophidset af at sidde sammen med mig med stiv pik, han kiggede lidt ned, og stammende fortalte han, at han var gevaldig liderlig og det blev ikke mindre efterhånden som han så at min pik lækkede alle de lækre safter.
Kom sagde jeg, og hev ham med ind i soveværelset, her trak jeg hans bukser ned, og frem sprang den lækreste pik lige ud i mit ansigt, jeg åbnede omgående munden, og lod tungen slikke rundt om hans pikhoved. Hans safter formeligt løb ud af pikken, og han stønnede helt vil. Pludselig trak han sig tilbage, og spurgte om han ikke nok lige måtte smage min pik. Om han måtte, hurtigt fik jeg smidt bukseren og vi lagde os i en heftig 69´er. Jeg skal ellers love for at der blev slikket og suttet, og til sidst eksploderede si begge i hinandens mund. Det var utroligt lækkert. Jeg var lidt spændt på hans reaktion bagefter. Vi satte os igen og drak resten af vores øl. Han fortalte, at han længe havde haft lyst, men ville ikke ødelægge vores venskab, men han og Ulla havde ofte talt om, at jeg holdt mig utroligt godt, og de havde da også takt om at de begge mente, at jeg havde en flot, stor pik. Nu havde han fået syn for sagen, som han sagde, og han var bestemt ikke blevet skuffet. Han fortalte at han før han blev gift med Ulla havde haft flere bi-oplevelser, så det var ham ikke så fremmed, men det var nu 14 år siden havde prøvet at smage en pik, han håbede ikke der skulle gå 14 år igen. Jeg sagde, at han da bare kunne komme ind til mig, når lysten meldte sig, jeg fik samtidig fortalt at jeg er bi-sexuel, og altså er til både m og k.
Han sagde at han havde fuld tillid til mig, og han regnede med at vores oplevelser blev imellem os – hvilket jeg naturligvis bekræftede.
Om eftermiddagen smuttede Bo igen ind til mig efter skole, han kom med en invitation til om otte dage, hvor han fyldte 15 år. Samtidig spurgte han om han en dag måtte tage en kammerat med hjem til mig, så de sammen kunne spille på min PC. Det måtte han naturligvis gerne så lad os nu se, hvordan det udvikler sig.
Der kommer mere senere.
Hvis du vil give din mening til kende om beretningen, så mail til

Stiv59@sol.dk

Kommentar

Navn:ubu
Dato:13/09 2012
god fortsættelse. ser frem til næste afsnit